Mera tid tack!

Känns som dagarna bara rusar iväg nu, Man hinner ingenting längre! El igår hann jag med rätt så mkt faktiskt jag städade bort på uteplatsen & gick med allting till förådet sen städa jag i klädskammaren & fyfan vad kläder fulla golvet haha men nu är det ganska snyggt iaf :)

Är utan tv nu den har brakat så idag ska vi in till Elgiganten & kolla på en ny :)  DYRT!! :( Men kan ju inte va utan tv heller? Sen ska vi in på loppisen under ica affären på Öster & kolla på en växasäng, Det var ju lite komiskt vi ringde på en växasäng som jag funderat att ringa på länge som dfanns ute på blocket & precis när jag ringde hade dom för 10 min lämmnat den på loppisen där så nu är den väll dyrare men men.. Ska på Ikea & köpa madrass till den sen någondag :)

Immorgon ska jag in på Ams möte me Johanna  det är inne i Hudik mkt farande & imorgon som det är Kyrkis. Liam var inte dit sist heller för att jag jobbade! :( Hinner ioförsig dit men då hinner han inte sova något innan han ska till dagis ska vara på dagis kl 1 till halv 5 i morgon & han blir så trött efter kyrkis & det blir nog för mkt med både kyrkis & dagis eftersom han leker lika mkt på båda ställena & det är ju faktiskt samma personer på kyrkis som på dagis nästan haha alla dagis barnen går ju på det för det mesta så det spelar nog ingen roll :) Får gå nästa gång & hoppas att det inte är någoot annat som vi måste boka in då!

Ska försöka hitta presenter till mormor & Thess som fyller år den 2a Oktober!! Vet inte vad jag ska köpa? Thess ville iaf ha något rosa haha.. Ok?

Igår var Fredriks familj hit & grattade mig! Jag fick presentkort på Hollywood på 500kr sen fick jag en tillbringare i glas & 6 st glas :) Tack så mkt!! Så idag el i morgon ska ja shoppa lite nya kläder & det behövs :)

Nee nu ska jag hitta på nå annat ska nog köra igång en maskin me tvätt :) Byyyye!

Klädbytardagen

Igår var jag & syrran på klädbytardagen :) Fick med mej en stor papperskasse hem med kläder,skor,overall,mössa,vantar så det var bra allting var som nytt :D Efter vi varit dit så tänkte vi åka på en annan klädbytardag men vi orkade bara inte när vi kommit till bilen, Så vi for in på driven en sväng för jag skulle handla med mej hem därfifrån & gott var det även om det var kallt innan jag kom hem haha...

Senare kom Syrran m familj hit & gratta mej eftersom jag fyllt år, Jag fick pengar & kort :) Fika lite här sen åkte dom för att handla tacos som vi skulle äta ute i Rogsta senare & det gjorde vi haha mkt  farande :) Liam lekte med Alx & Seb full rulle!

Nu ska jag snart åka & jobba.. Så trött!! Vill bara få sova ut en stund till på morgonen! Även fasst jag kan vara ledig en dag så betyder ju inte det att inte Liam ska till dagis tex. & som denna vecka har det varit så mkt annat också! & kommer även att vara mkt framöer så jag har ingen aning om när man ska få sova iaf en lite längre stund på morgonen! :( För jag är verkligen trött nu!! usha!!

Jaja.. Nu ska jag göra mej i ordning!! Bye bye..

Tårta

Nu har jag gjort tårta med en trött & ginig Liam. Fyller ju år i morgon 22 år usha! Kommer inte så mkt folk eftersom dom flesta jobbar så tiil veckan blir det väll mera :) Fredriks familj jobbade & dom ville alla komma tillsammans & Alex & Seb hade fått magsjuka sså dom kunde inte komma pappa är på kurs långt borta så han kan inte heller komma, Så det blir bara mamma,mormor,farmor&farfar & kanske Johanna :) Liam ska ju på dagis i morgon så han är inte heller hemma :( Hade velat det men man får ju inte ändra på dagarna när han har 15 timmars :(Han har variit på dagis varje dag denna vecka & han tycker det är jätte roligt nu :D

Såg i tidningen idag där dom tydligen hade gjort någon undersökning vilket vårdhem som var bäst/sämst Hagänsgården låg sist! Hum det kan jag bara inte fatta!! Ingen av personalen har ens vetat om att en undersökning pågicks! & hur det har gjorts! Bara för att kanske 1 avdelning inte funkar så bra så drabbas ju hela huset tycker jag är dåligt!! :( Fan jag tycker pansionärerna har det väldigt bra där med uppassning dygnet runt ju! Jaja inget att göra åt!!! Men det är inget som är dåligt där iaf! Förutom 1 sak som inte har med avdelningarna att göra!

Fy nu måste jag städa ser ut som ett bombnedslag här! Orkar inte usha är trött! Imorgon får jag sovmorgon ända till kl 7 haha måste vara knäpp som tycker det är sovmorgon va? Men för mej så är det så! :)



Tatuering

Idag har jag varit med Johanna på Ams det gick väll bra, Fasst jag ska på en massa fjant grejjer i Hudik nån jävla ungdomsgrupp! Vill inte!! Men pratade om uska-utbildningar & tydloigen så brukar Konvux ha sånna så ja fick ett nummer som jag ska ringa så det var ju bra :)

Jag har suttit & fixat i hop en tatuering som jag ska göra :) Har ju länge velat skriva in Liams namn på handleden med typ skrivstil & ett hjärta el en stjärna brevid :) För Liam är ju rätt så kort namn så man vill ju ha nå lite längre därför sätter jag dit en stjärna el hjärta brevid :) Synd att man alldrig får någon tid i Hudik så många som säger att det är lång väntetid & jag vill bara kuna åka in till Hudik någondag & tatuera mej kommer gruva mej för mkt om jag ska gå & vänta :( Kommer nog att göra ont på handleden men det är ju så fint !!:)
  Liam

Jaha.

