Valborg

Inget speciellt blir det att vi gör idag. Går ner på Måsen sen ikväll & kika på kasan kanske. Ska ju upp tidigt & jobba i morgon så. Men Liam tycker nog det är spännande att gå ner på Måsen & kika :)

Idag har vi besiktat lägenheten, slapp betala något :) Lägenheten var ju så ful när vi flyttade in så det var därför. Nu är nycklarna lämnad, GREAT! Skönt att bara ha huset & tänka på. Målningen är klart i Liams rumm nu iaf. Bara tapeter & golv kvar nu & lister förståss. Fredrik ska tapetsera för 1a gången, hoppas det blir bra! Måste ju träna. Jobbigt att fråga någon annan hela tiden.  

Idag har jag försökt plugga. Går INTE bra :( vet inte hur jag ska göra! Måste försöka sen igen. Till Hösten börjar jag riktiga Uska utbildningen :D Japp, det blev en sådan ändå här u Nordanstig till slut. Nice! Skönt att jag läst klart 2 ämnen då. Är en jag känner som också ska gå så det känns bra. Hoppas någon mera också ska gå. Bra att ha den utbildningen li så varför inte?

I morgon & på LÖrdag blir det som sagt jobb, länge sen nu! På Måndag ska jag på Hlr på jobbet. Bra att jag slipper åka till Bolläns för att göra det :)

Nee, nu ska jag gå ut. Sen ska jag hämta gopojken på dagis :)

Helt slut!

Shit vad slut jag är nu! Jag har ju börjat att måla i Liams rumm. Vi hade bara en bra pensel så jag har målat det mesta, en minipensel! Målat hela taket med den. Sen har jag målat 2väggar med en miniroller, vilken tid det tar! Trodde alldrig det skulle vara så hära jobbigt :( Fyfan rent ut sagt! Har ont överallt i kroppen. Ont i nacken eftersom man måste kolla upp hela tiden när man målar taket. Ont i ryggen & benen. nu mår jag illa & är skit trött. Jag är en sånn som vill få allting klart på engång, inte bra! Nu känner jag verkligen hur kroppen säger ifrån. Nu ska Fredrik få måla lite, han säger att han inte kan måla så bra. Jag kankse är mera nogrann när jag målar. Men vitt blir det iaf! Jag längtar så mkt tills rummet är klart. Tapeter är uppsatt & golvet är lagt, tänk vad skönt! Känns som en evighet dit Hinner inte göra så mkt i helgen heller för då ska jag jobba. Men vilka tider vet jag inte för Bem hade glömt att lägga in turerna tror jag :( Vet att det var en delad tur iaf. Men om det var på Lördag el Söndag har jag ingen aning om. måste ringa i morgon. Bra med lite jobb iaf. Synd att jag inte fått ihop mera timmar denna månad, alldrig haft så lite :( Hoppas att man klarar sig ändå. Gäller att snåla då!  Var igentligen medningen att jag & Johanna skulle fara till Sundsvall & gå på Ikea i morgon. Men jag orkar fan inte :( Men samtidigt vill jag komma iväg & köpa bordet någongång. Men vi kunde ta det nästa vecka också :) Hoppas Anna följer med också. Syrran ville också följa med. Vi får se vilka det blir som åker dit.

I morgon ska jag iaf gå på Mini-kul. Det är ju avslutning i morgon så läre väll gå på det även fasst jag är helt slut. Emma? Ska du dit? Haha idag när vi satt & fika kvällsfika så sa Liam helt plötsligt: Emma stormage, haha! Gud vad jag skrattade. bara helt utan förvarning sådära. vet inte om han såg bilder när jag kollade i hennes blogg idag el om han kommer i håg det från Mini-Kul. Gullungen har koll på allting han. Han har varit med mig idag när jag målat, inge problem alls! Han satt & lekte bara, rörde inte målarfärgen. Fasst på något knepigt vis så hade han målarfärg på sig ändå? Det har jag med! Ihåret,kläderna,ögat,över hela kroppen! Usha! Känner inte att jag vill hoppa på nästa prochekt(sovrumm) Blää för att måla! Men det blir ju fint. Fasst jag tycker det blev lite flammigt i taket. är som inte fäger ville fassna på vissa ställen? Även fasst taket är matt lix, knepigt! Ska knäppa lite kort sen & lägga ut här. Synd att min kamera är så dålig! Blir bara dåliga bilder :( Kanske Johanna kan komma hit med sin kamera & knäppa, hennes är bra! Jag vill ocks ha en sånn. Ljusa & fina bilder.

Usha! Idag var vi till lägenheten. Är mkt att göra där. Vi måste fixa med hantaget på köksluckorna som inte går att skruva fasst även med andra skruvar. Går bara inte! Jag vill bara vara klar nu & lämna nycklarna! Fasst det ska vi ju snart göra 6 då måste allting vara klart. Hur ska man hinna allting?

Nee, nu ska jag gå ner & kika om Fredrik börjat måla.

Bad

Ja, väldigt dåligt bloggande nu för tiden. Hinner alldrig & det är ju så fint ute. Vi är mest ute hela dagarna i ända & fixar & donar. Idag har vi tagit hem en gammal gungställning som stog hos mamma & pappa som vi haft när vi var små. Den såg hemsk ut nu :( Full av mossa på den. Men vi tog högtryckstvätten & gjorde rent den. Köpte spray färg i rött & blått. Har börjat att måla den nu men färgen tog slut så vi måste fortsätta i mrogon då Fredrik köpt mera färg. Blir sådär men inte klart ännu! Jag glömde ju bort att maskera så det är färg lite överallt! Svårt att måla med sprayburkar ju! Alldrig gjort det förut. Men det blir bätte änn förut iaf. Köpte nya snören till gungorna idag i stan. Liam tycker det är så roligt att gunga :) Vi var ju istan efetrsom Liam har sovit hos farmor & farfar så vi hämtade honom idag på förmiddagen. Blev lite annat smått & gott vi handlade också. Bla: blommor på Kjellen 10st för 69 kr som jag har planterat nu ikväll. Blev lite småsaker också, sånt man behöver :) Vi bytte brolampan nu ikväll. Den som satt där var så klumpig & vi kom på att vi hade en oanvänd lampa vi fått av mamma för typ 2 år sen, en vit brolampa. Den satt vi upp isället & det var mkt finare :) Sen har jag städat & donat lite inne också. Ska dammsuga i morgon. Om jag hinner det vill säga. Ska först till mormor & gå ut med ragge som är där medans mamma & pappa jobbar. Sen ska jag hem & plugga hade jag tänkt sen hämta Liam på dagis. Sen måste vi till Hudik & köpa mera färg 6 hämta tapeterna som kommit. Skulle även ha kommit igång med att måla Liams rumm. Sen ska vi till lägenheten & fixa det sista. AA, snart den sista ju! Men det är bara lite fix kvar nu. Allting är städat där iaf. Men måste skruva fasst handtagen som sitter löst & spackla för ett hål. Blir nog full rulle i morgon med andra ord!

