Ny vecka igen.

Ja,Liam är som vanligt på dagis som alla andra Måndagar & Alina sover som vanligt vid den här tiden :)

Jag sitter här & försöker få in lite Latinska ord. Haha,vad roligt vissa ord låter! Njure:ren,Lunga:Pulmo,Lårben:Femur ;)

Har även nyss beställt en bok om läkemedelsräkning,inte för att jag behöver,tror jag? Vet inte om man får lära sig det om man läser till Uska,kanske. Men för att jag vill lära mig om det. Måste iaf vara väldigt bra att kunna om man vill läsa till Sska sen för det är läkemedelsräkning och sånt som skrämmer mig i såfall,jag hatar matte,verkligen!


Har haft en super helg,synd att den är över men vipps så är det snart helg igen :)

Härliga sol som kommit fram ute,man mår så mkt bättre när man märker att våren börjar kika fram ok,kanske inte riktigt ännu men snart så. Sista Januari nu! Mammaledigheten börjar sakta men säkert nå sitt slut och det med blandande kännslor,mest positift faktiskt. Ska blir roligt att göra något annat ett tag nu,lite nya saker. Men lite nojjig över att Cessan faktiskt ju snart börjar dagis,hon är ju min lilla bebis fortfarande!

Nu ska jag förbereda lite lunch för snart vaknar nog Alina ur sin skönhetssömn :)

Gym

Var till Folketshus här i Stocka idag en sväng för att kika på deras "nya" gym. De har ju börjat med öppethus där med en massa aktiviteter. Funderar på gymmet,smidigt när det ligger så nära & bra lix men inte det toppmordernaste gymmet om jag säger så,duger säkert att träna lite i iaf :)

Tänk,nu är det inte alls länge kvar tills Liam fyller 4 år och Alina fyller 1 år. Vi har köpt klart alla presenter till Liam och jag tror att han blir nöjd :)
Alina har vi börjat lite smått till också,lika bra det. Köpte en leksakskatt som satt i en lite bur åt henne här om dagen på barnenshus sen ska hon få en klänning från Villervalla sen får vi se vad mer det blir.



Nu sitter vi här och väntar på att Fredrik ska komma hem,han är inne i stan & handlar,ska göra en överaskningsmiddag till oss idag,låter spännande ;)

Bad

Idag har jag och barnen varit och badat på badhuset i Iggesund,det var jätte roligt tyckte vi :)

Var lite skeptisk till att åka med barnen själv men det gick hur bra som helst. Liam är ju så lugn i vattnet som tur är.

Efter vi badat fikade vi medans Alina åt lunch sen åkte vi hem igen och barnen somnade på 1 sekund i bilen,helt slut!

Många Stocka bpr där idag också så det var super skoj. Synd att jag inte kunde ta bilder men det får bli nästa gång då Fredrik är med också för föer gånger blir det garanterat :)

Big

Idag var vi till Gävle,på Bröstmotagningen. Herregud,trode alldrig jag skulle hitta men tillslut så :) Vad STORT sjukhuset var,jag som är van lilla Hudiksvalls sjukhus,haha!

Det var läskigt att sitta där och ännu läskigare när jag fick klä av mig och visa brösten,men vem är det kul för? Först blev jag undersökt av en kvinnlig sen bedömde hon att jag skulle göra ultraljud och det utfördes av en ja,gubbe på typ 60 år,haha. Det gick faktiskt bra men det var INTE roligt att visa upp sig på det dära viset.

Nu är jag glad för att jag faktiskt nu har varit med om sånna där pinsamheter slipper man gruvar sig för sånt sen.

Ultraljudet visade ingenting farligt utan bara på mkt bråsk,bindväv osv. Knölen som jag har ont på var heller inget farligt,SKÖNT! Vilken underbar Fredag.

Eftersom jag har sånnadär tusentals knölar så sa dom att det var bra att jag kom dit så jag fick lix som en utgångstatus för vad som är normalt,nu vet jag att såhär ska dom kännas. Nu är det mkt lättare att känna efter förändringar!

Efteråt åkte vi runt,runt i Gävle för att hitta ett Mc Donald men som vi alldrig hittade så det fick bli i Söderhamn i stället. Jag har gärna strosat runt lite på någon gata i Gävle men det ville såklart inte Fredrik ;P Karar!

