Kvalite

Gud vilken skillnad det är på kvalite på kläder! Liam fick en ny overall av mormor för ett tag sen och första gången han tog på sig den lossnade bandet under foten,tänkte att ähh det är lätt hänt och det går att laga men så i går när vi var ute och lekte så lossnade hela dragkedjan och det går INTE att laga den hur jag än försöker.
Nu måste jag köpa en ny.den som han hade förra året var för liten men som tur är han han jacka och täckbyxor som går lika bra att ha men smidigare med overall. På jackan & täckbyxorna är det Didriksson och dom har hållt mycket bra men så kostar dom mera men det är det värt!
Tänkte kika på Tradera efter Didriksson men dom går på 400 kr begagnad så jag vet inte. Begagnat duger ju bra att ha på dagis då dom ändå böir sliten av all lek.

I morgon ska jag träffa läraren vid halv 9 i Bergsjö för enskillt samtal,känns bra att få den tiden för frågor osv :)
Fredrik ska lämna Liam på dagis så får jag hämta honom. Fredrik ska jobba kväll i stället.

Har precis gjort en sockerkaka,det blev ok men kanske lite för torr. Provad att ha i kanel men det smakade inte av den fasst jag tog i mkt.

Vad ska man hitta på nu? Tråkigt när läraren är sjukskriver så man inte får reda på resultatet,jag har gjort klart hela kursen nu men vet inte om de sista uppgifterna blev godkänt,kunde komplitera lite på dom annars nu om det hade behövs. Hoppas jag blir godkänd på hela kursen nu så man kan lägga den åt sidan och kanske börja med någon ny men vad? Tror jag ska kika på det nu om jag hittar någon intressant.

Bye!

Kommentarer
Postat av: Sara

Kyrkis är kl 13 på onsdag. Fundera på att gå då om ni vill följa med. Jag jobbar till 12 då.

2010-11-22 @ 19:55:55
URL: http://zaralindgren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sara: Ok,vore roligt som sagt! Vi får se då om jag följer med :)

2010-11-22 @ 20:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0