Helt underbart!

Ja, Denna ledighet har varit helt underbar! Att få vara lediga tillsammans allihopa betyder mkt. :) Vi har hunnit med så mkt roligt. Synd att det är ny vecka i morgon & tillba till vardagen igen. iof  är jag ledig. vad jag vet än iaf. I morgon får jag även reda på om jag fått min Etik bok. Hoppas! Nu ikväll har vi avlsutat helgen med en glöggkväll med Fredriks familj & hans Mormor. :) Är så långt mellan gångerna man träffar henne så det var roligt när hon följde med. :) Måste åka & hälsa på henne nått tag. Men det blir ju alldrig av. Tyvär kom inte familjen från Gävle som skulle hälsa på. :( Dom han inte & Det förstår man väll. Många som vill träffa en när man bor långt ifrån släkt & familj! Får bli en annan gång! :)

Liam kan inte sova fast han är så trött! & Det kunde inte jag heller i går natt förden delen. Jobbigt det dära! Man bara vänder & vrider på sig & svettas! :( Blää!!! På Tisdag väntar tandläkaren. Huga jag vill INTE Det gör ju så ont! :( Men men..

Julskyltingen har vi också varit på ikväll. Det var mysigt men regningt! Varför kan det alldrig vara snö på julskyltningen för? Likaså på Julaftonen? HOPPAS det är snö då!

Nu ska jag försöka få Liam att somna! bye bye..

Hudik

Idag har jag & Liam varit in till Hudik & handlat mera julklappar. Det vart såklart flera klappar till Liam. Sen köpte jag till Mamma,Alex,Seb,Farmor & Farfar. Liam ville även köpa till Johanna så det gjorde vi! Haha världens svåraste sak att slå in. Fick göra en smällkaramell av paketet. :) Blir mest traktorer & grävskopor & bilar till Liam. Han älskar ju sånt! Finns inget som farsinerar honom så mkt som traktorer & glassbilen gör! Han har varit intresserad av sånt sen han typ var nyfödd haha! Han kanske blir en trakor förare en dag. :) Vem vet? Jag köpte även lite saker till hemet. Julgardiner & ljus. & Så handlade vi mat. Liam var inte lika trotsig idag. Fattar inte varför det bara blir när vi är i Sundsvall? Men inne på Öb så ville han ha en bil som han redan har hemma. Humm? Ja då skrek han ju när han inte fick den! Men jag försökte förklara i den mån han förstår & han verkade förstå för han slutade nästan på en gång. :) Sen när vi handlade fick han en liten glass eftersom han varit så duktig idag. :) Men sen när vi skulle betala pekade han & skrek på godiset! Det kom fram en tant & frågade vad han pekade på & frågade om han hade lärt sig vad godis var för nått. & Det har han ju eftersom han varit tidigt med att smaka allting! Kankse dumt men jag har alltiid tyckt det varit roligt att ha honom med oss i soffan & smaka chips. Mysigt det! & Mormor köper ju tabletaskar åt honom. Han är ju trots allt 2 år. & Man var väll likadan med godis när man var liten. Fasst det är ju bra att vänta med socker så länge man kan igentligen. Men det började väll när han var typ 6 mån & alla tyckte nog att han allt kunde få smaka en liten klick glass nu på en tecked det är kallt & gott när det kliar i tänderna! & dom äldre tycker ju att bullar & kakor är näringsrikt! Det verkar så iaf. & Så började det. & Visst har jag alltid varit lite så att han ska få smaka allting! Men är noga med tandborstningen iaf. :)

Idag på Kvantum fick man en burk el inte burk. Men en liten plast ask som man kan sätta i festisen i. Som ni säkert vet så klämmer ju barnen på festis paketen & allting rinner ut! Men så idag så jag ett erbjudande att om man köpte 3 produkter från Nestlé så fick man en sån gratis. Jag har faktiskt funderat varför dom inte har funnits förut. El kanske dom har det? Men den var väldigt bra iaf. köpte festis från Nestlé som var osockrad också. :) Dom tycker han är god. Nee väldigt smart uppfinning tycker jag! Särskilt när man åker bil.

Ikväll har Johanna varit & hälsat på. Vi drack glögg & åt pepparkakor & Lussekatter. :) Är faktiskt rätt gott med glögg nu! Förut hatade jag det. Men man lär väll sig dricka det antar jag. Precis som kaffe. :) Kikade lite på Idol också. Liam tycker det är så roligt när Johanna kommer. :) Han fick vara uppe rätt sent ikväll. Han var inge trött heller fasst han inte sovit någonting under dagen. Busade som alldrig förr. :P Rackarungen ska bara killas under hakan nu för tiden. Han är för goo!!

Skönt att hela familjen har varit ledig från i Tordags & kommer förmodligen vara det hela helgen. Bemmaningen är ju stängd under helgerna. Ska vara om någon från själva jobbet ringer om det skulle krisa sig men det tror jag kappast! Är rätt så skönt att ha hela helgen framförsig  tillsammans. Oftast jobbar ju jag varje helg! Har iaf ganska mkt turer i December redan vilket känns skönt! :) Blir nog inte så bra lön nästan månad. Men jag har ju redan handlat klart nästan alla juklappar så vad gör det. Får säkert en massa pengar till jul också. brukar vara så. :) Jul? Oj vad fort det går! Var det inte nyss Jul.? Nå ja, Nu ska jag hitta på nått annat! Bye bye...

Sundsvall

Japp. Nu har vi kommit hem. El har varit hemme några timmar nu. Vart ganska mkt handlande! Köpte tv bänk, En massa lampor,2 st korgar,Julstjärna, Ny kökslampa & En massa julklappar till Liam & Annat små kraffs. :)

Nästa gång ska vi lämna Liam hos barnvakt iaf! Gud vad det har varit jobbigt idag. Han har skrikigt & grinat i varenda affär förutom Ikea. Han ska prova alla leksaker & skriker & har sig om han inte får som han vill. & Ala kollar så jävla surt på oss precis som vi låter honom göra som han vill! Men vi säger åt honom klart & tydligt & stätter gränser men det hjälps inte just nu! Jag fick helt enkelt gå ut med honom ut affären. När vi skulle åka hem var vi ganska hungrig & även Liam sa att han ville äta på Mc donalds så vi gjorde det. Men Liam lekte mest med sin mat & kastade på golvet & skrek. :( Bara av ren trotts! Jag åt inte ens upp min mat uran gick ut i bilen. Det blir för mkt att gå en hel dag i Sundsvall för honom! Bättre att åka & bara gå i typ 2 affärer el nått. Går ju så bra inne I Hudik! Jaja.. Inte så mkt att göra åt! Men jobbigt när folk står & blänger el när dom tex går ut från resturanger bara för att ett barn skriker!

Vart inte så fint med kkslampan! & Särskilt inte den fula ljustaken jag köpte idag som står i fönstret! Trode den var vit. igentligen skulle jag ju ha en stjärna med fot där men dom hade fan ingen i hela Sundvsall!! Så köpte 2 sånna ljustakar 1 åt oss & en till Mormor eftersom hennes inte funkade! Men men nu får det se ut som det gör. orkar inte ändra allting. Lampan skulle ha varit högre upp & vi skulle köpt ett nytt stort köksbord & inte ha vårat lilla det passar liksom inte. Men vi hade inte råd idag! Fasst jag kan säga att jag fick en skaplig lön eftersom jag även fått från Csn! :) Men nu kommer jag nog bli återbetalningskyldig efetrsom jag tjänade nog för mkt än vad jag får denna månad! :( Ska gå & hämta posten nu så jag ser vad det står på lönespecen!