Så var den dagen avklarad :) Imorgon är jag ledig, Men ingen tid för att slappa då inte :( Då ska ja på Ams med Johanna sen ska jag till mamma på kålpudding, Ska även försöka hinna med att handla hem lite tårtindigienser & fika bröd till på Torsdag hinner inte på Onsdag då jobbar jag hela dagen lång :) Idag ringde dom om en hel bunt med turen precis som jag trode men jag kunde bara ta 2 st men bra det iaf bättre än ingen! :) Får lite lön även denna månad också då det som såg så mörkt ut i början av månaden på jobb fronten men det ändras fort :D

Jag,Liam & Alma tog en promenix till mamma & pappa på eftermiddagen såå skönt väder ute :) Men iaf när jag var där tänkte nu ska ja prova att väga mej, Var ju evigheter sen nu! & jag har verkligen gruvat mej för hur mkt jag gått upp dessa veckor! Fyfan från 55 till 59 kilo :( Nu är det skärpning den 1 Oktober då ska det bli en stor förändring! Jag ska börja med vv igen! & desutom köpa mig ett räningskort på Kraftvalvet vare sig om jag har någon att gå med el om jag får gå ensam så ska jag dit & spinna & träna i gymmet! Nu gäller det!!! Jag har sakt alldrig får jag gå upp mera än 60 kilo & nu är jag snart där om inte redan nu efter allt kaffebröd jag nyss stoppat i mej!! ::( Nee skärpning Sofie!! Tebax till 55!!

Nee nu ska ja stoppa i lite tvätt i maskinen!. Fortsätter med städningen efter lillfisen min har somnat! Blir liksom att jag plockar ihop medans Liam stökar till annars haha :P Byee på er!!

Ps: Vet att det är tråkigt att läsa bloggar som alldrig har några bilder! Men det funkar inte :(

Hemma

Men om några timmar ska man tebax haha :) Tänkte blogga en sväng men Fredrik blir så förbannad när jag vill sitta ner en stund för att blogga så ja ska fatta mej kort!

Fattas jätte mkt turer nu på jobbet så ja vet inte om dom lyckas få ihop folk till allting! Jag hoppas att dom ringer till mej i morgon, Fasst jag kan ju typ inget denna vecka har ju redan fullt upp! :( Men ska försöka klämma in lite jobb också mellan alla jävla möten som är nu framöver haha.. Bankmöte,Amsmöte,Föräldrarmöte MM väldigt mkt nu sen ska jag ju jobba i morgon & på Onsdag vad ja vet nu sen fyller ja år på Torsdag aaa jaja snart är allting lungt igen :)

Idag på min rast så kom Liam & Fredrik hade ju delad tur så hade lååång rast så drygt att stanna kvar men jobbigt att hålla på att åka hem också det blir liksom till att vänta på en gång när man kommer hem liksom känns som det iaf. Men iaf så kom dom & höll mej sälskap en stund jag & Liam gick runt & kollade på alla avdelningar & träffa en massa tanter :) Efter dom åkt gick jag på C-huset & fikade me teo & Galina satt med dom till 3 sen gick jag tebax till min avdelning 30 min innan jag skulle börja så ja drack lite kaffe där också :)

Imorgon är det dagisdax igen! Men ingen Liam vill sova! Är nog någon som kommer att vara tröttis i morgon :P

Ne kortfattat var det! Byyyee..

Jobbigt!

Hatar när man har jobbat kvällen & ska upp tidigt nästa morgon för att jobba dagen! Jag kan alldrig somna usha & man ser hur klockan bara rusar iväg , Igår gick det bara inte att somna, Men tillslut så gjorde jag väll det iaf & som tur är jag inte trött nu :) Jobbar delad tur idag ända från 6.45 - 20.30 & i morgon ska man börja 6.45 igen så det kommer att bli lika svårt att somna ikväll men men sånt är livet! Haha..

Nee nu ska ja måla på naglarna lite innan jag ska fare!! Byyye.

Nära ögat!

Idag har vi varit in till stan, Åkte först till Harmånger för att kolla om banken var öppen för jag skulle dit & säga om jag fått in barnbidraget på rätt konto vilket jag fått men banken var stängd som vanligt :( Fasst det står att dom har öppet Fredagar kanske dom hade Lunch. Åkte iaf vidare för att tanka sen när jag skulle köra ut på E4an så trode jag det var grönt för det kom bara en lastbil som blinkade men icke då när jag hade gastat iväg så dök det upp en bil bakom lastbilen i fullfart så jag bromasade tro jag iaf minns inte så mkt minns att Liam började as skratta så jag började också lastbilschaffören stannade & bara glodde på mej haha & jag satt & skrattade fick väll en schok dom i bilen såg jävligt rädda & förbannade ut dom kunde ju vejja till andra sidan eftersom dom inte hade möte men hade dom haft det hade det smällt rejält :( Usha hemskt sen när jag hade åkt en bit då man fattade vad som kunde ha hänt :( Tur att vi kom levande hem iaf. Ganska pinsamt desutom eftersom hon jag köpte bilen av stod & tanka just då haha hon måsta ha sett & hört alltihop eftersom det skrek av däcken för den andra bilen hon måste ju tycka synd om sin gammla bil som får vara med om detta haha :P Men det är inte alltid lätt att se bilar bakom lastbilar såg inte den bakom heller! Nästa gång ska jag vänta länge innan jag far ut på E4an!!

