Lördag

Nu är vi hos mamma. Har ätit Tacos & Fikat tårta :) Förut idag så var vi på Kul på gården,träffade Emma där också och oj vilken stor mage :) Jag blir avis! Det var iaf roligt där. Blev inte så jätte länge. Har även varit in till Hudik en sväng idag,hämtat Fredrik i garaget. Han är utan bil nu på. Krockade med en älg på väg hem i går natt :( Usha! Bilen blev helt förstörd. Men huvudsaken är att han överlevde! Älgen fick dom skjuta. Johanna var hos mig när det hända så vi åkte till honom med en tröja för han frös. Mamma fick komma & passa Liam. Det var väldigt otäckt! Hoppas det INTE händer igen! Det blev glas & hår överallt i hela bilen. Fredrik hade glas överallt på sig. Till & med i byxfickorna. Han stannade en sväng i garaget så jag & Liam for på bakuluckeloppisen :) Köpte en pool till Liam för bara 20kr. Sen köpte jag ett fint vitt servettställ & en ljuslykta & en vit hylla. Så det blev lite fynd idag.

Nu börjar Liam bli trött,dax för sängen för honom snart. Tur att man har nära hem :) Jag & Fredrik har druckit lite ikväll. Jag lite vin & Fredrik lite öl. Jag drack också en öl, en kall & god precis när jag kom. Det var så varmt idag så det var svalkande :) Nu är jag sugen på att gå ut men ändå inte. Somnade ju inte förens halv 4 inatt :( Blev mkt som snurrade runt i huvudet både på mig & Fredrik efter älgkrocken :( Hoppas man hamnar i säng någorlunda tid ikväll. Fasst det är ju helg & då vill man vara vaken länge ju! Jaja tiden visar. Igår målade jag valvet hemma i vitt. Tur att mankommit igång att måla lite igen :) Nu vill jag måla runt dörrarna & på dörrarna :) Men det får man ta när man har ork! Dörrarna måste ju plockas bort så det blir mera jobb. Men det skulle bli fint :)

Nu ska jag vara lite social så bye,bye!

50 år

Igår var vi till Finflo & hälsade på :) Lineá skulle rida så vi hängde på. Liam skulle också rida men han vågade bara ha på sig ridhjälmen. Fikade lite sen åkte vi hem. När vi kom hem så fick jag ett infall att jag ville måla. Därför målade jag hela panelen i köket :) Det blve fint men det hade passat bättre om vi tapeteserade om till en anna tapet. Den vi har nu är gul så det passar inte så bra ihop, men men.  Nu vill jag börja fixa i sovrummet, fick ju tapeter av mamma så vi kan sätta upp fondvägg där & färg har vi ju redan. Men det är jobbigt att måla  också!

I morgon blir det Kul på gården & 50 års fest. Mamma fyller ju 50 i morgon så vi ska dit vid 4. Kul på gården är ju på Betania el utanför med hoppborg & fika så hoppas på bra väder! Undra om syrran och ungarna också vill följa med? Jag ska inte stanna länge eftersom jag ska till mamma & hjälpa henne med några saker innan. Men om det börjar vid 11 så hinner man ju vara där ett tag ändå :) Tänkte träffa Emma också & se STOR Magen ;) Snart är det dax! Undra vad det blir? :) Jag vill också vara gravid nu :) Synd att det inte gick vägen för mig :( Så många man känner som ska ha barn nu. Läkaren ringde mig i förrgår & sa att mitt världe hade sjunkigt till 5 nu. Så nu behöver jag inte tebax något mera,skönt! Men jag tackade han så mkt för all denna hjälp jag har fått, trode alldrig att dom skulle ge mig så hära många undersökningar & följa upp mig så mkt! Dom kunde ringa & fråga hur jag mådde ibland. Det tycker jag är bra sjukvård :) Nu hoppas jag på att jag slipper åka dit nästa gång!

Nu ska jag ut & vara med Fredrik & Liam. Fredik ska iväg & laga bil sen,bra med pengar! Han fick pengarbna i går från Försökringskassan, inte mkt! Men men, tur man klarar sig iaf! Det är huvudsaken det :) Bye!