AAA jag har världens huvudvärk!! Jag som inte brukar ha det nu förtiden? Men men nån gång ska man väll ha det också!

Bye bye!Full rulle...

Ja, Idag var vi på avslutning på Mini-Kul. Vi sjöng & fikade som vanligt & Liam fick ta hem sakerna han gjort.  Köpte några julkort också. Efter vi varit där så gick vi hem & hämtate  Alma & gick ut & gick med henne till mamma & pappa. Käkade mat där. Sen gick vi vidare hem & strök lite julgardiner & satt upp dom. Sen gick vi till mormor & fikade & hjälpte henne med att få upp sina julgardiner. Var ganska bra men jag kan bar ainte med sånna dära gammla gardiner & gardinstänger. Tacka vet jag panelgardiner! Men nu blev det som det blev. Hon kan ju inte sätta upp dom själv & mamma ska ju inte klättra med sitt ben så jag satt upp dom. :) Satt även upp lite ljustakar åt henne på en gång men det var inte alla som funkade. Tänkte hon kunde låna en av mej eftersom jag inte tänkte ha ljustakar i alla fönster detta år. Men dom funkade inte heller haha typsikt alltid är det så varje år! Men hon får väll köpa nya ljus då Jag ska inte sätta upp mina förens på Fredag iaf.

Längtar tills i morgon! Hoppas vi hittar allt vi behöver & att det inte behöver drabba plånboken allt för mkt! Men jag gissar att det kommer göra det! Eftersom det är så himmla mkt vi behöver. Vet inte riktigt vilken tv bänk vi ska välja. Hittate en skapligt fin. En vit bänk liksom men jag hade velat haft en mkt längre som täcker upp mera av väggen annars blir det så tomt! Men dom är så mkt dyrare. Vi ska nog även köpa ny hatthylla. Också blir det nog mkt småplock. & Julklappar ska vi även köpa. inte alla men börja lite smått till Liam iaf! Annars  blir det så stressigt sen när nästa lön kommer! Man får dela upp det helt enkelt. :)

Fredrik är i garaget han! Tråkigt! Men han lagar bil åt någon. Så lite extra päningar bara! :D Tänkte göra nån middag snart men jag är inge hungrig & inte Liam heller. Han har ju nyss fikat en massa kakor & bullar. Finns inte så mkt hemma heller & kom på det ja skulle ju åka & handla idag! Men det hade jag glömt Humm.. Får bli i morgon istället!

Vill baka pepparkakor nu. Men vet inte nått bra recept på pepparkaksdeg! Någon som har ett bra? )

Liam sitter här med mig nu. Han tycker om att blogga med mamma. :) Varje gång jag frågar honom ska vi blogga lite nu? JAA! Skriker han då :) Haha. Gopojken!!

Nu ska vi gå & leka lite. :) Bye bye!

En bra sak iaf!

Fredrik hade haft möte med sin chef & han sa att det var inte så dålig utgång på traktorer nu ändå! Det var bara det att återförsäljarna som säljer huddig hade ldre traktorer som måste säljas först innan dom kan sälja dom nya. Men det är dom nya det är efterfrågningar på. Så efter nästa semester kanske dom skulle återanställa folk igen. :) Så förhoppningsvis får han tebax tjänsten då. :) HOPPAS  HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!!!!:) Skulle bli så glad! Han får väll stämpla under tiden då! Men det är inget som är säkert! Men de lät ju lite bättre iaf! :)

Liam har verkligen börjat visa trots nu! Det började idag när vi skulle åka från dagis. Då fick jag inte lassta in vagen ibilen utan han skulle hålla i vagnen. Han vart skogstokig! Sen när vi kom hem så fick han lite gröt eftersom han åt dåligt på dagis idag. Då när han hade ätit skapligt bra så ville han inte ha nått mera. Han sa att han var mätt & han ställde sej upp i stolen så jag ställde ner honom på golvet. Men då skrek han & skulle ha mera Sen när jag lyffte upp honom åt han 1 tugga till sen var det likadant. satt ner honom men då skulle han minsan ha mera! Haha men sen när jag lyfte upp honom skulle han minsan inte ha mera! Måste ju bara vara trots! Men så trotsig har han alldrig varit förut. Trode nästan han var vimsig efetr han ramlat in i bordet igår! Men sen var han som vanligt. Han har inte alls lika stor bula idag iaf & mindre blå är han också! Fröknana på dagis sa att det nog inte var någon fara. Dom är ju rätt så tåliga barn & dom av någon borde ju veta! Dom är nog vana & har sett både det ena & det andra. Men man blir ju lite nojjig & letar symtomer på allting! Haha.. Idag när vi var på väg hem från dagis stanna vi för att klappa hästarna som står där efter vägen. Han pekar ju på dom varje gång & denna gången stannade vi & gick dit. Dom var så fina. Älskar att rida! Synd att ja är så rädd för hästar. Dom är ju så stora & man ska ju faktiskt ha respekt för så stora djur! Har hållt på med hästar hur mkt som helst men alltid varit rädd!! :( SYND! Dom är verkligen mysig. Liam var inte ett dugg rädd han klappa & skulle springa in i hagen. Hästen gillade lilla Liam tror jag. :) Tänkte ta hans vante haha. Busiga dom kan vara!

Nee nu ska vi stra krypa till kojjs! Skönt att vara ledig i morgon. Snart ska jag börja adventspynta! MYSIGT! Måste köpa en adventsstjärna på fot först. Ska kika lite i Sundvsall på Tordag. Nu kunde Liam vara hos farmor & farfar. Men isånnafall efter kl 14 då Anders kom hem från jobbet. Baka Lusse katter tror jag dom skulle göra. Men jag hade velat ta med honom. Vi har ju lovat att han ska få följa med! 6 Det skulle vara mysigt att ha med honom. Men jag tror nog att han själv skulle vilja vara hos farmor & farfar & baka med dom. Än att gå hela dagen i sundsvall. Men det blir så sent om vi ska vänta ändå tills kl 14. Men somsakt vi får se! Vill ha med honom! Det är roligt att ha med hionom. Han är ju så snäll & han tycker det är roligt också! Men då ser han ju alla julklappar & det är ju kanske dumt. Jaja ne hur var det nu? Sängen skrev jag va?

Goo natt på er!

Dåliga tider!