I Hudik köpte jag hundmat,regnjacka till Alma tavla ljusgrejj,förvaringsboxar& nå kraffs till mej själv. Sen var jag in på Komunen för att beställa nya betyg men då hade dom Lunch en timme till så då gick vi med Alma en sväng på stan & lite på Lillfjärden & kolla på fåglar haha sen gick jag till komunen igen då skulle jag gå upp till någon farbror där för han hade hand om betygen men väl där så hade han inte det utan det var Broman, så de var bara till att fara dit & väl där fick jag betygen på engång :) Så nu är det äntligen fixat :) Fick kassakort idag men har ingen aning om hur man ska fylla i dom inte!! Fattar ingening av sånt där krams!! Johanna får komma & hjälpa mej haha :P

Nu när Fredrik kommer hem ska vi städa ut förådet!! Jobbigt men skönt när det är gjort! Att bero på det vart är Fredrik? Haha spårlöst försvunnen humm kan det bero på städningen av förådet? Ja kanske det ja..

Liam & jag har varit & kollat när mormor köpte glass av glassbilen för det är nått lillgrabben ÄLSKAR!! Han blir allderles tokig när han hör Glassbils melodin haha gofiiiis!!

Imorgon blir det jobb & hela helgen desutom med delad tur på Söndag sen ska jag även jobba Måndag & onsdag så jävligt bra med jobb nu!! :) Måste ringa till banken & kolla vilken tid mötet var där också ju! Tappat bort lappen ovanligt? Nee!!

Nu är det dax för ny blöja på Limpan känner jag! Byeee..

Mkt just nu!

Usha, Jag har mkt att tänka på nu! Jobbar nästan varje dag nu vilket är superbra men man hinner ju ingenting!! Jag ska på Ams möte & jag ska in på Ams i Bergsjö & lämmna betyg & anställningsbevis, Men vart är mina betyg? Har letat överallt men hittar dom inte :( Men i morgon ska ja städa ur förådet det ser förjävligt ut där inne USHA så mkt saker som måste bort, Det kan hända att betygen ligger gömd där *hoppas* :) Ska på föräldrarmöte också haha känns lite speciellt att gå på sitt första färäldrarmöte hehe tyckte nyss mamma var med på mina möten i skolen :) Ja mkt dom hära dagarna framöver!! Klädbytardagen får jag heller inte missa där dom säljer ut vinterkläder :) Sen fyller jag år också på det hela AAAA!!!

Nee nu ska ja göra nå nytta..

Minikul

Har jobbat nu ikväll & har fått många turer framöver så det är roligt, Inte på den bästa avdelningen precis men det är ju pengar :) & det behövs ju alltid! Är pank nu igen blää!!


Imorgon blir det nog Mini-kul :) Ska bli roligt! Var ju ett tag sen det var sist eftersom det varit uppehåll över sommaren. Alla barnen har nog växt :)

Liam går omkring & spottar överallt han har nog tagit efter någon på dagis skulle jag tro :P Busungen!!

Våran tv håller på att braka ihop!! Måste ha en ny nu!!!

Nu sängen!!


Dollar

Idag var vi in till Hudik & käkade på donken, Sen for jag & Liam vidare till Dollar & kollade Fredrik for till garaget. Vi hittade ganska mkt faktiskt bla nya handtag till skåpluckorna men märkte att jag köpt förlite haha så hoppas dom finns kvar ett tag till iaf :)Trode det var enkelt att sätta upp dom men det var det verkligen INTE!! Måste ju borra ett till hål  också :( Aja köpte strumpor till Liam haha köper alltid strumpor till han man kan alldrig ha för mkt utav sånna :P Köpe våtservetter & en plånbok & 2 pack med tanborste & tabdkräm till Limpan, var säkrt nått mera också..

Nu ska ja väll bara vänta på att Fredrik kommer hem & hjälper mej att sätta upp handtagen då haha undra hur det kommer att bli verkar vara ganska ojämna hål typ ett längre upp än den andra men men.. Liam sover nu han var himmla trött fasst han sov lite i bilen..

Var nära att både jag & Fredrik skulle åla fasst idag eftersom vi åkte varsin bil & snuten stod i Strömsbruk såg att Fredrik bromsa in så tänkte nu är säkert snuten här så jag bromsade också in haha guud vad fult tänkte nu sköt dom säkert på oss eftersom vi körde ca 90 på 70 väg men nej då dom bara kollade haha tur det :) Vill inte ha en till böter ong att Fredrik nyss fick en! På hemvägen använde jag mej utav fart hållaren den är bra när man alldrig kan hålla hastigheten hehe men då kommer det folk bakom & nästan kör in i arselet på mej så då blir jag stressad & måste gasa usha!!

Jaha i morgon är det dagisdax igen :) Blir till att stiga upp kl 7 på möran igen jobbigt men det går det också!! Tänk vad länge sen det var nu man brukar sova till kl 2 på dagarna & guuuud vad hemskt skulle jag alldrig kunna göra nu!! Hela dagen förstör ju nee senast halv 11 kan jag ligga & dra mej till :)

Bye bye :)

Lördag.