Räkningar

Japp, idag har det blivit lite midre i räkningshögen. Men alla är inte betalda ännu som dom brukar vara :( Fredrik har inte fått några pengar från försäringskassan! Vad ovanligt va? Dom ska alltid krångla ju. Dom fattar inte att folk har räkningar att betala tydligen? Jäklar om han inte får pengarna till i morgon! Han ska ju även ha pengar för någon utbildning som facket hade ju! Dom har han heller inte fått :( Jäkla system! Jag fick kass lön denna månad men mera än jag trode ändå! Hade fått löneförhöjning som tur var :) Men det var INTE en bra lön ändå kan jag ju säga :( Bara det räcker till räkningar så ordnar det sig. Får försöka göra en stor handling sen om det blir några pengar över så det räcker hela månaden. Jag vill verkligen vinna lite pengar nu! Tur att jag börjar på min rad i sommar snart iaf, slipper man oroa sig om jobb i några veckor iaf. Hoppas det blir bättre på arbetsmarknaden till Hösten s att Fredrik också kan få ett jobb!

Idag måsta jag fara in till Hudik & köpa present till mamma & Fredrik. Dom fyller ju år snart så. Blev inget dyrt men något iaf. Undra om jag får något av Liam på Söndag föresten. Då är det morsdag fasst inget jag firar igentligen. Men en puss & en teckning kan jag väll iaf få :) Det är jag nöjd med. Pappa följde med oss till stan också. Han skulle på xyz maskiner & kolla på Eu-moppe. Limpan tyckte det var jätte roligt att kolla på alla maskiner där inne & sa att pappa hade allting hemma på gården haha! Han hade både motorsåg,fyrhujuling,En-moped,lövblås,skogsarbetarkläder & lite till ;) Pappa har mkt han haha. Liam skulle nog vilja att pappa hade alla saker hemma tror jag så han fick åka :) Men han vågade inte testsitta på fyrhukingen. Min illa goplutt!

Usha vad det blåser idag! Känns som huset ska blåsa ommkull haha. Idag är inte Liam lika sugen på att leka ute heller. Det brukar ha vara i vilket väder somm helst men inte idag. Han står & leker med dammsugaren nu :) Han var precis in hit en sväng,känndes som det var dax för ett blöjbyte så vi ska ner & byta nu. Säger hej då!

Kvällen

Idag har jag gjort mkt faktiskt,dagen har gått så fort! Jag har skjussat Liam på dagis,städat,tvättat.rensat ogräs,hämta Liam,skjussa mormor & handla,måla lister åt mamma & pappa & lite till :) Försöker att hinna med att skriva ner hur mkt vätska jag dricker också & gör av med? Hur ska man veta det? Men tydligen så ska jag skriva ner hur mkt vätska jag dricker & uppskatta på ett ungerfär hur mkt jag gör av med. & vätska finns det ju i mkt! Inte bara vatten lix utan i mat & allting nästan! Jaja, jag skriver så gott det går. Sista uppgiften nu :) El det är en undersökning föresten om det ska vara så noga ;) Hoppas hon godkänner den på engång! Det är inte det lättaste att få ett G när man lämnar in första gången för denna lärare kan jag lova ;P Det ska vara NOGA! Inget annat duger. Svårt för mig som alldrig fattar ett dugg haha. Men jag gör så gott jag kan & jag får ju G till slut som tur är. Nu är det snart bara 11 dagar kvar till kursens alla uppgifter ska vara inlämnad. Det hinner jag nog. Men har ju Etiken kvar också. Diskuterar bara där i en grupp men ändå! Jag har svårt att konsentrera mig på 2 saker samtidigt lix.

Nu ska Fredrik gå & sätta dit hundgrindarna åt mamma & pappa så jag läre gå ner. Liam är där nere & tittar på Bompa till & från. Men bäst att gå ner ändå annars blir det hyss där nere tror jag.

Hejsan igen!