Inte roligt att lyssa på vad dom säger på tvn nu. :( Nu varslar dom 2 tusen personer inom bygg. :( Usha hur kommer det hära att sluta? Hur ska folk klara sig ekonomiskt nu.? Stämpla 1 år. Ja visst, Men sen då.? Då kommer alla att få gå på soc & det är ju inget man vill! Usha jag hoppas att vi slipper det. Skulle vara det sista jag gjorde innan gå dit nu! Vi har klarat oss bra! Men hur fan ska det gå med alla människor som blir uppsagda nu.? Dom måste ju fixa detta på nått vis! Är det bankerna son det sitter i el vad? Jag förstår inte detta riktigt Kan någon förklara.? Tänk vilken dröm det skulle vara om Huddig gick bra igen & dom sa att Fredrik fick ha kvar sin tjänst! Guud vad jag håller tummarna för det. Men det kommer nog tyvär inte att hända. Nu är det snart bara jag som kommer att jobba. Men det är ju ingen garanti heller! Men igentligen är alldrig ett fasst jobb en garanti heller. Det ser jag då nu! Tur igentligen att man jobbar inom vården! Där verkar det inte vara nå varsel. inte ännu iaf. & Vikarier behövs ju alltid! Fasst kanske inte lika många som det är nu. Man vet alldrig. Snart vill väll Komunen börja att spara ännu mera pengar! :( USHA!

Ikväll har jag stor städat! & Fixat lite mera med färgen nere vid köksbänkarna. Fick måla ända ner på golvet eftersom det ser ut som det är fläkar som är omolade, Men igentlien är det att det glipar mellan golven & bänkarna.. Men nu får det se ut som det gör även om det ser förjävlit ut! Tänk om man var händig & kunde fixa allting snyggt & riktigt gjort! Jag kan inte ens måla. SKANDAL! 

Nee nu ska jag ge Liam lite kvällsvälling. :) Mitt allt är han! <3

Godmorgon!

Nu är det jobbdax för min del. Hur ser eran dag ut idag.? Jag slutar ganska tidigt idag & det är skönt! Då ska jag hämta Liam sen hem & busa med honom Igår när jag var på jobbet så skicka Fredrik sms att jag måsta ringa upp för Liam hade slagit sig. Jag blev så rädd! Men allting givk bra! Han sprang till soffan för att se Bolibompa 6 när han skulle klättra upp på soffan så rullade han ner & slog pannan i bordsbenet. :( Hela hans panna är en stor bula & han är allderles blå stakkarn. Fredrik försökte lägga på nått kallt men han skrek så han inte kunde andas stakkarn så lika bra att strunta idet! Fick prata med honom i telefonen sen så då var det mkt bättre! :) Man blir ju så orolig när dom rammlar & slår sig. Men barn är ju så tåliga! Fattar inte. Men det är ju klart, Dom är ju kapta med att rammla & slå sig hela tiden! Nu har Liam åkt på dagis med pappa. Hoppas att han får det skoj idag.

Blir att vi tar med gofisen på Tordag iaf. Ingen kunde vara barnvakt för alla jobbade. & Det gör inte oss nått igentligen. Fasst undra hur man gör med alla julklappar då? Så han inte ser vad vi köper. Aja det löser väll sg när vi väl är där! Han skulle iaf få komma till Farmor & Farfar någon dag & baka pepparkakor. Det tyckte han skulle bli roligt. :) Även jag måste baka pepparkakor. Men vill göra egen pepparkaksdeg för den man köper är så vidrig! Det blir inge goda peppisar precis av den man köper. Men jag vet inte hur man gör egen!


Nee jobbet var det! :) Sen är jag ledig i 2 dagar. Då ska vi på Kyrkis avslutningen på Onsdag. Det ska bli roligt. :) Tråkigt att det är uppehåll nu under Julen. Men men.. Nee byebye..

Förkyld igen!

Japp ännu en gång har man gått & blivit förkyld då! Tycker att man är inget annat änn förkyld!

Hoppas jag blir frisk fort & att inte Liam blir förkyld! På Torsdag ska vi ju till Sundsvall. :) Måste ju fråga idag om Liam kan få ta ledigt i från dagis. Får man göra så? För på Tordag är det bara 15 timmars dag så då hinner vi inte åka dit förens vi ska hämta honom igen! Han är ju där mellan halv 9 & halv 2. Tänkte att han skulle vara hos farmor & farfar om dom kan. Ska ju handla julklappar åt honom så han får inte se ;) Men hade velat haft med honom också! Vi får se...

Igår när vi var & handlade på Lidl så gick det på ca 200spänn. Jag hade 600kr på kortet. Senare igår fanns det inte en enda krona kvar på kortet!?? Det stog tillgängligt belopp 600kr Så Lidl måste ha gjort fel & dragit det dubbla el nå! El nej det stog nu att jag hade 90kr minus på kortet! Hur kan det göra det? Dom har ju fan länsat hela kortet fan! Måste ringa dit nu också då! Jag som redan hade 400ställen att ringa på idag! Blir så stressad av allting som ska göra s så jag kommer glömma hälften!

Nu ska ja leka med Liam innan han ska till dagis. Jag kommer hem en sväng sen igen. Börjar inte förens kl 15 idag :)

Målarfärg.

Jag har målat nedanför köksbänken ikväll. Blev vitt men det blev inte alls bra! Det var ju svart före så det tränger liksom igenom hur mkt jag än målar. :( & Jag tänker inte måla i morgon igen! För det förstå så ska jag jobba & för det andra så luktar det förjävligt av färgen! Trode nästan all fäg var luktfri nu. Så var det när vi målade vitt i förra lägenheten. Men guud vad det luktar mår illa & har världens huvudvärk nu! Har fönstret öppet på vädring men det blåser ju så förbannat så fönstret håller på att lossna. Har stängt dörren till Liams rum som är mittemot köket. Är det farligt med målarfärgslukt? Någon som vet! Har försökt googlat på det men internett bara krånglar & stängs ner. Msn funkar inte heller. :( Jaja hoppas på svar här då. :)

Varför!?

Varför kunde inte Fredrik få ha jobbet kvar? Varför!? Guud allting blir så ovisst när man inte vet när han ska få ett nytt jobb! & Vi som vill ha syskon!! Blir mer & mer stressad! ALLA skaffar ju fan syskon nu! Fredriks kompis ska ha en till nu till våren & deras tjej är lika gammal som våra Liam.. Liam & deras lekte ju i sommras när dom var här & hälsade på & ska även komma nästa helg! Dom bor ju i gävle nu men kommer ifrån Via. Vi vill också! Fredrik säger att det inte är några problem för han tror han får ett nytt jobb inom 1 år. Men hur kan man vara säker på det? AA vet inte jag! Allting känns så trisst! När man verkligen vill men det kanske inte funkar! Vad tror ni?? Lika i Fredas när man såg alla nyfödda & kolla åldrarna på deras syskon så stog det 1 & 2 år emellan! Liam kommer bli 3 om ja skulle bli gravid nu. Det är absolut på gränsen för oss! Vi sa ju först 2 år! Att då skulle han minsan ha ett syskon! Men det blev inte så! Sen sa vi 3. Men evrkar inte bli det heller ( 4 år är för mkt tycker jag! Finns inget gemensamt när dom är små! Bara sen när dom blir lite äldre. roligare om dom har mt nytta av varandra när dom är små! Då får dom mkt roligare ihop. visst kommer dom att älska varandra lika mkt ändå! Men ni förstår vad jag menar va? Blir frustrerad! Jag vill vinna 3 mille just nu! Det skulle passa perfa nu ju! :) Då skulle ja skaffa på en gång! & Sen köpa ett hus & göra det fint sen skulle ja vara nöjd! Varför har man alldrig turen på sin sida att vinna pengar nån gång? Är ju bara pansionärer med redan för mkt pengar som vinner! Jaja allting har väll sin mening med allting. Måste ju vara så på nått vis ändå. Tror att allting som händer har en mening. Kanske inte är meningen att vi ska ha en lite till. :( Men det skiter jag i! För vi vill ha!! Nee nu ska ja krypa ner i sängen med Liam Ja, Han är vaken! Han sombar först sen vaknar han alltid efter en stund då jag kommit hem från joobbet! Han verkar ställa in sig på det! Han kan inte somna om heller. Så tänkte ha honom i våran säng inatt! Skulle vara så himla mysigt. Men han kan alldrig somna där ju. :( Bara ibland! Nu har ja äntligen fått tag på Etik boken på tradera mamma la ett bud så håll tummarna att ja vinner den. :) & Växasäng har vi också fått tag på. En som ja jobbar med sa att hennes söner skulle sälja sina barns växasängar :) Passar ju perfa det.

