Snabba ryck!

Har vait på jobbt en sväng & hälsat på idag :) Roligt att få träffa alla igen,el ja,inte alla träffade jag såklart men några :) Liam passade på att käka lunch där,en pirog.
Alina var så glad & flinade åt varenda en tror jag,hon som brukar bli skraj nu när det är någon hon alldrig träffat,kanske kännde hon igen alla rösterna sen hon låg i magen?

Efter vi varit där så åkte vi & handlade lite,ja inte blev det mt iaf för Liam blev pinknödig mitt uppi allt,han drack ju så mkt saft innan haha. Men han höll sig hela vägen hem iaf :)

Igår var vi på föräldrarmöte också :) Till hösten börjar ju Liam på den stora avdelningen,gud vad fort det går!
Han skulle även få en talpedagog,eftersom fröknarna har svårt att förstå vad han säger,själv har jag alltid tyckt han är duktig på att prata men när hon förklarade vad hon menade så förstod jag eftr lite omtanke,han kan inte säga S,när han ska säga sked så blir det ked osv,har för mig att jag också hade svårt för att säga s. Så han skulle få hjälp med det så det inte följa med honom ända upp i skolåldern,vilket inte kankse är så kul. Han skulle även ehöva göra en hörselundersökning utifall han hör dåligt så han inte uppfattar att man talar med S om ni fattar va jag menar? Han har ju haft en period han sagt VA? jätte mkt men samtidigt har det verkat som han skojjat me oss för när ma viskar jätte tyst hör han ju. Jaja,vi får se om det försvinner helt enkelt!

Nu är det en liten tös som vill ha käk,bye!

Svettigt värre

Idag har vi varit på Liam´s dagis på Venisage,det var jätte vackra saker alla barnen gjort,otroligt igentligen!
Vi grillade korv & sen fick alla baren glass av en STOR kissekatt som kom i från skogen :)

Nu sitter har med ett stort glas Cola Light,har nämligen varit ute på en liten Joggingtur & guud vad svettig jag blev!
Min kondition är ju inte den bästa haha. Joggar & går om varanatt

Nu ska jag ha en lungstund här med datan innan jag hoppar in i duchen.
Mina små älsklingar har jag kväll dom medans min stora skruvar bil el ja,radiobil.

-8 kilo

Japp,nu ligger vågen på 65 kilo. 10 kilo kvar till 55. Låter sååå mkt :( Men det går nog fort,hoppas jag iaf :)
Jag försöker träna mera nu & jogga eftersom jag vill få bättre hålning samt mera muskler,inte stora muskler precis men lite iaf. Det svåraste tycker jag är att få bort fett från arnar (gäddhänget) ryggen & magen,det går bara INTE! Vart än jag läser står det att det inte går att punktförbränna fett utan man måste gå ner i vikt för att få bort det,alltså det går inte att träna bort det? Men hur mkt ska man igentligen behöva gå ner för att det ska försvinna? Jag tror det hjälps iaf lite av att träna dom områderna iaf! Jag passar inte i tubtoppar tex som jag tycker är så fint (bar rygg)

Liam & Fredrik har åkt till stan för att äta på donken med Karmor & karfar som Liam säger :) Jag & Alma har nyss varit ute & sprungit & gått innan dom åkte:) Blev 2 promenader idag 1 mitt på dagen också men Liam & Alina,jobbigt att skjuta vagnen när Liam står på ståbrädan upp för backar kan jag lova men det är ju bra.

Nee,nu ska jag njuta av lugnet en stund. Limpan har haft en riktig bråk & skrikdag idag,trots som det så fint kallas ;)

Ingen matlust?

Nej,hör & häpna jag har ingen matlust & har inte haft på 2 dagar nu. Jag som glatt stoppar i mig mina "poäng" I går blev det 4,5 poäng sparade så idag får jag äta 24 poäng :O Jag är INGE hungrig alla men fick trycka i mig 10 köttbullar pluss 2,5 dl pasta för 9 poäng & så har jag ätit frukost för 4 poäng. Jag kräktes nästan nu när jag åt :( Men måsta tvinga i mig för att inte komme ur spår med programmet! Haha,här måste man tvinga i sig maten när man bantar. Brukar inte alls vara svårt att äta för mig,har fan alldrig hänt tror jag? I morse hade jag så ont i magen oockså,precis som mensvärk fasst värre! Känns som jag inte har tid till att äta heller,ofta så är det bara Liam & Fredrik som äter middag & jag kanske tar en smärgås el så. Nu måste det bli skärpning på det men jag vet att matlusten kommer tebx snart,jag älskar ju att stoppa i mig allt möjligt,tyvär!