Igår var vi på fest på Stocka folketshus. Blev hemgång tidigt! Var inge roligt där men många man kännde  iaf. & maten var jätte god. Var inte på humör för att festa igår. Fredrik drack väll en del & hade kul. Saknade såklart Liam & drömde en massa mardrömmar inatt :( Jag är så fruktansvärt mörkädd så jag måste be Fredrik gå upp & tända fönsterlampan haha. Usha, jag kommer ALLDRIG att våga sova själv någongång! Hur botar man mörkerrädsla? El natträdsla kankse man ska kalla det för? Nu är den ännu värre när vi har övervåning. Jag är så rädd att jag ska höra någon gå där el nått :( Jag hör alltid en massa knepiga ljud. Nee, själv på natten vill jag inte vara! Antar att det var ovant att inte ha Liam hemma. Han brukar ju sova med oss för det mesta. El han kommer alltid till våran säng på natten & ligger & gosar med oss. Nu blev det så tomt i sängen även om jag inte låg själv. Allting hade iaf gått bra med Liam. men han hade inte somnat förens sent & stigit upp tidigt så det blev en tidig kväll i kväll för honom. Dagis i morgon igen också,bäst att han orkar med att busa med alla kompisarna då :) Synd att det inte bor mera barnfamiljer häromkring i husen brevid el så. Liam skulle nog tycka om att ha en kompis att leka med på fritiden. Han blev så glá i går när det var några småtjejer som gick förbi här. Han trode det var en annan som han leker med på dagis som var här haha. Han ropade hennes namn,gopojken! Han är inte blyg nu iaf, hejjar på alla han ser. Han är så duktig.

Igår gjorde vi Cuppcakes ur Leila bakar som jag fick av Johanna. Dom blev goda :) Fasst dom blev inte lika fin som i boken haha. Men dom smakar nog lika ändå!

Nee, nu får jag srivkramp. Bye!

God kväll

Idag har vi varit ute & fixat & donat hela dagen. Liam & jag har staplat ved medans Fredrik sågat i bitar & klyvit. Liam lastade alla ved pinnar i sin traktor kärra så det var bara att åka & lasta av sen :) Har varit varmt idag! Känns som sommaren är här redan. Hoppas att det INTE blir bakslag igen & det kommer snö. Skulle inte förvåna mig iaf. Jag har krattat nästan hela gården. Under alla bärbuskar & äppelträn. Liam blev så arg på slutet för att inte han fick leka med krattan, har var väldigt trött då! Han sov ingen middag idag så kan bero på det haha. Han blev så ilsken så Fredrik fick bära in honom & lägga honom i sängen, slockna på 3 sek! Rekord tror jag. Hann inte ens hämta hans napp förens han hade somnat. Lilla vännen <3
Johanna kom hit & hälsade på & vi fick en inflyttningspresent, tack! Leila bakar, velat haft den lääänge! Är så bra recept, inget krångel lix. Jag vill göra Cuppcakes nu! Dom ser ljuvliga ut :)

I morgon ska vi ju på Folkan här i Stocka, äta 3 rätters. Liam ska sova borta :( Vi blir nog inte länge där nere. Men han ville sova hos farmor & farfar sa han. Jag HATAR att sova när inte Liam är hemma! Men jag vill inte hindra honom heller, storkillen! Han pratar & pratar mer & mer för varje dag. Det är så roligt att se hur han växer. Han  är ingen bebis längre,bara att konstatera det. Men jag är en hönsmamma & det är att konstatera det med ;P Känns så tomt & tyst när han inte är hemma. Saknar honom när han sover borta ju :( Min lillfis. Snart ska han få fint rumm iaf. Hoppas att han blir nöjd & glá. är rätt så mörkt inne på hans rumm,även på dagarna. Altanen är ju precis utanför med tak på så det skymmer så mkt ljus. Men kanske det blir bättre av att måla taket vitt? Han vill inte nå gärna vara ensam där inne & leka som han gjorde när vi bodde i lghn. Han vill att man är därinne & leker annars plockar han ut massa leksaker & sitter i köket & leker istället. Hoppas det blir bätte sen. Vill att han ska trivas i sitt rumm ju.

Inte har jag pluggat något heller :( Känns som evigheter sen vilket det även var! Måste verkligen ta tag i det men jag bara skjuter upp det. Vem vill sitta inne vid datorn i flera timmar när solen lyser utanför? Inte så lockande precis. Men jag bara MÅSTE ta tag i det nu. Vill bli klar & inte halka efter. Vore dumt & otroligt onödigt! Nee, i morgon MÅSTE jag försöka! Men hur ska jag ha tid? Vart tar all tid vägen? Som bortblåst.

Nu ska jag kika runt lite, ha en bra kväll! Bye..

Ute

Är inne en sväng nu för att kolla mailen, inget intressant! Bara reklam som vanligt :( Vi är ute & donar lite med veden. Fredrik bygger en sågbock haha. Jag & Alma har kastat en massa boll så nu är hon trött. Jag är också trött! Känns som jag inte sovit något alls inatt fasst jag har det. Liam var också väldigt trött i morse. När vi vaknade så fanns ingen el. Strömavbrott i hela Stocka,Ström & Harmånger. Tur att den kom tebax fort igen :) Hatar att vara utan el.

Idag ska jag jobba. Börjar kl 14 så jag hinner inte träffa Liam efter han slutat dagis idag :( Men jag fick ju gosa i morse iaf :)
Nee, nu ska jag ut en sväng till.

Köpt färg mm

Japp, idag åkte vi till Byggmax & köpte tak & väggfärg roller,penlar. Golvet köper vi senare. Var in & beställde en rulle med tapeten till Liams rum & dom var DYRA! Över 300 spänn för 1 rulle :( Iaf så skulle dom komma redan i morgon :) Hoppas att Fredrik får ork till att börja måla i helgen men han verkar inte vara lika sugen som jag är :( Jag kan iof måla själv också, kan inte vara så svart ju! Men vet inte om jag får det. Aja vi får se hur det bli. Nu är det iaf köpt det mesta som ska vara til hans rumm & det är skönt iaf. Golvet har vi också lagt undan pengar till. Bra att göra så! Sparar man ett tag så har an råd att göra lite fint sen :) Jag längtar tills det är färdigt i rummet & vi kan börja med vårat sovrumm. Tur att färgen var billig! Mkt billigare änn att bara köpa tapeter! Färgen räcker nog till vårat sovrumm också. Fredrik vill INTE ha vitt i alla rummen som jag vill ha. Han tycker det blir för mkt vitt men jag ÄLSKAR vitt nu ju! Men till slut fick jag även ha vitt i sovrummet med en fondtapet till :) Om vi gör något mera rumm får väll han bestämma färg då & då blir det nog grått, fint det också! Ljust grått lix.

