Sikken natt

Fy,vilket natt det var i natt kom i säng vid 11 men somnade kl 05 i morse.
Jag kunde inte somna sen vaknade Alina och kunde inte somna om,när hon väl somnat vaknade Liam,phu!
Efter han hade somnat satte värmepumpen i gång att låta,bara skakade i hela huset nästan, så då blev Fredrik så sur så han klev upp och gick ut vid halv 2 i natt och fixa den igen sen satte han i gång att elda och blev uppe hela natten.

Konstigt hur han orkar jobba över,tur man är fortfarande är ung ;)

Idag har det varit så skönt inne,nästan så man blev "lat" av att ha varm och skönt (elementen) på så man tänka strunta i att elda men bättre att ha ett element mindre på och elda i stället :)

Nog om värme nu va,haha. Ska skriva ett mail nu till hyresvärlden så det får komma någon och fixa värmepumpen,tror det är en kaben som ska se till att inte fläkten fryser fasst ute och den funkar förmodligen inte.

Idag brummade vi in till stan en sväng men bara på A&H för att köpa en vinterjacka,ville ha en röd men fanns inte min storlek så det fick bli en typ olivgrön i stället :)

Liam var INTE rolig att ha med sig idag,ojojoj vad han bråkade! Han var så trött och arg. Skulle plocka godis men fick inte och det är inte lätt att få bort en 3 åring i från godishyllorna utan att alla ska skratta åt glo i hjäl sig!
De borde inte skratta och tycka det är gulligt och roligt utan hellre säga till honom att vara snäll emot mamma ;)
Varje gång jag lyckades bära i väg honom så ålade han sig ur famnen på mig och sprang tillbaka och skulle plocka,jag gick dit sa nej och då blev det världens skriiiiik i hela butiken. Var glad medans era barn forfarande är bebisar,det är en barnlek mot för detta ;P

Efter stan åkte vi raka spåret till mormor och hälsade på henne en stund och fikade.

Sen dax för middag och nu sitter jag här och dricker kaffe medans Liam kollar på barnpogram och Alina åker gåstol :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0