Tråkväder ute men vad gör det när man ska jobba? :) Men man känner att det är riktig Höst ute nu iaf härlig lutt ändå men jag fryser som fan nu!! Jobbigt!! Liam sover förmidagsluren nu ska pussa på han innan jag åker.. <3 

Imorgon ska jag tvätta hela dagen lååång usha! Mkt tvätt även fasst vi har egen tvätmaskin blir inte att man tvättar varje dag ändå fasst man kanske borde det?

På Måndag funderar jag på att åka in till Arbetsförmedlingen & skriva in mej igen :( Vill inte men man är väll så illa tvungen! Men får jag inge pengar på en gång som alla andra verkar få så skriver jag av mej igen!!

Nu börjar en massa repris av sjukhuset igen ska kika lite till innan jag far :) Bye bye..

Sålt kära vofflan

Nu har jag sålt gammel bilen känns bra men ändå lite vemodigt haha.. Köpte ju den när Liam låg i magen & hade den & körde in till förlossningen med, Den man hade så jävla ont i haha den som fick gå i 300km in till bb haha roligt ändå! Jag tycker synd om bilen nu som bara ska användas till Älgjakt igen :( Precis som den hade gjort innan vi köpte den. Men antar att det är det den är bra på haha :P Har ju en snyggare bil nu..

Hittade papperna tillslut som låg i en låda TUR!! Var snäll dom som köpte den iaf men fick bara 3500 vilket var igentligen skapligt för en sådan skrutt bil om jag säger så var ju mkt fel på den & den bara skrek när han provkörde det haha ,
(fläktremen) Pinsamt var det men aja fick den såld iaf :)

Nu ska ja ta hand om Liam som är skit sur haha bye bye..

Någon som vet?

Snart kommer den en farbror som ska köpa min gammla Volvo fyfan vad jag hållit på & plockat ur den & dragit ut däck som jag hade till ny bilen i den gamla & sterion fattar jag inte hur man tar ut så Fredrik måste komma hem & hjälpa mej men fyfan vad arg han vart när jag sa han måste sluta lite tidgare haha men vad fan ja kan ju inte skruva ur det! & Nu när det bara är sterion & fixa med alla papper kvar så jo vafan är ägarbytes lappen? Ingenanign!! Hittar den inte någonstans & med min otur så har jag slängt den! Kan man sälja den ändå? Och skicka papperena till honom sen lr?

Handlat

Var kanske inte så bra att åka & handla hungrig :( Men hungrig är man ju hela tiden när man ätit sopporna i 2 dagar! Vart Tacos usha skäms på mej!! Men i morgon blir det Viktväktarna för det är det enda vettiga metod att köra efter! Finns inget bättre!! JA LOVAR!! Alla ni som vill köra ett gå ner i vikt program kör vv det kan ja starkt rekomendera man går alldrig hungrig el blir snurrig av det som man blir av att leva på soppor! Det kan fan inte vara hälsosamt!! Igentligen är det inte så att jag vill gå ner i vikt el jo visst men ja ska vara gla att bara väga 57 nu ja som  vägt 81 men ja vill få en bättre kropp en starkare så inte allting hänger ! Måste börja träna!!

Nu har syrran skaffat blogg igen! www.susanne82.blogg.se :)

Guud va mkt bättre ja mår efter jag ätit herregud hur kan man plåga sej igentligen!!!??

Jaja nog tjatat om söpper men en sak är säkert efter att provat det 2 gånger så ALLDRIG MERA!

Nu ska ja kika på tvn el nå Liam ligger i sängen, Han är såå trött han har varit gnällig hela kvällen, men han har inte somnat ännu ligger & sjunger lite nu han lär ju sej på dagis mkt låtar hehe.. Han brukar somna efter han sjungit lite :) Storkillen shit snart fyller han 2 år går fort!! Jag & Johanna sa igår att fan det är ju 8år sen man gick i 7an haha det tycker inte jag var så länge sen ju! Men 8år!! Snart är man 30år inte undra på att jag har dödsångest redan :P

Nee nu är Fredrik klar i duschen nu ska vi kika på tvn tror jag ;)

Jag vet att jag är senil :P

Ja som ni såg så skulle jag tipsa om en sida men la alldrig in den men här kommer den! http://www.halsokostgrossisten.se/

Rejene

Såg förut på Tv-Shop om en kräm som tog bort bristningar sen man fött barn & jag satt som klistrad framför tv & kollade upp på Familjeliv av dom som provat just Rejene & till min förvåning så sa alla att det funkade iaf på dom! Asså det tar inte bort bristningarna helt men dom bleknade & huden blir fastare eftresom det inehåller nå grejjs som bygger upp ny hud i bristningarna. Jag är så sugen på att beställa men det är ju inte billigt så klart  men just nu har dom 2 tuer för 1 men ändå 500 spänn för 2 tuber DYRT! Men samtidigt så känns det att det är värt det eftersom jag har så mkt bristningar efter jag fick Liam det är allstå inte nå få bristningar för då hade jag inte brytt mej kan jag lova! Men nu är det stora djupa & över hela magen dom kan göra ont i bland också :( Så ska fundera ett teg till iaf :)

Ja sopporna går fortfarande bra ska ja säga, Men svårt när man bara går hemma man blir så raastlös! Man vill bara gå i kylsåpet & äta!! :( Men det SKA jag INTE!!  Hatar att banta med soppor det är INGET jag kan rekomendera!! Men iland så måste man plåga sig som sakt för att komma på rätt spår igen :) Sist ja köde soppor klarade jag i 14 dagar men gick bara ner 3 kilo.. Gäller att hålla vikten efter avslutad kur vilket inte är lätt med soppdiet lättare med viktväkktarna!! Hittade en bra sida som jag ill tipsa om det är billiga hälsokost grejjer mkt billigare än på affärer! Såg det fanns Allevosppor där :) & billig var dom. Jag ska inte beställa men jag funderar på en schaker vilket är bra att ha, Just nu har jag en vanlig petflaska & schakar i det duger det också :) Men mkt enklare med en schaker..

