Händelserik Lördag :)

Igår var ju jag och Fredrik ute och åt vi for först och lämmnade Alma hos mamma & pappa sen for vi till Anders & Britt & lämnade Liam där hos dom och drack lite kaffe, Sen gick vi på Medelhavskällaren och åt och drack gott och ointe nog med det så var allting gratis eftersom vi fått 1000kr av Fredriks pappa :) Tack så mkt!! Hehe sen så skulle vi gå på bio men när vi kom dit var det ingen bio dom skulle precis stänga vi hade kollat på fel program haha men iaf så hjälpte vi nån tjej med sin oppe som inte startade sen visste inte vi vad vi skulle göra så tänkte hyra fil och åka hem men det slutade på bockarna tänkte bara ta 1 öl el 2 innan mamma skulle hämmta oss vid halv 11 men sen ville vi stanna längre så vi frågade Fredriks mamma o hon ville skjussa hem oss senare och det kunde hon men inte så sent så vi inte ville ta nattbussen men sen vart klockan halv 1 så då ringde vi till henne och sa vi skulle åka nattbussen haha var inte så mkt folk där men Fredrik träffa nå kompisar så vi satt med dom jag ensam tjej haha Fredrik blev skit full och jag vart lite på vishan jag med fasst inte så mkt som jag brukar vara kan jag säga haha sen gick vi på gust en sväng och träffade en gubbe som ja alltid träffar när jga går ut han är så rolig haha bjuder jämmt på vin och grejjer han känner mamma & pappa också så det är via dom jag vet vem han är haha men iaf så ville han ge oss 500kr haha men det tackade jag nej till haha pinsamt och ta emot så mkt pengar ju haha men sen gick vi till bussen som tog oss hem haha eller vi stanna en väng på skutan också.. Bussen kör ju ända utanför våran lägenhet nu eftersom det är vägarbete där den brukar köra så det var skönt att få skjuss ända hem haha sen spydde Fredrik som en gris hela natten haha usha men vi vaknade vid 11 i morse och tog en dusch sen städade jag och nu ligger Fredrik och sover igen haha han är såå klen :P Haha ne men det var en rolig kväll och skönt att  bara få ligga kvar i sängen i morse hehe men nu snart ska vi hämmta Liam :) Och Alma kommer mamma med snart hon hade inte varit så duktig när hon sov hos mamma i natt kan jag säga men men haha :P Guud vad jag saknar min lille fis unge nu kan jag säga!!!!

Passa på :)

Tänkte jag skulle passa på att blogga liten mellan varven hehe håller på att städa för fullt dammar & grejjer skulle verkligen behöva damsuga men damsugaren är trasig men ska försöka laga den så jag kan få rent på golven iaf Liam sover just nu men han vaknar nog snart :) Då ska vi gå till mormor en sväng för hon skulle köpa glass av glassbilen och Liam älskar ju glass och glassbilen hehe så hon tänkte han kunde följa med när hon köper glass då fasst Lia har redan ätit en glass idag som han fick av farmor haha men men :P

Morgonen har varit fullt upp den med först ville mormor ha skjuss ner på kiosken och handla sen när vi kom hem ringde precis farmor och ville ha skjuss och handla så det var bara att vända och hämmta henne och åka på kiosken igen!! Sen he och göra lunch sen äta sen har jag snacka me Johanna på msn och ja just nu sitter jag här :) Usha måste rensa i klädsskrubben också kläder fulla golvet fan tycker jag jämmt städar där men ändå så är det kläder fulla golvet TYPISKT mej haha :P

Nee nu ut och göra lite skit jobb som Alma lämmnat efter sig åp baksidan blää haha men men man måste ju det också! Ikväll blir det Stormyra :) Bye bye..

Stor mage!!

Usha hur kan man ha så stor mage fasst man bantat över 1 år och gjort situps?går det verkligen inte att få bort den? usha det bara väller ut när man sitter aja orkar inte bry mig snart..

Längtar faktiskt tills på lördag nu :) Ska bli så underbart vi har ingen aning om vad vi ska göra vet inte om vi ska på crusing eller inte Fredrik tyckte vi kunde gå ut och äta en bit mat och äta gottt för att sen gå på bio guud var hur länge sen som helst man kunde göra något sådant det ebhöver vi verkligen!! :) Ursäkta att bokstäverna blir huller om buller men tangentbordet är konstigt tror det kommit nå grejjs i det :( Aja men iaf så ska det bli väldigt rolig att bara få slappa också inte behöva göra ett piss :P För vi ska ju ändå gå ut tesammans den 19 juli så :)

kan inte skriva mer nu tangetbordet krånglar byebye..

Stan

Idag ska jag till stan ska hjälpa syrran med ungarna medans hon provar kläder :) Får lämmna Alma hos mormor eftersom det är för varmt för henne att sitta i bilen och vänta bättre att hon fåfr vara där då..

Idag ringde dom om mera jobb och så klart man tackar ja plus att det var på min favvo avdelning där jag hade min praktik :) Fasst det har ju kommit nya pansionärer så igentligen hade jga velat gått iaf 1 intro dag men men..  Blir inte mkt ledigt i sommar typ jobbar 4 ledig 1 dag  lite jobbigt för man vill ju hitta på något med Liam någon dag också vi och syrrans fam tänkte ju åka till Furuvik men då ska det stämmma in så alla är lediga och kan ch det blir ju lite svårt då :(

Usha idag får jag bara äta 15 poäng för jag åt över igår blää undra hur det går då får äta mkt frukt helt enkelt :)
nu ska jag dra byebye...

Fan

Läste i går att dom ska sluta spela in Andra avenyn :( Anledningen är att dom hade för några tittare från vanliga tvn utan alla tittade från nätet och det gjorde att dom ej fick några tittarsiffror tom skulle köra till Febrari sen skulle dom sluta tragiskt den serien som var så bra..