Efter lite käk i magen drog vi vidare till Barnenshus och handlade lite prestenter till barnen,ingen som såg fasst bägge var med :) Dom fick åka det dära tåget som är därinne,bägge två och Alina har ju alldrig åkt sånt dära förut och gud vad hon tyckte det var roligt :) Hon ville inte åka därifrån kan jag lova er,haha!

Nu ska jag göra lite kaffe,bye!

VADFAN!

Alla mina älskade bilder på datorn är helt borta i från bild mappen!!!!! Varför? Helt tomt,finna inget där längre,alla minnen är borta i från Liams uppväxt & Alinas. Visst,jag har framkallat en del men absolut inte alla :( Fanns så mkt där som jag alldrig framkallat men som betyder så mkt!!!

Hoppa detta går att åtgärda,att det bara blivit något litet fel och att allt kommer tillbaka!!! OCH att INGEN har tagit dom!!!!!

dagis ändringar!

Såg av en ren slump att det blivit ändringar i schemat för någon dag sen,dåligt att jag inte fått information om det,var bara TUR att jag såg det själv. Efter lite snack med läraren så ska jag nu börja tidigare än förut.

Så,nu blir det att ändra dagis för Alina! Jobbigt att ändra och jag hoppas att jag inte behöver det igen. Och jag hoppas isåfall att även jag får reda på det också.

Jag vill verkigen inte sätta henne tidigare,även om det handlar om 2 veckor! Tycker det är nog för tidigt som det var,men men,det finns inget annat att göra.

På Tordag måste jag komma i håg att ändra det!

I morgon blir det kastrering för Ceasar,Fredag blir det Gävle för mig,ush vad jag gruvar mig :/

Just ja

I går var vi på Hälsocentralen igen med Liams tumme/nagel eftersom den bara blir värre & värre.
Fick penecilin som han ska äta i 10 dagar,nu i morse började han med den.

Fasst redan innan i morse så märkte jag att det hade blivit jätte fint & bra på tummen,verkligen hade läkt sen i går bara :O Så igentligen behövde han kanske ingen,tyiskt! Hela tiden har det sett så fult ut sen går man och köper penecilin för nästan 500 spänn så blir det bra innan man ens gett medicinen,haha!

Men jag är så glad att han slipper det där elendet och tur att han alldrig haft ont utav det :)

Nu hoppas vi att det inte dyker upp något nytt & att vi får slippa besöka Hälsocentralen på ett bra tag!

Solsken

Strålander solsken idag,härligt värre! Vi har varit ute på en promenix och därefter stannat ute en sväng och lekt med hunden :)

Alina vägrar somna på sin förmiddagslur idag,så det blev ingen. Undra hur det kommer sluta? Skrik & grin skulle jag gissa på! Hon skulle inte somna i vagnen och inte heller inne i sängen sin.

Nu sitter hon här ny lunchad och pillar på ALLT på databordet,river,krafsar och klöser is the shit,enligt Alinis :)

Strax ska vi brumma mot dagis men först Strömsfabriken och lämna pappa.

Haha,Alina tog precis min mobil och satte vid örat & sa,heeej. Hon lär sig :)Liam,lika gammal som Alina är nu.


Måndag

Morgonen började väll som vanligt här,dagis bestyr o sånt! Nu är Liam lämnad och Alina somna som en stock i sängen sin,tröttfisan!

Dagens planer: Låna en kattbur,ringa Hälsocentralen.

Liam´s tumme ser verkligen inte bra ut nu,hur mkt jag än har försökt med att rädda den i från att nageln måste plockas därifrån så har det inte gett resultat och nu blir det nog dax för det,att doktorn tar bort nageln,ush stackars Liam,det kommer inte att bli lätt och särskillt inte med Alina i famnen också.
Knepigt att inte pencilinen hjälpte!

På dagis nämde fröken om Alinas inskolning och att det snart är dax och ja,det är ju verkligen det nu!
Jag har lix inte reflekterat över det riktigt än förutom att jag tänkt att tänk om hon inte är redo när hon bara är 1 år & 2 månader? Men hon älskar verkligen dagis,så mkt! Det börjar bli en kamp att få ner henne i bilstolen när vi ska åka därifrån. Så det känns skönt att hon tycker det är roligt där,sen kanske det inte blir lika bra då dagen D kommer,dels för att det inte är på Liam´s avdeling och dels för att vi inte kommer stanna med henne.