På Lördag ska ja jobba fyfan vad kul!!! Vill jobba mera har inte jobba nått denna vecka :( :( HEMSKT!! Inte har dom ringt från Hemtjänsten i Rogsta heller!! :( Kanske lika bra det igentligen! Vet inte om jag trivs inom hemtjänsten vill hellre vara inne :) Men men det är ju päningar!

Nee nu ska ja göra nått annat! Men vad?

Blää!!

Nu sitter jag här & dricker morgon drinken haha fyfan vilken äcklig!! Jag är inte kräsen av mig när det gäller soppor men nu fyfan det är nån vaniljsmak men det smakar nått annat typ mjöl & vatten & salt :( Men men bara att dricka upp den! Tycker det går bra med sopporna nu faktiskt. Ska nog köpa en till förpackning idag med Allevo chokladsmak dom är såå goda!! Lika potatis & purjolök :)

Nu väntar en prommis med Alma har nyss lämnat Liam som inte alls grinar längre :) Han vet hur det ska vara nu liksom att jag lämnnar honom men jag kommer tebax sen :)

Soppor!

Ja, Idag har jag börjat med soppor igen! Dels för att mamma hade ett paket med Cambridges soppor & några Alevo soppor som hon inte ville använda & dels för att jag ska komma in på rätt spår igen! Jag tycker soppor INTE är ett bra sätt att gå ner i vikt på! Men just nu så är det bra för mig! Eftersom jag har tappat ett bra förhålningsätt till mat igen! Jag har ju fuskat jätte många veckor nu & jag kommer inte tebax till viktväktarna det går bara inte :( Så därför kör jag den hårda metoden först så kommer det gå enklare att hålla viktväktar programet sen! Det är ju igentligen busenkelt & ett bra sätt att äta på! Men som ksat så kommer jag alldrig igång riktigt jag har inte motivationen kvar längre & det är nog för att jag väger normalt nu & är igentligen inte tjock även om jag själv kan tycka det men det jäller att få en spark i arselet innan man går upp allt för mkt igen! Jag har gått upp från 55 till 57,8 så det är ju på god väg upp även om det itagit ett tag vilket är bra :) Men nu ska jag ner till 55 igen sen lite till om jag får som jag vill! :) Får se hur länge jag håller på med sopporna innan jag startar med viktväktarna igen! Jag har ju inte så många soppor så får nog köpa ett till paket men sen får det vara bra! Kör nog inte i 3 veckor iaf! Kanske man slutar redan idag haha man vet ju inte hur länge man orkar köra med enbart soppor men några dagar ska jag klara det iaf!

Snart kommer Thess & förhopningsvis Johanna vi ska gå ut & gå lite hehe var länge sen :) Ska bli skojj!!

Tankar

Jag har rätt så mkt tankar just nu. Hur man ska få sig ett fasst jobb tex? Är det helt omöjligt om man inte har det rätta utbildninge? Ångrar mig att jag inte valde rätt på gymnasiet! Men hur lätt är det att bara bestämma sig för vilken gymnasieutbildning som var rätt igentligen? Jag gick ju Hotell & Resturang med utbilning Servetris, Men nu tycker jag det bara var bortkastade år igentligen! Jag vill inte jobba som servetris längre, Visst det är roligt tycker jag men sen är det inte så lätt när man inte är duktig på huvudräkning eftersom det är mkt sånt inom det yrket genom att man använde kassan mkt. Jag hade nog passat bättre på vårdpogramet men just då tyckte jag inte det! Men nu känner jag att hade jag gått det hade jag nog fått bättre chanser till jobb! & Jag trivs ju inom det yrket jag tycker det är helk OK! Men nu som när man inte har nått jobb framför sig så blir man orolig på nått vis :( Dom hade ringt om en ledig tur igår men med min otur så hade jag inte mobilen med mej, Åkte för att hämta Liam & under den korta tiden hade dom ringt & när jag ringde upp var turen borta :( Dom sa att det säkert blev mera turer denna vecka men ändå usha hade velat haft turen ändå ju!! Men men inget att göra någonting åt! Hoppas att dom ringer idag igen!! Jag vill verkligen jobba, Vill inte bara gå hemma & drälla!!!