Idag var vi & gratta Viktor som fyllt år. Han fick en tröja från H&M från oss. Hoppas att den passa bara. Vi fikade marängsvhiss (stavning) Gött var det :) Vi åt även god middag där. Sen åkte vi vidare till garaget & hämtade någon sak där. Sen brummade vi hem. Liam somnade i bilen & det gick inte att väcka honom! Så vi la honom när han kom hem men han vaknade & vägrar att somna om. Hra försökt med ALLTING! Nu sitter han här med mig i förhoppning att han ska somna här i mitt knä men det gör han inte verkar det som. Ska gå ner nu med honom & lägga han nu. Han är jätte sur så fort jag nämner sova. Var till Mini.Kul idag ändå! Kom i sista minut Liam tjatade så mkt att han ville gå så 15 min innan det började så brummade vi ner dit :) Då blev han glá. Nästa Onsdag är det sista gången för denna termin. Nästa gång det kör igång har Emma fått smått :) KUL!

Nee, nu ska jag göra ett nytt försök att lägga lillskrutten! <3 God natt!

Tapet

Nu har jag hittat en bättre bild på tapeten som vi ska ha i Liams rumm. Fasst inte den bilden jag menade förut som var ännu bättre! Kan inte finna den igen verkar det som :(Det är iaf dom gröna med stjärnor på :)

Fixat

Nu har vi målat över klösmärkerna i hallen! Fasst dom syns ju fortfarande men ej lika mkt,tur det! Usha vad arg jag blir :( Men nu är det gjort & gör han det igen åker han ut med en spark i arselet!
På Lördag ska vi åka på Byggmax med mamma. Vi ska köpa golv & väggfärg! har bestämmt oss för att måla Liams vggar vita i stället för att tapetsera. Det blir billigare om vi målar & sen sätter upp 2 tapetvårder. Färger kostar lite över 200kr & då var det mkt färg så det kan räcka även till taket därinne :) Ska bli roligt att köpa det. Sen hoppas vi på lite hjälp från svärfar :) Varken jag el Fredrik har ju hållt på med sånt dära så det blir nog bättre om svärfar hjälper oss. Fasst måla kan väll inte vara så svårt? Kanske svårare med att lägga golv? Fasst vi måste ju träna lite också så vi kan fixa & dona själva sen. Fredrik ska hjälpa mamma att lägga in hennes golv också då skulle han få 2 tusen kr för arbetet & det är ju jätte bra! Då kan vi köpa mera golv & lägga i vårat sovrumm :) Vi ska ju även måla där sen & sätta upp en fondtapet. Vill ju såklart fixa här uppe också! Särskilt i rummet som står tomt just nu. Kan tyckas lite knepigt, varför göra om ett rumm som står tomt? Men det är verkligen hemska tapeter! Mörkblåa med en bord med djurmotiv på :( Datarummet vill jag också göra om men det får bli sen. Det är ju inte dyrt att måla om & i vissa rumm är det ingen bård så man beghöver inte spackla & grejja på. Bara att måla på tapeten lix. Hoppas ekonomin ser bra ut om 4 år så vi får köpa detta hus! Jag vill verkligen det! Vi trivs ju så bra här & det skulle vara så roligt att börja renovera om köket, vet precis hur jag vill ha det ju! Ååå,vad roligt det ska bli isånnafall.

Nu ska jag ta på trött Liam pyamas sen kika på ikea. Ska dit & köpa det vita soffbordet också ju :) Kommer bli najs!

Kattjävel!

Fyfan, jag blir så less på våran katt. Nu har han rivit & klöst på tapeterna i hallen! Dom som var så fina! Fan,fan. Vet inte hur vi ska göra med honom längre, funkar inte att ha honom här när han förstör! I varenda lägenhet har han rivit & förstört & vi har fått betala. nu känns det mera hemskt när det är i en annans hus lix. Så nu måste vi spackla & slipa & måla på dom ställerna han rivit! Roligt att börja med det nu då. Han hoppar lix upp efter dörrlisterna el vad man ska säga. FAN! Jag som trode han inte skulle göra det när han fick gå ut men ack så fel jag hade :( Antagligen så måste vi flytta el ge bort honom & jag flyttar inte igen! Men jag vill inte vara utan Nisse heller :( Han har växt upp med oss ju. Hur fan ska man göra? Inget hjälper ju :( Är det ingen som har något bra tips? Snällla! Annars måste vi ge bort honom! & det vill vi inte göra! FAN,FAN,FAN! Hallen som vi tyckte var så fin! Nu är det klösmärken :( Men vi ska fia det såklart men ändå bara extra jobb :( Kattjävel! Just nu är han GRATIS! Jag ska alldrig mera ha katter!

Mkt att göra

Ja, det har/är så mkt att göra nu så jag hinner inte blogga :( El plugga för den delen. Men nu har jag en liten lugn stund iaf. Fredrik ska ducha nu. Sen ska vi åka till lägenheten & städa ur det sista. Vill bara ha allting färdigt nu. Vi måste passa på nu medans Liam är på dagis. Det går iaf bättre för honom att sova här, somnade på en gång i hans rum i går kväll & sov nästan hela natten där. Antar att han har vant sig vid att bo här & han verkar trivas. Alma är inte lika orolig heller hon njuter av att springa runt här ute på gräsmattan :) Nisse har vi släppt ut idag! Hoppas att det går bra & att han kommer tebax bara. Han har varit ute ca 1 timme nu & han kommer inte när vi ropar på honom :( Kanske det var för tidigt att släppa ut honom? Han var inne i 3 dagar? Han brukar ju vänja sig vid saker fort.

Nee, nu ska jag lägga in lite bilder på huset. Tänk nu på vi ska tapetsera om & måla taket vitt i några rumm. Övervåningen har vi inte alls fint på just nu. måste köpa nya saker men man kan inte köpa allting nytt på en gång lix. Vi har ställt allting ful där uppe typ haha.

Lägger nog inte ut alla bilder jag knäppt nu märker jag,går otroligt segt!

HallenV-rummDålig bild, V-rummHär är skänken som jag målade vit om ni minns det :) Den står i hallen.
Köket, tyvär för mkt furu:( Vill måla vitt :)
Trappen som ska bli vit så småningom
Liams rumm. Här ska vi tapetsera vita tapeter

& efter långväggen 2 våder med gröna tapeter med stjärnor i :) Ska även lägga nytt golv här inne. Lägger in en till bild på hans rumm sen, hur det ser ut på andra sidan.


