Buset

I går var vi på buspalatset & busade av Liam lite energi ;) Det tyckte han var roligt,svettades som en tok.
Alina hade roligt hon med & blev alldeless till sig av alla barn som sprang runt,snart kan även hon hoppa & klättra :)
Var en liten tjej som kom fram till mig & pekade på min mage & frågade om jag hade en bebis där inne haha hum,nej sa jag hon är utanför magen nu :) Där inne ligger det bara kakor & bullar nu!
Hårdkörning på Måndag IGEN! Svårt att hålla sig till sopporna nu :( Men jag måste verkligen göra det.

Stackars Fredrik fick ta sig en lång promenad förut ikväll i från Sågtäckten,bilen stannade där & han hade ingen mobil med pengar på att ringa till mig :( Men han behöver röra på sig lite :P

Nee,usha nu blir det tvn en stund innan sängen,gruvar mig för sängen,kan alldrig sova ändå :(

Hej!

Idag har vi varit & kikat på bilen vi ska ka till & från kyrkan,typsikt bara att det ska var den enda bilen som ungarna kan åka med i :( Det är absolut inget fel på det tvärt om! Den är ju en riktig lyxbil! Men så kostar det också :(
Finns 117 ex i sverige & det är 24 karatsguld detaljer på den så det känns ju exlusift :) Det kommer att bli VÄLDIGT trångt men det går nog det med :)

Efter vi kikat på bilen for vi in till stan & köpte skjorta till Fredrik & en liten handväska till mig som jag ska ha :)

Liam är en riktig grinolle idag! Grinat hela dagen tror jag.

Funderar

På det hära med barnen den 14e,jag har ju tänkt hela tiden haft dom med på kvällen & natten,men det kanske blir svårt? Alina kan ju sova i vagnen men samtidigt vill jag nog att hon & Liam åka hem & sova i lugn & ro på kvällen,dom blir nog grinina annars & vi måste gå hem,vi vill ju vara där hela natten el ja,inte hela natten men blir säkert ganska sen,hoppas vi men hur tusan gör vi med barnen då?
Alina har ju sin dopfest hela kvällen ändå & hon ska ju ändå sova så det blir nog bäst dom går hem & lägger sig.
Bäst vore om någon snäll person som barnen känner ville gå hem till oss då & lägga dom & vara där tills vi kommer hem,att någon går hem med dom iaf vid 11-12 tiden kanske,det orkar nog Liam vara vaken till lätt.
Känns som man vill få ut det bästa möjliga man kan få av denna dag ju.
Men känns dumt att be någon att gå i från festen för att lägga våra barn & stanna där till vi kommer hem igen men vad ska man göra? Vi gifter ju oss också så vi vill ju kunna vara med på festen,vore lite tråkigt om vi måste lämna alla för att gå hem :( Hum,vad svårt :(

Sömmerskan

Just nu njuter jag av lugnet, ja förutom att glassbilen spelar utan för & har dålig fläktrem som skriker men han far snart så det är lugnt,är helt ensam hemma,Fredrik är med barnen på Stormyra.
Liam ska sova borta i natt,han ville det nu när han har sommarlov,sova hos farmor & farfar pluss att Neo är där så han får nog det kanon skoj. Kommer bli väldigt lung utan han i huset,kanske för lungt :( Saknar han redan!
Nee,det ska bli skönt också,ibland måste man få andas.
Alina är ju inte så krävande precis,inte lika som en trotsig 3 åring om jag säger så,hon kan sova till 12 på dagarna om hon vill :)

Idag när jag har haft det så lungt & skönt har jag provat att sy dit en platsblomma,ganska så fin en,typ orkideé blomma på klänningen där fläcken är,blev helt OK! Tycker jag iaf,tror jag.
Så nu jäklarns har jag bestämt mig för att ha denna kläningen nu när jag köpt den,får inte ändra mig nu! Stackars Mira som jag ringer till varje dag & ändrar mellan min & hennes,tur hon är så snäll & förstående.
Ska försöka koppla bort det jag stör mig på,alla dess valkar som jäser över bak på ryggen & på sidorna om brösten,hade det varit lite så hade det var helt OK men nu är det rejält mkt. Men nu är det så att jag tänker ha den ändå & se glad ut,kläningen är skuren precis på dom värsta ställena & jag vet att på vilken människa som helst skulle det säkert bli så för om man inte var som en spiiik & det är jag ju inte & ingen rår ju för hur dom ser ut så jag ska försöka att intala mig nu att jag inte dör av att visa mina valkar haha.
Har nog tittat på för många brudklänningsbilder med trådsmala modeller skulle jag tro för det känns alltid lite bättre efter att tittat på naturliga vanliga folk i sina brudkläningar :)