Också får jag lite Panik över att man säkert inte kommer hinna få nått fasst jobb innan nästa barn vilket skulle vara bra! Men samtidigt är det så svårt att få fasst jobb nu det kommer säkert att ta 10år innan jag får nått sånt! & Inte känner jag för att plugga längre, Känns skrämande med studielån & kanske även då att man inte väljer rätt utbildning :( Jag vet inte vad jag ska utbilda mig till isånnfall känns inte så lockande att betala för att bli uska när man tjänar så dåligt inom vården heller! Men jag ska ringa till Komux & höra om dom har några gratis utbildningar som dom brukar ha men även det känns skrämande för att även om det är gratis så måste man även ha nått att leva på liksom & undra om man hinner jobba extra då när man pluggar? Jaja det går att höra sig för iaf :) Men jag & Fredrik har ju pratat om syskon till Liam inom en viss framtid som inte får bli allt för utragen eftersom i vill att sykonen ska ha något gemensamt inte mera än 3 år har vi sakt nu, Vi sa ju 2 år först men den tiden är ju som ni ser förbi haha.. Men ska Liam få ett syskon tills han fyller 3 år så är det snart dax att starta! Iaf om ca 5 mån sen om det blir om ett halvår gör väll inte så stor skillnad men 6 månader går med raketfart & just nu vet jag inte om jag är redo för det! Men tiden kan ändra sig & jobbar jag 6 mån så får man högre föräldrarpenning vilket gör stor skillnad än det lägsta som vi hade när Liam var bebis! Så på så vis är det en bra lösning att veta, Men sen vet man inte hur försäkringskassan ser på det även om jag har rätt till hel föräldrarpenning så får man väll säkert inte det alltid är det nått som står ivägen :( Men vi får se helt enkel vad tiden visar :) Man är bra sugen ibland men ändå inte just nu! Men mkt kan hända inom ett halvår som sakt :)

Ja det var skönt att skriva av sig lite iaf, Sen om någon läser spelar ingen roll bara jag får skriva :) Tycker om att skriva! 

Trist

Ja trist är det rätta ordet för hur vädret ser ut ute :( Usha!! Kanske det blir bättre snart :) In till Hudik ska man idag iaf förhopningsvis får jag följe av Therese & kanske Johanna någon mer som vill med? åker in vid halv2 efter Liam slutat :) Jag måste verkligen köpa en plattång även fasst jag inte har råd å måste jag det!! Min gick ju sönder :( Klippa mej måte jag även göra men med den saken får vi allt se hur jag gör :p

Funkar inte att lägga in bilderna nu heller :( Ja som hade tänkt lägga upp på Liam & jag när vi åker karusell.. Aja kanske det funkar någon gång i framtiden! :)

Nu dricker jag kaffe & har varit på långprommis med Alma som vart så trött så hon somnade som en stock när vi kom hem igen haha..

Igår var Johanna & Therese här en sväng & Lusse så klart inte att glömma haha :) Fasst det är inte lätt han är ju såå liiiiiten haha :) Men det var trevligt vi snackade lite & käkade onyttigt ;P SKÄRPNING snart Sofie!!

Nee nu ska jag, Ja vad ska jag göra nu? Ingenting? Jo tvätta lite kanske så är det gjort skönt att få unna lite tvätt!! Byye.



Nytt försök

Ja som ni märkte gick det inte att ladda upp några biler :( Ska göra ett nytt försök nu..

Har varit & tvättat bilen nyss *pust* Blött blev det!! Haha men ren blev den iaf :) Sen har jag lagat mat & städat lite nu är det bara damsugning kvar & ut & gå me Alma sen hämta Liam på dagis :)

nee fyfan det funkar inte att lägga in några biler :(

Provar väll ikväll igen då!! Bye bye...


Måndag.

Ny vecka nu då :) Har precis kommit hem, lämnat Liam på dagis nu tänkte ja blogga lite sen städa,tvätta & gå ut & gå med Alma.

Igår var vi på Stormyra en sväng efter Marknaden åt mat & fikade var ett tag sen jag var dit nu så det var kul :) Liam fick lite kläder av Farmor& farfar fasst byxorna måste vi byta till en storlek störrre för dom var väldigt små :/ Tröjan kunde han ha iaf :) Vi tog med Alma en väng igår också på Marknaden men vi var bara vid karusellerna det var inte nå mkt folk där så det gick bra men hon vill ju hälsa på alla folk & alla vill ju inte hälsa tebax så det var väll lite jobbigt men men.. Iaf så höll hon soig i 10 timmar igår hon vägrar att kissa i koppel!! Jag var ute med henne flera gånger men NEJ! Lineá var ute med henne i över 2 timmar & gick men on hade inte gjort något då heller :( Sen när vi kom hem kissade hon här ute på baksidan (utan koppel) Fattar inte varför hon inte kissar i kopplet?? Ja menar 10 timmar?? Uppfödan sa ju till mej att vara orta med henne länge där hon måsta ha koppel på sej ute då gjorde hon det tillslut men NEJ hon vägrar!! Hon håller sej i stället el kissar inne men det gjorde hon inte igår vilket var tur iaf :) Aja får se om vi får nå bukt på problemet snart (hoppas)

Tänkte lägga upp 2 bilder nu :) Sen städa blää!!

Marknan

Ja som sakt idag har vi vrait på marknaden igen :) Lam vågade faktiskt åka karusell & han tyckte det var riktigt skojj så han ville åker mera & mera haha så vi åkte en gång till andra gången jag gick hehe..

Köpte en till tröja åt honom en polis tröja :) Sen fick han massa leskaker igen haha..  Jag köpt en skinnjacka fin men den var så kort i armana & SMÅ i stprlekarna :( Men men den får la duga..

Imorgon lir det säkert marknaden igen haha brukar bli att man går alla 3 dagarna ändå :) Får se hur Fredrik mår i morogn också han är ju på kräftskiva ikväll..

Nu blir det sängen för mej iaf!! Är så jävlans trött.. Gödnatt!!

Nu har jag köpt bilen :)

& är helnöjd :) Lite ovant att köra den bara haha..