Men snälla

Jag blir GALEN på alla dessa äckliga småkryp som finns,särskillt på sommaren. Vart vi än har bott har vi alltid haft problem med något skadedjur el vad dom kallas. Är det inte myror så är det något annat äckligt. Nu har jag sett 2 st äckliga djur som ser ut att ha 2 klor på stjärten,en såkallad tvestjärt som dom kallas enligt antezimex memsida,hur får man bort dom? Dom verkar vara under skänken i hallen. Dammsuger & dammsuger men ändå dyker det upp någon rackar då & då :(Myror har vi alltid haft inne,har inte stört mig så mkt på några myror,vem har inte det som bor nära skogen lix? Men när det är så pass mkt så dom är ÖVERALLT börjar jag bli less på dom! Dom är till & med i diskmasknen :O är TUSENTALS myror där inne,ÄCKLIGT! Man kan ju tycka att dom ska försvinna när man startar den & drunkna men NIX dom är kvar! Nu har jag hält dit 1 kilo salt,har hört att dom inte gillar salt så jag gör ett försök annars blir det att antezimex får komma hit & bespruta,då får vi säkert inte vara här på några dagar :(

Inte hjälps det att hålla städat i skrymslen & vrår heller :(

Godmorgon Tisdag

Godmorgon har det varit för länge sedan här hemma! Har hunnit med rätt mkt fasst klockan inte är så farligt mkt ännu. Har skjussat Limpan till dagis,varit ute & gått med Alma,hälsat på Ragge en sväng eftrsom mamma & pappa jobbar,handlat åt mormor & druckit lite kaffe med henne. Nu äter jag en välförtjänad frukost :)

På Torsdag ska Liam följa med dom större barnen till en plats i Ström som heter Skutbryggan,dom ska grilla korv & ta med sig egen matsäck :) Det är ungefärs som en inskolning för honom kan man väll säga,tänk att han är så stor nu så han flyttar över till den andra avdelningen :O Tyckte han nyss börja ju! Snart är det Alinas tur,går så fort så.

Nee,nu ska jag ta det lungt en stund innan Alina vaknar för lite käk

Det första skrattet

Ja,allderelss nyss när vi busade med Alina så skrattade hon ett riktigt skratt,inte bara flin som förut. Har länge tänkt att nu kommer det snart ett skratt men tänkt att det säkert är för tidigt men idag fick vi hörs ett. Sånna gånger skulle man haft filmkameran i högsta hugg men den kan man ju inte gå runt med hela dagarna. Just det dära 1a skrattet man blir så glad av att höra lix,åhh jag smälter <3 Lilgumman blir så stor!!

Idag har vi varit ute HELA dagen & busat. Vi satt ute & åt också,riktigt varm & skönt gar det varit idag & är fortfarande. Liam är fortfraande ute & leker med sin traktor hehe. Snart dax att gå in & mysa framför tv´n med lite chips :)

Bra låt


Inte vara hemma?

Det går mkt bättre att inte stoppa i sig en massa skräp omman hittar på saker & inte är hemma hela dagen!
Nu har jag ätit glass & smakat godis av Liam,nu har jag inte så mkt poäng kvar & klockan är bara 13.15 :O Visst,jag klarar mig säkert igenom denna dag & kväll utan att äta över mina poäng men det är mkt bättre att försöka spara in på poängen så man får unna sig att äta mera frammåt kvällen tycker jag. & framförallt är det bättre att äta mat istället för snack,då blir man iaf mätt det blev jag inte nu precis mest illamående :(
Satt mig på träningscykeln 20 min för att känna mig lite piggare,man blir ju så slö av socker! PLÅS,PLÅS.
Fattar inte hur jag klarade mig igenom 40 min spinn förut? Ja menar,det är ju dubbelt så jobbigt!
jag vill börja gymma också,för att bygga upp kroppen & så tror jag att man kankse får en bättre hållning på den,jag går & sitter som en hösäck!


Nu är jag vaken


Morgon

Idag blir det nog en riktig innedag för oss. Fredrik jobbar & Liam är sjuk :( Han är snorig som bara den! Alina sover i vagnen,hon blir alltid trött när det är tråkväder ute tror jag.
Vi ska nog mysa framför någon film sen med glass som vi köpte av Glassbilen i går :)

Limpan pysslar med båten
Alina sover
Grått & trist ute!