Vi fick virus igen på datan, jag gick in på Facebook & då kom det tebax. Ska inte gå in där igen! Vill ta bort min Facebook jag kikar nästan alldrig in där ändå. Men nu vågar jag ju inte gå in där så den får vara kvar så länge! Fattar inte varför vissa folk ska lägga ut virus, varför lix? Bara för att jävlas med folk! Blä för dom.

Nu är det snart färdigt hos mamma & pappa, Fredrik har jobbat som en tok idag :) Duktig han. Jag har bara varit ledig idag. Jobbade hela helgen hela dagarna. Känns som jag bott på jobbet denna helg faktiskt men det går bra :) Det är roligt också ju. Idag har Johanna varit hit & hälsat på vi gick över till mamma & pappa & käka grillat. Limpan har busat så mkt så han nästan tvärslocknade i sängen, ovanligt! I morgon är det dagis igen. Idag var Alex & syrran med & hämta Liam då blev han glá :)


Nee, här har jag inte tid att sitta. Nu ska jag prata med Emma på msn :) Sen lämna in uppgifter. Bye!

Tapetserar

Just nu är vi hos mamma & pappa & tapetserar. Lånar mammas bäärbara,vill också ha en sånn! Fredrik tycker att det är väldigt svårt att tapetsera ´med dessa tapeter. Dom verkar släppa från väggen :( Liam sover så sött en stund i vagnen nu,
Imorgon ska jag jobba,jobbar hela helgen & som vanligt delad tur. Bra med päningar! Men det är jobbigt också. Nu vill jag bara börja på mitt sommarschema! Då är jag på en & samma avdelning hela tiden om det inte blir extra jobb utöver det ändå. Jag längtar tills jag är uska & förhoppningsvis kan få mig ett fasst jobb. Tror jag ska söka jobb på sjukhuset el hälsocentralen då. Iaf prova nått annat lix :)

Nu ska jag ut & ta lite luft! Bye..

Msn

Ni som vill ha mig på msn får lägga till mig. Har samma som förut men har inga kontakter kvar :(

Nu har vi precis kommit hem från sjukan iaf. Nu är jag less på att bli stucken! Men är så glad för all hjälp jag fått. Bra omhändertagande tycker jag att jag fått. Hoppas det är över nu!

Nu måste vi äta sen lunch!

Äntligen!

Nu har vi äntligen fått bort viruset. Fredrik fick instalera om hela skiten. Nu har allting försvunnit :( Måste leta reda på mina favvobloggar igen. & kurssystemet som jag läser igenom kommer jag inte in i eftersom jag inte minns varken lösen el inloggninsnamn. Hade ju allting sparat redan på själva inloggningsidan,dumt!

Idag blir det stan & på sjukhuset sen ska vi köpa ett myggnät till Liams vagn. Sen blir det nog hem. Varmt & skönt idag så nu blir det nog en pomenix innan stan. Alma står redo & väntar :) Har blvit mkt motion för henne nu också. Hon har Bl.a cykeltränat, gick bra! Guud vad tröt hon blev haha.

Nu ska ja leta upp lite bloggar igen :) Ikväll sska jag fixa ny Msn!

Godkväll.

Nu är vi precis hemkommen från Vårfest på dagis :) Det var skojj. På slutet kom en björn från skogen & delade ut glass till alla barnen :) Liam tyckte det var såå roligt! Åt varmkorv & fikade gjorde vi också & målade & gick tipspromenad mm.

Usha, läkaren ringde när vi var på dagis. Jag måsta tebax eftersom mina världen inte hade sjunkigt. Humm, jag vet inte vad det är för fel på mig haha! Men det visar inte längre på grav-test så det kan ju inte vara något kvar! Men ändå så visar blodvärlderna anska hög halt av Hcg? Aja, får se i morgon vad dom säger!

Tror Johanna kommer & hälsar på snart. Kanske blir en kvällspromenad?

