Morgon stund har guld i mun!

Godmorgon! Ska strax åka mot jobbet men först tänkte jag slänga in ett liten uppdate :)

I kväll är det valborgsmässa afton,för mig blir det ingen kasa :( Hade såklart varit trevligt att umgås med familjen men man måste också jobba och det ska bli roligt det med. Jag & barnen fick en riktig mysdag i går i stället då vi bästämde oss för att ta bussen in till stan (otroligt bekvämt utan bil ibland) Slipper tänka på parkering osv. Strosade runt och shoppade lite. Kläder till mig en hålstickad (heter det så?) tröja till mig & ett par capribyxor,bägge från Vila. Liam var ute efter en keps så en sådan blev det som han fick välja själv,börjar bli kräsen lillgubben nu! Ingen från H&M dög så det fick bli en i från Inter sport,300 för en keps,skandal :O Och inte lär det bli billigare ju äldre han blir heller,haha! Men snygg & cool blev han i sin nya keps,SÖTUNGE! Solbrillor hittade vi båda också där inne.Alina fick också en ny keps men en billigare variant i från Kappahl ville hon ha :) Lite små plock inne på Fasett som Yankee candle,är på jakt efter en speciell doft som jag köpte för ett tag sen minns inte vad den heter,luktar vanlij fast det är ändå inte den dära fulla vaniljslukten och tror inte den heter vanilj,det är inte ljuset men glassstrutar på (eller vad det är) Någon som vet??? Hittar den inte :(Ombonat fick sig också ett besök & därifrån fick en burk till mamma & pruttlera till Liam följa med ut. Avslutade med mat på Jambo och en mjuglass nere på möljen,kanon! Dock ville Alina med ha mjukglass,kände mej taskig som inte lät henne smaka först men så tänkte jag:Lite kan väll inte skada,öhm,jo då! Det resulterade i dålig mage! Men nu vet vi ju till 100% att det är Laktosintolerans eftersom hon blev bra i magen när hon äter laktosfria produkter & dålig igen då hon äter laktos.


Ser ut att bli en fin dag idag :) Soligt! Ska hem en sväng på min rast idag eftersom jag jobbar delad så har jag någon timmes rast,skönt att kunna åka hem en stund och träffa mina gotroll en stund :)

Ha en bra dag!

Melon

Sådär,lite finslip på uppgifterna så är dom klara,det gick fort! Alla tre uppgifter som vi ska göra självständigt,hoppas de blir godkända bara. Tycker jag har fått med allt jag kunnat och de har kännts enkelt att skriva utan boken osv eftersom man jobbat med omvårdnad i flera år så kan man ju mkt om det också :) Roligt är det iaf.

Ringt till bb har jag gjort idag & pratat med chefen,blir nog inget sommarvik där eftersom man måsta vara klar Uska men han tog mina kontaktuppgifter och skulle kolla upp lite mera om saken,sökte ju genom lg.se för några månader sen. Ingen fara eftersom jag redan har ett sommarvik på mitt vanliga ställe men de vore ju fantastiskt underbart roligt om man fick vara på bb ;) Tills nästa sommar så kanske,sa åt honom att jag var intresserad iaf och då är jag ju klar och kanske läser barn & ungdomsjukvård också så då har jag goda chanser sa han :) Han sa också att det är mkt bra att ha sin sjukhuspraktik där vilket jag hoppas att jag får ha. Annars vill jag vara på medicin!

Vet inte riktigt hur jag ska göra i sommar,vill gärna åka någonstans men när? Är ledig 1 vecka tror jag innan jag börjar jobba men fick förlängt om jag ville på scehmat med den veckan men jag sa att de får ringa om det behövs folk då vilket det kommer att göra. Men jag kanske får någon dag ledig så vi kan åka bort på en liten minisemester :)


Intressant

Det var en intressant 1a lektion idag! Vi pratade om hälsa,kost & motion. Vad mkt skit vi igentligen stoppar i oss,det finns så mkt skit insprutat i alla livsmedel vi får oss så ush! Inte så konstigt att så många drabbas av sjukdomara nu för tiden. Man blir väldigt avskräckt faktiskt men vad tusan ska man äta då som inte innehåller färgämnen,kemikalier och skit? Man tänker ju alldrig på att läsa vad livsmedlen innehåller.  Och vad vi stoppar i våra barn igentligen :(

I morgon är det hemma studier och eftersom jag redan tjuvstartat så tänker jag lämna in två uppgifter i morgon så får vi se vad läraren säger om dessa,hoppas på ett G åtminstånde! :)

Liam och Alina har varit förkylda eller är rättare sagt men det börjar på att gå över så hoppas de kan gå på dagis i morgon så Alina inte kommer av sig,var ett tag sen hon var där nu ju.