Och,tiden? Den ska vi inte ens snacka om! Hon låg ju faktiskt nyss på mitt bröst,det gjorde hon verkligen och nu fyller hon 1 år snart. Jag vill ha henne liten längre,fasst ändå längtar jag som en tok nu att få komma ut och bli klar min utblildning någongång så man iaf har en fasst grund som man kan jobba sig högre upp på sen.


Surkärring!

Ush vilken sur kärring jag har varit idag,rent ut sagt!

Bestämde oss för en promenad till Skridskobanan så Liam fick åka lite Skridskor och eftersom vi inte hade mkt för oss då Fredrik jobbar...

Innan vi kom ut var hela jag,till & med min jacka ned svettad,phu! 1 timme tog det nog innan alla fått på sig sina kläder och innan vi hittat skridskor och hjälm,Skridskohjälmen var tydligen på dagis så cykelhjälmen fick följa med,fasst den kunde lika gärna stannat hemma!

Äntligen framme! På med skridskorna som inte gick att stänga av någon konstig anledning,glömda långkallingar så det såg ut som han bara hade en overall på sig och inget under den när overallsbenen åkte upp,en hjälm som vi lika gärna kunde vara utan och en grining Alina i vagnen började mitt tålamod att ta slut!

Liam ställde sig på skridskorna och 1 sek efter var det grin och skrik,jag kan inte åka,nu åker vi hem!
Jaha,så var det med det,grabben har verkligen inget tålamod alls! Precis som mej haha...

Vilken surkärring jag var i från första stund vi kom dit,hade ögon i nacken av de andra som var där, där jag gick och huttrade. Men men,antar att dom också kan bli surkärringar i bland dom också!

Den där familjen såg så duktig ut,där mamman också åkte skridskor och dom var så välutrustade så,där kom jag släpandes på en barnvagn som inte gick in på isockeybanan och som höll på att stälpa ett x antal gånger och med en grinande Liam som rammlade och rammlade och som hade en gammal cykelhjälm på huvudet... haha,herregud!

Jag sa,alldrig mer & Liam lika så och vi gick därifrån och hem igen här sitter jag nu med en kopp svart och har precis. (kanske) lovat Liam  en till "åkning" ikväll. Då med långkallingar på iaf! Men nog med cykelhjälm igen :(

Mina fina <3


Kanske 1a

.....Gången som jag blivit lurad på Tradera nu och såklart är det på den dyraste saken jag någonsin har köpt!

Fasst ännu ska vi inte måla fan på väggen eller polisanmälas. Ibland händer det att folks dator/mail går sönder & ibland händer det att folk blir sjuka & hamnar på sjukhus osv då de inte har möjlighet till att svara på mail.

Såhär ligger det till: Jag är ute efter en ny telefon så jag budade hem en ny i från en som bara,såklart hade possitiva omdömen,vi mailade i början och jag överförde summan som mobilen kostade,den skulle komma fram inom 14 dagar,vilket inte är ännu men när jag mailar & frågar om varan är skickad och en massa andra frågor så svarar hon nu inte längre,trots mail & sms!

Jag har pratat med Traderas suport och det finns inte så mkt att göra än att invänta tills leveranstiden utgått,vilket den inte har ännu,eller ringa och ställa frågorna utifall någonting har hänt med säljaren men jag har inte vågat ringt,bara skickat sms som hon inte svarat på än.

Ska nog prova att ringa sen,men vad pinsamt :( Men ne,jag har betalat för varan och ska kunna få svar på frågor!

Om hon lurat mig så polisanmäler jag henne på direkten.



Inte roligt!

Ibland så undrar man hur lite folk har att göra om dagarna!

Flera gånger nu har Fredrik fått sms om en länk,i fler veckor men han har inte öppnat den men i går gjorde vi det och det var en porrsida. Vi gick in genom internett för att kolla upp sidan och den hete telli.no,svenska sidan gick ej att komma in på längre. Tydligen så måsta man fylla i sitt nummer för att få tillgång till att ladda ned innehållet till sin mobil så man kan ju undra vem som har tid att skriva in Fredriks telefon nummer varje gång?
Roligt i början kanske,men inte nu längre, Psykovarning numera....

Och,,,det är inte Fredriks själv eftersom ett sms kom i går när han var inne på en annan sida,så det är någon annan.

Han har den dära länken nu men 15 stycken samma behöver han inte,så lägg av!