Hej

Usha vad dålig jag är på att skriva i bloggen. Men vårt internett har virus som inte gå bort! Jobbigt som fan. Den funkar iaf skapligt nu förutom att det kommer upp en varningsruta 1 gång i sek ungefär. Ska inte bli långvarig här utan jag ska sätta mig & plugga lite. Är inte på bra humör idag kan jag säga! I morse när jag steg upp så hade jag god lust att strupa katten kan jag lova! Nu måste han bort, kan inte vela fram & tebax nu. Men inge kul heller :( Men vad ska man göra? Snart är hela hallen & köket förstört, el det är redan det. Ska spackla & måla om när han är borta. Annars fortsätter han bara :(

Föresten så blev det ingen bebis denna gången. Kankse ska skriva det så ni vet. Väntar fortfarade på att läkaren ska ringa & berätta hur mina blodprov var men han ringer alldrig! Men jag vet själv nu att det var ett missfall. Kommer flera chanser :)

Sen ska jag gå på en promenad tror jag. Har blivit bra med sånna nu! Jag & therese har gått med hundarna nästan hela helgen :) Bra med motion! Det behöver jag verkligen nu.








Tordag

Godmorgon. Jaha, så blev det morgon. Har drömt mardrömmar inatt kan jag lova :( Inte kul precis! Idag mår jag lite illa & har små ont i magen. Funderar på hur jag ska göra med allt idag. Om jag ska jobba el inte? Kan vara skönt att komma hemifrån också & inte bara tänka på gårdagen. Jag längtar faktiskt tills i morgon då man förhoppningsvis får veta riktigt hur det är. Då kan man börja blicka framåt igen :)

Gud vad det stormar & blåser idag. Knakar i hela huset! Känns som det ska rasa snart!

Nee, nu ska jag gå ner & dricka något.

