Jobbhelg

Hej på er!

Nu har jag en jobbhelg framför mig,typsikt att det då skulle bli vackert väder :( Ska bli roligt att jobbaeftersom jag har varit ledig i från jobbet nu en vecka. Sista dagarna på schemat nuu tyvär. Men hoppas på mkt helgjobb sen :)
Liam & Alina är på dagis,efter jag hade lämnat dom stannade jag till hos hästarna i Ström och pratade med Emelie om just ridning. Det är ju så himmla mysigt med hästar men jag är ju rädd för dom tyvär! Men en liten lugn skritt skulle inte sitta helt fel så förhoppningsvis blir den av någon dag framöver :) Behöver jag säga att jag längtar tills Alina kan börja på ridskola? Hon visar redan nu ett intresse,häääääättt säger hon :) Gullunge!

Tror jag ska plugga lite innan jag ska i väg mot jobbet nu. Ha det bra!

Bilar 2

Har den kommit ut på Bio ännu? Jag och Liam vill se den :) Han tycker så mkt om att gå på bio och det gör jag med,blir ju en helt annan upplevelse mot för hemma..

Idag har skolan dragit i gång igen,känns bra! Fasst nog blir man stressad av att få en bunt med uppgifter som nästan alla ska vara inlämnade samtidigt pluss tenta på det men ska det vara så ska det! På ett vis är det riktigt skönt att bara kunna beta av som man vill och snabb som jag är har jag redan lämnat in den 1a :) I morgon ska jag börja på en ny om lite lex sara och lex maria anmälningar hade jag tänkt. Blir tajt att få in jobb och blir mkt att jag tackar nej nu fasst jag vill jobba men helgen har jag på schemat iaf sen är schemat slut för den här sommaren. Kan nästan bara jobba helger då jag går i skolan. Nästa sommar hoppas jag på ett annat sommarvik än på mitt vanliga ställe,inget illa menat men jag vill gärna prova något nytt. Och de ringde från Hudiksvall för någon dag sen och berättade att de behövde vikarier på barn avdelningen i November,typsikt! Jag blir klar i December men med lite tur så kanske jag får hoppa in när jag är klar också. Efter December så blir det inte slut på pluggandet utan då blir det inriktning på barn om jag kommer in på skolan,hoppas! Det är en skolan i från Stockholm tror jag på distans så det blir kanon.

I lördags firade vi bröllopsdag (en dag för tidigt) Vi var ut och åt gott på medelhavskällaren. Tänk att det redan gått 1 år,Otroligt!!! <3

Nya tag!

I morgon börjar de flesta som inte redan haft semester att jobba,Fredrik börjar också i morgon,känns trist! Men that´s life. Jag går ett tag till på schemat och snart börjar skolan & dagis. Visst är det skönt med rutiner ändå men man lessnar sååå fort på dom!

I går var det 25 års fest hemma hos Anna med god mat & trevligt sällskap i Sundsvall,kvällen avslutades med utgång på Oskars. Barnen sov hos farmor & farfar & vi ska snart åka & hämta dom,tänkte åka in till staden och kika lite först bara :)

Nästa helg firar vi bröllopsdag,får se om vi hittar barnvakt en stund så vi kan gå ut och äta en bit mat eller så,skulle ju vara mysigt.


RSS 2.0