Nee sängen var det! Man blir trött av att jobba haha Go nat!!

Lite bilder!

Här var Alma en liten valp. Hon är ganska så mkt större nu. :PHär är jag & Liam på Sebastians dop.ser ut som ja väntar barn men det gjorde jag då inte! Haha..Men vilken tråkig hår!!

Jag & Emma på Agust! :)

& Jag & syrran på samma ställe som bilden ovan!


Syster & Therese hemma hos mig på party!Mammas & pappas lilla polis i bollhavet på buspalatset. :)

Ja, Det var allt för ikväll! Snart väntar sängen. Fasst om ja känner mig själv rätt så blir det inte förens kl 01 inatt ändå! Kan inte somna när jag vet att ja ska jobba på morgonen. Jobbigt det dära!


Börjar närma sig kväll..

Ja, Nu börjar det gå mot kvällen igen! Fort dagarna går nu! Har varit till Eva men tyvär hade hon inte just Etik & Livsfrågor boken kvar. :( Men fick en massa papper av henne där det stod mkt intressanta saker. :) Hon är verkligen hjälpsam Eva. I morgon ska hon åka in till Hudik & gå till hennes gamla skola & kolla om det finns beg böker till mig. Verkligen ätte snällt av henne. Hon är så hjälpsam i allting! Bara att fråga henne om hjälp hur mkt jag ville. Känns otroligt skönt! Liam fick en nalle av henne & lite godis. :) Tack så mkt.

Liam tittar på nå barnprogran mellan varven nu El just nu så står han & lossas dammar av skänken här i vardagsrummet. Han är verkligen städnarkoman! Det första han gjorde när han kom till Eva vart att ta städmoppen & gå med den runt hela golven! Sen lekta han med kissekatterna haha.. Goofisen! Idag har han slagit sitt lilla huvud 4 gg. 2 gånger i ruchkanan på dagis & en gång inne på dagis & 1 gång här hemma. :( Mkt idag! Hans otursdag tror jag bestämmt. Bara han inte får hjärnskakning av allt ramlande!

Verkligen många som läser min blogg! VERKLIGEN. Haha 3 st. Men huvudsaken att ni läser då får jag väll säga! & Jag skriver ju mkt för mig själv också som sakt.

Nee nu snart blir det väll det vanliga. Liam ska badas jag ska plocka i hop & diska. Sen sitta här igen & vänta på Fredrik! Usha i morgon ska ja upp jätte tidigt igen. Ska jobba i morgon & typ hela helgen. Mkt turer nu som man har fått chans till men många man inte kunnat ta också! Nu måste jag medela bemmaningen att jag inte kan jobba lika mkt som förut. Alltså nu när ja ska få Csn bidrag så får jag inte tjäna mera än 12 tusen före skatt. :( Så det blir svårt att hålla koll på. Men det är viktigt för annars blir man återbetalningskyldig & det är inte det roligaste kankse! Det kanske Bemmaningen kan hålla koll på också. Lr? Jaja får prata med dom.

Jag längtar tills vi ska på Ikea & handla! Var så länge sen vi var där nu Måste ha en tv-bänk & en Växasäng! Får se vad vi får råd med. Men lika bra att köpa nu kanske är man får lite bättre lön. Men det ska ju vara Julklappar också! Ska börja köpa det denna månad. Det är så himmla många att köpa till nu. Men Liam ska få det mesta. :) Jag älskar julen nu sen man fick barn! Det är ju mera speciellt för barnen om jag säger så. Minns själv vad man längtade när man var liten. :) Liam förstår nog bättre denna julen också & kan öppna julklapparna själv. :D Snart vill ja börja pynta för advent! Allt för en större mening när man har barn <3

Nee nu till det jag skulle göra! Trevlig kväll...

Gick bra idag!

Ja, Tur det :) Vart inte så dyrt som jag trode Skulle gå på lite över 3 tusen Vilket är jävligt dyrt ändå! Men ja trode det skulle kosta typ 20 el nått som det gjorde för Fredrik! Jag ska ta ett hål i taget Ska tebax 2a Dec. Usha laga är inge roligt Hatar ljudet av borren det får mig att rysa när jag tänker på ljudet!!

När jag skulle betala så vart det strömavbrott så jag fick sitta & vänta! Då såg jag en som ja har gått med på föräldrarkursen ) Jag visste inte att hon jobbade där. Men hon kännde ju inte igen mej. Jag är ju rätt så olik mig nu! Haha. Men iaf så tänkte jag undra hur det går för dom & kikade ner på magen & ser där en stor babymage!! AAA dom ska alltså skaffa syskon åt sin dotter som är lika gammal som våran Liam! Kan bara säga att jag vart stressad till tusen nu! Jag får panik! Vi vill också ha syskon nu till Liam! Men nu när det slutate så hära med Fredriks jobb så vet jag inte! Men & andra sidan så vet jag att han har lätt att få jobb bara det blir högkonjekur igen! & Det kan u bli imorgon redan Det är ändå inte för ekonomin jag oroar mig Utan för att det låter så illa att två som är arbetslös ska ha barn! Men många som har det ju! Vi har räknat ut att vi kommer att ha samma inkomster ändå Eftersom jag kommer ju att ha csn så då blir det samma. Men ändå!! Men jag blev lessen på nått vis när jag såg henne me stor mage! Ni kanske tycker att vadå? Varför känna sig stressad? Men jag vill inet vänta med syskon tills han blir för gammal! & Han fyller ju 2 år nu snart! :( Jaja bara att skaffa om vi vill ha igentligen! Men det känns inge tryggt som ni säkert förstår! Får se hur det slutar.

Min granne kom nyss med våran katt! Han frågade om det var våran Jag sa ja Jaha sa han ja ville bara veta om han hade någon ägare för han går in till mig jämmt inte för att det gör något utan jag brukar köpa kattmat åt honom för han är så mysig! AAA fyfan alla köper mat åt honom! Blir lite arg! Det är våran katt! INGEN ANNANS! Svårt att ha djur så hära nära grannarna! Iaf katter som ränner överallt. Men men...

Nee nu ska vi snart gå till Eva.

Snö

Härligt med snö ute ju! Hoppas det kommer mera. Tycker det är tråkigt när det inte är snö för då är det så himmla mörkt ute! Snön lyser upp så mkt mera. & Hoppas det blir mkt på julafton också! Annars känns det inte som det är julafton ju! Jag skulle behöva ett par vinterskor! Jag har faktikt ett par men dom är inte så snygga! Ser ut som världens längsta skor fasst det är 37er. Humm?? Jaja, Får ta & köpa nya!