Till helgen blir det jobb :) Det behövs! Har bara jobbat en gång denna månaden tror jag :( Och nästa månad blir det ingen föräldrarpenning utan bara Csn bidrag på 3000kr och en liten lön,hur ska det gå tro? Nu är man en fattig student :P Ändå fram tills December. Men det SKA gå! Sen väntar säkert ett fasst jobb någonstans & en fasst inkomst & ett husköp för oss med kanske ett nytt kök & ett badrum & alla planer vi har kanske går i uppfyllelse,man får tänka frammåt :) Nog för att jag ska läsa vidare ett år sen men det är bara på 50% så jag har fortfarande några % över till att jobba ;)

Skoldax!

Idag är föräldrarledigheten officiellt slut fär den här gången :) Och nu ska det blir så himmla skönt att sätta sig i skolbänken igen så man blir klar med den där utbildningen någongång så man kan hoppa på nästa steg.
Den här föräldrarledigheten har såklart gått otroligt for men ändå varit den segaste av de båda.


Nu är Alina vaken också :) Hon längtar väll till dagis <3

Idag

Fick jag se mej själv på löpsedeln inne på Starks när vi skulle handla,fick en smärre chock ;)

Nu har ja fått löpsedeln & tidningen har jag köpt även om jag kommer att få i från Expressen sen :)
Köp den ni med ;) Pinsamt dock att se sej själv,ush! Men det bjur jag på :P

Snart ska jag även vara med i en handbok för Viktväktarna. De får man när man är medel och går på vv möten.

Allergisk reaktion

Ush i morse svällde jag igen lite i halsen & fick världens hostattack bara helt plötsligt tänkte inte så mkt på det,var efter att jag ätit påskgodis ett choklad ägg. Nu smakade jag ett likadant chokladägg,en med en gul kyckling på skalet och det blev lika igen fasst nästan värre & då förstod jag ju att jag måste vara allergisk mot dom. Det är chrisp eller något sånt i dom tror jag? Obehagligt är det iaf när man knappt får luft. Tänkte för mej sälv att:Tänk vilken tid det skulle ta för en ambulas att komma hit,ush! Man hinner nog kola under den tidenom man inte får luft :( Sitter fortfarande igen lite i halsen men det försvinner väll antagligen,hoppas det inte blir värre igen.

Jag är inte den enda här hemma som verkar vara allergisk mot någonting. Vi tror att det är Laktos intolleras som Alina har fått :( Hon är fortfarande dålig & bajsar slem. Har haft kontakt med både rådgivningen och Bvc och det går inte att göra så mkt mer än att prova att utesluta mjölkprodukter två veckor om inte det hjälper så utesluta gluten. Skulle börja i morse men för en ovan så är det inte lätt att komma i håg så hon fick smör på mackan! Måste köpa laktosfritt mjölk,smör och allt. Hur gör man igentligen? Såklart vänjer man sig om det nu är så att hon är allergisk men just nu känns det som tusen saker att komma i håg.

Går fortfarande kanon på dagis :) Inte en tår har det kommit! Hon trivs så otroligt bra och bryr sig inte om när jag åker därifrån,inte ett smack. Hum,saknar hon inte mej när jag är borta :,( Hehe,blir nog så att hon blir ledsen snart när hon vet hur allt funkar osv. Glad blev hon när jag & Liam kom & hämtad henne iaf :)

Hej!

Jag vet,jag är ur usel på att blogga men som jag skrev så kommer det nog bli mkt mindre bloggande nu när jag har så mkt annat för mej. Det är mkt nu med inskolningen vilket har gått kanon,inte en enda gång hon gråtit när jag åkt hem! Hon äääälskar dagiset & kompisarna,än så länge iaf. Men mycket är välll också för att det är nytt. Nya leksaker att leka med & mkt att utforska aoch då har man inget tid för mamma :)
Det är papper som ska skriva och skickas in till Csn,Inkomstuppgifter,dagis tider osv osv så mkt att vi glömt att skicka in föräldrar penningen :( Så nu blir den försenad,typsikt! Blir inte roligt. Jag har också börjat med lite uppgifter så man har lite avklarat innan man börjar,alltid skönt!