Bilder på våra skruttar <3

ChillarSkogsmulle
Sötnosen i pappas brillor
Bada,bada
Å hej & hå!


Alina 2 månader <3


Så kan det gå...



Syrran m fam var hit idag & hälsade på. Satt vid köksbordet medans ungarna var i vardagsrummet. Alex kommer fram till mig ett x antal gg & säger att Liam stökar ner med tidningar på golvet,tänkte att det bara var dom 3 st tidningar som låg på vardagsrums bordet & sa äh,han får plocka upp dom sedan. Efter många:Du måste komma Liam stökar ner så går jag & kollar & ser detta! Han har slängt ut hela vedkorgen med tidningar som vi har när vi eldar haha. Vem tror ni fick städa? inte var det Liam iaf :)

Hemkommen

Nu har jag hämtat mamma & pappa i stan,kom preics hem. Passade på att väga mig när jag ändå lämade av mamma & pappa (har ingen egen våg) & den visade 1 kilo mindre,kul! Bra att inte ha någon egen våg hemma.
Liam & Alina har gjort kväll för länge sen,vid 7 tiden lägger sig iaf Liam & somnar påengång. Han är såå trött eftersom han inte sover middag på dagarna längre. Alina somna väll en stnd efter honom :) Hon vaknar säkert snart för att fylla på med ännu en mjölkdrink ;) Även fasst det är så lungt & skönt på kvällarna när barnen sover så vill man väcka dom för att goooosa! Ibland kryper jag ner i Liam säng innan jag dimper ner i min egen,skulle lätt kunna somna där om det inte vore för att sängen är alderless för kort för mig. Ser rätt mysigt ut i vagnen med Alina också men där får jag absolut inte plats så jag får nöjja mig med att ligga brevid min stora älskling vilket också går bra.

Nu blir det 2 hårdmackor & ett glas cola light framför tv´n


Alla andra

Nu har Liam & jag suttit & kollat när min mamma & pappa kom fram med båten Birka Paradise,finns ju en webcamera uppsatt där brevid som man kan kolla på :) Han vinkade & vinkade & trode han skulle se dom haha.

Liam har börjat med det hära att "alla andra får ju" nu. I morgon ska vi ju på Stocka motor & fritis 1 årsjubileum & då får man provköra vattenskotrar. Då sa han att JAG skulle provköra för att alla andra mammor gör ju det,haha!Jag tror jag avstår & låter dom dära alla andra mammorna köra vilka nu det är?

Nu ropar Liam klaaaar från toan!

Skriver som en kratta

Jag vet,men det finns ingen tid till att rätta all stavfel & slarv haha.

Lilla vännen

Sover nu i vagnen efter att vi varit till mormor för att gå ut & gå med Ragge,mamma & pappa är ju i Åland.
Liam följde med mig en sväng medans Alina vänta inne hos mormor. Försökte prata lite allvar med Liam,tyvär lyssnade han inte :( Det värsta är också att han verkar göra det med  flit.han sa efter att han ville göra illa henne :(. Han skylle ta en macka ur kylen & jag sa att jag strax sulle hjälpa honom var,var bakom kylen & han var framför & gjorde något,flytta på Alina. Jag han inte se förens det var försent :( & babysittern är väldigt svår att stälpa genom att det är gungfunktion & det blir tungt att tälpa den bakåt så han måste ha tagit i med en väldig kraft desutom. Han VET att han inte får göra så!
Det är så synd för han kan verkligen vara världens snällaste mot syrran & tycker verkligen om henne. Jag vet att det händer sånnahär saker ibland men jag blir så rädd när det händer! Tänk att se sin lilla hänga rakt ner i golvet från en sele som hon höll på att fara ur,usha! Går inte att hjälpa att inte drabbas av panik & då blir hon ju såklart ännu räddare! Hoppas hon glömmer fort för nu är ohn rädd när man sätter henne där el i bilstolen :(
Jag vet inte om jag ska fara in på Akuten? Mamma tyckte inte det behövas,det är nog heller ingen fara! Vet ju ändå vad man ska hålla uppsikt över & så sen sist vi var där. Det enda man kan i princip göra när dom slagit huvudet är att hålla koll om det uppstår en utbuktning på huvdet som ofta kommer påengång men som i sällsynta fall uppstår efter flera veckor men som oftast är på äldre människor,inte på bebisar p dom blir det påengång. & det har inte blivit det som tur är. Tror hon inte slog i bakhuvudet eftersom tyget på babysittern är så strikt el vad man ska säga,hon nådde lix inte ner i golvet med det. Men hon nättade huvudet i golvet ertfersom hon gled ur selen en bit men tror inte det blev med en hast eftersom det gick sakta så förmodligen & förhoppningsvis nättade hon bara golvet lite gran.