Nu har vi precis ätit frukost lite sen men men.. Har fortfarande inge snuns usha det är hemkt!! Måste handla när Fredrik kommer hem..

I natt så trode jag att det var nå tjuvar utanför vårat fönster för det var några som pratade asså åp våran ute plats lät det i från då vckte jag Fredrik så han fick gå upp och kolla men då var det ambulansen som stog i länagn ovanför oss där mormor bor så det var ambulans gubbbarna som pratade den stog vid mormor men tror det cvar hennes grannar som åkte in vet inte rikktigt ännu....

Jaja nu måste jag göra iordning mej för dagen!!

Ont i ryggen :/

Usha har fått så ont i ryggen så hära mot kvällen inge roligt alls kan bara vrida mig åt ett håll blää! Och ingen alvedon el nå har man hemma heller typiskt! Ingen snuns heller för den dela märker att jag äter mera när jag inte har snus så nu har jag ätit 1 poäng över usha!!

Liam är lessen han stakkarn Fredrik jobbar ju från 7 till 4 men sen efter det har han åkt till garaget i flera dagar i rdad och kommit hem typ 11 på kvällen och då hinner han ju inte träffa Liam så har det varit i 3 dagar nu och det brukar vara så varje vecka tyvär men idag sa han att han skulle komma hem efter jobbet så jag sa det till Liam men sen ringde han och sa han måsta hjälpa sin pappa i garaget :( Så nu ligger han i sängen och ropar pappa :(:( Men vad göt man liksom? jag kan ju inte hålla ohnom vaken ändå tills i natt plus att han sa att han skulle komma hem innan kl 8 då Liam lägger sig men det gjorde han inte så ja skikcade sms och skrev att jag hade lagt en besviken Liam sen att han skulle köpe snun men jag får inget svar humm? Aja jobbigt läget för Liam han vill ju träffa pappa så nu sitter han i sängen och kommer inte sommna förens pappa kommer hem ska ni se han vet nog att han kan vara vaken där i sin säng i smyg ;)  Ne undra hur det bli när jag börjar jobba om jag också får göra nått efter jobbet varje dag något som jag har som intresse men då blir det nog annorlunda ska ni se men karar har ju bilarna som en extra fru tror jag !! Aja nog om karar!!

JAG VILL HA SNUNS!! haha.. Har druckit 3 koppar kaffe nu bara för att jag inte evt vad jag ska göra det brukar faktsikt inte vara så hära hemskt ju att bli utan snuns men nu skulle jag till o med röka haha letade genom alla väskor som ja har när jag går ut utifall det skulle ligga en cigg där ahha men det gör det ju alldrig när man inte har nå snus jaja så är livet man ska inte snus o röka e men alla har väll sina laster? :PNu ska jag ta mej en till kopp kaffe brukar inte bli pigg av kaffe annars men nu märker man när man dricker så mkt haha roligt ju :) Tjiooo

uku

Idag satt jag och läste någon gammal artikel på aftonbladet om någon som var med i viktväktarna som fått bullemi men det är inte det jag ska berätta om men jag hittade av en slup en artikel med en person som hade varit med om en underlig upplevelse och ville ha svar på vad det kunde vara så jag nyfiken som jag är måsta läsa och jag vart så förvånad över vad jag läste!! Det heter uku utanför kroppen upplevelse och jag vart så glad för nästan varje gång jag ska sova och innan jag sommnar så händer nått konstigt det har det gjort ända sedan jag var lite och jag har försökt förklara det och frågat andra om det händer samma sak för dom men ingen fattar vad jag menar så har liksom inte funderat så mkt på det längre men sen nu ikväll så hittade jag en skrivelse om det jag ska lägga ut det så ni får läsa jag kan tillägga att det är inte exakt samma för mig som den som skriver men nästan jag kan säga att när jag var mindre var det mera som bberätelsen men nu har jag lärt mig hur jag ska väcka mig själv för jag vet att ger jag med mig och sommnar så kan jag inte röra mig men jag är fullt medveten att jag ligger i singen jag försöker skrika på Fredrik men han hör mig inte för det går inte att få fram nått ljud hur änn jag försöker de är så hemskt usha!! Och för mig är det att sommnar jag då så kan jag ju inte rör på mig el skrika som sakt men inte nog med det efte ett tag så kommer det någon i dörröppningen och springer in  i sovrummet och ska ta mig det är så hemskt osom ni förstår så jag kan alltid väcka mig nu för tiden jag bara gör tappra försök att öppna ögonen och sen vågar jag typ inte sommna om på ett långt tag för då vet jag att det blir lika dant igen! Jag minns lite av det hon/han skriver med det surrande ljudet iaf när jag var mindre men jag har inget minne av att jag kan tänka så att jag ska gå på taket o grejjer haha det är mera så attt jag kan minnas att jag typ flygit in i ett annat rum men sen minns jag inte mkt mera inte så att jag ser mej själv ligga isängen som denne gör elller att jag åker in i kroppen igen inget sånt vad jag minns iaf men just det att mkt stämmer som denne skriver jag som frösökt förklara hur det känns så det ar lite roligt att jag hittade just den artikeln :) Är det ingen mera som har kännt så dära? Det finns inget värre än när man är helt förlamad inte kan göra något det knepiga är att jag tittar när det händer fasst jag försöker spärra upp ögonen just när det ska till och hända så tittar jag när det händer för jag ser att det är någon som springer in i rumet och tar mig usha! Minns när jag bode hemma hos mamma o pappa när man var liten så vart det så och då var det en stol som kom och åkte mot mig min skrivbordsstol haha låter skit knäppt men det var den som kom då och det var ju ganska äckligt jag vet inte om det är drömmar el som det är ungefär så dära som den som skriver beskriver här iaf en liten del av det fasst det är något som kommer och tar mej istället för att jag flyger haha låter så knäppt men jag har försökt förklara för Fredrik men han har alldrig  fattat men nu visade jag det jag hittat så nu fattade han lite bättre :) Jaja långt inlägg nu men jag vart så glad nu när jag hittade en artikel om vad som liknar mitt grejjs som kan ända innan jag ska sova haha ni kan läsa här   http://web.telia.com/~u92127632/uku.htm   (inte lika som för mej men mkt som är lika iaf )

