Sista

Besöket hos barnmorskan idag,känns tråkigt men såklart roligt på ett sätt också. minns det sista besöket som i går då Liam låg i magen & vi fick tid på överburenhetskontroll som vi inte han gå på för samma dag bestämde han sig för att komma ut. Tråkigt att inte träffa Karin något mera :( El något mera på ett tag iaf,flera ungar ska det väll bli någongång :)
I går fick jag världens panik igen över att SNART ska föda :O Funderar på att göra ett till försök idag till i gångsättning men det gäller ju att jag verkligen visar hur rädd jag är! Har så svårt för att göra det. Skulle kännas mkt,mkt bättre om jag visste att jag fick sättas i gång,då är jag redan på plats & slipper vara så orolig över allt annat runt omkring.

Blev ingen resa till Åland i går för pappa tror jag,dom fick stanna kvar i sthlm i stället. Det var så många båtar som inte kom någon vart utan fassnade mitt på havet i isen :O Så dom stannade i hamnen i stället. Igentligen spelar det ju ingen roll på ett sätt,skillnad om det var sommar & ljust så man såg lite va själva resan men nu är det ju så mörkt & det är ju samma program inne på båten ändå även om den inte åkte så.

Nee,nu ska jag försöka väcka Fredrik IGEN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0