TÄVLING

Jag är med & tävlar om en åkpåse hos Hilde :) Har alltid velat haft en sån åkpåse den svarta med prickar på. Hoppas man vinner!

Tradera

Sitter & budar på overaller till Alina,vann 1 pop fleec windstopper overall nyss för bara 159kr nyss som hon kan ha i höst,storlek 62,hoppas den inte blir för liten men jag vet att overaller är ju ganska stora så det är nog inga problem.
Har även budat på en pop vinteroverall som jag hoppas att jag vinner men det tror jag inte,omöjligt att vinna sånna på Tradera tror jag! Den jag igentligen ville ha var en modell från 2010 en typ ceris/rosa men den var uppe i 700kr nyss så nja,kan man lika gärna köpa en ny! Duger lika bra med modellen från 2009,Alina är nog inte så kinkig ;)

Liam måste prova sin vinterkläder också,tror vinterjackan & täckbyxorna funkar i år med,är storlek 100 på dom & han har 98/104 så skulle tro dom är lagom även detta år,när jag köpte dom var dom ju mega stora på honom så :)
Overallen är det 98 på så den funkar nog men vill ändå ha en ny,finns ju så många fina! Mössa & vantar har han som han fortfarande kan ha. Haha snacka om konstig mössstorlekar dom har på polarn i Sundsvall,jag köpte Liam mössa där & jag frågade vad mössan var till för åldrar då sa hon 2-3 år,den var ju GANSKA för stor & är nästan nu också så den hänger med ett tag till. Mössan jag köpte till Alina där är för nyfödd men det är inte förens nu den sitter perfekt haha.

Vad det regnade i natt,vaknade & funderade vad det var som dundrade,har alldrig varit med om att det regnat så mkt tror jag. Regnade nyss också & i går :( Trööök väder. Men det är mysigt med höst också,synd att det är så mörk på källarna bara! Jag som är så mörkrädd,ush!

Nee,nu vaknar lilldamen till.

haj,haj

Igår när jag vinkade åt Alina & sa hej,hej så sa vinkade hon tebax & sa haj,haj hon brukar ju vinka tebax till oss nu,inte med handen utan med hela armen MEN trode inte att hon kunde säga hej,hej!
Tänkte att nej det var bara inbillning el att det bara lt som hon sa det precis då hon viknade men sen när vi satt i soffan & vi vinkade till henne så gjorde hon samma sak flera gg,lika i går kväll när hon vaknade när vi skulle lägga henne uppe i sin säng sa hon haj,haj & vinkade flera gg :O Läskigt när hon är så liten! Idag har hon också gjort det men bara 2 gg,hon säger ju inte Hej som vi gör utan mera Haj,haj söööt fisan! Sååå roligt! Hon har utvecklats mkt nu,sitter själv mm,säger dada hela tiden :D

Jag har börjar måla igen,alla lister & dörrar,roligt att måla! Blir fint,tror jag iaf.

Liam sitter i soffan & kollar på barnprogram,äter chips (hjärtan) Det är ju Fredag så :) Nu är det Fåret Shan hörde jag,det tycker han är jätte roligt.

Snart Marknad IGEN,var det inte nyss??? Karusell killen längtar iaf <3 Han vill åka Draktåget i år,undra om han vågar? Jag vågar INTE,tycker barnkaruselllerna som bara går sakta runt,runt är läskiga sååå jag står över Draktåget & lämnar över det till pappsen får se om han vågar ;)

Pappsen jobbar ända till i natt han :( Tråååk!

Höst

Hösten är här,vad fort sommaren gått som vanligt! Men denna somnnaren har gått fortare än någonsin,den har ju gått åt till att planera bröllopet & dopet :)
Alina har gått från att vara nyfödd till storbebis på bara 1 vecka känns det som,lite tråkigt :( Jag vill att bebistiden ska vara flera år ju,dom är ju små så kort tid sen är dom stora hela livet sen.
Liam är ju snart 4 år :O Tyckte att jag fick han nyss. Jag älskar bebistiden,många tycker den är jobbig men INTE jag ;) Alla åldrar är ju härliga men det är något speciellt ändå med bebistiden.
Nee,minnst 2 barn till ska det bli iaf :) Tror jag inte kommer tycka det är skönt när bebistiden är över som många tycker,jag kommer ha ÅNGEST i stället.

I går började storkillen på avdelningen för dom större barnen,vad stolt han var :) Det går jätte bra där,känns skönt att han trivs! Men han var lite nervös kvällen innan & hade svårt att somna,go gubben!

