Hallå,vem där?

Ja,snart måste jag nog erkänna att det nog inte bara är vi som bor här,lustigt nog med tanke på att vi då aldrig får betala halva hyran utan hela! Om de åtminstånde kunde dela den med oss då men icke de bara gör sig lustig.

Jag har alldrig trott på sånt dära spökerier sen jag blev äldre,visst vet jag att det nog finns men kanske inte allt sånt dära tokerier man läser & hör. Men efter att jag var med om en väldig knepig sak på jobbet och inte minst här i mitt eget hem så börjar jag tro starkt på det.

Jag vet inte om jag någonsin har skrivit det här i bloggen om hur det var när vi flyttade in hit? Många vet men såklart inte alla. Jag kan börja med att skriva att jag inte hittar på nu,inte ett dugg!! För det är ju bara löjligt,att hitta på en massa som inte stämmer ne,ush vad onödigt med tid.

Jag sa till Fredrik att spökar det här så flyttar vi ut på en gång,mest på skämt haha! Men jag är livrädd för mörker och skulle det hända en massa spökerier där jag bodde skulle jag rent av springa ut ur huset & alldrig mer komma tillbaka men det blev inte riktigt så för här sitter jag ju!

Det är en del som hänt,kanske finns det djupt inne någon förklaring men jag kan bara inte hitta den.

En kväll när vi packade upp saker ur flyttlådor så bestämde vi oss för att ha en massa datasaker,kort osv kvar i en flyttlåda & ställa den långt in i gaderoben i rummet som då var vårat datarum uppe. Vi alla gick & la oss och dagen efter när jag klev upp låg lådan nere med alla saker över hel golvet.
Tänkte inte så mkt på det mer än:hur fan kan de hamnat där??

Jag & Liam satt framför tv´n och fikade frukost,Liam drack Oboý och hade glaset på bordet,mitt på bordet och jag skulle gå fram till tv´n för att göra något,kanske sätta i en film,Liam följde med då kommer glaset farandes med ej jäkla fart mot oss men landade på golvet då kan jag lova att hjärat for upp i hals gropen på mej!
Samma dag så startade dammsugaren av sig själv & tv´n,fler gånger.
Mormor & mamma kom på besök och jag hoppades att något skulle hända även då så folk fattar att man talar sanning och det gjorde det,tv´n slog på av sig själv då också,en gång. Tänka då att ok,det kan vara något el fel,vad vet jag.

Jag fick sen reda på att mannen som vi hyr av,hans ex sagt att det hade köpt en gammal kista och haft som soffbord och sen dess hade det hänt konstiga saker! Där av förklaringen till allt detta tänkte jag.

Allt slutade,tills nu! Nu släker jag lampor men som tänds igen när jag tittar bort,tallrik som flyger ur diskhon som ligger längst ned i hon! Gadeobsdörrar som stängs med en himmla fart efter ett tag när vi glömmer dom öppen.

Alla dessa saker började igen,precis efter att jag sjungit klart en sång för Liam som min morfar brukade sjunga för mig:I en sal på lassaretet om ni hört den? Sök på tuben annars.

Vet inte alls om det har något samband men det är bra att kunna relatera lite till det,att det kanske,kanske kan vara morfar. 

Tolka det som ni vill,jag vet inte alls vad jag ska tro men det finns lix ingen logisk förklaring till vissa saker!

Någon dag efter att min farfar dog så drömde jag ( känndes så himmla verkligt) Att han satt på sängkanten & sa så här: Jag såg på er idag när ni åt pyttipanna och det hade vi givetvis gjort också. Jag hörde hans röst så skrämmande nära och så himmla verkligt! Helst sjukt hur det var och jag sa till Fredrik att han måste verkligen ha varit där eller så är det min hjärna som spelade mig ett spratt. Drömar kan vara väldigt verkliga i bland,det vet jag men detta var så annorlunda,svårt att förklara!

Tycker det är läskigt,kan inget annat säga men ändå så är jag inte lika rädd som jag trode jag skulle vara om jag någonsin var med om något läskigt och oförklarigt. Hoppas iaf att det inte händer något värre!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Men dra mig baklänges vad saker det har hänt för dig? Reflekterar Liam någonting på det som händer?

Blir du rädd, alltså känner du dig iakttagen när sånt här händer dig?



Det kanske är någon som vill visa er att dom är å hälsar på, men om det är så att du tycker att det händer alldeles för mycket och att du tycker det är jobbigt, så be den/dom att vara snäll å lugna ner sig.

Det brukar fungera, det lovar jag dig, det har det gjort här hemma iaf...



Jag tycker sånt här är väldigt intressant men ändå läskigt på nå vis... Hehe!!

2011-02-08 @ 22:33:50
URL: http://lindawik.blogg.se/
Postat av: Linn

Vad spännande!! Jag vet hur det känns, har varit med om övernaturliga saker hela livet! Häftigt med ändå läskigt!! = )

2011-02-09 @ 07:35:32
URL: http://enstoltmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0