Unga mödrar

Har sett ett avsnitt från unga mödrar nu tycker det är så bra :) Man märker att det är sånn skillnad motför i Sverige vet inte om ni har sett det men det är unga mödrar från danmark typ allt från 15 till 20 års ålder som fått barn så får man följa dom i livet då hur det är för dom att ha barn mm asså jag tycker det är lite hemskt att se fr där röker alla när dom väntar barn och när dom fått barnet så kan dom sitta med barnet i knät och röka sammtidigt också röker dom inne liksom jag tycker inte alls det passar men men alla gör väll som dom vill sen så tar typ papporna noll ansvar dom gör ingenting aja haha så det är rätt så stor skillnad mot för sverige..

Nu har jag lagt Liam han var tröttis han vart en tidig kväll för honom och jag ska ta mej en kopp kaffe och en smörgås tror jag också ska ja läsa  lite bloggar hehe :) Bye bye

Trööök

Jag har inget att göra el igentligen har jag massvis att göra som att städa men jag orkar inte det tycker jag gör det hela tiden men det är ingen ide så länge Liam är i farten :P

Knepigt väder det är asså ibland är det fin sen nästa sekund åskar och regnar det sen slutar det och det blir fint igen men nu mullrar det igen och är grått humm jaoo men så kan det vara...

Liam kunde iaf sova hos farmor & farfar på Lördag så det blir nog Gnarp för våran del fasst det är en sak till vart ska Alma vara? Haha mamma o pappa vet jag inte om hon fick sova hos och det blir kankse för mkt för fredriks föräldrar att ha bägge 2? jaoo det visar säg det är ju bara måndag ännu och blir det sit väder så stannar vi hemma :)

Fredrik ska till garaget idag och fixa med Golfen sin tröökigt säger jag men men.. Vad ska vi göra då?? ingen aning ha tråkigt kanske inge roligt att vara ute och leka när det är så blött har redan bytt 5 par byxor på Liam för han har satt sig i vattenpölarna när vi gått ut haha bus ungen där!!

Jag vill vara riiiiiiiiik!!

Måndag

Skönt med Måndag måste jag säga tillbax till vardagen igen :) Har precis ätit lunch och nu dricker jag kaffe Liam sover :)
Jobbiga grannar man ska ha då så fort man går utanför dörren så kommer dom och örssar på usha dom är ju snäll också men som nu när jag skulle hämmta snusdosan i vagnen ute så sa hon att jag måsta gå och stänga igen bilrutan det ska väll hon skita i aja nu åskar det igen fan det åskar varje dag nu tror jag men för mig gör det ingenting bara det är på dagen och inte på natten haha..

Idag känns det faktiskt lite roligare att veta att man snart ska börja jobba igen för tänk vad mkt mera vi har råd med liksom? Vi ebhöver ju en ny tv hylla som räcker över hela väggen annars är det så tomt usha också skulle det vara roligt med en ny tv fasst åran är ju fullt fungerbar men är fint med platttv också hehe och dom är ju inte så dyra i pris nu längre så får se om man kanske kan lägga undan pengar då man jobbar och köpa en sånn :)

På Lördag är det crusing i Gnarp har hört att det brukar vara bra där så kankse att jag och Fredrik åker dit om Liam kan sova hos farmor och farfar om dom inte ska jobba får se :) Han har ju alldrig sovit borta så det är hög tid för det nu tycker jag!

Ne  nu måste jag ta in vagnen innan det blir regn

Inge bra..

Känner mig fortfareande rätt ner på nått vis :( Känns som man är förvirrad kanske för att det har varit lång helg och det ska bli skönt att komma tebax till vardagen igen!! Nee inge roligt är det! I förrgår natt sov jag bara 3 timmar la mig sent och Liam vaknade vid 5 så man var rätt trött när vi var på marknaden i Jörvsö sommnade i bilen på vägen hem jag som alldrig kan sova i bilar..
 
Idag har det varit fullt upp vi var till Harmånger och skulle köpa pizza men då hade inte pizzerian öppnat så vi gick till dagiset en sväng och Liam och jag åkte russkana sen köpte vi pizza sen åkte vi hem och åt sen efter det åkte vi till Ström en sväng och tittade på dagiset där Liam ska börja till hösten sen tänkte vi mata hästarna men det fanns inge hästar ute så vi for hem sen har jag städat och diskat så kom Liam in med hundbajs fulla skorna och händerna och la det på diskbänken så var det bara att sätta han ibadet och torka överallt med en skurkäpp som bara lossnar och nu har Fredrik åkt till en kompis i stan och Johanna ska snart komma och hälsa på oss så vi ska äta godis och kölla på nån film :)

Nu är det inte så långt kvar tills man ska jobba heller känns ite roliigt kan jag tala om för er inte när man har varit hemma och varit mamma ledig hela tiden sen så är det ju dagis och grejjer lämmna bort Liam allting som ska komma känns så främmane liksom kanske därflör man känner sig deppig? För att man är lite orolig.. Men det kommer gå bra bara man kommer in i det igen. Men det är inge kul att jobba men det är det väll inte för någon? El ja för dom som har ett bra jobb med mkt betalt så kanske men vården? humm jaoo det är väll roligt på sitt vis det också men det är tungt och inte igentligen värt sina pengar men men man tager det man får helt enkelt sen får man väll plugga till någonting när man vet vad man vill göra här i livet vad man vill arbeta med liksom :)