Fel på kameran

Börjar se ut som en busig 1-åring :) Pappa & Liam mys :)

Våran kamera har varit kaputt ett tag nu :( Hela skärmen är som en rengnbåde av färger & man ser inte alla hur man knäpper och det bli dåliga bilder som ni ser :(

En sak till är att med våra nya snabba bästa internet,ja enligt Fredrik så går det INTE att lägga in bilder på bloggen längre :( Fick sätta in tele 2 nu igen för lite bilder! Jag hoppas det går att ordna annars säger jag upp det i morgon. Jag står på det så någon fördel vill jag också ha med det,jag vill kunna blogga med bilder!

Barnen växer & växer! Snart har vi en 4a åring & en 1åring här hemma :) Alina står stadigt helt själv nu och tar några steg,snart går hon på heltid :) Bus pojken <3Man tycker detta var nyss ju! Mina fina!!

Äch

Vi är sjuka i magsjuka,igen! Att man alldrig kan få vara frisk...

Dåligt med skrivande i bloggen också,känner mig inte alls längre motiverad till det,tyvär!


Ska försöka förbättra mig :)

Grattis säger vi idag till

Emma,Joel & Viggo till den nya familjemedlemen,äntligen kom lillebror ut :D Längtar tills man får komma & kika ;)

Bloppis

Har för mkt saker här hemma som jag alldrig använder därför kom jag på att man kan ju ha Bloppis ;)

Mkt saker är helt nya!

Människan socialt & kulturellt 150:-

Klänning (enkelt brudklänning?) Alldrig använd! Såå söt!!!!! 200:-

Min brudklänning,ser ni även uppe på headern (stavning) Den är inte tvättad & den har fläckar osv därför säljer jag den billigt! Går säkert bort med en kemtvätt,jag har sydd en blomma över en fläck som jag råkade få på den en dag innan bröllopet,den ser ni på bilden! 300:-!!!! Den är underbar! Bara att komma & prova!



Ni får vrida på huvudet ;) Brudklänning,en till. Alinje format,verkligen finare i verkligheten! Storlek 34 ca,var för liten för mig :( Kom & prova vid intresse.. 200:-

-SÅLD!


X-BOX med 8st spel med,lämna en komentar om ni vill ha info om spelen.


Sen har jag en hel del andra saker med med tyvär inga bilder :(

Inte min på bilden men ungefär samma,lite mer färger i min,det är en äldre modell BabyBjörn bärsele. 100:-

OM NI ÄR UTE EFTER EN PO.P FLEZZ OVERALL I STORLEK 62 HAR JAG EN SÅN TILL SALU OCKSÅ,HITTAR DEN INTE JUST NU MEN NÅGONSTANS SKA DEn FINNAS ;) Färg:röd!

Öron & tum inflamation

Japp,det var öroninflamation & tum inflamation,det kunde tydligen bli så att det spred sig till andra ställen också det har jag alldrig hört talas om men nu vet jag det!

Fick Antibiotika som han precis tagit 1a dosen av & det slank ner utan tjaffs ;)

Hela morgonen har han tjatat att få åka till doktorn & han HATAR doktorer & är livrädd för dom så då tänkte jag att han måste verkligen ha ont!
Fasst väl där så fick jag bära & dra in honom i undersökningsrumet & han tänkte smita ut därifrån men efter en stund blev han så duktig & gjorde vad doktorn sa :)

Ikväll blir det Godis!

Två

Idag kl två ska vi på Hälsocentralen,IGEN! Tycker det börjar bli pinsamt haha. Var inte alls länge sedan jag var dit med Alina.

Nu är det Liam´s tur och inte med bara en åkomma utan två. Inflamation i Tummen så den ser ut som en boll och varar,har försökt att lägga om med Alocolsprit men det hjälps inte
I tre dagar nu har han klagat över ont i vänster örat och i morse grinade han hela morgonen för han hade så ont :(
Så jag slår två flugor i en smäll och kollar upp allt.

Fasst om det var öroninflamation så skulle han inte få antibiotika ändå,om det inte var en värre inflamation,hum!
Då vet jag varför så många barn har fått gått med sprängada trummhinnor tills dom fått behandling därifrån.
Det blir väll antagligen så för Liam med,tyvär!

Japp,det var det!