Nee,nu ska jag ta en promenad till mormor & gå ut med mammas & pappas hund.

högre makter?

Finns det sånna? Det tror jag då nu för det måste vara någon där uppe el där nere som inte vill att det ska gå bra för mig. Igår blev min brudklänning förstörd :( Stor jäkla fläck lyckades jag göra!
Tänker inte ens prova att kemtvätta den för vet att det inte kommer gå bort :(Tur att jag har Mira´s klänning som backup iaf även om jag gillade den andra bäst nästan å andra sidan kännde jag mig mera bekäm kanske i Mira´s.
& tur dom var billiga eftersom dom är köpt i 2a hand. Usha,hoppas ingen förväntar sig att man ska vara vacker i sin klänning för jag har väldigt svårt med att bli vacker i en klänning,vilken jag än har!

Snart blir det Svensexa för Fredrik,verkar skit roligt det dom ska göra,vill inte skriva vad här även fasst jag vet att Fredrik inte läser min blogg. Så då blir det en heldag & helkväll & kanske en helnatt med ungarna,undra vad vi ska hitta på då? Tråkigt att bara sitta hemma så kanske vi gör något skoj,Liam vill på buspalatset men svårt då jag inte kan vara med & se till honom när Alina är med,kanske går ner på Måsen & köper en mjukglass till Liam & hyr en film till kvällen med gotta,jag ska inte äta gotta. Har gått upp nu eftersom jag stoppat i mig allt möjligt men idag är det hårdkörning med sopporna ända fram till Bröllopet,synd det är så dyrt :(

Känns dom allt går emot mig med ALLTING!

Kavajbyxorna jag beställde åt Liam var allderless för stora fasst har annars har den storleken,fick skicka tebax & byta till en midre storlek & hoppas på att dom passar & att jag hinner få dom innan dagen D,bara 3 veckor kvar nu va? Nervöst börjar det bli!
Fick hem Liams fin skor idag också & dom passade faktiskt :) Jätte söt blev han i dom.

Nee,nu ska jag dricka upp kaffe sen ut med Ragge efter det kommer 2 tjejer som ska hjälpa till på Folkan efter dopet/vigseln. Hej då!

Något är inte bra

Både jag & Liam har fått sömnproblem! Jag somnar kanske inte förens 2 halv 3 & när jag precis då ska somna in så vaknar Liam,ja halv 3 vaknade han i går natt & började hoppa/sparka/slå/leka i sängen,kul! Blev ingen sömn då heller,idag fick vi iaf sovmorgon till 4.30,UNDERBART,somnade vid 2 tiden i natt om inte senare men 2 timmar klarar man väll sig på med sömn lr? Neeee,ser ut som ett spöke! Påsarna under ögonen bara växer & växer.
Alina blir så arg på honom,skriker rakt ut när han vaknar. Men som tur är har hon lätt för att somna om,brukar skrika till argt sen lägga sig på sian för att somna om,sen sover hon till halv 12 bland så på hennes sömn är det då inge fel på haha.

Undra vad man ska göra åt Liam´s problem? Åt mina finns det kanske något att prova men Liam behöver verkligen sova som bara är 3 år! Han brukar lägga sig nu när han har sommarlov vid 9 som senast & ändå vaknar han 02:30 & är hur pigg som helst. Han säger att det är ljust nu & då ska man kliva upp,förstår att han såklart inte kan klockan men han borde ändå känna sig trött & kunna lyssa på oss vad vi säger att det är natten.

Usha,hur ska vi orka med Järvzoo idag? Känner inte för det,vill sova!