Sen vill vi så gärna ha hus :( men det går ju inte ännu men snart så står vi där med hus säkert hihi går så fort så och snart har man säkert stor mage igen haha vi som skulle ha syskon åt Liam när han blev 2 år haha visst då måste jag bli gravid nu för länge sen och det ill jag inte ännu så det får vänta iaf 1 år till om inte mera så man får jobba lite imellan ungarna haha :P

Nee fattar inte hur man kan vara så besatt av vikten heller jag har tänk och tänkt undra hur mkt jag gått upp idag för sist jag vägde mej hade jag gått upp 3 kilo nu är det säkert 5 kilo på bara 1 jävla vecka?? Det är fan sjukt tänk om man kunde gå ner 5 kilo på en vecka då? ne det e fan omöjligt!! Nee i morgon ska jag banta igen och det ser jag faktiskt framm emot hehe :) Känner mej som en valross nu och ser nog ut som en också jag lovar er!!!

Nu ska ja dra!

Midsommar :)

Idag har vi varit på midsommarfirande ner här på kiosken Liam tyckte det var roligt att digga till all musik hehe :) Sen har vi varit till mormor och ätit tårta sen till mamma & pappa  ocg grillat sen nu har vi varit till mormor en sväng till :) Nu ska Liam sova för nu är han sååå trött haha.. På kiosken tog vi lotter men tänkte inte på att kolla så mkt på dom eftersom vi måste hålla koll på Liam och Alma men sen när dom började fråga fler gånger om det inte var någon som hade nr 3 på lotten och som ville gå misste om 2 luncher på Måsen så kollade vi haha så vi vann det hehe bra det :)

Glömde förresten att skriva att jag åkte hiss på ¨båten och inte bara på kvällen då jag var på lyset utan dagen efter också hehe.. jag som har sånn hisskräck vågade det bra för skälförtroendet hehe :)

Nu ska ja pussa Liam go natt :)

Hur mkt kan man äta igentligen?

Öhh tänkte skriva hur mkt jag har ätit idag och ni kommer få en chok jag lovar er!!

Dagen örjade att jag klev upp funderade varför inte Liam vaknat före mig kollade på klockan trode den var vid 9 men ack så fel jag hade den visade 12 gick till Liams rum för att kolla så allting stog rätt till haha man blir ju lite lätt fundersam när han inte vaknat tidigare han som brukar vakna vid 9  men han sov han vaknade när jag gick in i rumet haha det konstiga är att han la sig vid kvart i 8 i går kväll fattar inte hur en 1åring kan sova så länge som han gjorde? Och ja han somnade vid 8 ikväll också pluss att han sov en lång middagslur haha men iaf så eftersom vi steg upp så tidigt så åt vi tacosrester som vart kvar från i går eftersom det inte var någon ide att äta frukost då liksom så sent så åt vi sånn dära bröd me köttfärs o grejjer i då sen har han ätit som han brkar el ja ganska mkt kakor o glass har det slinkit ner för honom med men all fika som varit idag haha men med en noga tandborstning så haha :P Men iaf så till vad ja ätit då

Tacos
4kakor
3glassar
lösgodis
ostkrokar
tacoschips
vanliga chips
öl
 ja det är säkert nått jag glömt!! Och det är ju inte lite av allting jag ätit heller :( Fattar inte hur man får i sig så mkt asså!?? jag skulle till o med kunna äta nå mera haha en pizza skulle jag lätt kunna smaska på nu vad är det för fel på mig?? är det för att man ska ha mens?? Jag brukar faktsikt alltid bli så hära då att jag kan äta allting och samma var det med mamma när hon var här idag hon åt hon med hon som alldrig fuskar men idag sa hon jag skulle vilja sitta i ett rum där man inte behöva bry sej om vikten och bara ha ett bord med tårtor gass kakor mm och bara äta tills man mådde illa haha och kanske är det sånna dagar man ska ha bara äta typ en helg tills man blir less på att äta skit grejjer och man bara längtar tills man ska äta nyttigt & motionera för så har det varit för mig när jag har fuskat till räckligt länge kan jag bara längta till på typ måndag så jag ska börja äta nyttigt igen haha och så känns det nu också och jag brukar faktsikt rasa i vikt när jag fuksat till räckligt länge fasst det känns ju hemskt nu ´tex att man alldrig ska kunna sluta äta så hära :( Men ja tänker inte tillåta mej göra det på Måndag då ska det bantas!!! Och inte nog med det så har man rökt mkt dessa dagar inte i går men typ alla andra till o med ikväll bara för att man drack en öl blev man röksugen usha hatar sommaren igentligen det är den svåraste årstiden på året att leva nyttigt ahha hålller ni inte med mej? Nee nu ska Fredrik lära mej lite poker :P

Jobbigt!!

Gud vad jobbigt det har varit idag! Det är alltid något man ska göra tex sköta tvätt städ & disk sköta Liam och ut med Alma och inte nog med det åka till farmor & farfar och byta gardiner skjussad om och handla sen ska vi dit i kväll och laga en dammsugare och sätta upp ännu ett par gardiner ahh bara för att dom inte vill ha hemtjänst :( Känns som man inte hinner någoting nu man ska bara ställa upp för andra hela tiden och Liam är skit trött men vill inte sova sen ska ha äta en sen lunch el nu då om han inte kan sova ja tänker inte äta nått orkar inte känns det som värmer en barnmatsburk till Liam vill inte laga mat nu vill bara få vila i en liten stund! Tänk sen när man börjar jobba i sommar el till Hösten för till Sommaren är ju Fredrik hemma med Liam men sen till hösten då ska Liam på dagis sen ska man jobba sen ska man hem och laga mat sen ska man skjussa dom och handla sen ska man lägga Liam det kommer ju alldrig att funka kommer man stressa ihjäl sej ju!! Jaja man får väll göra det då!