Hemsk dag :(

Hade inte tänk att berätta detta men jag känner att jag måste ventelera mig lite nu. Jag har/är nämligen gravid, ja det är sant! Vi hade tänk vänta tills vecka 12 med att berätta då risken för missfall sjunker. Vi blev så klart glad & överaskade av att jag var gravid igen. Men någonting känndes så fel. Kännde på mig att något hemskt skulle hända. Alla som är har varit gravid vet väll hur oroligt det kan vara att gå på toaletten? Tänk om jag ser blod på papperet nu? Så har även jag tänkt varje toabesök denna gången, även förra. Dagarna gick som sagt & idag hade jag tid på hälsosamtal hos min barnmorska, såg fram emot det så mkt. Var härligt att vakna i morse när vi visste att vi skulle på bvc igen. Men lyckan försvann fort & förvandlades till stor oro! När jag satt på toan hos mamma & pappa så upptäckte jag blod :( Kännde hur det vände sig i magen. Jag sa till Fredrik att nu har jag fått missfall för jag blöder. Han lugnade mig & sa att det behöver inte vara missfall. Vet att det är normalt att blöda tidigt i graviditeten. Men jag tyckte det var för mkt för att bara ignorera. Gick hem för att ringa till min barnmorska & rådfråga henne. Men dom hade inte telefontid då. Jag var så lessen då :( Allt jag tänkte på var ett missfall. vet att det är vanligt & att blir det missfall så är det för att barnet inte kunnat leva utanför magen ändå så kroppen stöter bort det. Men på nått vis känns det ju så fruktansvärt hemskt ändå! Jag fick alldrig något svar hos barnmorskan så jag väntade in tiden tills jag skulle på hälsosamtal. Väl där så berättade jag att jag haft blödning & jag fick komma in & prata. Dom sa att jag skulle ringa gyn i morgon, inte kunde jag vänta tills dess! Men dom sa att det är bara att vänta, finns inget annat att göra lix. Allting kommer ut av sig själv om det är ett så hära tidigt missfall. Men det var ju inte säkert att det var missfall sa dom. Jag ville så klart veta om barnet levde! Vi pratade en stund & jag såg vilka tycka synd om blivkar jag fick! Usha, var så hemskt! Vi åkte därifrån 6 vidare på Donken för lite lessenkäk. Sen sa jag till Fredrik att nu jäklar åker jag in på Akuten utan att boka tid & det gjorde jag. Väl där fick jag komma in snabbt! Dom tog mig på stort allvar. Fick göra ett akut vul (vaginaltultraljud) Jag ville inte först eftersom det var en manlig men jag kunde inet välja eftersom det var bara han där. Så jag gjorde det ändå, var INTE kul :( Han frågade mig om jag ville titta på skärmen där man ska se barnet & det ville jag ju. Han letade & letade & körde runt med den dära långa läskiga staven :( Men hittade inget barn! :( Inte ens en hinna el säck, INGENTING! Han blev lite brydd. Jag började ju att blöda idag & så fort kan det inte försvinna ut magen så det inte syns ett enda spår. Han frågade mig om jag verkligen hade sett rätt på mina grav test & ja sa till homom att 10 grav test kan inte visa fel. Ja, jag har gjort så många eftrsom plusset varit så svagt hela tiden. Då fick jag ta en massa blodprover & ha nålen kvar hela kvällen :( Dom satt på mig ett sjukhusband så jag trode nästan att dom skulle hålla kvar mig över natten Men dom verkade inte villa tala om varfrör dom såg så brydd ut. Men tillslut kom en gullig sköterska som måsta ta om ett särskillt prov som var jätte viktigt sa hon & då frågade jag vad för prov, jo lkaren misstänkte utomkvedshavandeskap (stavning) Usha, vad rädd jag blev då! Dom förklarade hur ingreppet skulle gå till mm. Usha, vilka långa timmar att vänta på svaren, Liam var jätte trött & bråkig. Men han var samtidigt duktig. han fick en glass medans han väntade :) Dom tyckte han var så duktig eftersom han sa tack för glassen. Efter några timmar så fick jag äntligen mina svar. Jag har Hcg hormon på 21, det betyder att jag har graviditetshormon. Så jag kan vara gravid med att barnet ligger fr långt in i buken fasst är ändå påväg till missfall. Annars visste do inet riktigt. Jag är gravid men inget barn finns, ungefär så kan man ställa min diagnos :( Ska till gyn på Fredag & göra nytt Vul & blodprover så får vi se då. Jag har inte ont el så men jag tror ändå att det är ett missfall tyvär :( Nu är jag så fruktansvärt trött efter allt vad som hänt idag & min arm är mörbultad av alla stick & nålar :( Nu vill jag bara sova.
Jag kommer säkert att ångra att jag la ut detta men samtidigt varför inte? Jag får folk att prata med & det kan vara bra för andra att läsa som gått igenom samma sak. Det hade jag velat haft. Det är så ovisst att inte veta vad som hänt :( Det kommer nog inte ut någon bebis tyvär. Inte vad jag vet iaf men hoppas att man på nått vist lärt sig lite mera om vad som kan hända under en graviditet. Ibland känns det jätte jobbigt & ibland lite lättare att förstå. Det kommer nya chanser! Kan inte säga att det finns mkt hopp kvar nu att det ska gå vägen :(

Hoppas någon tar nytta av att läsa detta iaf. Ursäkta om det var känsliga läsare här!

NEEEJ!

Shit, nu får jag virus länkar hela tiden från alla på Msn :( & man ser att alla går offline :( Fan, det sprider sig som en jäkla epedemi ju! Alla får ju länken skickade till sej :( Det är inte jag som skickar. Nu fick jag länken från Emma, sen gick hon offline :( Läskigt! Aja, inte jag som skickar iaf. Hur får man bort det? Hur många har fått länken & klickat på sen??

Godis

Jaa! Gud vad skönt att veta att i morgon då är jag ledig :) Fredrik skjussar till dagis så jag får sova ut, nice! Känns som jag har bott på jobbet dessa 4 dagar haha. Fasst har varit hem idag på rasten & gosat med bråkstaken ;) Han somnade tidigt idag, sov ingen lunch idag. Dagis i morgon & då ska han vara piggelin så han orkar leka med kompisarna :) Jag ska passa på att plugga i morgon medans han är på dagis. Ska ta hjälp av Fredrik :) Känner bara för att göra klart hela kursen i morgon, beta av uppgift för uppgift. Men antar att jag inte orkar det :( Säkert as fint väder ute i morgon & då kommer jag säkert inte att sätta mig här uppe vid datan iaf :( Men nee, jag MÅSTE!