Nu väntar tandläkaren som sakt! Usha ja vill inte veta hur många hål jag har! Jag har bestämmt mig för att fixa 1 ltappad lagning den som ser värst ut! Som tur gör ingen ont iaf! Sen ska ja fixa ett hål på framtanden el den brevid. Måste vara ett hål för det är svart på den & det ser knepigt ut El det är inte svart heller utan det ser ut som den blivit tunnare & det är en bit som är borta! Jaja hoppas att dom inte säger att det inte går att rädda mina tänder så jag måste dra ut dom! Haha skulle inte förvåna mig om jag måste ha löständer redan. Jag tror faktiskt att iaf 1 tand inte kommer gå att rädda & det är den som ser värst ut Det är typ inget kvar på tanden. Jag ska fråga om jag måste betala för att fixa det, För det var trots allt deras fel! För dom hade ju lagt över lagningen till den andra tanden & när jag skulle köra med tandtråd så lossna hela skiten! & Så ska det väll ändå inte vara! Ska ju gå att använda tandtråd. Annars skulle dom sakt det till mig! Prata faktiskt med 2 st tandsköterskor som var på jobbet en dag & dom sa att jag har rätt att få den fixad kostnadsfri så länge jag inte väntar för länge med den & Tyvär har jag ju gjort det då! Men men vi får se vad dom säger Hoppas att jag får någon bra tandsköterska idag!

Nee usha nu ska ja fara ner på kisoken en sväng Det var inte öppet nyss när jag lämnat Liam.

Ha en bra dag! Ps: Skriv vilka ni är som läser! El lämna iaf en komentar! Inge roligt att blogga annars känns som ingen läser Kanske det inte är heller!

Vilka är ni som läser?

Ja, Som rubriken lyder så är jag väldigt nyfiken på vilka ni är som läser min blogg. Ser att det inte är så många vilket jag kan förstå. Min blogg är ju ganska tråkig lr hur? Men snälla skriv gärna vilka ni är! Är väll inte så svårt va? Vore jätte roligt att veta & skriv gärna om ni själva har någon blogg som jag kan läsa. :)

Jag sitter bara här vid dator & har ont i ryggen. Har så tråkigt! Liam har gått i säng. Dagis i morgon igen! Jag skulle väll ha plockat ihop för 3e gången idag. Men ja orkar inte just nu! Men snart så. Oj!! Klockan redan 21.10. Fort kvällen har gått ju!

Då är det verkligen da att röjja undan lite leksaker & papper som ligger överallt!

Go kväll på er!


Världens stiligaste kille som väntar på att få öppna julklappar förra julen. :)

Pillunge!!

Min lilla pilliga busunge har låst min bankdosa! :( & Jag har ingen aning om hur man låser upp den! :( Måste man på banken? Jag vet att jag fick med mig nå papper när ja fick själv dosan men vart det ligger nu ja, Det vet nog ja lika lite som er!  Humm ja & papper går inte ihop. Jag tänkte bli medlem på en spelsida & då måste man ha tillgång till internett banken för att överföra pengar. Svenska spel är sidan. Har alldrig provat sånt & nu tänkte jag sätta in en 50 lapp på mitt nya spelkonto & pröva lyckan. :) Man kankse har tur också  när man alldrig spelat förut right? Men ser inte ut som det ska bli nått av med att vinna storkovan ikväll eftersom jag inte kan använda dosan nu då! TYPISKT! Blir en sväng in på banken i morgon efter tandiss om jag hinner innan jag ska hämta Liam det vill säga!

Sparken! :(

Ja, Fredrik & 18 personer till fick tyvär sparken idag från Huddig! :( Till sista Jan har jobb nu! Känns inte roligt! Många tankar som snurrar i huve nu. Hur det går runt ekonomiskt nu för oss & kommer han att hitta ett nytt jobb nu när det är varsel överallt? Men sen får man tänka att vi är inte ensamma att vara arbetslös just nu! Jätte ånga som fått gått ifrån sina jobb nu. & Han kommer att få ut 80% utan lönen iaf! Inte mkt men bättre än inget ju! Han fick iaf skriva på ett papper att han kommer att bli anställd igen så fort Huddig är på fötter igen vilket känns otroligt skönt. Så alla ni som läser detta. Åk & beställ 1 traktor var nu för några imllle! Det har ni väll råd med haha :P Nee men skämt & sido. Nu är båda arbetslös snart & det låter förjävligt i mina öron. Men vad gör man so det ser ut idag? INGETING! Jag jobbar ju extra iaf. Hoppas nu på att jag får vldigt mkt turer så det går bra för oss! & Alla ni andra som blev avskedad hoppas att ni hittar något nytt snart & att det inte går åt helvete för er! Så lätt att det gör det när man sitter utan jobb. :(

Idag så har jag varit hos mamma & städat åt henne! Dom var inte hemma & jag & Liam hade så tråkigt så vi städade! Han älskar att städa. Varje gång städtanten är på dagis så ska han ha en egen mopp & hjälpa till med & dom säger att han är otrolig på att städa. & det såg jag verkligen själv när jag hade lämnat honom! Han städade precis som en vuxen människa gör. Han böjde sig & drog med oppen under soffan & flyttade på stolar & torkade under dom haha.. Helt otrolig är han om man får skryta så. :P Men iaf så vart hon glad iaf när hon kom hem så vi fick oss en slant hehe inte för att jag ville ha det. Men men. Sen åkte vi vidare till farmor & farafr & hjälpte do ed nån räkning & jag tog ut soptunnan. Sen åkte vi vidare hem till oss & fikade! Var trevligt! Jag har så tråkigt nu för Fredrik är i garaget!

I morgon ska jag till Eva. Hon jag ska läna böckerna av. Men hon var osäker på om hon hade kvar just den boken jag behöver. :( Typiskt!! Men ja ska iaf dit i morgon efter ja hämtat Liam. Roligt att se hur hon bor! :)

Nee nu ska ja kika på Ams om det finns nå svetsar jobb åt min sweet!! Bye bye...

Inte lätt!!

Oj! Ja, Nu har jag läst igenom lite grann.. Det föst ja måste göra nu är att fixa böcker! Jag vet inte om det är 1 bok el 4 böcker det står inte! & Jag kollade in uppgifterna lite & det var väldigt knepiga frågor för min smak om jag säger så! Svåra ord liksom. Typ belys din syn på ett ämne som intreserar dig. & ja, En massa knepiga ord som jag inte alls fatatr vad det står för haha!  Jag säger bara stackars läraren som ska ha mig som elev! Jag kommer att skicka 30 mail om dagen om frågor! Pinsamt har redan skcikat 3 st haha.. Men men tar väll ett tag innan man kommer in i själva programet! Kanske mamma kan hjälpa mig

Mini-Kul

Nu har vi precis kommit hem från Mini-Kul. :) Var så länge sen vi var där nu så Lia var lite rädd i början för pianot men efter ett tag släppte det. :) Tog hem en Alovera planta som jag fick av en annan mamma där & der var kanon. Det är ju bra att ha när någon bränner sig! Liam gjorde faktiskt det i går. & Då är det bra att smörja på sånt dära kladd i från dom blommorna.