Går inte nå bra med bantningen heller och har sånn ångest och mår dålig över det :( Det går bara inte jag fuskar hela tiden igår fuskade ja också :( Idag försöker jag på nytt men jag har redan ätit en glass som säkert inehöll 10 poäng :( ORKAR INTE BANTA! !!! Men hade gått upp till 57 kilo PANIIIIK!!!! Denna måndad måste vara den svåraste måndaen att banta på men alla dessa fester födelsedagar mm usha man grillar och snart är det midsommar o ja vette fan hur man ska göra det får bli som det blir liksom jag ska försöka banta dom dagar det går men jag vill inte banta på midsommar och det är det ju snart!! Jaja orka tänka? Nej!

Liam sommnade iaf skönt att bara sitta här & dricka en iskall cola light och lyssna på åskan hahasnart slocknar väll datorn och allting försvinner...

Jag vill ha fasst jobb så jag kan köpa ett hus vi e tröttta på att bo i lägenhet nu!! Usha  blää


Nee nu vart det ett dystert inlägg så jag skriver inge mera nu bye bye

Nya tag :)

Idag blir det nya tag med bantningen & träningen Efter många dagars fuskade :P Lagar mat nu bacon & pasta det är faktiskt rätt gott nu hehe :) Liam sover förmiddagsluren..

Dom har ju örjat gräva upp asfallt utanför alla huslängor nu och nu är dom i längan ovanför oss haha Liam står vid fönstret och bara tittar och säger traktor han bara älskar sånna haha :) Goo fisen!!

Nu ska ja fortsätta m maten

Hemma igen :)

Nu är jag hemma på Stöcka igen efter en resa med fart &  fläkt haha :P Faktiskt så kom vi i säng ganska tidigt ändå typ vid 3 annars brukar det vara 6 på morgonen haha träffade några roliga perssoner som vi pratade tok med haha kattklubben haha ja kattklubben var en rolig sak haha men det är bara roligt om ni vart med själva haha eller hur då Anna & Johanna :P Bussresan gick fort åde dit och hem.. Köpte en massa leksaker åt Liam och snuns till mig& Fredrik :) Är rätt sliten nu så orkar inte sitta & skriva haha tänkte lägga upp lite av korten jag knäppte haha bara tok kort :P Johanna & Anna på lyset :P

Det blev en tidig morgon..

Humm.. En från Hagänsgården ringde nyss & frågade om jag kunde jobba idag men det kan jag ju inte :( Hoppas dom ringer nå mera hehe fasst får man jobba utan att ha gått intro det var ju länge sen jag jobbade & allting är ju nytt? Aja ne så hät sittter man kl 7 haha men ingen ide att lägga sig igen när man snart ska upp hehe.


Får panik jag har inge kläder detta jag har på mig nu passar inte men det skiter jag i nu  jag har inget annat usha!!

Haha vikken morgon pigg hund man har hon var så drött när jag klev upp men ändå måsta hon följa med utifall hon skulle få frukost nu haha nu ligger hon och håller på att sommna här på golvet och låter på nå konstigt vis haha :P Ska ta och fixa frukost nu faktiskt kan ändå inte skriva med lösnagar haha!!

Nee hoppas ni får en bra helg! Byebye..

Maddes tävling :)

Såg att Madde har tävling i sin blogg nu hoppas att man vinner hehe det var en parfym som såg ut att lukta gott hehe den var även ätbar om jag förstog det hela rätt haha :P Gå in och tävla ni med! www.justmadde.blogg.se är henns blogg :)

Imorgon bär det äntligen i väg på Kryssning HÄRLIGT!!! håller på att packa nu men ingen aning vad jag ska ha för kläder så slänger ner lite allt möjligt haha så bestämmer jag sen på båten då man har lite smakråd haha :P

Tvättar för fullt nu skönt när allting är rent hehe har även städat nyss så det är fint nu fasst stinker äckel av min dammsugare tyvär blää haha måste köpa en ny!!

Har varit och grattat farfar idag också som fyllde år  hur många år han fyllde glömde jag dock bort att fråga haha...
Sen var syrran & ungarna hit en sväng sen kom även mamma så vi drack lite kaffe :)

Nu ska jag fortsätta packa :) VAD ROLIGT VI SKA HA DET I MORGON :D Får se om ja hinner blogga innan ja far i morgon mamma ska skjussa mej och Älsklingen & Liam hämmtar mej på Sönsdag :) Kommer sakna dom fasst det bara är 1 dag hehe :) Hoppas det går bra här hemma!!! Bye bye ha en trevlig helg för det ska jag haha för att sen på Söndag vara sliten haha det är man 1 hel vecka efter en kryssning hahah

Snart helg igen :)

Så var det snart helg igen en helg som man väntat på länge ska komma hehe :P

Idag har Thess varit hit en sväng så Lusse & Alma fick träffas innan dom åkte hem åkte ju vid 2 tiden idag :(
Sen kom Johanna & hennes brors tjejs barn så vi drack kaffe ick en hel kasse med kläder av henne också haha så nu har jag fått av thess & Johanna haha :) Sen skulle ja få av Anna haha mkt fina kläder iaf kunde ha allting förutom 2 halternecklinnen (stavning) haha.. Tack så mkt iaf!! Bra med kläder och det var väldigt fina kläder också!!!