I morgon är Alina ledig men Liam ska åka till daagis och vara påskkärring :) På Tordag går Alina men då är Liam ledig i stället. Skönt att få lite egen tid med Liam också faktiskt,det är ju inte varje dag man får rå om honom för sig själv. Alina är i en period där hon är väldigt uppi mej,det ska bäras hela tiden annars blir hon sååå himmla arg! Lillsnuttan <3

Ja,det var det. En lite uppdate :)

Kanin utsläppet

Idag var det dax för det årliga kanin utsläppet :) Liam & Alina tyckte det var sååå roligt när Phu fick komma ut i hagen & han blir ju så glad så han hoppar rakt upp i luften :) Dock fick han nyss gå in eftersom det blev lite kyligare.
Snart kan han vara ute på heltid igen.

Krattat & fixat inför sandlåde bygget har jag också gjort,bärt bort gammla brädor efter lekstugan. Suttit ute & ätit glass & myst har vi också gjort i det härliga vädret!

Alinas inskolning går jätte bra & hon blir mer & mer modig & går i väg & leker på egen hand numer. Åt & sov gjorde hon även där idag så nu har vi tränat på det :) I morgon är vi lediga & hoppas på lika fint väder som det varit idag.

Blir inte så mkt bloggande nu,det är fullt upp hela dagrna & mer kommer det bli & man prioriterar ju inte datan lika mkt nu då det är så skönt att vara ute.

På Ondag ska jag interljuvas igen för en tidning :) Och hela den veckan är fullt upp med inskolning osv.

I helgen ska jag till Mahlin på mat & vin,vin får vi väll se hur det blir med. Måste nog ta egen bil då jag inte har skjuss. Hoppas på jobb på Söndag!

Bye!

Lilla Alina

Har nu varit kass i magen i över 1 vecka! Rinner rakt igenom blöjan & hon bajsar bara grått slem (äckligt!) varning för Känsliga läsare ;P Hon får knappt behålla något men är pigg & som vanligt ändå!
Ringde rådgivningen idag & det tror inte på magsjuka utan kanske att hon haft det men att magfloran rubbats eller så är det något annat så fick rådet att ringa HC,det rådet visste jag att  jag skulle få vilket jag INTE ville men vad gör man? Ja,där var det ingen som helst fara,ska prova med proviva & semper magdroppar & se om det blir bättre annars ska vi få komma in. Hoppas att hon inte blir uttorkad bara,hon dricker mkt vatten men det kommer ju ut nästan lika fort :( Laktosintolerant el gluten också för det kan ju bara slå till när som helst det med. Hoppas hon blir bättre snart.

Klart

Och det gick jätte bra :) Verkar vara en kanon fotograf! Var nyss in & kikade på hans portfolio HÄR :)

Avslapnande & bra kille,verkligen!

Nu väntar vi & ser hur det blir i tidningen,hoppas man ser någorlunda bra ut :)

Nu är det nära

Jag sitter här & är jätte nervös!!! Jag känner mej aldrig fin hur än jag försöker,svårt att få till någon som inte är fin till att bli strålnde vacker & ska visa upp sin kropp & känna sig stålt över vad man åstakommit.
Mitt hår sprötar åt alla håll & kanter & är längre på ena sidan än den andra. Ska man kanske ha uppsatt? Hoppas det blir lite olika varianter :)

Svårt att bli bra på kort jag & inte är det varje dag det kommer hem en fotograf till en & ska fota heller så men jag tänker att det får bli som det blir! Kan jag bjuda på att halva Sverige om inte mer kommer att få se mina grymt hemska bilder på då jag vägde över 70 kilo (har vägt 81) Så tröstar jag mig med att dessa kan väll inte bli värre bilder än dom?

Expressen

På Måndag förmiddag kommer det en fotograf från Expressen & fotar mig :) Behöver jag säga att jag inte har en aning om vad jag ska ha för kläder,smink,hår osv? Det ska bli så himla roligt! Har nyss gjort en liten interljuv :) Så svårt att komma på vad man ska säga,finns så mkt bra jag vill säga om just Viktväktarna men det blir nästan så det står still.