Det som är så frustrerande är att informationen om att man inte får vara dum & slåss el röra Alinas babysitter går ut lika fort som det kommer in :( Som tur är slår han inte henne men oss & djuren. Mest Alma :( Blir in på rummet x antal gg per dag för honom nu,det hjälps inte men det är bara att truga,truga! Till slut kanske det ger med sig & han tänker att är jag dum så åker jag in på rummet & där vill jag inte sitta själv. Men just nu är det inget som hjälper :( Jag förstår inte hur det går i hop heller. han ÄLSKAR verkligen Alma & grinar när mamma & papa tex tar hem henne en sväng el när hon följer med dom ut & går men ändå så är han elak på henne,hur går det i hop? Har läst på Bvc vad man ska göra. fanns 3 tips där men inget har hjälps hitils iaf,kankske det tar ett tag som sagt? Men 1 sak var alla gemensam om (var 3 st barnvetare el vad det heter) & det var att man MÅSET ta bort betendet fort! Som att slå andra barn & djur,annars kunde det bli värre med åren. Jag tror iof att han lär sig när han växer upp lite mera kanske & att det försvinner. Men inge roligt när det kommer hit kompisar till Liam & han är hela tiden dum mot dom. Alltså visst,alla barn är väll dum mot sina kompisar ibladn & barn slåss& bråkar ju men det är lite mera änn så vi pratar om här :( Buttar ner för trappen tex :O Det kan ju vara extremt farligt!
Jag vill att min stora kille ska vara snäll nu! Är så underbart då han är go & vill sitta i knä :) Han har väll redan växt i från att sitta i famnen :(

Ja,det är verkligen inte lätt att vara småbarnsförlädrar i bland men allt det underbara slår ju såklart det inte så underbara. Det är verkligen ett heltisjobb!

Orkar snart inte

Jag är HELT slut varje dag/kväll nu! Liam är som ett monster,får man säga så? Men jag blir helt slutkörd! Jag älskar honom mest av allt. Men hur får man sig igenom dagarna när dom bara innehåller skrik,bråk,trots,slag mm.mm?
Kan det verkligen finnas någon annan som har en 3åring som är så trotsig?

Alina får ni fara på akuten idag igen,skämms att åka dit :( Dom verkade inte tro att det var Lima som nockde henne sist utan att det jag som ntappat henne,what? Idag hände en sak till! Liam sprang till Alia när hon satt i babysitter & ställpte den bakom så hon gled ur selen & åkte rakt ner i golvet först med bakhuvudet när den tippade sen när hon föll ur selen :( Hon skrek som en gris & blev vit i ansiktet igen. Det var ju ett bra tecken sist sa dom men jag vet då inte. Jag blir så rädd så jag tror hjärtat ska hoppa ur kroppen på mej! Jag kan inte sitta & hålla i Alina hela dagarna bara för att skydda henne från skador som Liam kan göra,det går ju inte! Jag hinner inte med när det väl händer. Känns som det är mitt fel att Alina får stå ut med så mkt också. Konstigt att hon kan vara så lugn även fasst hon lever med skrik hela dagar,hon är väll van antar jag. Hur ska man orka med när det är såhära? När blir det bättre/bra? När försvinner trotsåldern & är det verkligen en sån?

Jag känner bara att jag behöver vila nu! Det är så mkt runt omkring också men mitt huvud & så :(
Snart kommer det hända något allvarligare om detta fortsätter. Liam steg ju upp i morse igen utan att väcka mig & stog & mola in appelsin i hela munnen så jag vaknde som TUR var att han inte fick luft. Ska man måste låsa in honom för att inga olyckor ska hända? Jag vet inte inte vad jag ska göra! Om han åtminstånde kunnde sluta vara dum på sin syster :(

Fräsiga


Dessa skulle sitta fint på Limpan :)