Har ju lovat att lägga ut en bild på frillan men kameran funkar inte :( Måste köpa nytt batteri men det var ganska dyrt :/

Imorogn är det fullt upp ska tvätta alla kläder hur mkt tvätt som helst sen ska vi hitta nån pressent till Farfar som fyller år sen åka dit och uppvakta han sen ska jag kolla igenom alla kläder villka jag ska ha med mej på resan haha kommer ha en full resväska med mej fasst det bara är 24 timmars haha blir alltid så kärringarna har en hel resväska med sej och vanlig väska kararna har en ica kasse med ett par kallingar och rakvatten hahahahah.. Ne men sen ska jag packa också tänkte jag försöka hinna städa också men men får se vad som hinns med :) Kommer ju ändå inte hålla sig städat nu är man åker bort e haha :P Har varit hos mormor och hälsat på nu hämmtade 2 st små flaskor med renat i haha usha men man tager det man haver sen ska jag ta med mej bärs på bussen mmm vad gött :P

Nee nu blir det till att busa med Liam & Alma!! Bye bye...

Ovant!!!

Var ju till Husik idag och klippte mej men gick in på felsalong haha men inte gjorde det nått inte haha men var meningen att jag skulle gå in på den som låg brevid haha.. Thess passade Liam under tiden iaf så först var det en tjej som klippte mej och hon tog inte slls mkt sen kom det en anna och klippte lite sen kom det en äldre och hon gjorde mkt hon tunnade ur håret så som jag ville ha hehe så det är väldig skillnad nu kan ja lova haha så ovant :P Nu färgar jag håret mrkbrunt ovant att behöva bara 1 förpackning hehe skulle vilja lägga upp en bild men kan inte nu orkar inte haha men det kommer hehe men en sak vart ett stort missförstånd jag sa att jag ville ha lång snelugg men då gjorde hon hellugg och jättekort usha det är så fult så försökte hon fixa till det genom att lägga den snett men eftersom den är så kort så ner det ijnte så snyggt ut men den växer så det blir väll bättre haha sen tog hon kanske mkt på längden för att det var så slitet..

Thess har nyss varit här med Lusse Alma & Lusse är så kära så haha pussas o busas det går väldigt bra med dom heeh tur det!! Imorogn åker dom hem men vi ska träffas en sväng innan :) Tråkigt att dom åker hem :( FÖLJ MED PÅ RESAN NU THESS HAHA!!

Ne nu ska jag kika på tvn

Tårta :)

Har nyss gjort två tårtor jobbigt en massa pill med blåbär haha har blåbär överallt :P Imorgon blir ju Fredrik 23 år hehe så då blir det folk som vill komma & äta lite tårta :) Han ska få pengar och grattis kort av mig & Liam han säger inte vad han vill ha så det får bli så kan han köpa vad han vill hehe..

Denna helg kan jag säga har varit mkt rolig! Träffat mkt folk eftersom det har varit dop och dopkalas hehe också har vi ätit mat hos mamma och igår uppvaktade vi Fredriks mormor som fyllde 81 så det har bara varit fullt upp och ätit har jag gjort ganska mkt tårta o kakor o godis och jag vet inte allting säg nått jag inte ätit denna helg? Haha var till och med in på Nojs och köpte mat var så länge sen jag åt där och eftersom man jobbat där så måste man väll köpa lite mat därifrån dom gör så gooood mat hehe också när jag gick in för att hämmta min mat hoppade Alma ut ur bilen och sprang in haha hon vart sugen på tai mat hon med haha :P PINSAMT!! Men men..

Nu ikväll har vi varit och spelat minigolf Jag Thess Liam & Alma hehe mamma o pappa kom en sväng och hade Alma så hon fick leka med Ragge slippa hon sitta ensam :)

Thess tänkte ju boka sistamenuten resa med oss asså åka på samma kryssning men då tänkte ohn ta den billigaste hytten för 300kr fanns typ ingen annan dom andra var mkt dyrare men då när hon ringde sa dom att hon inte fick vara ensam i en 4 bäddars nehe är det bättre att den står tom då om ingen annan bokar den? Men sen efter hon ringt var den borta så inte vet jag då om hon säger att hon inte kan åka åt mej men sen kanske hon kommer med ändå hon kanske lurara mej :P Haha ne men det fanns en 2 bädds iaf nu för 400kr så får se om hon bokar den :) Jag ska tjata på henne hehe vore roligt om hon följde med oss :D

Johanna sa att det var många från Jättendal som ska med på samma resa haha roligt med folk man känner igen fasst ändå inte på nå vis då ser alla vad man gör för grejjer på fyllan haha skämmer ut sej & ska prata med alla och får skämmas nästa dag på bussen hem hahah :P

Nee nu ska jag dricka lite kaffe :)

Skogsmulle

Humm? Jag som har bott brevid en skog i hela mitt liv borde ju vara van vid myror och andra kryp inne? Öh ja jo eftersom jag princip delat rum med hästmyror under sommrarna jag bode hos mamma & pappa så JA! Nu har vi fått tinimini myror här hemma jag brydde mej ej först eftersom det var bara nån enstaka och dom var ju så småa men nu börjar det bli riktigt mkt och i köket också! :( Och i morse var dom i skafferiet el ja nu också överallt så jag funderar på att ringa antecimex på Måndag men då får vi ju inte bo här när dom besprutar inne eftersom vi har barn & djur jag tror iaf inte det eftersom en jag pratade med förut som hade samma problem hon kunde inte bo i sin lägenhet då :( Och vart skulle vi bo då rå? Jag har lagt ut salt men det verkar inte hjälpa tyvär men men som sakt vi får se hur det ser ut med den biten på Måndag.