Sitter & klurar på över om jag ska börja läsa el inte,det blir nog så att jag läser 1 kurs redan nu i höst/vinter
människan socialt och kulturellt. Om jag gör det börjar jag inte Uska-utbildningen förens 9 Maj vilket blir bra för alla i familjen tror jag. Vill igentligen inte sätta Alina på dagis redan som 1 åring så ju senare ifrån hennes 1 årsdag det blir destu bättre blir det. Vore bra om Fredrik vill vara hemma med henne ett tag också men har tänk på det & det blir så himmla dåligt med pengar då eftersom jag bara kommer få ut kanske 3 tusen i Månaden om jag läser så det skulle nog inte funka tyvär. Jag vill/måste verkligen hoppa på denna utbildningen nu om jag ska bli färdig så jag får väll vara glad att det finns dagis & försöka tänka positift att jag väntat så länge som det går även fasst det inte blev som jag tänk i från början,att sätta henne på dagis när hon i stället är 1år & 6 mån.
Nu blir det tidigare men i bland så måste man,lillgumman min! Känns konstigt att plnaera inför dagis redan.
Men dagis finns till för att föräldrar måste jobba/plugga & få en inkomst & jag tror att barn mår bra av att vara på dagis & leka med andra barn också :)

Undra vad man ska göra nästa sommar under LOVET,börjar ju när det snart är lov. Vill inte ha samma sommarjobb jag haft varje år längre,vill prova något nytt,jag vill jobba på BB/Förlossnings avd men jag vet inte om man kan få ett sommarvikariet på sjukhuset om man inte är färdigutbildad ens.

Föresten,Fred har ju semester också ju,vad dum jag är då kanske det går att lösa detta med dagis ändå,att hon börjar senare såklart. Blir hon ju nästan 1 år & 6 mån ju :O Vad tänker jag med?
Jaja,det ordnar sig nog.

Snart vakar nog lillskruttan ska vi hämta Liam halv 2 sen vidare & hälsa på min mormor.

Tack alla <3

Ja,nu är vi gifta & Alina är döpt,vilken härlig dag,en dag att minnas för alltid!

Tack till alla som var med & gjorde våran dag minnes värld
Tack till våra fina tärnor & marsalkar
Tack till fotografen Emma Selan
Tack till Sara Viklund för den vackra sången
Tack till Sofie som gjorde mitt hår så fint
Tack till Jossefin & Ida som skötte festen
Tack för alla presenter
Tack kära granne för skjussen

Tack till ALLA som har hjälp till & Alla våra gäster <3


5 månader!

Idag blir skrutta 5 månader,snart ett halv år ju!!! Hjälp vad fort det går,helt otroligt fort.

Hon har nyss varit & tagit 5 mån sprutan,gick bättre denna gång iaf :) Förutom att jag tagit fel på tiden men men,är man en yr höna så är man ju,särskillt nu.

Ikväll hämtar vi nyckeln till lokalen,ska bli skoj att börja lite smått :)

Bil avbokad

Idag bestämde jag mig för att boka av bilen vi tänkt åka till & från kyrkan,kändes som det inte var värt att sitta trångt för 2 tusen kr,istället ska våran snälla granne skjussa oss istället :) Vet inte om det blir i hans el våran men jag hoppas han för hans är finare än våran & desutom är den vit så det passar lite bättre iaf ;)
Bättre att lägga pengarna på något bättre & dessutom åka mkt skönare i en vanlig bil.

Nu är Fredrik & Liam klippta,mina naglar är färdiga,hoppas dom håller tills den 14e bara! Hon gick på semester nu i helgen så det fanns ingen annan tid än denna,dumt om dom går sönder men skulle dom göra det får jag kanske fixa på någon annan salong får vi hoppas.

Börjar närma sig!

Skojjarfolk!

Usha vad less jag blir på vissa,nu är det 2 personer som lurat Fredrik på pengar!
Först var det när han jobbade åt någon tjej,ni vet den dära teatern som var i Hudik el var det var på Östa skolan,där jobbade han gratis i 2 dagar & det var för 1 år sen & han vägrar ringa.
Nu har han lagat bilen åt en tjej som inte heller har betalat som han inte vågar ringa,inte får jag nummren heller så jag kan ringa :( Tråkigt att han bara låter det gå! Ja menar han gjorde ett jobb,det tog en del av hans tid som han hellre kunde spenderat hemma med barnen! Jag blir så arg,jag hade ringt på engång,särkillt när man behöver pengar,inte kan man jobba gratis heller! Tråkigt är vad de är att folk bara skiter i att betala :( Ne fy!