"Jag är med och tävlar om valfria muddjeans
hos NelloLiMuppsan´s blogg, var med du oxå!
~~~~

De vackraste


Kaffe

Nu sitter jag här & tar det lungt med en kopp kaffe. Alina har nyss ätit & håller på att somna i vagnen sin.
Idag har jag inte haft lika mkt tryck & ont i huvudet,bara några gg. Brukar ju gå några dagar mellan som jag inte känner av något sen kommer det tebax & så håller det på. I går kväll kunde jag inte somna för det var som en skärande känsla som kom på en sekund & gick över lika fort,så är det hela tiden men då var det lite kraftigare.

Har skjussat mamma & pappa till stan efter dagislämningen,dom skulle på kryssning. Snart ska jag ut & gå med Ragge innan jag hämtar på dagis igen.
Brr,jag fryser! Mina naglar är allderless blåa.Hur kan man frysa när det är 24 grader inne? Jag som alltid brukar svettas. Tror jag ska ta en sväng på träningscykeln sen om jag orkar för att få upp lite värme :)

Sorry

Det är såklart INTE meningen att skrämma någon gravid mamma nu jag sitter & lägger ut dessa inlägg.
Såklart tycker jag att många som ska föda barn läser detta eftersom det alldrig ges info,varken från Mvc el förlossningen! Så jag tror att det kan vara nyttigt att läsa vad som KAN hända. Men det är även många som det inte drabbar såklart,tycker var & varannan som fött barn säger att bedövningen är toppen. MEN tyvär inte för alla :(
Så jag tycker absolut att man ska tänka på att det kan hända & det kan förstöra den 1a tiden med sin nyfödda.
Jag har haft en väldig tur som haft Fredrik <3 Annars hade det gått åt pipsvängen. Jag saknar också dom 1a veckorna när Alina var allderless ny. Fredrik fick ta hand om både Liam & Alina medans jag låg i sängen. Jag hade önskat att jag kunde uppleva den 1a tiden utan att vara dekkad! Nu blev det inte så & inget att göra åt tyvär.
även tiden då vi fick fara in & ut på BB när Fredrik stannade med mig där. Också kännde jag mig så hemsk mot Liam,han var nog ganska rädd ett tag där & förstog inte vad som hade hänt med mig & när han inte kunde vara med mig :( Men jag passar på att njuta nu i stället :)

kunde varit jag som skrivit

Hittade en sida som var jätte bra & där det finns andra man kan prata med som varit med om samma sak,skönt!

Hände mig med i samband med förlossning....

Jag hade aldrig hört talas om komplikationer efter ryggmärgsbedövning (men borde ju ha fattat att det finns) utan alla sa att det skulle vara så "bra". Jag hade från början tänkt att jag absolut inte skulle ta nån bedövning, men när värkarna satte fart så ångrade jag mig. Det hjälpte då, men allt jag gick igenom efteråt gör att jag idag absolut inte tyckte det var värt det! "Det är inte så vanligt, men det är sånt som händer" svarade de efteråt. Ändå hände det vad jag vet 2 personer till veckan efter mig.
Förövrigt så gjorde jag 2 st "nya ingrepp" där de sprutade in blod, med 3 dagars mellanrum, då inte den första hjälpte. Jag låg kvar på BB en hel vecka och kunde inte ta mig ur sängen pga. all smärta. Vad som händer första veckan när ett barn föds vet jag fortfarande inte, då det var pappan till barnet som fick ta hand om allt! Det finns ingen som inte varit med om samma sak som kan förstå en mors förtvivlan att gå miste om sitt barns första tid i livet! Den ilska som jag känner tröstas inte direkt av alla försvarande kommentarer... Och alla kostnader i sjukgymnastavgifter som jag tvigades göra för att slippa smärtan i nacke och axlar... För mig är det helt ofattbart att man kan få en ryggmärgsbedövning ovetandes om riskerna... Såå mycket som den förstörde för mig!!

ALDRIG mer ryggmärgsbedövning - 2009-07-21 20:41

crap!

Jag sitter & läser på någon sjukhus sida om någon anmälning som gjorts från en kvinna som fick göra en blodplatsch pga av spinalhuvudvärk,hon blev alldrig helt återställd utan fick ganska ofta tryck i huvudet & typ nervskador på ena sidan kroppen :( Hon fick inte sin anmälan igen eftersom hon själv gått med på att ta spinalbedövning.