Idag är det dop för Sebastian dom skulle ha samma präst som oss hehe.. Syrran köpte en tunnika på tradera som hon inte allas gillade när den kom så hon frågade om jag ville köpa den och det var faktiskt fin på nått sätt el det är väll en klänning och jag kunde ha den tyckte om den fasst den såg jätte gammaltantig ut haha :P Men det var ändå så fin så jag ska ha den idag på dopet hehe..

Nu ska jag sminka mej lite ska skjussa mamma till bussen hon åker med Cinderella to night fan vad jag är avis vill också följa med :) Men om en vecka så åker man själv hehe fan vad skoj det kommer bli :D LÄNGTAR NU!!! Måste klippa mej innan bara om det nu finns tid hoppas hoppas!!

Nee bajj bajj

55,9 kilo :)

Ikväll var vi till mamma & pappa för jag skulle väga mig och vågen visade på 55,9 kilo ;D Det är ju skit bra MEN ja måste nog erkänna att jag kommer fuskka ihelgen tyvär :( För i morogn är det ju nationaldagen och sånnagånger bjuds det ju på tårta lite här och var och eftersom det är en speciell dag så vill jag också ha en dag fri då jag slipper räkna poäng har ju räknat i över 1 år nu snart och jag börjar bli riktigt bra på huvudräkning nu haha :P Ne men sen på Lördag är det dop med smörgåstårta så då vill man ju gärna äta det och det är ju typ 20poäng i en bit så det blir till att inte räkna då också :( På Tisdag fyller Fredrik då ska jag göra gräddtårta och det går ju att räkna på iaf så jag ska nog köra i gång igen på Söndag el Måndag så köra på tills Lördag då det blir kryssning snart dax guuud vad fort det gått!! Ska bli skönt att komma iväg med tjejerna och festa och bara vara ledig från allting en dag haha även om jag kommer sakna Liam o Fredrik nå såå fruktansvärt men man måste tanka lite för att orka med.. Men ikväll kör jag fortfarande vv och tänker inte fuska ikväll iaf hehe..  Men som sakt vi får se hur det går mamma tycker som sakt att jag inte ska gå nera nå mera nu att jag inte passar i att vara smalare men det är ju liksom inte det jag bryr mej om längre el jo visst jag skulle gärna gå ner till 47 haha vilket jag alldrig hade velat när jag vägde 70kilo tex men det är så svårt att sluta nu :( Men jag vill gärna träna så man får bort att lös fett liksom som sitter på armarna benen o magen men men det får bli till hösten då jag o Johanna ska börja träna :)

Nee nu ska jag hitta på nått annat!! Ha en bra helg!!!

Hej hej!!

Nu har det varit varmt i många dagar och det skulle även fortsätta i morgon (nationaldagen) :) Så det är bra! Vad ska ni göra i morgon? Själv ska man inte göra någonting för Fredrik skulle jobba :( Men på kvällen ska vi till mamma & äta iaf jag ska ta med mig en viktväktar pizza tror jag var länge sen jag åt det :) Dom andra skulle äta nån gratäng om jag inte minns helt galet..

Vi har varit ute på lång prommis idag jag Liam & Alma var igentligen inte meningen men vi skulle till mamma men så var hon inte hemma också gick jag en sväng där thess mamma o pappa bor tyckte jag såg thess där men det var nog hennes bror jag såg haha aa jag vet att jag har dålig syn, Men sen gick vi hem iaf och jag satte på mig shorts och Liam badade i sin pool och sprang nakenfis han älskar att bada i den nu :) Sen kom mormor med isglass så vi satt på sandlådan och käkade sen åt vi lunch och nu sover Liam middag :)

Nu skickade Johanna sms & frågade om hon fick komma & hälsa på en sväng innan hon skulle fara på jobbet och det får hon såå gärna göra så nu ska jag plocka i hop lite haha..


Bye bye..

Shoppat :)

Har varit i Hudik hela dagen lång med Johanna,Thess,syrran,Liam,Alex & Seb var skoj kul att umgås lite :) Jag köpe jeans,linne,kjol,bh,hårfärg,massara,ögonskugga och Liam fick en sportflaska som han kan ha dryck i när det är varmt ute :) Fikade på fyren visste ej riktigt vad jag skulle ta så tog en baguett med räkor o ägg i tänkte att det kan man ju kolla sen men det var bara det att det var hur mkt majonäs i som helst :( å jag räknar den som ca 10 poäng usha va mkt kan inte äta nå mera idag nu..

Alma har varit duktig tjej och varit hemma först här och mormor kom och gav henne mat jag hade dörren öppen till baksidan så hon kunde vara ute, Sen kom mamma och hämmtade henne medans hon hälsade på hos mormor så hon var borta när jag kom hem haha men jag fattade :P

Nu är det fullrulle här så läre avsluta

Hemma igen :)

Nu är vi hemma igen efter en låg promenad på Blodomloppet i Hudik hehe Liam tyckte det var roligt han var så duktig hehe vi gick ca 5 kilometer men vi gick ju mera eftersom vi hade bilen en bit bort så det vart kanske sammanlagt 6km men det är ju inget mot för nä man går runt ström som är 9 km detta känns ju inget haha :P Vi fick gröna tröjor i år ganska fin färg faktiskt inte lika tråkigt som dom andra åren picknickkassen var typ densamme mm vad gott allting såg ut men ja tog bara 1 smörgås och sen åt jag elvita chokladen med bär och fullkorn kollade hemma sen och det var bara 2,5 poäng i den så nu har jag poäng kvar så har bryggt kaffe nu och ttänkte fika lite med älsklingen som har avrit hemma och suttit vid datorn som vanligt jag har diskat nu och städat Fredrik är ute på en kvällspromenix med Alma och Liam ligger i sängen och sommnar nog snart han hade ju fått godispåse av grannarna haha som banligt han får alltid godis av dom :) Synd att dom flyttar snart!! Nee men jag tycker det är väldigt roligt att gå blodomloppet hur mkt folk som helst kan vara jobbigt i början innan alla kommit iväg blir så trångt på gatorna sen tycker jag alla går så sakta haha kanske man ska springa nästa år? Har gått 3 år i rad nu och det är samma varje år på slutet träffar man alltid Fredriks mamma haha tänkte faktiskt när vi satt och fikade om jag inte skulle träffa på henne detta år så dök hon upp haha Liam vart gla då :)


Nee nu ska jag göra ordning nån smörgås kram på er!