Öm i kroppen

Haha,att vara utan tv är rätt så bra faktiskt,blir mkt Wii spelande då på kvällarna. Jag & Fredrik står där som två idioter & flänger runt med dosorna och gör diverse rörelser,grannarna måste ju tro vi är knäppa!
I går körde jag cykling & det var jobbigt för armarna,jätte öm i hela kroppen idag,
Undrade varför det var så kämpigt att ta sig ur bilen idag,tills jag kom på,aha Wii spelet.


Bvc idag,Alina fortsätter att krångla med vikten :( Ett mysterium både för mig & för Bvc sköterskan! Hon är inte smal,hon äter mkt+ 3 gg på natten,hon mår bra. Sååå,vi låter det vara! Jag börjar tro det är fel på vågen där borta för på mammas våg väger hon mkt mera. Nu kunde vi lägga i smör och grädde i maten om vi ville och ge henne mjölk,den fetaste fasst hon brukar drick det i bland redan.
Hon äter verkligen mkt,mer än vad Liam gjorde ändå krånglade inte hans vikt. Men sköterskan sa också att det kan bero på att hon kryper mkt och att hon är lång för sin ålder,de mäter ju längden och ser hur vikten är därigenom eller hur man ska säga. Jaja,ett mysterium helt enkelt för hon är verkligen inte smal,hon har riktiga go lår & mage :)
Det kan också bero på att hon bajsar mkt,nästan efter varje gång hon äter något men det är inte löst så det var heller ingen fara.

Alina blir 10 månader idag! Stor tjej,snart 1 år,herregud vad fort det går!!!!

Harmångers trägård?

Hum,finns det ens kvar? Stod att min kappa hade kommmit dit,har jag alldrig varit med om att det kommit dit snarare skulle jag tro att den ligger på Ica. Ska ändå på ica & hämta ut Telia paketet snart när Fredrik kommer hem som tydligen hade kommit,redan??? Det skulle komma i slutet av Januari jue. Ja,inte klagar vi inte för just nu är vi utan tv så det vore inte annat än perfa om det kommit nu och det funkar att koppla in det ;)

Tv,Bredband & telefoni,blir bra det! Fler kanaler & snabbare internett :)


H&M

Idag fick jag min skjorta & mitt skärp i från H&M :)


Älskar skjortan!
Fasst den sitter nog bättre när jag fått bort lite av julmagen...

Dålig bild med en massa fläskar av spegeln

Medans jag provade skjortan så tänkte Alina ta sig en dusch :)


Röd om munnen

Ser ni vad röd om munnen Liam blivit,för någon natt sen var dom även lite uppsvällda,han har varit förkyld och haft en väldig hosta men tycker det försvunnit nu men inte det röda!

Bildbomb

Det är roligt med bildbomber tycker jag :) Har en massa kort sen nyår som jag inte haft tid att lägga upp.


Har ni julen kvar?

Jag hr plockat bort allt förutom min Nusnäs ljustake,tycker den är så fin så vill inte ta ner den ;)

Jag kom fram

Tills slut och fick prata med en kvinna,hon sa att hon inte trode det var någon fara & att dom flesta bröst är JÄTTE knöliga men för att jag ska kunna få en utgångstatus på hur det ska kännas och för att kolla upp den dära knölen som är öm så skrev hon upp lite saker nu sen skulle en läkare bedömma om jag skulle få komma snabbt eller om det inte var någon bråska,jag skulle alltså få komma på undersökning.

I min ålder finns det inte stor risk för bröstcanser & jag har inte ärvd i släkten men såklart finns det ingen ålder på sånt heller så lika bra att kolla upp om man är orolig.
Eftersom jag var i den unga åldern så skulle läkaren först känna igenom mina bröst,fy,hoppas det blir en kvinnlig!
Sen skulle dom göra ultraljud,inte mammografi men verkade det finnas något misstänksamt så skulle dom ta prov på det,alltså dra ut celler med en spruta,huga!

Jag hoppas iaf att det INTE är något farlig!

Virr mamma

Jag tar alltid fel på dagar,slår alldrig fel! Det var inte idag Liam skulle på dagis utan på Torsdag. Jag kollade så noga på lappen & skrev upp datumet han hade jullov till vilket var den 7e men Liam är 15 timmars barn just nu så han går inte på Fredagar,tog för givet då att det var idag den 10e men icke sa nicke.
Liam fick iaf stanna kvar ändå,fasst jag sa att vi kunde åka igen men det ville inte fröken :) Blir Torsdag nästa gång af,då börjar han på riktigt ;)

Jag känner mig alltid så virrig,särskillt när det blir såhär,det är så pinsamt!