Idag tänkte jag börja lite med att kolla igenom informationen jag fick av läraren igår. Vilka böcker jag ska ha MM.. Kikade lite på det igår men jag fortod inte rikigt! Humm.. Vart kper man böckerna då? Jag får låna av Eva som jag jobbar med & hon bor ju brevid mig så ska nog ringa till henne idag! Men är så rädd att frstöra böckerna el att Liam råkar komma åt dom & river sönder dom. Så lätt hänt liksom. Men men.. Böckerna brukar vara rätt så dyra & so jag fattade det måsta man ha 5 böcker? Kan det stämma? Humm... Aja bara att fråga läraren annars ju! :)

Nu är det full rulle på Liam & Alma. Dom jagar varandra haha ser så roligt ut! Kul att dom leker så bra! Hehe värsta kompisarna fasst det bara är en hund haha.. :P Liam ska nog lägga sig & sova frmiddagsluren snart! Får bli sen Lunch idag eftersom han fikat så mkt på Mini-Kul & han är nog rätt så mätt skulle jag tro! Jag är också rätt mätt måste jag säga!

Jaha i morgon ska man till tandis :( Usha vad jag gruvar mig!!! Vill inte! Men på ett sätt så vill ja få lite ordning på tänderna! :)

Nee nu ska ja lägga Liam i sängen & försöka ta mig ann infot från läraren! Sen sjrva brav till A-kassan att jag kräver mina pengar! Byebye...

Måndag.

Känns som helg eftersom jag är  ledig i morgon. :) Skönt efter en intensiv dag på jobbet! 

Ikväll har Johanna varit hit & vi kikade på film & Vräkte i oss götta!  Usha måste se över mina matvanor! :( Måste börja motionera! Finns alldrig tid! El ok, Jo det gör det väll ändå! Men njaa vet inte. Är så trött när jag kommer hem från jobbet. Fasst man piggnar nog till bara an får tumen ur arselet & går utanför dörren. :P

I morgon är det dagis för Liam. Jag är ledig. Synd att han inte kan vara hemma med mig då! Fasst på onsdag är vi lediga tillsammans  så då ska vi gå på Mini-Kul. Det var såå länge sen vi var dit & träffa alla. På Tordag ska jag till tandläkaren. :( Usha vill inte skriva om det!!

Snart är det 1a advent ju!! Dax för ljustakar & stjärnor! Fort det går alltså.

Nu tills lönen kommer in ska vi nog göra en tripp till Sundsvall & gå på Ikea. Måste inhandla lite grejjer. El lite igentligen väldigt mkt en det går nog inte min plånbok med på! :(

Nee nu känner jag att jag vill komma igång med pluggandet! Men det blev nått strul. Komvux hade ju inte registrerat mig Men nu är det fixat så nu har jag mailat till läraren om böckerna jag ska använda mig utav :)

Jag vill att det ska finnas en riktig lekpark här för barn. Det finns inte ens gungor här längre ju! :( Finns nå trä leksaks båtar & bilar här nere på kiosken. Men det är väll inte så kul? Joo också finns det en stooor gungbräda vid lägenhetsraderna längre bort. men dit vill man ju inte gå. Då står alla tanter i fönstret & glor! Nee det borde finnas en lekplats med gungor & ruchkana iaf. :)

Gofisen satt & käka mellis när jag kom för att hämta idag på dagis. Jag satt där i soffan bakom & väntade & tittade & Jag bara förundrades av hur stor han har blivit!! Han satt där med alla barnen & han pratade med kompisen brevid & svarade när kompisen frågade nått. Knepigt det känns då på nått vis. Han sitter där så duktigt & äter sin fil. tycker det var nyss man fick mata honom ju! Haha ja, Det går otroligt fort! Jag börjar bli stressad för syskon!! Vet att jag skrivir det allt för många gånger kanske. Men han blir ju snart 2 år!! Jag tycker 3 år är en bra ålder att få ett syskon. Men då är det ju snart dax att sätta fart verkstaden igen! Trode det inte skulle gå så himmla fort som det gjort ju! Gud vad härligt att få en liten till :) Det är ju så härligt med barn! & att liksom ha en egen liten familj. Haha ja sa precis till  Johanna att min sovmorgon är till kl 7 nu för tiden haha tänkt kl 7! Förut sov man till kl 14 på dagen! Usha vad tråkigt! Vad fan gjorde vi innan vi fick Liam?? Jag kan inte förstå vad tråkigt vi måsta haft det! Nee usha!! Liam är det bästa som har hänt oss! Är såå glad att jag skaffade honom! Allting känns så mkt lättare & bättre! Han finns ju alltid här & förgyller våra dagar. Det är så härligt! Livet hade INTE kunnat ha blivit bättre! Går inte att beskriva i ord hur mkt han betyder för oss. Iaf inte för er som inte har barn. Men ni märker väll när ni får egna. :) Ni som har fattar vad jag menar. Right? :)

Nee nu skriver jag för mkt igen! Haha.. Undra vad man ska göra nu? Fredrik är i garaget. Tråkigt!!

Recept på hur man gör barn :O

Humm idag när vi kom hem från Fredriks farmor så låg det ett recept på hur man gör barn på köksbordet! Jag känner inte igen stilen heller! Vi låser alldrig dörren heller haha.. Lite dumt kanske.. Men det var som ett recept på skämt fasst ja, Hur man gör barn haha..  Fatta inte vad det menades först men sen sa Fredrik att det var hur man gör ett barn haha. Vad tror ni?

Recept på bananbröd
2st Fasta Mjölk behållare
2st skrattande ögon
1st banan

1. se in i de skrattande ögonen.
2sära på det älsvarvade benen
3.kläm på det fasta mjölkbehållarna ömt tills den (ser inte vad det står) blandningen fruktat sig.

4.lägg i banane & för den fram & tillbaka tills den är smord

5.gratinera med äggvita & smaka väl

Brödet är klart när bananen mjuknat vätta beredningsbehållaren väl.

obs om brödet inte jäst flytta från stan!

Haha så står det!! Fattar inget.. Men det menas väll hur man gör barn antar jag haha jävla snusk!!!

Humm!?

Ringde nyss til Nordanstigsbostäder & frågade hur mkt pengar vi hade i fonden. 200kr hade vi där! ?? Vaaa sa jag inte mera? Nee tyvär!! AAA måste ju bara finnas mera pengar! Vi ville ju lägga in ny matta i köket eftersom den är vit med fut med hål i! & Det är inte så snyggt precis! Jag blir förbannad för när vi flyttade ifrån den förra lägenheten fick vi ebtala flera tusen för en fettfläck på väggen som säkert varit där före oss. Men hon som bodde här behöva inte betala något! Det är möggel i badrummet som ingen bryr sig om! & det är fua vardagsrummsväggen med fläskar & ett brännhål i vardagsrummsgolvet & hela väggen med fläskar i sovrummet! Varför ska inte vi få det åtgärdat när vi hyr?? & den som gjort det har ju betalat det! Vart går dom pengarna då? Dom dom får in för dom skador hyresgästerna orsakar? Vart gick våra pengar vägen för fettfläcken på väggen? För dom har inte fått ny tapetserat i sovrummet! Jag vet inte hur många gångeer jag ringt /åkt dit & tjatat inget hjälper! Är det någon som kan prata för sig som vil följa med oss dit igen!!! Jag sa till & med förut till vaktmästaren här att jag kräver att få omtapetserat! Då sa han ok då ska ja fundera på det. men inget hända! Fick rådet att ringa till en i styrelsen men det har jag gjort förut också men inget händer ju!!!! Usha vil hyra privat istället nu!