Blodomloppet :)

Ska snart åka in till stan och gå Blodomloppet med Mamma,Syrran,Liam,Sandra & hennes mamma :) Ska bli roligt tycker det var nyss det var ju men det var 1års sen det nu haha Liam var med då också hehe..

Har bränt mig nu på axeln ajajaj vad ont det gör usha har suttit ute hela dagen lång haha varmt i dag också men bättre idag det blåser lite svalare än i går då det blåste varmluft usha haha man fick ju panik i går haha men säger bara det man klarar värme mkt bättre nu när man är smalare jag tycker iaf det fasst kan ju bero på att förut gick jag och gömmde mej i jacka också mitt i sommaren el svarta långärmade tröjor haha vill jag göra nu med men jag kan inte det för det blirr för olidligt nu skiter jag i om folk tycker man är tjöck!!

Är det bara jag som tycker det är svårt att banta på sommaren då man vill äta glass i stora lass? Haha har ätit en lakrispuck i dag och Liam har ätit 2 glassar idag haha och igår åt han en massa glass men det är ju sommar haha :P Kan inte äta nått mera nu för det bli ju picknickorg sen och om jag ska kunna äta nått utav det så måste jag spara poäng så jag kan göra det och kolla hur mkt poäng det innehåller sen när jag kommer hem om det nu finns med på mitt program annars får jag skriva in själv men det verkar ju inte stämma eftersom det står där att en risifrutti var 4,5 poäng sen när jag kollade på själva listan så står det 6 poäng haha så jag har räknat fel på det varje gång jag ätit det och jag som ätit risifrutti så mkt haha men har ju gått ner ändå så fasst kanske hade gått fortare annars? Jaja man lär av sina misstag :P

Måste åka till stan denna vecka det är så mkt ärenden jag måste göra jag ska köpa pressenter till alla som fylller år också ska jag ha nya jeans och bh och masscara och ny ögonskugga, Hårfärg Ja vettegudan alltng jag ska ha haha :P Men det är verkligen grejjer som jag varit utan nu i flera månader kan jag lova så nu ska jag köpa allt det dära som jag inte har byxorna jag har nu tappar jag ju så vad gör man? Haha...

Ne ni nu ska jag hitta på nått annat byebye..

Shit vad varmt!

Var länge sen det var så hära varmt! Usha allderles för varmt för min smak haha och stakkars Liam & Djuren :( Vi åkte ju in till Freedriks familj nu ikväll och Alma tyckte det inte var roligt i bilen fasst vi hade rutorna öppna & Liam var allderles svettig det bara rann av honom usha! Men jag har fått en solbränna iaf haha allderles röd på armarna! Liam har fått badat och sprungit runt i shorts.. Nu ska han sova för länge sen men han kan inte för det är som en bastu här :(

Idag var Therese här och visade hunden Lusse hehe såå söt lite kladd allderles mjuk :) Det gick bra men Alma också så dom lekte lite men hon är ju så mkt större än Lusse så man måste vara försiktig, Liam tyckte det var intressant med en sån liten vovve hehe..

Ihelgen har jag fuksat kan jag säga :(:(:( Till och med idag fasst det gick så bra förut idag men jag åt glass och kakor på Stormyra Ahh blir arg på mig själv plus att jag gått upp till 57 idag när jag vägde mej usha vad fort man går upp det är lättare att lägga på sig fett änn att få bort det!! Borde ju vara tvärtemot haha :P Nee i morgon ska jag bara köra i gång igen vill verkligen kunna hålla det i 2 veckor nu för nu gäller det att ligga i tills mitt måldatum 14 juni det är ju snart men det kommer bli såå svårt eftersom den 7e är det dop för min syster son och då bjuds det ju på bla smörgåstårta och man vill ju gärna ta en bit iaf känns så dumt att sitta där utan nått när alla andra äter liksom :( Och det är såå mkt poäng i smörgåstårta tyvär :( Sen är det ju båtresan då jag SKA väga 55 kilo!! Sen efter det så fyller mamma år och då blir det ju tårta jo just ja den 10e fyller ju Fredrik år också haha shit vad ska man göra? Hata Juni månad haha då blir det tårta då också det enda man kan göra är att ge fan i att äta eller äta det så jag ska nog välja att äta det men med måtta och försöka räkna in poängen ändå så svårt att veta just på tårta lättare med kakor men men :/ Inte så mkt att göra tyvär men jag ska motionera & träna mera nu kan jag lova! :) Nu ska detta bli vägen till 55kilo!!!!!!!!!!!!! Peppa mej nu!! :D

Hudiksvall hade varmaste vädret idag hörde jag nyss hahahaha!! Fan i morgon ska det också bli såå varmt jag som ska gå blodomloppet i morgn hur fan ska man orka det i dennna värme ioförsäg så är det vid typ kl 7 på kvällen men ändå..

Nee nu ska jag kolla om syrran är online på msn så jag kan prata med henne hur det blir i morgon :)

Undra om det går att sova i natt av dennna värme vad tror ni? Usha tror det kommer bli åska bläääää

RSS 2.0