Bättre humör?

Hur får man bättre morgon humör och bättre humör under dagarna? Jag hatar att vara arg på morgonen jämmt jag är alltid det! Och på dagen också men mest på morgonen då ska man bara låta mig vara i fred och få göra mig i ordning tills jag tar mig en snus haha då brukar det bli bättre :) Men nu har jag inte haft snuns på 2 dagar igen så det är ju inte så roligt att vara bland mig nu! :PDricker kaffe nu det är gött det fasst man blir väldigt snuns sugen efteråt Liam försöker komma under soffan och han har inget tålamod precis som sin mamma så han grina och skriker när han inte lyckas hahaha.. Vi är väldigt lik varandra måste jag säga :)


På Fredag kommer dom och ska köpa Liams gammla vagen som han hade när han var aen liten bebis hehe dom bjöd 600kr för den inte så mkt men vagnar sjunker fort i värde precis som bilar och den var ju från 02 så man kan nog inte få mera så nu säljer jag den till dom! Dom kom från Härnösand men var på genomresa så dom skulle komma och köpa den direkt hehe.. Så där har man lite pengar iaf  hehe vilket allting kommer gå till mat men ändå :) Nästa bebis köper vi en ny vagn därför jag säljer denna! vi ska ju ha en till bebis hahahha nee skojja det ska vi inte ha haha undra vad ni tänkte nu :P Ne det blir när Liam hunnit bli 3 år det :)

Humm ätit mkt poäng idag haha usha äter upp allting på en gång på glass o kakor vill bara äta godis o pizza nu är så jävla sugen men man får inte synda nu så hära nära sommaren om man vill vara smal och fin :)

Nu ska jag kika va Liam sysslar med kram på er!image33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0