Varje kväll

Blir det strul med ammningen :( Varför undrar jag? På natten/dagen går det så bra men sen frammåt kvällen går det bara inte hur änn jag försöker & det slutar med att jag pumpar ur,vilket tar en evighet med min bröstpump. Den som var så jäkla dyr & jag trode den skulle vara så bra eftersom alla andra MAM produkter är så bra men NEJ! Får ut 60 ml på 1 timmes pumpning ungfär om jag har mkt mjölk Annars går det inte att få ut någonting bara om jag ammar henne men det går ju inte på kvällen :(
Hon tar tag sen släpper hon efter en stund & det är ju ett tecken på för mkt luft i magen men hur mkt hon änn rapar så fortsätter hon så & hon börjar leta tissen fasst hon har den i munnen :( Jag försöker verkligen läänge & ger inte upp i första stund men sen blir jag så lessen när jag ser att det kommer tårar. Hon bli inte mätt på det jag pumpar ur heller så då får jag ge henne det jag pumpat ut pluss 60 cl ersättning på det,då blir hon nöjd & sover.
Jag blir så lessen av att inte kunna amma HELA tiden,visst hon får i sig mkt bröstmjölk & det är ju det som är huvudsaken & jag har inget emot ersätning,det är ju minst lika bra som bröstmjölken men det är så typskit att det alltid ska vara något nu när det funkade så bra & jag verkligen ville amma. Jag som absolut inte skulle amma :O
Nu vill jag det & tycker det är toppen att göra det,inte ett stressmoment som förut. El visst när det krånglar blir det stressigt såklart & det var ju därför jag slutade att amma med Liam för det inte gick helt enkelt & bägge mådde ju dåligt av när det inte funkade,han var hungrig & jag var stressad & den stressen smittades av på honomså han mådde mkt bättre på ersättning.
Jaja, jag får väll amma så mkt som det går helt enkelt & ringa till amningshjälpen el prata me bvc i morgon.

Idag har jag,Liam & Alina varit på Mini-kul & sjungit & fikat sen åkte vi in till stan & träffat Malin & Sara :) Gick toppen! Jag som trode det skulle bli kaos haha. Liam var jätte duktig så vi svängde in på ÖB på vägen hem & köpte 2 st leksaker & en hel påse med påsk godis :) Det är så underbart när han är lugn & snäll. Tyvär var han arg & slogs när han kom hem men det är ett stort steg i kanske rätt riktning att han var snäll på stan.

I morgon blir det påskkärring på dagis för Liam & väga & mäta för Alina,spännande att se om hon gått upp.

Synd att det tar så långt tid att lägga upp bilder :(

Kommentarer
Postat av: Sara

Ja han va verkligen duktig Liam :) Skönt för dig!

Vi får ta å träffas nå till veckan igen kanske om de passar :)

2010-04-01 @ 18:17:23
URL: http://zaralindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0