Behöver jag säga att jag är glad :D

Städning

Idag har städning stått på schemat. Brukar inte följa det dära "städschemat" så punkligt precis,städar när jag får tid till det heller när det börjar se allderless hemskt ut på golven vilket iof det gör endast några timmar efter en damsugning eftersom vi har hund som vissa perioder under året löser ENORMA mängder hår!
Men nu är det nydamsugit & fint :) Fasst redan nu så här ca 5 min efter städningen så börjar leksaksberget att växa,igen! Undra hur många gånger på en dag jag plockar i hop det? Inne på Lekrummet ser det ut som ett bombnedslag eftersom Liam tycker det är så roooligt att vända sina leksaksbackar upp&ned,det tycker inte jag som får plocka i hop det sen. Ska väll ta tag i det snart också eftersom Liam vägrar!

Helgen består som sagt av jobb :) Så det blir nog inte så mkt tid till bloggen då. Sen är det ny vecka igen med inskolning för Alina,jag gruvar mej! Vill inte lämna henne gråtandes & gå i väg :( Hon kan omöjligt veta att mamma någonsin kommer tillbaka igen. Hon är ju så liten,ush,ush,ush!!! Vill bara säga förlåt till henne och förklara att mamma verkligen försökt att skjuta på det så länge som möjligt men hur ska hon förstå det? Men försöker tänka på det att jag faktiskt triggade av de dära kursena under min mammaledighet så Alina skulle få börja iaf lite senare än precis på sin 1 årsdag. Hade gärna beta av mer och börjat ännu senare men tyvär gick inte det eftersom praktiken är i den här kursen som jag nu börjar med. I Januari började skolan så jag är glad att jag har fixat det så att jag börjar i April iaf :) Men ändå,min lillskrutta vill jag inte lämna på dagis redan!
Jag är inte så stark så jag kan se henne grina när jag går,alldrig! Då får Fredrik göra det.

Nu ska jag fundera på vad vi ska äta till Lunch!


kakaaaaaaa

Haha,Alina har ju en dålig? Vana att hon bajsat varje morgon då vi kliver upp. Så nu har hon börjat väcka mig genom att skrika kakaaaaaa,kakaaaaaaa,kakaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Haha,lillfisan. Vi brukar ju säga har Alina kakkat på sig? Haha,jag vet fult ord!

Vad händer idag? INGENTING som alla andra dagar! Boooring. Att inte solen kan få vara framme åtminstånde. Hade man kunnat varit ute & gått,iof kan man väll det nu med men sååå tråkigt att gå i regn & rusk väder so det är nu :(

Dax att byta dagens 2a kaaaak blöjja :P

Helgen =jobb

ÅÅ,vad skönt att det ringde i från Bem & frågade om jag ville jobba ;) Slipper man fundera på det,hoppas det blir nästa helg också! Är så skönt att få komma ut & göra lite annat för en stund.

Föresten så ringde vv igen :) De ska skicka in mej till Expressen!!!! Det är inte alls säkert de väljer ut mej eftersom det var 5 tjejer till men ändå,det är stort bara att få förfrågan om att vilja bli inskickad! Men jag är nöjd även om jag inte kommer med,jag får ju iaf vara med i Viktväktar tidningen :D Det är stort för mej!

Liam & Alina leker med lego,så underbart att se dem leka tilsammans :) Dom får så mkt nytta av varandra nu när Alina blivit större.


59,9 ;)

Har precis kommit hem i från en rask 30 minuters promenad + lite jogg,hur skönt som helst att bara ge sig ut med hunden och lämna allt hemma till Fredrik för en stund. Vikten minskar också från 63, (någonting) till 59,9,great! Så skönt att bara se 60 siffran förvinna & man börjar på en ny siffra.

Blev pannkakor till middag blev en poäng för mkt men den är borta nu genom att jag gick den där raska 30 min promenaden. Älskar pannkaka & det är jag nog inte ensam om i denna familjen iaf. Både Liam & Alina molar in pannkaka i munnen så jag vet inte vad :P Annars kan dom vara gräsen över mat! Till Lunch åt vi fiskbullar,hade en burk hemma & Liam ville smaka så det fick bli så då. Alina spottade ut dom så fort de kom in i munnen så hon fick spagetti & köttfärssås i stället :)

Jag är sugen på en party kväll nu! Jag är inte så mkt för krogen men kanske någon tjejkväll,vi har ju faktiskt en sådan inplanerad,tror jag? Hoppas det blir! Skulle vara skönt att komma ut & bort för ett tag & samla nya krafter så man blir den dära exemplariska mamman igen som orkar leka dagarna i ända igen ;P

Nu sitter pappa & Alina & bygger legotorn som hon sen ska rivadet tycker hon är jäääääte roligt! Liam sitter & kollar på tv´n <3 Snart är det sängdax för dom. Vad mkt som kan hända på 1 år <3

Sommar



Snart är vi där igen :)

Plankan!

