Frammåt

Idag måsta vi lämna tillbax Alinas babyskydd som vi fick låna när vi köpte vagnen på Lekstugan i stan. Var lite kluven på hur jag skulle göra,om jag skulle köpa en ny till Alina eller om jag skulle köpa ny till Liam.
Blev en ny till Liam eftersom vi såg att det stog 0-25 kilo på den Liam haft och då passade den ju perfa till Alina :) Liam fick en som man har framåtvänd,hon på affären tyckte det var lika bra och han är ju snart 4 år och hon tyckte vi hade väntat länge mot för många andra gör. Jag har inte vågat haft honom framåtvänd förut för jag vet hur det kan bli vid en krock med nacken och hela köret men nu har han längden inne för länge sen. Han satt ju verkligen inte bra bakåtvänd men vi tänkte att det är bättre att benen blir brutna än nacken så vi har väntat det längsta nu tror jag,han börade ju att klaga att han fick ont i benen eftersom han inte fick plats med dom,han har verkligen låååånga ben våran kille :O Han tyckte det var såå skönt att åka framåtvänt med benen fritt och han var så stolt över att det var drickhållare på sidan om stolen ;) Det blev en svart Brio. Tycker det är lite läskigt att han åker framåt för han är ju inte 4 år än men han blir ju det om några månader så,det är ju att dom kanske inte utvecklat nacken änn.
Bilkudde trode jag var nästan samma sak men det var det inte,på denna är det ju som en bilkudde men den går upp lixom så det är stöd för nacke och på sidorna,bilkudde rekomenderades från 7 år och då var det bara att ta bort själva nackstödet på denna som jag köpte :)
Alina satt jätte bra i Liams gammla också så det blev ju perfekt att göra så även om jag hade velat haft en röd till Alina,såg en jätte fin men den var så dyr också känndes det så onödigt när vi redan har en som funkar bra,den är ju bara 2 år gammal så.

Liam köpte en Hellokitty kaffebryggare när vi var på Maxi. Han lovade att dela med sig den med Alina som älskar allt med Hello kitty på haha,hon blir helt till sig när hon ser kissen :) Pärlor köpte han i går också sen gjorde han ett armband till gammelmormor som han ska ge till henne på hennes födelsedag sen har han gjort ett armband till mormor också,nu ska han fortsätta med ett till farmor med ny pärlorna han köpte idag :) Roligt med pärlor ju!!

Bye!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Alex sitter fortfarande bakåtvänd i volvon. Det står att dom inte ska sitta framåtvänd förän dom är 5 år

2010-09-30 @ 20:22:34
Postat av: Emma Viklund

Tycker det var smart gjort :) Vad bra att både Liam & Alina sitter bra nu :) Vet många som byter redan då dom fyllt 3 år (även innan), så det gör ju inget... Huvudsaken barnet sitter bra... Den som skrev innan att man ska sitta bakåtvänt till 5 år?? Hum, då måste man nog vara en kort 5åring :) Blir ju obekvämt med benen... Men man märker väl själv då det är dags att byta, alla barn är ju olika (som med allt annat)... Vi bytte till sittvagn redan då Viggo var 4mån, men han låg oftast ner i sin åkpåse... Vissa byter inte till sittdel i vagnen förän dom är 7mån osv, så det är ju så olika :)

2010-09-30 @ 22:08:36
URL: http://mammatillviggo.bloggplatsen.se
Postat av: sofie

Förut var rekomendationerna 3,5 nu är det 4,5sa hon på affären och hon läre väll veta det dära. Sen sa hon också att Liam var väldigt lång för si ålder och hon såg att han inte satt något bra och han säger ju själv att han får ont i benen nu,hon tyckte vi hade väntat länge nog mot för många andra gör dom vänder ju redan vid 3 år :O 5 år?? en 5 åring kan väll inte sitta bakåtvänt? går ju benen av? Men man ska ha dom bakåt så länge som det går och som man kan.

Ja Emma det är olika på alla barn :)

2010-10-01 @ 13:27:29
Postat av: Anonym

alex är kort för sin ålder

2010-10-01 @ 15:11:51
Postat av: sofie

Jessö

2010-10-02 @ 15:38:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0