Sovrummet ser så fult ut nu! Där ska vi måla el tapetsera vitt & lägga nytt golv!

Här var lite bilder från nedervåningen lägger in från övre någon annan gång, bye!


Flyttat

Japp, nu är vi bosatta i huset. Trivs jätte bra men det är väldigt ovant! Jobbigt har det varit & burit men vi har fått mkt hjälp. Nu är det bara städa ur lägenheten det är det värsta nästan :( Men men, det måste göras. Liam blev lite förvirrad första kvällen/natten så han somnade inte förensvid halv 12 på natten :( Han pekade på alla saker & sa sån hemma! Lillvännen men nu tycker han det är jätte roligt att bo här.
Hinner inte skriva så mkt nu! Ska iväg med Liam på dagis, bye bye!

Grattis Neo

Idag fyller Liam kusin Neo 2 år så grattis till honom :) Hoppas att han blev nöjd med sin present även fasst det kanske inte var så mkt :( Nu pratar Liam med Neo i telefonen & säger grattis hehe gulligt!
Nu har vi burit ut fullt med saker,tomt det blir. Snart ska vi till mamma & pappa & äta lunch sen träffa Per & få nycklarna. Sen ska vi köra iväg en massa saker. I morgon ska vi börja sätta upp saker & det ska bli så roligt att börja inreda! Synd bara att vi inte kan sätta upp så mkt saker i rummen vi sen ska tapetsera. Vi ska väll mäta hur mkt tapeter & golv vi behöver också :) Hoppas det inte blir så jäkla dyrt bara :( Men vi ska ta ett rumm eftersom. & jag måste lära mig att elda haha,undra hur det ska gå? Kommer bara att slockna hela tiden. Jga hatra att hålla på med eld,rädd för eld! Usha men man måste väll antar jag.

Nu ska jag försöka lägga Liam en stund så han får vila men vet inte om det är någon ide eftersom vi snart ska åka men han måste ju sova. Humm, dagen problem.

Godmorgon.

Idag är det alltså flyttdagen Tycker veckan har gått otroligt sakta på nått vis. & det har varit en hemsk vecka på många sätt & vis :( Usha, det ska alltid bli nå tok! Men det går vi inte in på här. Igår jobbade jag som sagt & det gick väll bra. Har även jobb framöver vilket också är bra. Fick mitt sommarschema i sommar :) Var lite intensift men BRA. Kommer att kunna ha en lite minisemester ändå i Juni. Fasst vet inte vad vi ska hitta på då. Ingen utlandsemester precis men bara någon kort litet tur till Furuvik el något Liam skulle nog tycka det var roligt :) Åka karusell & titta på djuren.

Nu kom det in ett filmonster hit till mig,läskigt! Fasst jag tror att det var Liam men är osäker :P Gopojken nr1. Idag ska han vara hos mormor medans vi bär kartonger. Vi ska inte sova i huset inatt sängarna ska få stå kvar här tills i morgon. Fredrik ska ju bort vid kl 02 inatt & hämta mamma & pappa i Hudik & jag tänker inte sova själv! Jga är så mörkrädd så det finns inte & värre har det blivit nu kan jag ju säga! Inatt var det inte roligt.. :( Men men vad ska man göra lix?

Mmm,gott med kaffe :) Fredrik kom precis in med en kopp..

Nee, ha en bra helg!

jobbkväll

Idag har vi varit in till stan. Kikade lite på Mio eftersom vi alldrig åker dit & gud vad fina saker & inte alls dyrt igentligen! Man tror ju att det ska vara jätte dyrt där varför det vet jag inte,något vi fått för oss bara haha. Bemmaningen ringde om jobb ikväll, yes! Roligt att jobba.

I morgo kl 13 ska vi hämta nycklarna till huset :D Yihoo! Så ikväll när jag kommer hem ska jag packa det sista.

Snö

Vad roligt det var att vakna i morse & se att det snöade *not* Höll på att smälla av! Hur fan kan det komma snö nu? Är snart sommaren ju. Less man blir. Här som dom höll på att sopa & göra vårfint,lämnade kvar högarna & skulle sopa upp dom idag. Stackars dom! Nu kanske dom måste göra om allting igen. Varför ska det komma mera snö? Det var ju vår igår.

2dagar kvar tills flytten om vi nu får nycklarna på Lördag, annars Söndag! Hoppas Lördag. Jag känner mig instängd här :( Liam är på dagis han. Roligare att vara där änn hemme nu bland allt bråte haha. Jag har lämnat in en redovisningsuppgit idag om Diabetes typ 1 & 2,hoppas jag inte bhöver göra om den.

Ikväll vill jag jobba!

Knepigt!

Idag ringde jag till Csn & frågade hur mkt pengar jag igentligen skulle ha ifrån som? När jag var på Konvux hos studievägledaren så sa hon att jag kommer att få 3 tusen i månaden vilket jag inte får. Jag får 1200kr det står det också på mina sidor på Csn! Men enligt dom på Csn så hade jag fått 1500kr varje månad & det har jag INTE fått. Men dom envisas att jag visst får det,fattar inte! & inte får ag stämpla heller när jag har studiebidrag! Varför inte det? Är det meningen att jag ska klara mig på 1200 varje månad? Visst,nu jobbar jag ju ibland men just nu är det inte alls mkt & tänk om jag inte skulle få jobba något alls en månad, hur gör jag då? Jag fattar inte hur fan dom tänker ärligt talat. & plugga måste jag ju för att någonsin få ett fasst jobb. Jag gör allt jag kan för att få in pengar just nu men ändå får jag ju inte pengar! Bara från när jag har jobbat. Jga är så orolig nu när det är dåligt med jobb! Hoppas,hoppas jag får jobba några timmar till så jag klarar mig någorlunda iaf. Jäkla system!

Åhh, bra dag idag! Not Nu rev hunden ner alla tavlor som stog på golvet inför flytten! Skit bra! Alla gick i krach :( Faaan! Hundjäkel som ska jaga katten hela tiden. Nu vill jag flytta. INgen mår bra att bo bland flyttkartonger & skit överallt. & ingen mår bra av att bara gå hemma utan jobb :( Fredrik vill ha ett jobb nu. Varför,varför skulle det gå dåligt för Huddig för? Fan! BHur ska folk ha råd att leva när det inte finns ett enda jobb? Knappt sommarjobb finns det ju nu när alla som blivit av med jobben vill jobba på sommaren. När ska det vända? Alldrig verkar det som. Varför kan man inte vinna pengar så alla sånna bekymmer försvinner för? Det är bara dom som redan har mkt pengar som vinner ännu mera pengar ju!

Roligt inlägg va? Men jag blir bara så less! Det är så orättvist i detta samhället tycer jag med många saker.