Alina sover & jag försöker komma fram till bröstmotagningen i Gävle,det är det samtalet jag gruvat mig för ett tag nu men kännde att nu gör jag det,lika bra det! Dock är det väldigt svårt att komma fram,upptaget hela tiden :(

Anledningen till att jag ringer dom är för att jag har lite frågor angående just bröst,hur tusan dom SKA kännas och INTE ska kännas. Man ska ju lära känna sina egna bröst & de knölar som redan finns där men det är svårt om man som mig har flera tusen knölar i varje,både stora & små. Sen ringer jag också för att jag har märkt att en knöl,inte olik dom andra igentligen ömmar. Det brukar inte göra ont om det skulle vara något tok i bröstet,men det KAN göra det så lika bra att kolla upp slipper man oroa sig.

Meeeen,det verkar vara en populär linje att ringa till då det inte går att komma fram tyvär!

I hudik hade dom stängt ner sin bröstklik så jag fick rådet att ringa Gävle som jag tror var en öppen motagning,där krävs det inte remiss för att få komma på koll i think,vilket är bra! Det är bara att ringa dit vid frågor vilket känns skönt. Fasst är man orolig över någon förändring så SKA man göra mammografi för man kan inte bedömma genom att bara känna.

Jaja,vi får se om jag hinner komma fram innan dom stänger telefontiden....

Fredag

Liam sover över hos farmor & farfar ikväll,Kusin Neo är ju också där nu så Liam ville så gärna sova där någon dag så idag fick det bli :)

Alina har som vanligt grinkalas uppe i sin säng,somnar väll snart så jag & Fredrik kan kolla på filmen vi har hyrt.

På Måndag börjar Liam dagis igen,skönt med rutiner igen! Måste ha varit ett tråkigt Jullov,alltid när vi planerat något så är någon av oss sjuka när den dagen väl kommer. Fasst jag frågade Liam i dag om han tyckte det hade varit tråkigt men det tyckte han INTE :) Gofis!



Dax att överföra lite nya bilder till dator men jag har ingen ork just nu till det så jag slänger upp två stycken sen förut då Alina var hos Hårfrissan Liam ;)

Ork?

Vilken natt,igen! Somnade klockan 06 i morse och hade ställt klockan på 08 för att kliva upp och ringa samtalet,tror ni jag hade klivit upp? Neeee! Jag minns inte själv,men telefonen låg på golvet när jag vaknade så har antagligen kastat i från mig den nedanför sängen haha. Telefontiden var mellan 08-10 :( Blir att ringa i morgon i stället om jag nu kommer upp.

Fredrik sover fortfarande,jag är helt slut :( Först kunde jag inte somna sen när jag äntligen vid 03 häll på att somna så vakna Alina och var vaken till 06 i morse,Liam var också vaken men hade inte så stor väsen för sig som Alina hade iaf. Hon ville komma upp & busa hon,paaaaaappa,maaaammmmam ropade hon haha,gullunge!

Idag ska vi till Fredriks mormor,om vädret tillåter förståss!

Bra el dåligt?

Denna mobiltelefon är i från 4 år & uppåt,det finns en knapp för att ringa till mamma & en knapp för att ringa till pappa,ingen annanstans går att ringa.

Den har fått mkt kretik vilket jag förstår för varför ska en 4 åring behöva ringa till sina föräldrar,de är väll alldrig själva ändå. Sen tänkte jag att varför igentligen inte? Den kan ju inte bidra med något negatift igentligen,snarare positift då det lätt är att barn springer i väg i från sina föräldrar på stan ex,som Liam gjorde en gång och jag lovar er att just i det ögonblicket,när jag inte såg honom någonstans då önskade jag att han hade en telefon som han kunde ringa till oss på eller vi till honom! Nu vet jag inte om det går att ringa till denna telefonen men det borde det ju gå?

Jag skulle nog skaffa en tror jag,om den kommer till Sverige det vill säga :)

I morgon

Ush,jag har så svårt att somna nu på kvällarna eller ska man kanske säga nätterna? Det blir alltid så att vi sitter uppe länge sen när vi ska sova så vaknar barnen,bägge två. Om jag håller på att somna så vaknar jag alltid av något! Hunden,någon som rör på sig osv :( Man är helt körd på morgonen!

I morgon ska vi hälsa på Fredriks mormor,var ett tag sen nu! Ska bli kul...