Sörsjön

Ikväll följde Johanna me mig & Liam till Sörsjön,Liam badade & guud vad härligt det var i vattnet,skulle tagit med mig badkläder jag med. Skön kväll i kväll,Liam har nyss lagt sig & sovit efter att ha lekt med grann pojkarna som bor här under sommaren,går bra fasst dom inte förstår ett ord vad den andre säger haha. Tror dom är från Tyskland el nå.

I morgon blir det upp tidigt,ska åka till Järvsö zoo,om det inte blir för varmt.

N har vi kanske fotograf till dopet & Bröllopet också,var en tjej som skulle börja jobba som fotograf som ville ställa upp gratis,hur bra är inte det? Synd att jag är så ovan att stå framför kameran,känner mig bara fånig :( Men ska försöka göra mitt bästa! :)

Nu ska jag fortsätta i tvättstugan,bye!

Blöjfriii :)

Min storkille är helt blöjfri nu,så stolt över honom så :) Visste att han skulle klara nätterna igenom utan blöjja men han har inte riktigt vågat tror jag men så en kväll så ville han prova & det gick jätte bra! inte har inte hänt någon olycka heller & han går upp på toa på morgonen,DUKTIG KILLE <3

Idag har vi käkat grillat hos mamma & pappa,syrran me fam kom också :)

Alina har börjat smaka gröt nu också men tror hon mest gillar mangopuré & plommonpuré,tänkte prova potatis någon dag till veckan,minns att Liam INTE gillade potatis hehe. Får väll se om det behagar damen :D

I morgon ska Fred laga någons bil så jag & kidsen blir ensamma,undra vad man ska hitta på då?
Tänkte åka till Himmlabadet också men vet inte om det hinns med denna vecka,funderar på Järvsözoo på Fredag om det är bra väder,får inte vara fööör varmt för då ser man inge djur.

Måndag ska vi till Folkan & kolla lite på porslin & vad det var för linnedukar dom hade,är dom fina blir det nog sånna & pappersdukar till buffebordet i stället,blir nog bra! Inte långt kvar nu tills dagen D,slog mig idag att det redan är den 17e ju :O Tyckte det nyss var 4e jag! Vart tar dagarna vägen? Någon som vet?
Alina växer så det knakar! Det går för fort,allderless för fort!
Roligt för henne när hon ska döpas att det blir så mkt folk,tror att det blir ett fint minne att bära med sig just att mamma & pappa vigdes samtidigt :)

Halv 12 ska vi kika på film,hade velat haft nå gott till men vad?

prov

Idag fick jag hem en brudklänning som jag skulle få prova av en tjej som inte fick den såld på Tradera,hon skickade den till mig med både korsett & sjal mm så jag skulle få prova,verkligen snällt,jag skulle alldrig våga det!
Den var verkligen underbart fiiiin :) & den satt bra! Det jag störde mig på fasst jag redan visste att det skulle bli så var att det välde ut rejält brevid brösten :( men så blir det nog för alla & även på henne så jag visste ju det,den är sydd på det sättet så den skär in lite men det får jag väll leva med då! Hoppas ingen annan stör sig på det bara.
Rätt läng & mått eftersom vi var precis lika i mått mm :) Blir nog den! Ska bestämma mig tills den 20e :)
Men vet att jag alltid kommer att störa mig på något i vilken klänning det änn bli så,jag har sånna där "bullar" & dom blir jag nog inte av med innan bröllopet så jag får helt enkel försöka lära mig att leva med dom så synlig under den dagen ;P Man kan ju inte rå för hur man är slpt precis.

Det börjar ta form me planeringen & så,det är bara mera dukning som ska införskaffas,mera vepor & så :)
& pappersdukar på Ica fanns en big rulle där,hade velat haft linne dukar men det är ju så dyrt & ska man hyra & det blir kanske någo vin fläck som man inte får bort blir det också dyrt & onödigt!
Därför får det duga med vita pappersdukar i stället,lättare när det är barn med också så dom får kladda som dom vill hehe :)

Tänka skriva ut lite bra info också till gästerna som ska komma:

Kom gärna minst 30 min före till kyrkan,det vill säga 13.30,vi kommer ju sist & då ska alla sitta inne,undra hur nervösa vi kommer vara då?? Huga!