Snälla

Kan det inte bli helg nu så vi får flytta? Vi orkar inte bo såhära längre :( Alla blir på dåligt humör, djuren är orolig. Katten sket inne inatt igen fasst han precis kommit utifrån då Fredrik la sej. Vi vill åka bort idag men vart? Det är ingen som är hemma, alla jobbar! Jag vill också jobba någongång. Undra hur man ska klara sig ekonomiskt tills sommarjobbet? Tur att jag fick sommarjobb iaf. Nu måste Fredrik få något jobb iaf höra något ifrån alla dom jobben han sökt. Men det är helt tyst ;(

Idag är en jobigt dag. Men som tur är kommer alltid bra dagar efter den dåliga. Så måste man tänka :)

Ny kammad hund

Jag har fått ganska mkt gjort här på morgonsidan. Gjort klart nästan alla diagnosiska test på medicin. Varut ute med Alma & kastat pinnar i skogen & kammat henne. Shit, blev som en stor pälsmössa på baken så mkt hår hade hon som måsta bort. Inte undra på att det ser ut som hej kom & hjälp mig här hemma på golven jämmt. Man måste dammsuga varje dag nu mera. & det värsta är att hennes underhår som hon löser är grått så det blir som stora dammtussar. folk tror väll att man inte damsugit sen vi flyttade hit haha.

Så, vad ska man göra resten av dagen? Plugga lite mera ringa Fortum som Fredrik gör just nu men det funkar inte. Sen ska jag väll packa lite mera tror jag. & hämta lillskrutten på dagis. Nu kom vi fram på Fortum iaf :) Hoppas det inte blir något krångel. Nu ringde mamma hon ska köpa skor åt Liam men svårt med storlek.

Haha idag när jag var in på kisoken & stog & kikade så skymmtade jag en person jag tyckte jag kännde igen på framsidan i Ht haha!

Någon?

Är det inte någon som är intresserad av ett köksbord med 4 stolar? Bordet är från Ikea. Vi har även ett soffbord som vi måste bli av med. Allting är billigt! Så är ni ute efter något av dessa saker så hojjta till. Sakerna har väll sina skavanker men inte så farligt ändå med tanke på priset. Tar 150kr för köksbordet & 100kr för soffbordet.

http://www.abc-annons.se/Koksbord-Soffbord_140478.htm klika på länken så kan ni se bilder.

Vart ska jag börja?

Det ser ut som en bomb slagit ner här hemma! Det är saker överallt. Jag kommer alldrig att klara av att bo här i 1 vecka till. Jag vill bara fly. Jag vet inte vart jag ska börja? Disken svämmar över men jag har ingen lust att ens se den. Jag har nyss putsat fönster bara Liams fönster kvar nu sen är det klart men inte blev dom ren inte. Jag kan alldrig få rent fönster hur jag än gnor. & spindlar är det överallt, stora jäklar som rammlar ner på mig! Har säkert ett helt spindelbo i håret. Burr!

Härligt när det är varmt ute så man kan vara ute i kortärmad & ha dörrarna öppen utan att frysa! Jag vill ha en glass nu men jag tror att kisoken har stängt & jag åker inte ner såhära. Då blir dom rädd haha.

Redan Måndag

Känns som det är Söndag idag. Men det är ju Måndag! Denna vecka kommer att gå otroligt fort tror jag. I morgon är det vardag igen & det känns bra! Man blir så yr i bollen när det är långhelger. Så i morgon är det tillbax till vardagen igen med dagis & allt vad den innebär. Jag hoppas att jag får jobba varje dag denna vecka så man kan lägga sig ledigt utan att känna sig orolig över lönen. Jag ska lägga mig ledig på Lördag tror jag & Söndag vet inte riktigt ännu! Vi kankse nämligen får nycklarna redan på lördag :) Hoppas! Tänk om jag fick jobba varjedag denna vecka då hade jag kunnat lagt mig ledig hela helgen kanske. Vore bra skönt att ha den helgen till att flytta lix. Men men, får se hur det blir. Man kan ju hoppas på att det är mkt folk sjuka el som har semester ;)

Idag har vi varit & hjälpt mamma på med sommardäcken. Måsta åka hem sen för Liam blev så styrig. Riktig tråtsålder nu! Phuu säger jag bara. Jag har en rött märke på kinden som jag fick av honom idag när han inte fick som han ville. Men han är gofisen min ändå <3 Nu vilar han. Hoppas han blir på bättre humör sen. Han kanske känner sig orolig/stressad av alla flyttkartonger. Så känner jag iaf & Fredrik med. Känns så rörigt överallt & instängt Här sitter vi bakom en hel drös med kartonger typ :( Men snaaart blir det ordning & reda! I morgon ska vi verkligen ringa & fixa elen & fråga om vi får låna hästsläpet. Bra med hästsläp eftersom det går in så mkt saker i det.

Usha! Vad grejjer jag behöver till min bil nu innan den ska besiktigas. Det är 2 lampor på sidan som är trasig nu & det dummaste är ju att det inte går att byta lamporna utan man måste byta hela glaset & allting! 200kr styck kostar det kalaset. Inget jag har råd med nu. & jag hinner inte få lön heller :( Så bara att besikta om den sen! Måste även boka om tiden eftersom den var kl 07 på morgonen, kan ju finnas en tid vid 9 iaf. Det var lite väl tidigt tycker jag.

Nu ska jag hänga tvätt.

Neej!

Vad är värre än att vakna dagen efter? Roligt var det igår men jag drack för mkt som vanligt :( Skämde ut mej! Pratar tok bara som jag inte menar :( Fattar inte varför man ska bli som en 13-åring i skallen när man dricker? Usha & blää! & varför ska man träffa alla man känner när man är som fullast för? & nu sitter man här & får flachbacks! Allting kommer upp i skallen. Just ja jag gjorde det & jag sa det. Huga! Nu ska jag inte gå ut på krogen på läänge! Iaf inte dricka så förbannat mkt. Då behöver det inte bli såhära. Om jag träffar kankse du som läser detta på krogen så lyssna inte på allt jag säger för hälften kan vara tokprat. Jag menar inget av de jag säger när jag är full.
Var en massa sur gubbar & tanter där som sa till vakten att vi stod & drack ölvid dansgolvet, och? Får man inte göra det? Tydligen inte så vakten tog dom som vi precis köpt! Usha vakter & gammla gnällkärringar!

Idag måste jag plugga!