Råkade klicka på en länk när jag pratade med Anna på Msn. Länken var virus & skickades automnatiskt :( Det stog något med facebook & Snoj så trodde det var Anna som skickade något, icke! Msn vart helt cracy! Detta virus skickades tydligen som sagt automatiskt till dom man pratade med? Humm, undra hur många som fått det från mig nu då? & undra hur man får bort det? Det kanske inte ens går att få bort :( Hoppas det är borta tills i morgon, vill ha mitt Msn! & Sorry om någon av er jag har på Msn har fått länken :( Inte meningen i sånnafall.. Tur att internett funkar iaf :)

Fredrik har åkt i väg & köpt godis. Ätit godis hela veckan & helgen tror jag :( Jag ser ut som en flodhäst nu! Men det struntar jag i nu. Måste ut & motionera någon dag. Jag, Liam & Alma kan ta en promenad i morgon efter Liam varit på dagis kanske? Någon som vill med? Mkt jag måste göra i morgon nu när jag tänker efter. Vill inte tänka på allting som skulle behöva göras mm :/ Så jobbigt då ju! Usha, snart ska bilen besiktigas & inte har jag köpt sakerna jag måsta heller inför besiktningen. Hoppas jag blir mig för att åka in till stan & beställa grejjerna till bilen. Men jag vet inte vad det ska vara, el jo nå lyktglas. Gick ju inte att byta sidolamporna, måsta köpa hela kittet men glas & allting. Dåligt tycker jag!

Nee, nu ska jag kika runt lite tror jag :)

Ähh.

Jag skrev ett inlägg i går men det kom alldrig upp ju :( STÖRIGT! Jag blev inte alls ledig i går,jobbade kvällen. Ska snart iväg igen! Men på Måndag är jag ledig iaf. Även om det är bra med mkt jobb så är det även jobbigt haha! Men skönt när pengarna kommer sen ;) Fasst dom försvinner till räkningar & en massa annat. Men päningar behövs. Synd att det är ska vara lättare att få tag på dom bara.

Snart blir det lunch. Blir väll nått enkelt bara. Liam ska åka till gammelmormor sin & vara där i 2 timmar innan min mamma tar över. Fredrik ska ju på Radjos & sen Folkan i stan & jag ska ju jobba. Mamma kunde inte vara barnvakt på engång, hon ska skjussa pappa på trafikskolan. Hoppas att det går bra för Liam att vara där. Han kan ju vara såå bråkig just nu! (trotsålder) Men men, det kan hända att han är lugnare när inte vi är med,verkar så :) Liam& mamma skulle kratta sen. Mamma hade köpt en kratta till honom :) Han tycker nog det blir kul.

Usha i morgon ska man upp tidigt! Jobbar från morgon till kväll :( Undra om jag ska åka hem på långrasten? Läre göra det annars får jag inte träffa Liam något ju. Men känns som man knappt hinner hem förens man ska tebax igen. Bensin går det ju också. Jaja, vi får se hur jag gör.

När,när ska jag plugga? Vaa? Får panik! Måste verkligen göra klart kursen nuuu! Har man det gjort sen.

Nu ska jag gå ner & kika hur det går för Fredrik.

Kvällen

Blev jobb i morgon också för min del, kväll. Slipper iaf stiga upp tidigt! Härligt med mkt jobb nu när det varit dåligt ett tag. Så skönt att redan ha kommit över timmara jag hade förra månaden haha. Usha, hemsk liten lön det blir denna månad :( Vågar inte ens tänka på den. Alldrig fått så lite tror jag. Men det ska gå det också!  Det kommer bättre tider :)

Idag efter jobbet så fixade jag & Liam till i hans rumm. Så han kunde sova där inatt :) Han ville det sa han. Men om jag går ner nu så ligger han säkert i våran säng igen haha. El så är det mamma som inte vill sova utan honom. Jag tycker det är hemskt när inte han ligger där! Att inte jag är mera trött? Det borde jag VERKLIGEN vara! Steg upp kl 5 i morse ju! Humm? Vad är fel??


