God kväll

Idag kom ett pkt bollhavsbollar på Posten,de köpte jag i från Blocket,50 spänn kostade det pluss frakt.
I går kikade jag på ett pkt med 80 bollar i från Albinsleksaker och de kostade 179kr :O
I paketet som jag kpte var det 100 bollar i men det räcker ju såklart inte och det var väldigt dålig kavlite på dom då det blev buckliga när jag klämde lite på dom.

Vart finns sånna dära bollar som fanns i bolhaven när man var liten? På finlandbåten osv,de var ju i hårdplast vad jag kan minnas,de var nog sånna jag fick köpa i från Blocket om jag ville flera säckar men som tyvär blev såld till någon annan där ute :( De var den bästa kvaliten sånna som finns på Mcdonalds bollhav.

Ja,jag kommer nog alldrig kunna fulla upp ett sånt bollhav som jag vill ha åt barnen så Liam också får plats att leka i,det blir allderless för tok för dyrt :( Får kanske köpa efter som och lägga i en liten pool el så.

Ååå,imorgon går det inte längre att hämta ut pkt i från Posten här på affären :( Deras avtal sägs upp,blir det att åka til Hudik eller Harmånger i stället. Jag brukar mest beställa genom Shenker eller Dhl och det kommer ju till affären här iaf :)

Ointressant inlägg,jag vet!

Nu är iaf barnen i säng,får se om det blir dagis för Liam i morgon,han är fortfarande lite snorig men mkt bätte men det där kan ju ändras över natten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0