Typiskt

Åhh, nu ville Per sälja sina Ektorps soffor till oss & billigt också! Men vi har ändå inte råd. Jag som var ute efter precis sånna soffor,hade ju varit bekämt att dom bara stog i huset när vi flyttar in & allt. Typsikt alltså! Fan rent ut sagt! Varför kan jag inte bara vinna pengar nu? Jag vill ha dom! Kanske att man har råd nästa månad men då har han ju redan tagit med sig dom! Meeeen. Nu vet jag inte hur jag ska göra. Synd att man inte kunde köra avbetalning på dom! Men vill inte göra det heller för det känns dumt det också. Ingen som vill köpa våran soffa då? Den är inte så gammal den heller. Divansoffa är det, en beigh. Aja, får ha denna soffa annars men jag hatar hörsoffor.

Ikväll blir det utgång med syrran & Anna. Hoppas att vi får det roligt! Ska åka til syrran vid halv 6 ikväll. Synd att man inte har pengar så man kan köpa något drickbart där inne bara. Men någon öl blir det nog även fasst plånboken inte tillåter det. Känns som jag behöver gå ut & roa mig nu. Efter all packning som jag har tagit hand om ensam. Mamma hämtar oss inatt iaf, tur det! Men sen är ju det ett problem också! Vad ska man ha på sig? Jag har inge party kläder längre. Har gått upp ivikt så inget passar :( Magen hänger ut! Måste leta i gaderoben nu & i sopsäcken som alla kläder är nedpackade ,jobbigt!

Jag,Liam,Anna & Alma tog en gansa lång promenad idag. Gick till vindkraftverken. Soligt & skönt var det där uppe i skogen :) Alma blev så trött så nu söver hon gått en stund, lika så Liam sover. Ska följa med till Rogsta & leka med Alex & Sebbe sen . Det ville han sa han :)

Nee nu måste jag leta kläder!

Chafför

Är det någon som vill vara chafför i morgon? Från Hudik?

Fyfan

Ja det är det rätta ordet! Det är så fruktansvärt jobbigt att packa allting själv. Nu har jag tagit hela Liams rum & en gaderob. Har inge mera sopsäckar el kartonger så jag har ingen aning om vart jag ska lägga allting. Fredrik har mitt kort med sig till stan idag så jag kan inte köpa några heller :( Alma går runt & piper & gnällar & springer ivägenm hela tiden fasst hon varit ute & gått. Liam river upp det jag packar ner osv. Sen är det en massa saker som ska göras mellan packningen också. Göra mat tex,byta blöjja,ut med Alma. Önskar att man var 2st som kunde hjälpas åt. Jag har snart packat ner allting själv!& torkat ur alla skåp mm. Snart ska jag putsa alla fönster & ta ännu mera skåp. Sen är det även andra saker som jag går & tänker på & det är att jag måste plugga,jobba för att få en hyffsad lön,säga upp elen,teckna ny el,ringa & fråga om vi får låna hästtransporten i från Finflo,fixa till bilen innan besiktningen,besikta bilen,Fredrik måste fixa sin nya bil så vi har en bil med dragkrok på när vi flyttar. Jaa, det är tusen andra saker också! Jag kommer snart att gå in i väggen känns det som. Hur ska jag hinna allt detta? Allting måste ju göras också. Ja, jag gör det jag hinner, resten får gå åt skogen helt enkelt!

Vad skönt det var att sätta sig ner en stund & skriva av sig lite Ta en kopp kaffe. Liam vilar lite men vaknar nog snart igen. Skulle verkligen ha varit på kiosken men hur ska man kunna handla då man inte har något kort hemma!?

Godis i överflöd!

Gud vad Liam har fått påskägg & pengar! Både idag & igår. Blir mera också. Vi har också fått en påskpresent & det var tusen kr av mamma & pappa :) Ska jag lägga undan till golv. Idag har vi gått förbi huset & dom är i full gång att bära ut sakerna. Bara 9dagar kvar nu & det hoppas vi går fort så vi få börja flytta in & få ordning. mäta golv & väggar & fara iväg & köpa tapeter. Yhee! Måste fia mera lådor också! Vill så gärna packa nu men det går ju inte! Funderar om jag ska fara på jobbet & hämta några stycken nu? Mamma jobbar så hon skulle väll ta hem 1 låda el 2 men vi behöver 10st till. Mamma slutar sent ikväll & då orkar man ju inte packa.

Igår följde jag med & käka påskmat ändå! Kännde att jag inte kunde stå emot allt godis ändå så. Fan vad jag har ätit :( Men är så jäkla less på allt godis nu! Men det behövs ätas upp tills på Måndag då jag INTE ska äta nått mera godis.
Jag vill gå ut ikväll. Men ingen som ska ut & jag har nog inte råd! Vad ska ni göa ikväll?

Godmorgon,godmorgon....

Tidig morgon igen. Var uppe vid kl 05. Ska fara & jobba kortdag idag,skönt! Sen ska jag hem & påska lite med Liam. Han ska vara påskärring idag på dagis. När han kommer hem ska han äta lite mellis sen ska han gå till mormor/morfar & gammelmormor & tigga lite påskgodis :) Sen hinner han inte så mkt mera för då ska han iväg till stan till Fredriks farmor & äta påskmat. Jag står över eftersom jag har börjat med vv igen & det går riktigt bra! Vill inte flrstöra det ju :( Sen hinner jag inte heller. mkt som måste göra nu alltså! Han skulle väll ha åkt till gammelfarmor/farfar här i Stocka också men han hinner inte idag tror jag. Dom ville så gärna ha kort på Liam. Ska ge dom ett av dagiskorten. Han kanske kan åka dit & påska lite i kväll om han orkar.

Igår var vi på Mini-kul, träffade Emmma & oj,oj,oj vad magen växt! Gud vad fort det går nu alltså. Snart så är han/hon ute :) När vi kom hem ifrån Mini-kul så käkade Liam lite lunch sen satt han sig & gjorde påskort som han ska ge bort i morgon :D Usha! Ser ut att regna ute nu & inte varmt är det heller. Jag tycker det ska vara sol & varmt under påsken ju.
Blev även en lång promenad igår med Johanna :) Härligt att komma ut & röra på sig igen! Tänk förut då vi gick runt Ström flera ggi veckan! & vad ont i foten jag fick. Senan lix haha. Varför slutade man? När man väl kommer i gång med sina promenader går det ju så himmla bra. Jaja,får försöka att hålla på det nu då. Lite jobbigt att gå med Alma bara! Hon sliter & drar så man flyger som en jävla vante & varje gång drar hon sönder ett koppel! Nu har jag inge koppel kvar :(

Nu vaknar Liam. Redan? Hehe. Ha en bra dag!