Knepigt hur läkarna kan få ge bedövningar hur som helst utan att först förklara att det finns vissa risker & biverkningar? Det var det då INGEN som gjorde till mig! Då måste man väll kunna anmäla? Jag tänker då fan inte gå & ha såhära utan att inte få ersättning för det,skillnad om jag visste att det kunde bli så & jag ändå tog den då hade det varit en annan sak.
På mig kom dom åt nerver vid varje stick det vill säga ca 20gg,mitt ben flög i väg av sig själv & det gjorde så fruktansvärt ont så dom kanske har skadat någon nerv. El så är det av blodplatchen som det blivit såhära,den kan ge nervologiska nervskador vilket jag såklart inte visste. Nu var ju en sådan nödvändig men ändå,lite info skadar ju alldrig! Desutom läste jag även om att en blodplatsch ska senast göras 1 dygn efter att huvudvärken kommit görs den senare kan man få tinitus knepigt nog,varför fattade jag inte men hela rygraden,hjärnan,öronen har ju med varandra att göra kanske? Var en kvinna som gjorde sin blodplatsch 4 dagar efter,precis som jag gjorde el var det 5 dagar innan jag fick min? Minns inte riktigt men sak samma,hon fik tinitus,usha!
Kan man inte spola tillbax tiden? Varför tog jag den dära jäkla spinalen som inte ens tog? Nästa gång jag föder barn klarar jag mig utan den dära skiten! Men så många jag pratat med som säger att ryggbedövning & sppinalbedövning är såå bra så jag trode den även skulle vara det på mig men icke :( Vill inte ha det såhära! Det är så otäckt.

Orolig

Jag är fortfarande inte HELT återställd efter jag fick migränen & det onda i nacken efter förlossningen. Blev ju mkt bättre när jag gjorde blodplatch men har haft ett konstigt tryck i huvudet på vänster sida & det har varit som om den sidan av kroppen inte hängt med riktigt & jag har desutom haft domningar i huvudet,kinden,armen & benet på den sidan. Trycket i huvudet är precis som om någonting ska brista,det är så otäckt! Har lixsom försökt & kopplat bort det & tänkt på att det bara inte har läkt riktigt & att det kommer att försvinna helt efter ett tag men det gör inte det utan det blir snarare värre :( Man funderar ju om det kan vara början till en hjärblödning i bland :( Så många som verkar få det efter förlossningar när man läser! Var inne & läste på någon nyhetsida nyss om en tjej som hade haft ont i huvudet & nacken & kunde bara ligga i sängen,precis som JAG hade! Läkarna hade bara skrivit ut smärtstillande & inte gjort något mera tills en dag hon fick hjärnblödningen :(
Frågade faktiskt läkarna som kom upp till mig på BB om det inte kunde vara början på en hjärnblöningen men dom sa bara att då skulle jag inte kunna prata & gå mm,så är det inte alls! Den kan slå till långt efter & detta är ett tecken på att det kan bli en sådan,man har ju en ständig huvudvärk då innan det bara säger pank. Men läkarna här bryr sig inte om ett skit! Vad förlorar dom på att kolla upp det?

Jag vet inte vad jag ska göra men jag orkar inte ha såhära något mera! Jag vågar knappt fortsätta köra bilen när det dära trycket kommer & det bara känns som det ska smälla till i huvudet,måste nästan stanna bilen :( Ända sen jag kom hem har det varit som ena sidan av kroppen inte hänger med i bland som jag inte har någon kontroll över den & jag känner mig hel konstig,märklig kännsla. Kanske bara skrämmer upp mig själv men jag har läst så mkt om kvinnor som drabbats efter förlossningen & haft PRECIS samma kännsla,smärta & tryck som jag haft/har.
Inte har jag någon aning om vart jag ska vända mig heller för alla bara säger att det INTE kan vara det. Hur dom kan veta det ja,det kan man ju fråga sig!

Här hemma är det skrik & bråk som vanligt :( Liam slog hål flera gånger i skänken som står i hallen & han lyssnade inte på ett NEJ så han fick gå in på rummet,han stannade faktiskt kvar där när jag sa bestämt att han inte fick komma ut för en han lugnat ner sig,en bra början! Alina är inte så glá hon heller vet inte vad det är. Hon har nyss ätit fått ny blöjja & hon är lika sur även fast man går runt & bär henne & hon vill absolut inte ligga ner så svårt att veta vad som är fel. Tänk om hon bara kunde säga vad som är fel. Det är det som är det jobbigaste när dom är bebisar att dom inte kan tala om vad som är fel :(

Usha,nu kommer det dära i huvudet tillbax så fort jag rör på mig,rädd jag blir!

Måndag