Nu ska vi åka på kisosken & handla ite små delar. :)

Host Host!

Liam har fått sån gräsig hosta! Det är så mkt värre idag änn igår! :( Hostar så han är nära att spy! Usha stakkars liten! Han får vara hemma med mamma idag. :) Imorgon får vä Fredrik ta ut pappadag el nått! För nu vill jag jobba! :)

Gud vad dom säger upp folk över allt nu från sina jobb! Fredrik kommer ju förmodligen snart att åka när dom ska sparka 21 stycken igen på hans jobb. :( Tråkigt! Men det finna inget att göra liksom! Men han blir ju återanställd om Huddig skulle gå bättre sen! & det är ju skönt iaf.

Nu ska jag & Liam äta pepparkaka & mamma ska dricka lite kaffe till :D


Liam besatt av att diska :P
 

ö ön bn

Visst var det en fin rubrik? Det var Liam som skrev den :)

Idag har jag varit på Komvux & gjort min studieplan. Alting lät mkt bättre denna gången Jag behöva inte plugga upp matten eller nått annat. Utan jag ska börja med Etik & Livsfrågor. Dom kan ju inte erbjuda mig hela Omvårdnads programet Utan bara vissa ämen inom det. Så jag ska läsa ett ämne i taget. På 50% eftersom dom inte vet när dom kan erbjuda hela omvårdnadsprogramet på Komvux i Nordanstig så kunde jag läsa på 50% bara & det känns bra.:) Jag har iaf hunnit med några ämnen om dom skulle få omvårdnadsprogramet i Nordanstig. Dom kunde inte erbjuda mig att gå inne i Hudik eftersom komunen inte hade råd att betala den för mig! Humm.. Jaja så jag tar det lungt & läser lite grann innan dom startar nått omvårdnadsprogram här. Tar det lite som det kommer. & Jag hinner ju jobba lika mkt som nu! Vilket är bra. :) Dom vet inte ens om dom kommer att starta nån utbildning till Uska i Nordanstig. Men men det är vä bra att läsa lite extra ämnen ändå!

Till helgen blir det jobb för min del. :) HÄRLIGT!

Nee nu ska jag ta hand om en tjurig Liam! Han är så arg nu för han inte fick fortsätta att skriva på datorn! Han är sååå elak skulle se!! Haha goofiis!! & Hostar som en tok gör han när han skriker som tok! Tror det är dax för jamis & kryp i säng. Han är såå trött. Jag är sugen på ett syskon nu ju!! AAA så mysigt med bebisar!! :) Synd bara att jag är så förossningsrädd! Usha blev så skrämd sen jag fick Liam, Det gick allderless för fort & jag han inte med någon bedövning alls!! Hoppas man hinner det när det är dax för nästa! :)

Nee nu ska ja pussa på våran Gooounge!! Bye bye....

Vora söt unge när han var liiten! :) Mammas goo kinderna!!

Liam påväg hem från BB. :)

Lillfisen på BB med pappa.

Vill man inte bara äta upp han! Där var Fredrik större! Haha. Han gick ju upp flera kilo när jag var gravid.

Tandläkaren!

Usha, Idag fick jag en tandläkartid. Den 13 Nov  & det är ju på Tordag! Ringde & ändrade den till den 20e istället passar mig mkt bättre! Igentigen var det bra att jag ringde & prata med dom eftersom jag är väldigt stort behov av en tandläkare nu! Jag har ju tappat alla mina lagningar & har hål överallt! Börjar bli så att jag gått för långt med det så jag tror fan att mina tänder rasar snart :( Har tappat bitar av tänderna! & det är fan inte BRA! :( Så nu måste jag gå även fasst jag inte har råd! Undersökningen skulle jag få tandvårdsbidrag för på 300 kr så det var ju bra iaf! Visste inte att dom hade sånt nu. Alla som är mellan 20-29 år får 300kr av försäkringskassan & det är väll bara att tacka & ta emot igentligen. Men sen när dom måste laga hela munnen så kommer det nog att gå på närmare 10 tusen om inte mera. Det gjorde det för Fredrik när han fick göra en helrenovering av munnen. :( Men vad gör man? Man måste ju ha bra tänder! Hon sa iaf att jag skulle komma på undersökningen sen fick dom göra en prisbedömning & det går altid att dela upp betalningen. Men jag ska ta en månad i taget. Kanske hoppa över nån lagning någon månad när jag känner att jag inte har råd! Som  nu när man snart ska börja med alla juklappar.Jaja bara att palla sig då! Fyfan vad ONT det kommer göra. Tur att dom har bedövning! :D

Idag var det tänk att jag & mamma skulle åka till Gnarp för att kika på någon utförsäljning av kläder! Humm.. Vet inte riktigt var det var. Är inte så hemma i Gnarp! Men man kan ju åka dit & kika iaf. Det var inte någon affär så, Utan det var typ som dom brukar ha på folkan inne i Hudik sälja ut från olika kedjor tror jag. Jaja kul att göra nått annat änn att sitta här hemma! Liam är ju på dagis så.

Vet fortfarande inte hur jag ska lägga upp min studieplan. Vet inte om jag vill plugga 100% Då måste ju Liam vara på dagis Mån-Fre typ 7-4 iof är han väll där varjedag nu också men ändå. Jag vill hinna med att jobba lite också. Men samtidigt vill jag hinna bli klar med utbildningen någon gång! Jaja får prata med studievägledaren på Onsdag! Jag tror iaf att jag lägger kursen på 75% så kan jag jobba lite extra iaf! Vill ju det!! Får panik när jag inte får jobba! Hoppas dom ringer nu snart & ger mig turer Tordag, Fredag,Lördag,Söndag fasst det är väll bara att drömma om :( Tycker det är roligt att jobba nu!!!

Igår var Johanna här på en kopp kaffe & Lussebullar & pepparkakor haha. Joo, Julmust också haha. Riktig julstämning redan? Haha.. Nee men jag & Liam var & handlade också hittade han pepparkakorna så då tänkte jag att vi tar väll några lussebullar också då. Ojojoj, Vilket bestyr det är att handla med honom nu haha! Han ska ju köra egen vagn annars blir han toookig! & guud vad han kör runt & lägger i allt möjligt sen springer han till scharken & tigger korvskivor haha han får alltid en korv skiva el 2 när han handlar där bara för att när jag haft med farmor så säger hon alltid till dom som jobbar där att Liam vill ha en korvbit haha & nu går han dit & skriker till så får han en korvbit haha. Men dom tycker ju det är roligt. Men jag tycker det är pinsamt att min lilla gosse ska börja tigga körv! Haha.. Inte nog med det så när jag ska betala springer han iväg & gö
mmer sig bakom kassan & står där & ska hjälpa till att trycka på en knapp så det plingar i högtalaren! Ja, Han har även fått gjort det engång av dom snälla tanterna där så nu ska det liksom vara standard varje gång han handlar haha så jag får springar mellan betalningen & innanför kassan & ut i entren! Ganska jobbigt, Men men så är det med små livliga ungar!