Färgar håret

Japp, nu sitter jag äntligen med lite färg i håret. Känns som evigheter sen jag färgade håret nu & det har sett hemskt & tråkigt ut. Nu ska det bli lite liv i det igen. Det blir den vanliga färgen. Brun fasst den ser mera ut som svart första dagarna. Jag som har het slut på min fandation :( Kommer se ut som ett lik. Snart blir det nytt solarie på jobbet det ska jag prova. Att bero på jobb så ska jag även jobba idag. Härligt! & på Torsdag. Så skönt när man får mkt jobb. Fasst jobbigt när man inte hinner träffa Liam något :( Men jag ska hämta honom på dagis idag så då kan vi träffas :) Sen är jag säkert ledig i morgon så vi kan gå på Mini-Kul. Men får jag jobb så är det bara att tacka JA. Därföfr jag alltid säger till honom att om mamma inte jobba så kan vi göra det & det. Fasst han kanske inte förstår. Kanske Fredrik kan följa med honom annars så han får gå på det. Men änn så länge är även jag ledig så. Emma? Ska du gå också?

Bara 12 dagar kvar nu :) Vi längtar. Men det är så fruktansvärt mkt som ska göras. Teckna el bolag tex & vilket är bäst/billigaste? Det beror ju på vad man bor i för typ av hus verkade det som. Sen är det adressändringen som ska skickas in. & vi måste fixa släp. & jag skulle ha plugga en massa men jag hinner ju inget! Men inget att göra åt. Jag ska försöka klämma in en tid då jag an plugga! Kanske jag hinner göra en uppgift idag? Fasst jag måste gå ut & gå också..  Har börjat med det nu igen att jag måste ut & gå varje dag nu. Jag har gått upp i vikt så mkt nu. Till & med Fredrik ser det & säger det. Han brukar inte våga säga det haha. Det är ju mest på magen kan jag säga! Alla kläder som jag hade när jag var som smalast sitter halvägs på magen nu usha! Ser ut som en tor jäkla ölmage.

Nee, nu ska jag hitta på nått anat.

Morning

Idag har jag & Alma varit på en lång runda. Jag joggade också lite granna haha,där ingen såg förståss :) Fasst Alma blir helt galen när jag joggar så det går inte så bra. Såå skönt ute! Verkligen vår nu.
Jag hade tänkt att plugga nu men hade ingen motivation. Sen ringde dom nyss & frågade om jag kunde jobba ikväll & det kan jag ju förståss :) Börjar kl 14. Liam får vara kvar längre på dagis idag eftersom Fredrik ska på Ams på något trams. Han vet inte när han blir klar heller. Måsta ringa & säga det att han kommer & hämtar Liam när han är klar där. Tycker det är pinsamt att inte veta när man kan hämta sin egen unge poå dagis! Men men.. Man måste ju jobba & gå på Ams. Det slipper man inte undan. Fasst Fredrik blev sur som vanligt när jag sa att jag fårr jobb. Han hade ju tänk åka till garaget för 3e dagen idag. Han skulle iaf åka till stan ändå & skriva papper på ny bilen, får väll ta med sig Liam då. Det kan inte vara så stort problem att göra det tycker jag. Men det var väll så att han tänkt stanna kvar & skruva igentligen.

Igår blev det bingolotto för mej & johanna igen. Vann vi något? Neeehe. Det gör man alldrig. Men det var spännande några gånger iaf. Kunde ha vunnit iaf 200kr,alltid något men icke.

Nu ska jag snart fixa käk! Bye...

paus i packandet

Idag har jag fått mkt gjort med hjälp av mamma & mormor. Har packat & rensat ut nästan hela köket nu. Några skåp som är kvar & vi kan ju inte slänga enr allting eftersom vissa saker använder man ju dagligen. Tavlor har jag också packat ner. Nästan så det ekar här nu. Nu måste vi fia flera flyttlådor. Det är så mkt saker som man samlat på sig under åren,ändå har jag slängt & lämnat på loppisen på jobbet! Är som det alldrig tar slut med skrot. Mamma & mormor är på kiosken nu. Liam skulle få en glass efetrsom har varit så duktig idag när vi packat. Han har suttit & lekt med lego & varit med sin gammelmormor & ätit chips. Han är lite fundersam varför vi tar ner alla saker tror jag. Även djuren är oroliga. Men det är jobbigt också när det knappt går att ta sig någon vart just nu här inne,flyttlådor överallt just nu. Men det blir ju så. Inget att göra något åt. Snart är det da att bära ut allting på ett släp & köra den korta vägen till huset :) Längtar! Fasst samtidigt är man lite orolig. Mkt lix man tänker på också. Mera som ska göras än om man bor i lägenhet. Klippa gräset,skotta,elda mm. Sen hoppas jag verkligen att vi trivs där,vill inte flytta igen. & bara att hoppas på att vi får ta ett lån sen när kontraktet gått ut. iof är det om 4år men ändå. Jag är en sån som vill veta hur allting blir i framtiden. Men får se då. Jag är ju mest rädd att han säljer det till någon annan när vårat kontrakt gått ut lix & vi måste tebax till lägenhet för det vill jag evrkligen INTE! Men jag tycker att om 4år så borde iaf Fredrik fått ett nytt jobb igen. & jag hoppas såklart att jag är utbildad uska & har fasst jobb! Finns inte så mkt annat man kan göra så  länge än att gå som timmis & plugga dom ämnen som finns att plugga lix. Hoppas verkligen att det blir bra med jobb & att den svåra tiden är ur världen om 4år. Men som sagt det är några år dit ;) Men alla vet väll hur fort åren går,right?

Nu är det Liams favvo låt på radion Pinks låt. vet inte vad den heter men den dom nynnar na,na,na,na,na på. Han sjuger jämmt med när han hör den. Gofis! Nu vill han ha vatten så bäst han får det annars blir det livat haha. Ska fortsätta packa sedan om jag hittar någon mera låda. Tänk att jag packat allting själv. El nu har jag ju fått hjälp av mamma & mormor som sagt men annars är det helt själv! Fredrik har inte gjort ett endaste dugg tyvär :( Ha har det lyxigt han.

I stan

Idag följde jag & Liam med mamma & mormor till stan & hälsade på mormors syster Evy & hennes gubbe Malte. Åt mat & fikade gott. Nu är vi hemma igen& dagen har gått så otroligt fort! Nu är det väll da för middag snart men vad ska man göra? Varken jag el Liam är hungrig. Vi har redan ätit 2gg idag. Kanske räcker om man äter nå kvällsfika lite senare i stället, el nu. Får höra vad Liam säger. Han står just nu i köket & leker med vatten. Att det ska vara så roligt haha. Han blir så tokig när jag tar bort honom därifrån så ojoj. En sak är jag lite sugen på faktiskt & det är tacos,vore gött! Tror Johanna ska komma sen så kan ju höra om hon vill äta här.