Igår var vi på marknaden en sväng med barnnfritt det var jag,thess,syrran men idag blir det me ungarna hehe :) Liam har samanlagt 300spänn att handla för & jag vet va han kommer vilja köpa nämligen en tröja med en traktor på såg en massa sånna igår & han vill noh ha en sån skulle ja tro hehe :) lir nog nått gott också :) Men igår var det iaf några fynd för mej köpte strumpor & en scarf till Alma köpte chip också lite annat småplock..

Nu ska ja dra på marknan igen snart sen ska ja vara cafför te Fredrik :) hej då

Jobba..

Nu ska jag snart fara iväg på dagis me Liam sen på banken & fixa me nå papper & sen åka & jobba :) Fick inte komma till halv 3 på jobbet idag eftersom det hade blivit nå knas me vikarier haha så de hade fattas folk hela morgonen.. Jag ska jobba men Anna idag :) :) Fyfan vad bra!! Är roligt det!! Liam har inte somnat ännu fasst han måste det för han kommer inte få sova nått på dagis idag eftersom han kommer så sent, Nu fråga Anna precis om ja kan ta den längre turen till halv 10 ikväll & visst kan jag det men jag ska upp kl 4 i morgon bitti!! Ja ni hörde rätt kl 4 måste det om inte Fredrik kan lämnna Liam på dagis i morgon!  Kunde inte hämta bilen i kväll iaf kanske till helgen :)

Nee nu måste ja hitta på nå annat!!

Fick lån :D

Tji fick ni som inte trode det :P Ska även köpa bil i morgon den jag kollat på var & kollade på den idag & provkörde :) Är så fin!! Så i morgon kväll efter jobbet ska jag hämta den :) *längtar*

Snart är det Marknad ska bli kul :) Tycker nog Liam med hehe ven om han inte vågar åka karusell :P På Fredag ska jag nog inte gå vi får se ska jobba på dagen så får se om jag orkar Liam ska vara på dagis kl 6 på morgonen då så jaoo som sakt bli en väldigt tidig morgon.. Ska jobba med morsan då :)

Nee nu ska ja fortsätta snacka på Msn..



Vad än jag ska köpa är det fel!!

Vare sig det är en volvo eller en audi eller en passat el en fiat så är det fel på just den sortens bilar!! Fyfan det är bara för att det är JAG som vill köpa en volvo! Enligt Fredrik så är det inte en volvo v40 utan det är en Reunå el hur fan det stavas! Haha jasså dom heter bara volvo för kul skull lr? Ne blir less idag sa han till mamma att ne jag tycker inte Sofie ska köpa en sån skit bil för det är ara skit bilar & då började tjataet på Mamma som alltid lyssnar på Fredrik & tror hpå honom!! Men Jag då? Är det någon anna är JAG som vill ha just en sån bil nej! Det är JAG!! Och inte Fredrik el mamma!! Man tappar lusten totallt!!!
Vad ska jag köpa för bil? Ne det kan ingen svara på utan jag ska ha skrot volvon kvar tycker dom!! Varför? Jag är väll inte värd nått annat än att köra en gammal 86a som det är fullt med rost på!! Men det är mina pengar!! Ne fyfan!! Men enligt VISSA så kommer jag ändå alldrig få ett lån! Så varför ens försöka? Unndra om man ska skita i allting känns ju änså inge roligt att gå på bamnken i morgon eftter som det är JAG som ska ta ett lån & jag får ju alldrig någonting! & om jag skulle få det skulle jag lyssna på vad Fredrik säger till slut & ge fan i att köpa någon bil!! När jag skulle köpa 740 så sa han ne det är bara skit bilar & dom fdra skit mkt bensin haha vem hade rätt jo faktiskt JAG!! den drar inte nå besin alls jag lovar det är inte ofta man ehöver tanka den! Så på så vis är den bra! Men jag vill ha en nyare nu FAN hade väll varit lite värre om jag hade köpte en sprittny bil men jag är fan inte kräsen av mej!! 97a ja menar hallå? Ska jag inte ens få köpa det? Ja vet skit i vad andra tycker men jag är en sån som tar åt mej ändå!! Dey är lika i vad jag än ska köpa jag LOVAR är det en mobil eller en pizza el vafan som helst så är det fel!!! Jaja skit samma!! Måsta skriva av mej lite som vanligt!

Ringde som sakt hemtjänsten idag & måste faktiskt tillägga en sak som handlar om det jag skrvit ovan det vart klagomål om det med jag lovar här går msn & vill jobba men då är det på fel ställe!! Låter inte det skojj?? Aja men iaf så verkade det bra det ja beskrev men dom tog ju helst in uskor men ja har ju iaf lite erfarenhet så hon skulle ringa min  chef idag så han ska lämna referense sen ska dom ringa mej inom en vecka :)

Pust!

Ja det ornade sej tillslut med allt strul dom ksrev att jag var arbetsöknade på papperet även fasst jag inte var inskriven på Ams eftersom man kan söka jobb på annat vis än inom Ams, Men jag ska ändå skriva in mej tyckte dom så ska göra det någon dag eftersom jag ändå är medlem i facket & inte kommer få ut nån A-kassa om jag inte är inskriven på Ams så det är väll lika bra då! Fasst vill inte!! Men men..

