Stötta mig!

Jag funderar & funderar över Alina och inskolningen. Dels över att jag inte fått veta om hon fått plats och jag börjar snart skolan,tar tid att söka ny plats och jag vill inte ha henne på ett annat dagis! Ska vara på samma som Liam går på annars funkar det inte för mig.

Jag tänker också på om jag gör rätt som sätter henne på dagis redan. Hon är LITEN,för mig iallafall.
Jag vet att måste man så måste man men tänk om det inte funkar för henne? Jag kommer alldrig klara av att se henne gråta vid lämningar! Vet att de oftast slutar på en gång men tänk om inte? Visst såg jag Lima gråta någon gång men han vara ändå äldre och det var inte så mångaa timmar han var där i början och sen bara när jag jobbade extra. Nu kommer Alina gå hel tid,känns för mkt för en så liten att vara på dagis! För mig känns det som att hon nästan flyttar dit,vi lämnar tidigt på morgonen och hämtar säkert efter 4,inte alltid såklart men ibörjan har jag praktik och då blir det heldagar om jag inte haar kvällar i bland. Sen när jag har hemma studier så måste hon ju också vara på dagis.

Jag vet att jag har gjort allt jag kan för att dra ut på det och jag trode jag skulle börja iaf i April men sen blev det fram flyttat. Jag vet att hon har visat intresse för dagis och velat stannat och lekt osv men ändå,tänk om hon inte vill,tänk om det inte fukar? Det är sjukt att man ska behöva sätta ett sånt litet barn på dagis! Men jag måste,precis som många andra föräldrar så måste även jag. Jag måste ha min utbildning för sen finns det ingen,det är sista nu och i en annan komun får jag inte gå. Jag måste avsluta det jag börjat på nu,finns ingen annan utväg! Jag måste ha utbildningen nu så jag kan få ett fasst jobb någon gång.

Kommentarer
Postat av: sara

Fy vad lägligt. Ja men då var de säkert han ju. De går säker bra på dagis för Alina. Dom säger att de bara är lättare när dom är yngre å inte förstår lika mycket. :)

2011-02-22 @ 23:49:06
URL: http://zaralindgren.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag tror de kommer gå super bra! :)

Det gäller att släppa de där och våga inse att de kan faktiskt bra.

Man får sluta tänka "om" hela tiden, annars kommer man ingen vart.

"Tänk om hon gråter när jag går" - "Tänk om de inte funkar." Du vet inte förän du har provat!

Vissa dagar kommer hon säkert inte vilja gå dit, så är de ju för alla. Är inte alltid man vill/har lust att gå till jobbet/skolan.

Blicka framåt istället. Du gör klart skolan, skaffar jobb. Alina kommer stortrivas på dagis. Tänk vad många kompisar hon kommer få! :)

Jag tror de kommer gå riktigt bra, och gör de inte de.. ja då får ni ta de då! De kan du ju inte veta nu! Lycka till! :)

2011-02-23 @ 11:08:38
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Postat av: Sofie

Åååå,tack så mkt :)

2011-02-23 @ 11:39:38
Postat av: lovisa

Hur gammal är hon?:)

2011-02-23 @ 11:52:36
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Bra blog du har!

2011-02-23 @ 11:54:46
URL: http://braerbjudande.blogg.se/
Postat av: Linda

Sofie, det där kommer du klara galant, Andrea skrek och grinare i 2 månader innan hon blev "bekväm" med dagis, men det var ju bara för att hon var sjuk väldigt ofta så det tog ett tag innan hon kände sig hemma på dagiset,

Men nu går det hur bra som helst , hon bryr sig inte att jag går, och det känns så otroligt skönt, men visst svider det i mammahjärtat när man lämnar sina barn på dagis och dom gråter..



men det där kommer att gå så bra =)

Lycka till =)

2011-02-25 @ 00:04:56
URL: http://lindawik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0