Var in en sväng på Dollar idag också. Fick gardiner av mamma. Jag köpte 2st orkiidé vistar & en stor glasvas. Godisburk till ikväll (fasst den är snart slut) Leksak till Liam & pressent till Neo.Minns inte om det blev något mera,tror inte det. Har inte päningar att handla för igentligen. Men varje gång man går in på en affär så är det svårt att komma ut tomhänt. Bra att jag fick gardiner ju. Behövs många nu när vi får mera fönster. Kanske borde köpa mera gardinstänger också. Det har jag inte tänk på. Blir lite stressad ska jag säga er! Så mkt vi behöver nu. Som grind för trappen så inte Limpan rammlar ner. Han älskar att springa i trappor. Hur ska det gå när han bor i ett hus med trappor.

Nee, nu blir det att byta blöjja på Limpan känner jag på lång väg haha. Han kom nyss & tiggde godis ;)

Fint

Jag tycker det är så fint med sånna väggar & sån inredning!

Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Kvällarna går så fort då man är där. Vill jobba MERA. Jag vill få mkt lön denna månad då vi ska flytta ju,hade ju passat bra. Men snart är det sommar & då har man förhoppningsvis jobb hela sommaren. Fasst jag vill självklart ha mina lediga dagar också. Jag vill ju kunna hitta på något med Fredrk & Liam. Iaf åka iväg på en lite tripp någonstans :) Typ Furuvik el Järvzoo? Bara så Liam får komma ut lite i sommar. Bada ska vi iaf göra! Måste köpa nya badbyxor åt lillen också. Gud vad han har lärt sig säga meningar nu! Ibland blir man stumm när man hör honom prata. Idag hade Fredrik berättat för honom att i morgon ska pappa åka in till stan & hämta en ny bil. Då hade han sagt hela den meningen. Pappa åka till stan & köpa ny bil i morgon. Fasst kanske inte jätte rent men han sa det iaf & man hörde vad han sa. Stooorkillen! Han växer för fort tycker jag haha. Underbara unge!!

Idag fick jag brevet från Skatteverket. Fick tebax 4 tusen iaf. Alltid något lix jag är glá så länge jag inte behöver betala tebax. Ska lägga undan det till tapeter i vårat blivande sovrum. Ååå, jag vill ha det mesta klart redan innan vi flyttar in men det går ju inte :( Jag är en sånn som vill ha allting klart på en gång. Men det blir ju lite svårt. Man får ta lite då & då helt enkelt. Ska ju inte göra så mkt heller men iaf i dom 2 rummen nere! Liams rum & vårat sovrum. Jag ska iaf deklarera på sms så man får pengarna före midsommarn!

Mamma & pappa ska ju på folkan här i Stocka på nå Jokerlotteri grejjs där dom skulle bjuda oss på 3 rätters sen var det nå pub efter det. Vet inte om jag har lust att gå! Känns inte som så iaf Då måste Liam sova borta. Han ville det sa han men jag vet inte om jag vill det haha. Jag saknar ju honom när han sover borta! Jätte hemskt tycker jag det är om jag ska vara ärlig. Men samtidigt sover han nästan alldrig borta. & han tycker ju det är jätte roligt som sagt! Men jag vet ointe om jag är så sugen på att gå ut ändå. Kanske bara äta & ta ett glas vin & sen gå hem igen? Aja,vet inte hur jag ska göra. Har tills Måndag att bestämma oss på. Måste ju ringa till Liams Farmor/Farfar & fråga om det går bra att Liam sover där då. Dom vill så gärna att han ska sova där så hoppas att dom är lediga då :) Dom blir säkert glá om vi frågar.Då blir det jag & Fredrik som sover ensam i ett stort hus,usha! Vill att Liam ska vara hemma också ju. Ovant när det är alldrless tyst. Blir säkert bra.

Nu ska jag sätta mej brevid Fredrik i soffan. Natti!

Tapeter?

Jag letar bilden som jag hittade förut på samma tapet som vi vill ha i Liams rum. Hittar den ju inte. Så svårt att förklara hur man menar när någon frågar. Men li helvitt & på ena långsidan av väggen så ska det vara 2st tapeter bara, gröna med 3 stora stjärnor på. Förstår ni? Jag kan lägga in en bild som jag hittade nu,måste vara samma tapeter fasst dessa är svart då. Ganska fin det också. Nu blev jag osäker på hur vi ska göra också. Ska vi ha en helfondvägg med typ en sådan tapet fasst kanske i grönt med vita sjärnor (snorgrönt) El ska man bara ha typ 2 tapetlängder på väggen? Alltså en bit ifrån varandra ut mot sidorna? Så svårt att förklara ju!

Spikat

Nu vet vi vilket datum vi får nycklarna till huset. Blir den 19e :) Härligt! Det är inte långt kvar till dess inte. Fasst tror det inte var många som kunde jhälpa till då. El var det då alla kunde?Aja,ordnar sig väll. ÅÅ,synd att vi inte fick en bra lön denna månad så vi kunde åka på Ikea. Blir nog inge av med det nu :( Men det kommer flera dagar med kanske bättre löner :) Nu ska vi nog först fokusera på tepeterna som vi lagt undan till. Vårat sovrumm får nog vänta tills i sommar. Har inte råd att göra om det före lix. Men i sommar då jag jobbar rätt så mkt så kan jag köpa tapeter & golv. Tur att vi har lagt undan tills Liams rum :)

Fredrik är på Ams nu & jag sitter här. Liam är jätte  sur eftersom jag inte kan bygga lego med honom just nu! Haha. Får sätta mig brevid honom efter jag är klar här vi datan. Sen kl 15 ska jag fara & jobba igen. Hoppas jag får jobba i helgen också. det behövs! Även fasst jag vill vara hemma med Liam också. Men jag måste ta allting jag får nu. Träffar ju Liam ändå ju :) Ringer till honom när jag jobbar kväll också & säger godnatt. Han är så rolig att prata i telefonen med :) Mitt <3

Nee nu ska jag läsa lite favvobloggar sen leka med Liam.  Bye!

Äntligen jobb

Japp, ikväll ska jag jobba. Känns som evigheter sen vilket det igentligen var nu. Fick även jobb i morgon kväll,nice! Undra om jag hinner hämta min gofis på dagis ändå? Jag vill iaf träffa honom. Har längtat efter honom så mkt idag! Finns lix inget att göra när inte han är hemma. El,igentligen är det massa som man ska passa på att göra då. Vi har iaf fixat adressändrig nu & skickat lite frågor till Per. Mkt som ska fixas nu. Snart dax för flytt :)

Nu ska jag gå & prata med Fredrik lite..

Mini-Kul

Det var inte mkt folk på det idag. Men det var roligt ändå! Liam ritade en teckning som han skulle ta hem till pappa men glömde den. Så nu ska han måla en ny & sen äta lunch. Jag sitter här & njuter en stund av att Msn & internett funkar som det skar igen :)

Undra vad man ska göra idag? Jag vill helst jobba som sagt men ådan tur har man väll inte antar jag.

RSS 2.0