Idag ringde jag till banken & bokade möte för ett litet lån :) Har ju länge kikat på bil inte en ny utan en nyare än volvon vi har nu som är en 86a men har liksom inte vågat riktigt har måsta tänkt en hel del innan jag bestämde mej vilket är ganska klokt & nu handlar det inte alls om mkt pengar nästan så de känns onödigt att ta ett lån på så lite men det kommer ändå ta vädigt långt tid att spara i hop till så bestämde mej idag att boka mötet då & har bestämt mej vilken bil jag vill köpa & det är Volvo v40 :) Dom är ju så fina! Har även hittat en bil nu som ja ska kika  på om jag får lånelöfte det är en som jag vet vem det är också som or här på Stocka & den kan ju vara skönt så man slipper bli lurad kanske :) Men iaf så verkade det jag vet om bilen KANON så det känns jätte bra :) & jag har ju sett den några gånger & tycker den är fin :) Men som sakt det är inte en ny bil utan en 97a men det är en ny il för mej kan man säga! Så ska låna om jag får 20-25 tusen vilket är lite & blir förhoppningsvis inte mkt i månaden att betala av heller! Och jag kan säga att det var verkligen idag jag estämde mej för att göra det eftersom volvon so jag har nu rasar det delar av avgasröret lossnade idag så det lät som en jävla rallybil usha haha ne men bättre att satsa på en nyare & bekvämare il nu när man har barn liksom skillnad om man bara var en som skulle ha en il då kuna man ha en lite fiat haha. Ne men hoppas att jag får ta lånet på Onsdag iaf :) Tycker alla får ta lån även fasst dom inte har fasst jobb & mkt mera lån desutom på många mera tusen så jag borde få det också! Men det ser dom om ja kan el inte!!

Snart är det dax för sängen ska gå intro i morgon Liam ska vara på dagis från kl 7-16 hoppas det går bra :) Ringde även & hörde om Intro på Rösta gruppboende idag & dom skulle höra av sej det såg inte ut att behövas nå vikarier där just nu sa dom :( Men på Ingsta hemmet ska jag ringa till någon dag i veckan & höra där fick jag ju förut en sommar men då tackade jag nej & jobbade på Hagänsgården i stället :) Bra om man får jobba mkt nu!

Nu ska jag ppna dörren till baksidan jag lovar det är värre än en bastu här nu!!!

Vad fan är man värd igentligen?

Är ganska upprörd nu måste jag säga! Nyss när jag lämnade Liam på dagis så frågade ena av hans fröken varför jag inte hade fyllt i på dagisschemat att jag var arbetsökande? Ja sa jag jag vill väll jobba & gör det i den mån jag får men jag är inte inskriven på ams & vill inte vara det heller & då börjar tjatet ja men det måste du vara annars får du inge pengar bla bla bla!! & du kommer få betala dubeldagis avgift eftersom inte inte vill söka jobb! Vafan vadå? Ja jobbar ju eller? Ja ska jobba denna vecka & jag har jobat i flera veckor & kommer även att göra det & jag har penhgar så jag klarar mej bra! Det ska inte någon lägga sej itycker jag jag får ju lön varje månad Men ändå står det arbetslös överallt man kollar! Kan man inte sätta en annan benämning på det?? För så jävla arbetslös är jag väll inte? Jag jobar då folk vill ha semester eller är sjuk el vill vara lediga är det inte bra? behövs det inte vikarier eller vadå? Jag tycker vikarier är mkt värda el dom borde vara det just pga att dom får hoppa in när som helst bemmaningen kan ringa samma dag & fråga om man kan jobba tex kan du åka & jobba om 1 timme? Borde inte det vara uppsakattat att det finns folk som kan hoppa in?? & borde inte dom ha lite bättre betalt än 89kr timmen? & borde inte dom ha beröm istället flr att få skulden för allting? Så är det ju det skylls alltid på vikarierna "ja det dära har vikarierna gjort" Så låter det jämmt!! Är det värt det?? Ja tror inte det! & så säger dom på dagis ja men för att Liam ska få gå på dagis måste du vara arbetsökande! Jasså? Kanske borde berättat det lite tidigare då eller? Ska han sluta nu då lr? Hallå jag blir fan tokig!! Jag hatar ams för jag vet hur dom funkar liksom många andra vet det! Man får alldrig ett jobb genom dom & pengar? vadå vad är det för pengar alla paratr om som man får om man skriver in sej på ams?? För jag såg då inte skymten av några pengar när jag var inskriven där inte ens när jag hade arbetspraktik så fick jag pengar el jo efter typ 1 år fick jag 3000kr  jag hade ju inte råd att åka till jobbet varje dag från kl 7 till 4 för det kostar att åka på jobbet! Men jag fick alldrig pengar så jag hade inte råd längre så jag sa upp mej från praktiken & hela ams!! Varför måste man söka arbete genom dom? Kan man inte göra det på egen hand? Ja menar som dom på dagis sa du kan väll gå runt & fråga på olika ställen om du kan få ett jobb? Haha jo tjena tror ni det är så lätt? Va?? Då skulle nog flera ha fasst jobb! Alldrig att man kan gå runt & fråhga hej kan jag få fasst jobb här? Ne kankse förr i tidem! Jag var glad att jag fick jobba extra men inte nu längre det finns ingenting som heter jobba extra! Man får bara en liten lapp med en liten siffrra på den 27e men det finns ingen uposkatning el nå papper på att man jobbat! Man är arbetslös ändå fasst man jobbat! & man måste betala mera på dagis ju mera man jobbar är inte det mysko? Man måste betala för att kuna jobba? Vad är det hära för samhälle?? Undra vad dom säger nu då & vad dom kommit fram till när jag ska hämta honom!

RSS 2.0