En sak som inte ska bli kul i morgon är att jag ska ringa det dära samtalet jag gruvat mig för så länge nu :(
Meeeen,bättre att göra det än att låta bli. Och förhoppningsvis blir det som jag hoppas och jag inte behöver oroa mig längre. Vi får ta ett steg i taget,bröja med att ringa och se vad som säger sen nästa steg & nästa kanske.

Bye!


Man kan ju fudera

På om verkligen det stämmer att jorden är på väg att gå under när man läser löpsedlarna idag!

Svininfluensan är tillbaka och redan 39 personer har dött,REDAN!

Fåglar faller döda i från himmelen,först i Usa men nu också i Sverige.

Översvämmningar

mm.mm.mm

Känns som något inte riktigt stämmer! Ja menar hur ofta faller det döda fåglar ner i från himmelen???

Gå in på Aftonbladet.se det är lite läskigt,undra varför? Tänk om det är någon smitta,fy!

Nice one

Den här köpte jag idag,fin va? Hoppas den sitter bra!

Krångel ongar

Jag kan bara mer & mer stå upp för (iaf mitt fall) Att bebis tiden inte alls är lika jobbig som den är när barnen blir i den ålder att de vet vad de kan få bara det grinar...

Sov-problem har vi nästan alltid ryckt på axlarna över och tänk:Vad är det?

Tills.... de blivit äldre som nu!

Alina vet vad hon vill nu & blir mer & mer bestämd över vad hon vill och ser mkt riktigt till att få just det hon vill genom att grina & skrika HÖGT.
Ja,det är ju inte bara Alina som kan det dära med att grina & skrika högt utan det kan ju såklart även Liam.

I går var en minst sagt hektiskt natt,det är inte själva läggningen som är ett problem igentligen då de oftast somnar efter lite skrik & grin men senare fram mot ja,ungefär den hära tiden så vaknar någon utav dom och vill komma upp numera. Mamma & pappa har väll inte varit så bra på det med att vara bestämda heller för det är ju vi som skapat att det blir såhär.

När barnen har somnat blir man oftast rastlösa & ni vet när dom är bebisar så vill man ju mysa så mkt som möligt och tycker bara det är mysigt när de vaknar en stund så vad gör man? Joo,de får komma upp och vad lär dom sig? Jo att om jag skriker får jag komma upp i leka en stund.

I går natt vaknade båda två samtidigt,typ! Liam ville som vanligt komma och sova brevdid mamma & pappa men eftersom jag tycker det börjar bli dax för honom att sova hela nätterna igenom i hans egen säng så fick han inte det utan jag följde med honom tills han säng igen. RASERIUTBROTT X 3000 blev det då! Herregud vad arg han var,han skrek så han spydde. Men i sin säng sov han tillslut hela natten och glad var vi alla utav det.

Att hålla om varandra,jag & Fredrik,har vi någonsin gjort det sen vi fick barn?

Haha,har faktiskt försökt kört på det hära att sova hela natten i sin säng förut och det har gått jätte bra för Liam men dock INTE för mamma. Ska vi inte hämta honom nu? Jo,gör det då,så har det låtit :) Men det är ju så himmla mysigt att hålla om sina barn när man sover också!

Så var det dax,tänkte precis varför inte någon utav dom vaknar snart & vips så är Alinis vaken igen.

Ska väll gå upp och försöka natta om nu :) Hörs!


Skid Liam

Liam är ute och åker skidor medans pappa skottar av gården,fick dom förra julen & nu fick vi ställa om dom rejält för Liams fötter hade växt så pass mkt :) Klumpfot :P

Jag & Alina var också ut en sväng nyss men hon ville inte vara ute för snön flög i hennes ansikte :( Dålig vagn vi har! När man tippar till liggläge så följer hela suffleten med så den täcker inte tillräckligt. Vi gick in igen & nu sover hon en stund inne i stället <3

Nu längtar jag tills Mini-kul börjar igen så man får komma & träffa lite mammor & bebisar & snart kommer det nog ett nytillskott i gruppen också ;) Emmas bebis!!! Vad roligt,då blir man bebissjuk igen då haha.

På Tisdag kanske det blir Sundsvall med Anna & Johanna,ska bli grymt skoj att komma ut lite och bara snacka skit ;)
Så det längtar jag efter nu!

Nu ska jag kika runt lite på annat jag längtar efter också :)

RSS 2.0