Jag har börjat gjort plankan några gånger om dagen nu & man orkar mer & mer för varje dag! De sägs vara en super bra magövning för de som fött barn. Så alla med mammamagar prova denna övning ;) De sägs vara den enda övning som kan ge platt mage efter förlossning. Vanliga sittups var inte så bra eftersom magmusklerna oftast delar på sig efter en graviditet. Om man gör situpps så delade de på sig ännu mer vad jag fattade det som?

Jag brukar kika in hos en riktig mamma tränare som rekomenderar plankan http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/
Se bara före & efter bilder i från tävlingen! Så,nog kan plankan förändra magen drastiskt.

Jag kan ju återkomma om min degmage drar i hop se lite ;)

Roligt!

Att fler & fler börjar läsa min blogg & lämna komentarer. Jag är inte så värst bra på Engelska & särskillt inte att svara på det men hej,jag försöker ;) Men nästan alltid av de Engelska komentarerna är i gammla inlägg? Fortsätt att kika in för det är jätte roligt :D Även om jag inte alltid skriver om så mkt intressent men det händer inte så mkt när man bor i Stocka :P

Liam är bättre idag,tuuur! I går var en jobbig dag med torka bak x 3000. Men så är det när ens barn har magsjuka så bara att bita ihop :)

Jag har sånt träningsug så ni anar inte! Jag är ännu mer peppad nu än någonsin efter telefon samtalet i går. Ska bli sjukt rooooligt :D

Nu ska jag avnjuta en mandarin,ett måste att ha hemme för en kylskåps gris som mej ;)

Lalalalalalalalalala


Wow!

Helt underbart är detta alltså! Viktväktarnaa ringde mej nyss & frågade om de fick komma & fotografera & interljuva mej,såklart sa jag! Jag & en till tjej ska få vara med i vv tidningen & kanske en till tidning för att insperera andra att komma i sin bröllopsklänning :D Hur fräääänt är inte detta? Och hur motiveraande är det inte? Så häftigt!


Lång promenad + magsjuka

Jag,mamma & Alina har varit ute på en lång promenad runt Ström idag,kom precis hem!
Efter halva vägen ringer dom från dagis & säger att Liam klagar på illamående,fick lite smått panik där då jag var halva vägen till Ström,skulle ta en väldigt långt tid att gå hem igen & hämta bilen men som tur var kunde pappa hämta honom. När jag hämtade honom nu hos mamma & pappa så hade han bajsat ner sig & spytt :( Lillvännen!
Minns ni att jag skrev att Alina varit dålig i magen hela helgen? Men tänkte inte att det var magsjuka men det måste det väll ha varit då men ingen annan har fått det,inte än iaf,peppar,peppar!

Nu blir det Lunch och hoppas Liam får behålla något men tveksamt.

5 points

Jag åt en rejäl frukost idag! Brukar äta för 3 points 2 dl Lättyoghurt & 1 skiva mörkt bröd med 1 tsk smör på :) Men idag åt jag frukost så tidigt så det fick bli frukost x 2 idag ;) Två rutbröd efter jag kom hem i från dagis också,rutbröd är så gott men svårt att inte äta alderless för många.

Föresten,ni som har barn men ändå hinner med att träna på gym. Tar ni med barnen då? Finns det inget gym i Hudiksvall som det finns lekrum för barnen? Med typ barnpassning 1 timme eller så? Skulle ju vara perfekt för oss mammor som vill gå på gym! Vore en ide annars.

En sak som är väldigt bra när man äter efter Viktväktarna är att man kan få i hop poäng genom att träna/motionera. Fiffigt va ;) Jag brukar göra så förut om jag tex visste att jag skulle göra något speciellt till helgen kanske festa. Då visste jag att si & så många extra points hade jag att göra av med.