Morgon

Min morgon har inte varit den bästa kan jag säga. Liam vaknade när Fredrik åkte till jobbet men han la sig & sov igen när jag sa att han skulle lägga sig igen tills Alina också vaknade,jag somnade väll om men tydligen inte Liam.
Vaknade igen att han stog & skrek vid Alinas säng,vilket hon hatar :( Hon blir såå arg! Sen sprang han & hunden & skällde i kapp så jag gick ner,där nere låg det en massa ritapapper ihop knölat som jag hade köpt till den 14e som barnen kunde få ritat på,ett tomt korvpaket som var oöppnat i går,det har han & hunden delat på,salta pinnarna som också var till den 14e,korv bröd på golvet ja & en massa annat.
Nu är han inne på sitt rum,behöver nog ingen frukost iaf som har ätit så mkt korv,salta pinnar!

Tänkte snart åka & handla,behöver lite soppor & kaffe,det gör ju inte morgonen sådär rolig heller utan kaffe!
& korv måste jag köpa,ska till Emma,Joel & Viggo ikväll på fika eftersom Viggo fyllt år så då tänkte jag bara värma nå korv när Fred kom hem från jobbet.det går ju snabbt men nu finns det ingen att värma.

Hoppas ni haft en roligare morgon iaf :)

Hippad

Igår blev jag hippad,var en väldig lyckad & välplanerad möhippa med många överaskningar måste jag säga!
Dagen började med en massa sms i från Johanna ;) Att jag skulle kolla i brevlådan så jag gick ut dit & blev smått nervös,där fanns det ett brev & i det brevet stog det att det var min möhippa idag & att jag skulle packa ner diverse saker & att dom skulle hämta mig kl 10.00
Började packa & busade lite med barnen innan dom kom :)
En snygg knallrosa peruk med slöjja & tiara åkte på pluss en "sparbössa" ögonbindel,kännde att jag åkte mot Sundsvall tillsjag blev avsläppt på en busshållpalts på e4an :) Men ögonbindel åp mig haha,pinsamt! Där stog jag helt själv & väntade,det var 2 bilar så efter ett tag kom den andra & plockade upp mig,sofie & syrran körde :)
Då trode jag verkligen att vio vände & åkte mot Hudiksvall så jag blev lite chokad när jag klev ut i Sundsvall hehe.
Där gick vi till en park där jag fick en lapp med olika uppdrag jag skulle göra så skulle jag få en fin present sen :)
Ritade några fina täckningar som jag sen skulle få sälja på stan.
Så vi gick på stan & jag gjorde några uppdrag,ganska många för att vara blyga mig haha.
Jag köpte kondomer,klappa en på huvdet,gjorde hive five med en unge,sa en komplimang till en kvinna,frågade om äktenskapsråd,sålde täckningarna,sjöng för Johanna som fyllde år fasst med Thereses hjälp (hatar att sjunga)
Var in på ur & penn & frågade hur mkt klockan var,la undan ett linne på H&M,frågade en farbror vart sjumilaskogen ligger osv,fick även väla ett eget uppdrag att göra så då sökte jag jobb på Mc donalds haha.

När jag hade gjort klart uppdragen (gick på tid) Gick vi på Bite Line & käkade,gott :) Satt där ett tag sen åkte vi vidare med ögonbindeln på,kom fram någonstans i Sundsvall till ett Bowlingställe så körde vi i gång där & Bowlade,det var jätte roligt! Även fasst jag är urdålig på att Bowla haha.

När vi hade Bowlat färdigt åkte ögonbindeln på igen & vi hamnade plötsligt hemma hos Anna där det bjöds på kex & ost med lite gott att dricka,vi gjorde iordning oss för kvällen,jag trode vi skulle på Cainot,var helt säker på det men det bar av till Hudiksvall igen :) Vi intog Medelhavskällaren där Mahlin & Sara väntade,dom kunde inte vara med på dagen & trode inte dom kunde på kvällen heller så det blev en positiv överaskning :)
Där åt vi god mat & pratade,fick presenten som jag skrev om ovan för jag gjorde uppdrag,det var en NAGELFÖRLÄNGNING :) Jag som velat gjort det inför den 14e men kännt att jag nog inte kunnat för det är så mkt annat man måste lägga ner pengar på nu & så fick jag det i present,det var lyckat må jag säga,så den 4e ska jag dit :) Roligt,roligt!!

När vi var klar där så avslutades kvällen på Agust,där tjänade jag bra med pengar i min bössa.
Folk var generös där,i morse när jag öppnade bössan hade jag 595 kr där i,inte fy skam :)

Tack alla som gjorde min möhippa minnesvärld!!! Vad roligt det var,kan vi inte göra om det?? ;P

RSS 2.0