Nu vecka igen! På Onsdag blir Alina månader :O Tiden går så fort fasst ändå så sakta! Låg inte jag nyss på BB,känns som i går fasst ändå en evighet sen. Hon har väll varit hos oss hela livet? Men det var bara 2 månader sen hon kom till oss. Nu ligger hon i vagnen & sover men snart måste vi fara & hämta min STORA bebis på dagis <3

Tänkt att jag & Fredrik har 2 barn,2barn som är dom bästa som finns :) Kunde man inte tro när vi träffades för 1a gången inte :)

Bluff

I går var jag & Thess in på Maxi för att köpa mellanblond som jag skulle lägga i håret. på förpackningen var det nästan brunt men tänkte står det mellanblond så ska det ju bli så pluss att det kanske inte tar så mkt på mitt hår,visst! Tur jag bara färgade underhåret säger jag bara. Nu har jag bestämt mig för att vara typ helblond & se förjävlig ut i håret över sommaren,möjligtvis lägga i en mkt ljus mellanblond el vad man ska säga,svårt att få det naturligt! Men blir nog bättre sen när det kommer lite utväxt & så :) Färgar nog det brunt igen till hösten/vintern men just nu kan jag inte hålla på & försöra håret något mera så får helt enkelt leva med att se ut såhära. Passar inte i blond tydligen :(

Åhhh....

Blir GALEN på mig själv snart! Varför ska jag förstöra håret mer & mer för? Nu har jag en blandning mellan:Askblond,ljusblond,orange,svart med skogsgrönt underhår,skit snyggt! Prova ni med vettja!

Helt slut

Helst slut i huvudet av all skrik & bråk!

Onsdag.

Idag började vi dagen med Mini-kul´s avslutning. Liam sjöng med & Alina var vaken för 1a gången vi har varit där,hon verka tycka det var spännande & roligt att sitta i ringen på golvet. Hon tittade runt på allt & alla hehe.
Efter Mini-kul blev det Hälsocentralen för vägning & mäta av Alina & ta bort stygnen för mig. Alina hade gått upp till 5270 & är 57 cm lång nu :) Stora tjejen! Gud vad fort det går. Jag vill inte att hon ska växa så fort ju :( Bebistiden bara ruuuusar i väg tråkigt nog :( Det är ju så mysigt med bebistiden! Självklart är alla åldrar mysig men det är såklart något speciellt när dom är nyfödd. Tycker Liam nyss var nyfödd,nu väger han 17 kilo :O
Gjorde ont att ta bort stygnen,är väll för att såret är öppet :( Skulle komma tillbax & få pencilin om det blev värre.
Jag frågade även hur långt tid det brukar ta att få reda på svaret om det sulle vara nå farligt märke & det kunde ta upp till 4 veckor cirka så jag borde få reda på det i sånafall denna vecka,jag som trode man inte behöva vara skrajj att dom ska ringa längre eftersom det gått 3 veckor så tror man ju att nee,nu har dom kollat märke & det var inget men nu ska man gruva sig för dett samtal :( Är det ofarligt får jag ett brev i Juli någongång.
Liam & Alina var också med,tur att Johanna kunde följa med & passa Liam :)

Nu är huset nystädat. Liam & Alina busar på golvet :) Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan fara & handla. Kylen gapar tomt!

Alina har upptäckt att hon har händer tror jag,kollar på dom hela tiden nu hehe :)

Idag


Lika <3


Tidigt?

Blir så förvånad fr Alina verkligen vill ta på saker när hon ser något spänande som kameran el mobilen. Hon slår & ska känna på sakerna & blir allderles exter! Är inte det tidigt att börja känna på saker? Desutom blir hon skit förbannad när jag tar bort sakerna så hon inte får ta på dom längre haha. Hon skriker rakt ut & bli jätte lessen. Har inget minne att Liam var så tidig med att ta på saker & bli arg när man tar bort dom. Jamenar hon är inte ens 2 mån ju :O ALINALIAM

Mini

Alina & jag följde med Johanna till stan en sväng idag innan vi hämtade Liam. Med oss hem fick dessa ursöta skor oss följa :)
Nu kan hon matcha med sin dreggelscarf som hon fick av Emma,Joel & Viggo ;) Tro det el ej men dom är allderless för stora ännu även fasst dom ser SÅÅ små ut hehe. Hennes fot är ungefär hälften så liten :)
Till sommare kanske dom sitter perfa men det gör inget om dom är lite för stor heller så hon kan nog använda dom redan nu för hon är ju så söt i dom <3

Liam fick självlysande stjärnor att ha i sitt sovrum,satt upp dom i taket. Mkt stjärnor blev det,säkert jätte häftigt när dom lyser :)




Hur räknar jag?