Ne,nu ska jag sluta! Blev på ett väldigt blogg humör plötsligt.

Helgen

Har faktiskt hållt mej bra i från onyttigheter i helgen,chip & ostkrokar har jag ätit men inom ramen för mina poäng. I går blev det dock en sallad-Grekiskt. Vet inte hur många poäng det var i den men hej,bättre än en pizza,right ;) OCH hör & häpna,inget godis blev det & det är jag stolt över :)

När Alina vaknat ska vi följa med mamma runt Skäret,solen kom precis fram också! Men fryser idag,bäst att klä på sig ordentligt,tror det får bli vinterjackan faktiskt!


:)


Varje gång!

Jag ska knäppa kort så kommer Alma & ställer sej framför kameran.

Godmorgon

En ny vecka med nya möjligheter. Jag ska börja förbereda lite inför skolstart & dagisstart för Alina,ladda lite mentalt. Jag är fortfarande lite skeptiskt till att lämna Alina på dagis. Vissa dagar blir jag arg på Fredrik varför han inte kan gå ner i arbetstid så hon slipper att vara på dagis heltid men jag vet att det inte skulle funka rent ekonomiskt,tyvär! Vet inte ens om det gör det ändå,får bara 3000kr i månaden & det var ju tänkt att jag skulle jobba extra på helger men just nu ser det mörk ut med den planen,har inte jobbat på två helger nu så jag hoppas dom ringer snart!

Csn krånglar som vanligt,3e gången jag skickar in kompliterings uppgifter nu. Uppgifter jag redan lämnat till dom eftersom jag fyllt i 1a papperet korrekt på varenda punkt,ändå ska det in mer som inte nämdes i de andra breven,ush!

Ett shema vore också bra att ha,så jag kan skriva in hur Alina ska gå,vilka tider osv men det shemat läraren skickat ut på fc kan jag inte öppna,bett om ett shema i ett annat format som även jag kan öppna men det verkar inte komma. Idag SKA jag ha det!



Mormor

Vi har nyss kommit hem i från Bållebo där vi fikade med mormor efter det blev det lite mat på Pizzerian i Harmånger,pizza för grabbarna & sallad för mej :) Alina åt Lite av varje,pizza,bröd & sallad :)
Alina har blivit jäte dålig i magen också,hela helgen har hon bajjat igenom blöjan,inte roligt då man inte befinner sej hemma lix. Måste vara något hon inte tål som hon ätit men vad?

I går gjorde vi stan,var länge sen hela familjen strosade på stan & vad mkt bättre det går då man är två vuxna ;) Hittade lite små saker,till & med Fredrik hittade ;) En jätte fin ljusblå jacka/tröja som han köpte för sitt present kort som han fick i julklapp,bättre sent än aldrig heter det ju :P

Nu blir det kaffe!


Bakpotatis?

Hur länge ska man köra Bakpotatisar i Micron? För jag vet att dom går att "koka" i micro men hur länge?
Blir sånna med Keso & kokt skinka för mej,vill ha röd paprika till för det är sååå gott men har ingen hemma & jag orkar inte åka & köpa heller. För resten av familjen bli det Kyckling & klyftpot:) Jag var inge sugen på det idag helt enkelt.

Snart kommer Johanna & hälsar på också,trevligt! Blir säkert lite Wii spelande.

Ingen fotografering i dag heller!

Här står Alina med både halsband,armband & fin klänning. Som jag har slitit & letat efter klänningen som hon igentligen skulle ha,den är heöt spårlöst borta! Nu när jag äntligen hade valt kläder åt henne & vi var redo att åka så ringer Fredrik & säger att fotografen ringt & ställt in :( Nu får vi vänta ytterligare två veckor!


Fredag

Jag har precis gjort mej klar för dagen :) Nästan iaf! Mitt hår ser ut som Bobbykrull men annars så ;) La mig med blött hår idag,inte fint.

Liam är ute & leker med Alma & Alina sover förmiddagsluren. Jag har kollat lite på Zumba dans träning el vad man kallar det för. Alla säger det är sååå himmla roligt men jag vet inte,stå där & dansa & jag kommer alldrig lära me stegen,blir nog bara pinsamt! Men någon träning vill jag börja med. Eller jag SKA börja med.

Någon som tränar Zumba eller bara har provat på som kan skriva lite hur det är?

RSS 2.0