Först tar vi vigseln sen direkt efter övergår det hela till dop för Alina :) Alina kommer också att gå in med oss i kyrkan men sen får någon i bänkarna ta henne som sitter till höger,någon av Fredriks familj då eftersom dom ska sitta på höger,om jag minns rätt :) När dopet börjar hämtar Fredrik henne.

Ja,min släkt & vänner ska sitta till vänster men det är inte så jätte noga med det dära heller!

Tänkte skriva menyn här också för jag vet att många som ska komma läser ju här så det är ju prefekt :)

Marinerad ugnstekt Kycklingspett(kallt)

Rostbiff.

Melon med sortiment av kallskurna spett

Potatissallad.

"Tricolore"Pastasallad, pepparsalami, oliver.

Sommarsallad

Dressing,

Cocktaildip.

Fruktfat med olika ostar.

(Brie, färskost, Blue bavaria) kex.

Stenugnsbakad olivbröd och Pain Riche.

Dryck till maten också såklart,Efter maten blir det tårta & kaffe & lite annat smått & gott :)

Vi hoppas att våra gäster vill stanna kvar lääänge & fira med oss ;)

Våra barn kommer nog att få vara där länge,inte varjedag man firar dop & bröllop,vi tar med vagn till Alina som hon kan sova i,Liam orkar nog vara vaken han :)

bilder på go ungarna :)


Alina 4 mån

Ja,idag blir lillskruttan hela 4 månade,vart tar tiden vägen? <3

Fy!!!

Var en pervo gubbe som ringde nyss & frågade om jag sålde en brudklänning,la ju ut den jag inte kunde ha på annons. Trode han var seriös först,det var hans 19-åringa dotter som skulle ha den sa han & han undrade ifall jag kunde gå in på hennes sida & kolla eftersom hon var modell så kunde ja säga om jag trode den skulle passa henne,så det gjorde ja. Då kom det upp naken bilder på henne :( Han frågade vad jag tyckte om hennes kropp & om jag tyckte hon var sexig mm,då sa jag men hon är ju naaaken,ja hon är naken modell. Då var det en han jobbade med helt plötsligt,PERVO! Hon stog modell för honom sa han,då la jag på.
Läskigt med sånna äckel gubbar,det finns då folk till allt nu för tiden!

Han var nog inte ute efter klänningen utan han ville bara höra vad jag tyckte om hennes kropp,blääääää!

Kan det inte vara någon seriös som ringer för?

Tänkte kolla nummret & anmäla men finns inte med på Eniro,kanske man ska ringa polisen ändå?

Helt slut

Usha! Har varit i solen allderless för mkt idag så jag fått solsting,drckigt för lite & bränt mig & såklart har jag inte smörjt in mig heller. Men Liam har bränt axlarna han med fasst han är insmörjd :( Inte bra att bada för mkt då man inte känner den heta solen.
Fick ta mig ett varmt bad i badkaret nyss,frös så ja hoppade,inte kul!

Idag fick jag bildera när jag hade brudklänningen på mig,min första tanke var när jag såg bilden var,Öhh ALLDRIG! FYFAN hur jävla ful får man vara? Tyckte klänningen satt rätt bra när jag var där men nu NEJ! Iof är den ju inte sydd efter mina mått änn & så men jag hoppas att det var fel på kameran!!
Varför ska de alldrig vara bra för?
Föresten har ja fått världens badräckts bränna med kryss på ryggen,snyggt det till en brudkläning! Man skulle gift sig på vintern!

klart

Gick inte att sy ut min klänning så jag fick låna en av Mira som hon måste ta in & göra lite ändringar på,den var jätte vacker! Lite ovanlig faktiskt typ gudinnestil stuk på den 2 delad med en kjol & typ korsett med guld detaljer :)
Ska ta nya mått i slutet av Juli eftersom jag går ner i vikt nu :) Trode alldrig att jag skulle passa i en sån klänning & har alltid tänkt klänningar som man döljer allt man kan med men jag tyckte att jag kunde bära upp den rätt fint ändå. Synd att man har taxöron till bröst bara men annars så :)

Är det inte någon väldigt smal person som ska gifta sig snart? Då kan ni köpa min klänning för billigt! är en 36a tydligen men det stämmer inte alls.tan mer än 34 om inte mindre!

brudaffär?

