Underbart

Att få vara frisk igen! El jag har ju såklart ont i ryggen från sticket i går & skriker så fort jag böjjer mig ner haha men ändå att slippa denna migrän är underbart. Hoppas det onda i ryggen försvinner tills i morgon då ska vi åka till fredriks farmor & visa upp lilltösen & sen kankse Desen & Sofie m fam kommer & hälsar på :)
Idag har vi fixat med en massa papper som skulle in till försökringskassan som vi inte hunnit med så det känns bra att ha det gjort. På Måndag måste jag ringa bvc också!

Dagarna går så fort när man har en nyfödd hemma & jag vill ju så gärna kunna hitta på saker med Liam också. Nu har jag ju inte kunnat det pga av ryggen heller men nu jäklar ska jag försöka så fort jag bli helt bra igen.

Det är inte så lätt här hemma nu heller. Liam är jätte trotsig & slåss,skriker som bara den :( Det blev för mkt för honom med syskon & mamma som blev sjuk :( Vet inte hur vi ska göra riktigt än att försöka att rida ur den värsta trotsen. Ovant är det nog också att inte få all uppmärksamhet men så blir det ju när man får ett syskon lix.

Nu vaknade lillan. 

Kommentarer
Postat av: Juggen

Åh söt bild på de vackra barnen :D Så skönt och höra du mår bättre nu! :)

2010-03-20 @ 10:01:29
Postat av: Linda

Hihi en sån där filt har Andrea också :)

2010-03-22 @ 13:12:25
URL: http://lindawik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0