Krångel ongar

Jag kan bara mer & mer stå upp för (iaf mitt fall) Att bebis tiden inte alls är lika jobbig som den är när barnen blir i den ålder att de vet vad de kan få bara det grinar...

Sov-problem har vi nästan alltid ryckt på axlarna över och tänk:Vad är det?

Tills.... de blivit äldre som nu!

Alina vet vad hon vill nu & blir mer & mer bestämd över vad hon vill och ser mkt riktigt till att få just det hon vill genom att grina & skrika HÖGT.
Ja,det är ju inte bara Alina som kan det dära med att grina & skrika högt utan det kan ju såklart även Liam.

I går var en minst sagt hektiskt natt,det är inte själva läggningen som är ett problem igentligen då de oftast somnar efter lite skrik & grin men senare fram mot ja,ungefär den hära tiden så vaknar någon utav dom och vill komma upp numera. Mamma & pappa har väll inte varit så bra på det med att vara bestämda heller för det är ju vi som skapat att det blir såhär.

När barnen har somnat blir man oftast rastlösa & ni vet när dom är bebisar så vill man ju mysa så mkt som möligt och tycker bara det är mysigt när de vaknar en stund så vad gör man? Joo,de får komma upp och vad lär dom sig? Jo att om jag skriker får jag komma upp i leka en stund.

I går natt vaknade båda två samtidigt,typ! Liam ville som vanligt komma och sova brevdid mamma & pappa men eftersom jag tycker det börjar bli dax för honom att sova hela nätterna igenom i hans egen säng så fick han inte det utan jag följde med honom tills han säng igen. RASERIUTBROTT X 3000 blev det då! Herregud vad arg han var,han skrek så han spydde. Men i sin säng sov han tillslut hela natten och glad var vi alla utav det.

Att hålla om varandra,jag & Fredrik,har vi någonsin gjort det sen vi fick barn?

Haha,har faktiskt försökt kört på det hära att sova hela natten i sin säng förut och det har gått jätte bra för Liam men dock INTE för mamma. Ska vi inte hämta honom nu? Jo,gör det då,så har det låtit :) Men det är ju så himmla mysigt att hålla om sina barn när man sover också!

Så var det dax,tänkte precis varför inte någon utav dom vaknar snart & vips så är Alinis vaken igen.

Ska väll gå upp och försöka natta om nu :) Hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0