Kanske jag skulle starta en sån nu? Snart har jag väll köpt 10 klänningar till som jag inte kan ha!
Dumsnål kallar Fredrik mig & visst är det så,här tror man att man ska kunna komma undan billigt genom att buda klänningar på Tradera som man inte kan ha haha. Nu kanske jag kan ha den även fasst den är minimal. På Söndag ska jag ut till Maln till Fredriks farbrors fru som är sömerska,hon ska kika på klänningen & se vad som går att göra.
Prova min 1a klänning också,den satt faktiskt bättre nu även fasst jag gått ner i vikt,så det får bli att jag har den om inte hon kan fixa den andra.
Ska jag vara ärlig så är den 1a mkt bekämare att bära & MÅNA,MÅNGA på Bröllopstorget.se har frågat vart jag köpt den för dom vill ha en lika :) Känns bra! Ja,den var ju inte dyr precis,köpte den av JJC FACHIN på Tradera.
Verkligen söt & liknar en brudklänning fasst inte jätte lång. När jag har kollat på kortare modell brudklänning så går dom närmare 2 tusen kr & då är dom inte alls lika fina som denna jag har men så är ju denna inte äkta men vad gör det för den korta stunden i kyrkan? Sen vill vi ju ha det enkelt,varför annars slå i hop det med ett dop lix?
Den andra klänningen var så tung & inge roligt att bära :( Så det jag vill komma med det är att jag tycker att när man gifter sig,vad spelar igentligen klänningen för roll? Man kan gifta sig i jeans om man vill! Man ska ha det man trivs bäst i,slipper man tänka på det under dagen som ska vara bland dom bästa i sitt liv.
Vi får se vilken klänning det blir helt enkelt,jag gillar båda! Båda är fina. Men många förväntar sig nog lång,lång klänning vid ett bröllop & visst är det väldigt fint med det & jag tycker absolut att man ska ha det eftersom man alldrig får bära sånt annars & man gifter ju sig bara 1 enda gång i livet så whay not? Men samtidigt blir man vackrast i det man passar i & trivs i. här är en modell kort brudklänning,är det inte fint? Jag tycker det men smaken är som baken-delad!

Klänning

Jag la bud på en jätte fin brudklänning på Tradera för ett tag sen,trode jag inte skulle vinna den MEN det gjorde jag!
Idag fick jag hem den & den var vackrare än vad jag trott MEN såklart är det ett men med i bilden alltid!
Den var för liten,dragketjan kunde jag bara få upp några milimeter :( FAN! MEN (igen) Jag kanske har någon på G som kan lägga ut den lite,säkert inte allt men det SKA jag gå ner så nu är det hårdkörning!
For direkt på Ica & köpte soppor,ja jag vet den värsta & sämsta bantningsmetod ever! Men nu MÅSTA jag!
VV är kanon på alla sätt & vis & kommer alltid annars att köra det men eftersom man går ner sakta men säkert iaf NU med det när man har kört det ett tag så måste jag köra på någon som går snabbre & hoppas,hoppas detta verkligen gör det nu så jag kommer i den. Dena andra klänningen jag har är ju för stor :(
Känns som allt är emot oss nu med allt,särskillt nu denna månad,då alla DYRA räkningar kom.
Bilskatter,bilförsäkringar,sånt som man som tur är inte får varje månad men som just kom denna mån då man måste lägga vart enda öre på bröllopet! Jaja,allt går om man bara vill,tror jag? Det är faktiskt nu vi behöver mera pengar så man får allt klart,orkar inte tänka bröllop nå mera snart! Vill ha ALLT klart nu!
Det är lix saker till Liam & Fred som fattas nu som skulle vara skönt att köpa nu men det går INTE :( Kommer blir såååå stressigt sen. Tänk om man kunde vinna några tusen nu,då skulle vi bli glaaa!

RSS 2.0