Ähh, vad ska jag skriva om?

Hejj hopp!

Nu blev det kväll igen & dagarna bara springer i väg! Jag ska snart göra kväll. Upp & jobba i morgon bitti. Ledig på Fredag. Jobbar Lördag & Söndag. Delad tur igen på Söndag, bra med timmar & pengar!

Idag har jag varit på Cleas Olsson för första gången. Johanna följde med mig dit. Köpte ett par skor när jag ändå var i Hudik. Sen åkte vi hem & käka grillat. När Johanna åkte hem kom Anders & Britt, Lineá,Viktor. Liam har varit busig hela dagen lång idag. Det blir lite lätt jobbigt ibland när han alltid är på bråkhumör. man får släpa & truga hela tiden. Men han är gofisen för det :) Blir tidigt dagis i morgon för honom eftersom Fredrik ska på utbildning & jag jobba.

Känner inte att jag har tid till att sitta här så mkt att göra innan sängenkom jag på!

Tapetseringen

så hära blev tapeterna. Här sätter Fredrik upp dom :)

Just nu!

Just nu ser det ut såhära i Liams rumm. Vi lägger golv för full & änn går det enkelt & bra. Till & med jag kan lägga golv ju! Hoppas det fortsätter i denna stilen :)

vad knepigt det ser ut just nu! Inge lister & golvet måsta vara en bit från väggen.

Kräm

Hejsan. Idag ska vi in till Byggmax & köpa golvet, skönt! Äntligen börjar det komma någonvart. Har ju stått still ett tag nu. Nu ska äntligen allting komma i ordning. Fredrik är redan i stan på utbildning så han träffar oss där sen. Det blir jag & mamma & Liam som åker härifrån. Liam & Fredrik ska åka & äta sen tror jag hos Fredriks farmor. Jag orkar inte följa med. Har ingen matlust. Åt kräm nu till lunch & 2 ostmackor, nyttigt? Njaaa! Men men.. Bara att inse jag kommer alldrig att kunna bli nyttig igen, tyvär! jag har gett upp nu. Det blir som det blir. Orkar inte haka upp mig på vikten i hela mitt liv.

Tomt det är att vara ensam i hela huset. Läskigt! Särskillt med allt som hände här i går kan man ju inte vara annat änn rädd :/ Orkar inte skriva allt men det var INTE roligt :( Hoppas jag slipper vara med om det nått mera.

Nee, nu ska jag prata med Emma på msn :)

Morgon

Hej & godmorgon. Var ett tag sen nu igen. Jag har jobbat så har inte haft tid att blogga något. Idag vaknade jag riktigt tidigt även fasst jag sa att jag måsta sova ut. telefonen ringde i morse men jag hann inte svara. Antar att det var i från jobbet. Kan dessvärre inte jobba idag. Fredrik ska bort & vi har ingen barnvakt i sånnafall. Sen ska vi iväg till Farmor/Farfar & hjälpa dom med en massa grejjer. Det blir nog städning idag också, var ett tag sen nu! Vill bara få Liams rumm helt klart nu! Bara golv som fattas nu. Fredrik satt upp tapeterna för någon dag sen & det blev bra för att vara 1a gången :) Stökigt här nu tycker jag,trivs inte då! Det blir rörigt när man måste ha leksakerna under trappen i hallen. Vissa leksaker är över hela golvet inne på Liams rumm.

Fredrik hjälpte mig med en massa uppgiter i förrgår. Gud vad duktig han var! Han om någon borde läsa till Uska haha. Han hade ju ALLA rätt! Kunde mkt mer änn vad jag kunde. Så det var bra, men vi är inte färdig ännu. Måste få mera hjälp ikväll ;)

Nu ska jag gå ner & kika om Liam börjar på att vakna till :)

RSS 2.0