Ams

Idag har jag jobbat. Gick bra! fasst ovant att jobba dag. Får alltid kvällarna. Men nu börjar det bli mkt dagar också. Bra att kunna variera men jag har ändå fått mera vana av att jobba kvällar så jag tycker det är bäst nu. Men när jag gick på raden i sommras tyckte jag mest om dagarna. :) Johanna kom på jobbet idag. Se åkte vi & handlade tacos & hämtade Liam på dagis. Åkte hit & käkade. Gött var det! Jag som var så hungrig. :)

Nu har jag kikat på Ams. Det har kommit ut mkt jobb. Fasst lite knepiga jobb tyckte jag! Men Fredrik kanske skulle söka nått! Men samtidit så får han tillbax jobbet på Huddig sen då är det ju bättre! Men kanske man kan säga upp sig från det "nya" jobbet om han nu skulle få ett sånt & börja jobba igen på Huddig om det skulle bli så bra. Vet inte riktigt hur det funkar med allting! Det var inte några jobb för mig att söka iaf! Trivs som vårdbiträde! Vill verkligen jobba som det nu! Ännu bättre hade det ju varit om man varit Uska. Men nu finns det ju ingen chans att få utbilda sig till det! Men är en liten bit på väg jag iaf. :) Om jag nu klarar av att pluga vill säga! Inte det lättaste att hinna med! Jag vill ju så gärna jobba. Har svårt att tacka nej för att plugga liksom & då är frågan Vad är viktigast? Jag vill ju ha en bra inkomst! Men samtidigt kommer jag alldrig få ett fasst jobb om jag inte börjar utbilda mig till något! :( Det är på 2 vis det dära ju. Måste tillåta mig själv att lägga ledigt några dagar för att plugga nu! Men det är svårt! Är så rädd att dom ska sluta ringa till mig sen. Seb är det verkligen mkt krångligare att läsa distans måste jag säga! Usha. Man känner sig osocial & allting är svårt när man inte kan träffa sin egen lärare. Man måste logga in på en massa grejjer för att mejla till henne & sen vänta på svar & är det nått man inte förstår i hennes mejl måste man mejla igen! Känns så dumt. Men jag antar att det går bra eftersom kursen är på distans! Man tycker hon borde vara van.

Tänk när man var barn? Då var det alldrig några stora bekymmer inte! Kasnke vem man skulle leka med idag! Haha. Ja, Tiderna förändras mkt! Nu är det något varje dag! Man måste ringa hit & dit! Usha alla system bara krånglar!

Nu ska jag prata lite med Emma på Msn. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0