Härlig väder det är ute då! Var nyss ut på en promenad med Alma. Soligt & fint! Nu ska jag ta mig lite kaffe

Eviga väntan!

Fyfan, Igår måste jag skjussa in mamma på Akuten för hennes höft som hon brytit för några år sen, Det hade smällt ti iden & hon kunde knappt gå. Fyfan vilken lång väntan! Vi fick sitta inne i ett litet rum som vi bev typ inknuffad i utan en sur sjuksköterska! Vi sa ti 6 gånger & skällde på dom men inget hjäpte! Vi fattade att det blivit nått fel & mkt riktigt så hade inte sur kärringen som sa att vi skulle sitta i undersökningsrumet sakt till nattpersonaen att vi var där & ingen frågade oss heller om vi väntade på någon äkaren. Det fanns 1anns 1 enda läkaren på hela sjukhuset som hade jour! När klockan närmade sig 1 på natten skäde vi lite mera på några undersköterskor som bara satt där vi datorn! Visste inte deras fe kanse men dom har ju sån respekt för läkaren så dom vågar inte säga att han hade pasient som väntade på akuten! Vi satt oss i bilen & skue backa ut då kom undersköterskan utsprinngades & sa att äkaren kommit! Men han bara undersökte henne &  hon skulle komma tebax i dag! Han var ju ingen ortopedläkare så han visste inget! Jaja ne väldigt dåig ordninng på sjukhuset nu usha! Gruvar mig tills jag ska ha praktik där!

Trött är man nu när man steg up kl 7 för att få iväg Limpan till dagis. Gofisen & jag var iväg & köpte chokladask & trisslotter til Fredrik. Liam tyckte det var roligt att få ge bort present :) Kom in med chokladasken han till pappa. Men chokaden ville han äta upp själv! Haha..

Igår innan jag var på akuten så var vi på Stormyra & åt middag. Rotmor & Fläsklägg gött! :)

Nu ska jag prata lite med folk på msn :) & Göra lite kaffe! Bye..

Hemma.

Aaa, Skönt att komma hem efter en lång arbetsdag! El ska man kanske säga kväll? För det var det ju faktiskt. Roligt att vara på min favorit avdelning. Jobbade med Erika idag & det var roligt. Min gofiis sover. :( Tråkigt att komma hem då han sover. Men det måste han ju om han ska orka vara på dagis. Han älskar dagis nästan för mkt nu haha. Svårt att få därifrån honom när hans dag är slut. Han lägger sig raklång på backen & skriker & grinar. Men kanske bättre det än som det var under inskolningen då han inte alls ville att vi skulle gå ifrån honom Det var riktigt hemskt!

Jag funderar på att ha en tjej middag Vad tror ni om det tjejjer? Blir det bra? :) Vore roligt att dra i hop ett gäng & käka lite & dricka lite vin & spela nå roligt spel eller nått. Vore skojj det!

Fick ett brev på posten idag. Nått om att regeringen hade tagit nått beslut om att föräldrar fick vara hemma med sina barn längre. & desutom ha föräldrarpenning tills barnet är 3 år skattefritt då. Man skulle skicka in & svara på om man ville att det skulle träda kraft i denna komunen. Jag vet faktiskt inte vad jag ska svara på den frågan. Visst jag tycker att 1 år är förtidigt att lämna barn på dagis. Men man är ju tvungen att jobba när föräldrarpenningen är slut! 3 år tycker jag är bra, Men samtidigt inte. För barnen mår ju oftast bra att vara på dagis & leka med andra. Men visst för vissa passar det nig bättre att vara hemma med barnet tills det fyllt 3. Jag vet faktiskt inte. Jag skulle nog inte villa gå hemma i 3 år. Gud vad tråkigt igentligen. Visst bra att man får mkt tid med barnet. Men ändå? 3år. Njaa, Jag ska nog svara JA men jag tänker nog inte vara hemma så länge ändå. Hoppas inte att man måste det bara för att man svarat ja.

Jag har halsbränna! Äter så jävla mkt salami nu igen! Precis som när jag väntade Liam! Då kunde jag äta ett salami paket om dagen. Jag som alldrig tyckt om det så mkt förut. Nu är det likadant men jag är INTE gravid! Inte vad jag evt iaf haha.. Men fattar inte varför jag fått sånt sug efter just det? Så nu sitter jag iaf med världens halsbränna.

Nee nu ska Fredrik ha datan. Han måste fixa med någon bilförsäkring. & Ja det är ett bolag som inte dragit som dom skulle från autogiro så han drabbas. Så är det fan jämmt. Autogiro är inget bra! Dom kan inte sköta det, Dom som vill ha betalt. För jag har också haft strul med det som ni vet.? Dom drar inte pengarna i tid. El så drar dom inge alls & medelar inte detta så man får ett brev på posten som det står tat din bilförsäkring har upphört att gälla. DÅLIGT!!

Nee bye bye var det!

Gofisar!


Japp.

Blogga lite då. :) Sötnosen är på dagis. Så jag har passat på att storhandla såhära på morgonen. Varit ut med Ragge & Alma har jag också hunnit. Pluss tryckt i mig en godispåse. :(

Idag ska vi på Sebastians 1 års-kalas. Hoppas han blir nöjd med sin present. Vet inte om han redan har det. Humm.. Får byta annars då.

Fattar inte varför jag alldrig får nått svar från studievägledaren!? Jag måste veta vilka jag ska maila till om vilka böcker jag ska använda mig av ju! Vill börja nu så jag blir klar någongång. Nu blir det ju inget pluggande eftersom jag redan är klar med datan. Fick MVG på den föresten :D Inte illa! Det är mitt första MVG. Haha.. Hoppas jag kan fixa bra betyg i dom andra ämnena också. :)


Hemma!

Ja Då är man hemma igen efter en rolig helg i Skara. :) Guud vad kul vi haft & Liam fick äntligen träffa Neo. Vi var & bowlade också & det var första gången för mig. Vet inte varför det alldrig blivit av. Men det var roligt förutom att våran bana slocknade hela tiden (var nått fel) Vi var in till Lidköping & skulle schoppa lite men det va ju röddag så det var inte så mkt öppet :( Men några butiker hade det så vi kunde handla lite iaf. :) Köpte present till Sebastian som fyller 1 år på Tisdag. Fort det går!! Jag kan säga att det var jobbigt att åka bil denna vägem fyfan särskilt när vi for dit. Då tog vi ju en extra väg för att kunna hälsa på Therese haha ror vi åkte bil i 8 timmar! Usha. Gick bra om man stanna mkt. Liam ville inte direkt sitta stilla så länge så det vart rätt mkt stopp.

Idag är det jobb för mig & dagis för Liam. Han har nog saknat dagis lite nu. :) Min gooofis!! Vad han sjunger nu om dagarna HELA TIDEN!! Haha. Undra om det är dagis han får det ifrån.

Nee Hej då!

Ps: Tråkigt att ha bogg när man börjar få jobbiga & påstridiga komentarer hela tiden! Särskilt när det är någon som alltid klagar över att få elaka komentarer i sin egen blogg!!

RSS 2.0