Humm,det var ju inte alls 7 kilo utan 6 kilo! Men bra det ändå ;)

Här sitter jag efter en promenad med Alina & Alma. Liam skrutten är på dagis & Fredrik jobbar :) Äter frukost just nu bestående av lättyoghurt & 2 smörgåsar. Tänkte passa på att cykla lite idag & träna lite om Alina somnar hon ligger & pratar i vagnen nu :) Hon sov när vi var ute & gick men vaknade när vi kom in igen men hon borde vara mera trött eftersom det blev en tidig morgon för henne med. Fick väcka henne kl 7 eftersom vi skulle skjussa Liam på dagis,har ju varit Fredrik som gjort det förut :) Hon blev så glá när jag kom & väckte henne så. Bara flinade & sträckte på sig hehe. Nu pruttas det i vagnen hör jag,snart blir hon nog otålig & vill komma upp :) Men FÖRST ska jag göra lite kaffe.

På Onsdag ska vi på Bvc & sen efter det ta bort stygnen på min fot. Kruxet är väll bara hur det ska gå att ta me bägge barnen dit när jag ska ta bort stygnen,kan ju ta sin tid eftersom det sitter på ett knepigt ställe haha. Men men får se hur det går. Om jag nu kan ta bort dom,tror inte att det läkt. Det har iaf blivit infekterat :( Skulle ha ringt & fått en tid för att kolla om det blivit det men det verkar skumt :( Ähh,väntar tills på Onsdag är ju inte så långt dit.
Hade verkligen velat gå på Mini-kul nu när det är sista gången innan sommaren,alltid något annat man måste i väg på just på Onsdagar ju :( Sist vi åkte dit var det inställt,typsikt! Men ska försöka hinna dit ändå :)

Nix,kaffe var det!

7 Kilo -

Jag vägde mig idag,väger mig inte så ofta längre. Jag äter efter Viktväktarnas metod men den är så inprentad så jag inte ens behöver skriva upp el ens kolla upp hur mkt poäng olika saker inehåller,äter ju ändå typ samma saker hela tiden. Är det något livsmedel jag inte brukr äta så slår jag bara upp det i boken el söker på internett :) Tänker knappt på att jag bantar,el bantar & bantar men att jag äter efter en metod lix. Förut tänkte jag hela tiden på vikten & la jätte mkt fokus på den,det gör jag inte lika mkt längre. Därför blev jag lite förvånad över att jag inte alls har koll på hur mkt jag har gått ner. Har ju för tusan gått ner 7 kilo :O Redan? Tyckte jag nyss började! Antar att det går så bra nu eftersom jag inte har lika mkt tid till att bara gå hemma & ha tråkigt & små äta hela tiden så det tar slut på poäng innan kvällen är slut & jag äter över dom. Men 7 kilo är ganska mkt ju! Har inte ens koll på hur många veckor jag kört? Det hade jag verkligen förut haha. nu är det bara en vanlig livsstil,tänker inte ens på det ju & det är det som är så jäkla skönt,att kunna förlora gravkilorna utan att konstant vara hungrig & tänka på mat & vikt. Det sköter sig själv känns det som :) Vägde 81 när jag var gravid,gick ner till 73 direkt efter förlossningen utan att göra så mkt. Sen började jag med vv när jag stog på 73 & nu väger jag 67 :) Tycker det inte märks så mkt på kroppen ännu faktiskt men det är alltid svårt att se på sig själv.
Måste säga att det finns INGEN bätte metod än vv för mig! Man mår mkt bättre att följa det pogramet! Hatar alla soppdieter där man konstant är hungrig & går upp allt igen sen el Gi där man bara äter en massa fett,usha det är inget för mig mår bara illa av det. Men visst,Gi & soppdiet passar säkert för många andra man är ju olika :)

Fy vilken morgon!

Liam hade smygit ner själv fasst han vet så väl att han inte får! Han hade rotat i skötväskan efter mina tuggumin & ätit upp en HEL påsen :( Desutom hade han spottat i hela trappen när han hade hela tugummi påsen i munnen så hela trappen är vit & geggig. & inte nog med det har han fått diaré,konstigt när man äter en hel påse med tuggumi? Det är ju laxerande :( Det bara rinner ur honom. Just nu sitter han på toan han får bara inte gå därifrån,men han vägrar att sitta kvar längre. NU blir det duchen snart för honom. Sen tvätta trappen & just ja,Alma är ju så klart helvit & kladdig hon med.

Guuud vad jag längtar tills 3års trotsen är över,den är ju den värsta säger dom? Han lyssnar inte ett ord på oss längre man är så hjälplös :( Gruvar mig för hur det ska gå i morgon då Fredrik börjar jobba igen!

RSS 2.0