Grattis.....

Till Emma & Joel som fick en son i går kväll :) Gud vilken söt sak! Fick en bild på mobilen i morse på lille Viggo. Så stort grattis till dom.

Igår var familjen in til stan en sväng. Liam fick en gitarr,mick & stativ & en Rolligstones tröjja :) Synd att Liam förstör alla saker han får :( I morse slog han sönder stativet,typsikt! Men det är bara han själv det blir tråkigt för ju!

Nu står Liam & väger sig 15 kilo väger han nu,stora killen min! Själv har jag inte våga vägt mig på evigheter! Ser ut som en flodhäst :(

Snart ska ja fara till jobbet. Börjar 12 & slutar kl 21.

Bye!

Helg

Vi hade det väldigt trevligt i går på Furuvik :) Liam åkte en massa karuseller med Alex & Seb & vi vann en hel låda med kexchoklad. Vi blev kvar länge,dagen gick fort! Gick till badet innan vi åkte hem. Många som badade fasst det var mulet. Syrran m.fam hade hyrt stuga där & låg över. Vi var hemma ganska sent vid halv 8 tror jag. Alla 3 somnade som stockar vid 9 typ haha.

Idag har vi varit på Måsen & käkat luch efter det blev det Buspalatset & en massa bus. Nu ikväll har Andereas,Sofie & lilla Ebba varit hit & hälsat på :) Det var roligt. Synd att Liam kan vara så dum på sina kompisar ibland! Hjälps inte hur många gånger man talar om för honom att inte vara dum men ändå så är han det. Antar att det försvinner med åldern. Det känns så dumt när han ska slåss :( Han är en riktig bråkunge den dära Liam ;P

Åker karusellMkt choklad!BadarSnäll Get :)Glasssdax. Vad gör du för min Susanne?Alex käkar glass

Trött

Nu vill jag sova! Jobbat hela dagen lång sen blev det en snabbvisit på marknaden. Handlade lite åt Liam iaf :) Inte så mkt att se som vanligt. Nu väntar jag på att Fredrik & Liam ska komma hem. Liam har varit med Neo & hans föräldrar till Enånger idag,hälsat på Neo´s farmor & farfar :) När dom kommer hem ska vi till Stamnäs & grilla med Desen & Sofie. Sen är det jag som ska hem & sova,upp 5 i morgonbitti igen :( På Fredag ska vi också upp tidigt för då ska vi till Furuvik. Lördag & Söndag ska jag sova UT iaf. Ska bli underbart skönt :)

Nee,nu måste jag ringa Fredrik,bye!

Ingen marknad

Blir nog inte marknad för mig i morgon så jag av en ren slump! Hittade en lapp i min väska där det stog att jag bytt tur i morgon till en dag tur 7-16 tror jag det var. Tur att jag såg det! Ångrar mig igentligen eftersom jag hade velat gått men bättre att jobba dag på något vis ändå. Man har ju kvällen hemma då iaf med Liam & Fredrik :)

Tisdag

Hejsan! Jaha,vad ska man skriva? Ska iväg & jobba snart åker med mamma eftersom vi börjar & slutar samtidigt.Fredrik jobbar också idag :) Roligt att dom ringer & vill att han ska jobba. Liam är hos farfar idag tills Fredrik slutar vid 4.Hoppas det går bra,han ska ju passa både Liam & Neo idag :) Så hoppas som inte bråkar med varandra :P Liam får nog det roligt idag när han får vara där. Tror dom skulle göra plättar till lunch idag & det gillar Liam :D
I morgon är det ju marknad i Harmånger, Undra om jag ska dit tro? Börjar kl 2 i morgon så hinner ju dit en sväng före,roligt för Liam att kika lite kanske. Om det nu är något att se förståss?

Jag längtar tills hösten! Jag gillar inte sommaren. Haha,jag är helt tvärtemot alla andra som ÄLSKAR sommaren. Visst det är skönt på ett vis men jag gillar faktiskt inte värme! Jag tycker bara det är äckligt!! Mår liksom illa av värme. Därför är Hösten bättre för mig & det är ju så fint på Hösten ju! Mysigt lix & fina färger ute. Det går mkt bättre att jobba också när det inte är sådära olidligt varmt. Men som sagt är det fint på sommaren också det är det helt klart. Bara det inte är olidligt varmt ute så funkar det bra.

Nee, nu ska jag sluta skriva! Hinner inte.

Vad tusan ska man göra?

Jag vill hitta på något men vad? Finns inget att göra ju :( Synd att Fredrik jobbar! I dag är hans sista dag så i morgon är bägge 2 lediga. Då ska vi nog till stan,bjuden på mat hos hans farmor då tror jag. Skulle ha hälsat på min farmor också var evigheter sen sist. Idag är hon på bingo så det är ingen ide att fara dit.

Min skrutt ligger ute i vagnen & sover en stund nu :) Fullt ös hela dagen som vanigt & då blir man tröttis <3 Mammas illfisen! Tur att jag har dej :)

På Fredag ska vi åka till Furuvik,kul att komma ut lite!

Bye!

Hejsan

Idag har jag & Liam haft en riktig hitta på dag :) Först cyklade vi ner på kiosken & köpte glass sen vidare & lekte i lekparken ovan för mamma & pappas hus. Efter det åkte vi & fikade på Måsen :) Sen blev det fika hos mormor. Fredrik började redan halv 1 idag & slutar hav 11 men ska på Crusing sen så han kommer inte hem förens inatt. Blir sena nätter för han nu när han får följa med på premiärfest & allt ;) Jag är ledig hela helgen,skönt! Jag ska ta vara på det kan jag lova för snart är den över & det blir jobb igen.

Igår kom mamma & mormor hit. Vi grillade Hamburgare,gött. Fasst jag har inte så stor matlust just nu :( Ändå går jag upp i vikt som alldrig förr. Snart tebax på vikten jag hade i gymnasiet :( Vill inte! Men det är inte så mkt att göra åt just nu om jag säger så. Bara att le & se glá ut.

Jag vill hitta på något. Träffa kompisarna!! Funderar på att åka till Sundsvall när man fått löning (om löningen räcker till det) Skulle vara roligt. Skulle vara ännu roligare om man kunde schoppa lite & äta en god bit mat.

Nee nu orkar jag inte skriva!

Inget går som det ska.

Det är inget som går som det ska nu längre! Alltid ska det krångla. Lika idag när vi var i stan så var det 100 saker som krånglade. Liam var bråkig,billarmet gick igång & fick inte av det alla glor! Liam kastade en burk med kattmat på min fot inne på Dollar så den är BLÅ, På vägen hem var det en luspudel som körde 40 på E4an & skulle samma väg som mig,tydligen tyckte han att jag låg för nära & han tvärnitade så han stog helt stilla mitt i vägen & vinkade argt förbi mig. Tur att jag inte krockade med honom för det var 1 sek ifrån kan jag lova! Vilken pappskalle som bara tvärnitar & stannar sådära. Man kan ju iaf hålla sig till hastigeheten & inte under! Får man verkligen hindra trafiken så? Då borde han ha en skylt på bilen som traktorerna har att dom inte kan köra fortare än 50. Nee,idag är jag på dåligt humör. Likaså kunde jag inte handla det jag skulle på Arbetrt & Herbert heller för tydligen hade jag inge pengar kvar på kortet konstigt nog! Inget går som det ska någongång längre tror jag.

I morgon är det jobb igen,känns som jag under somare har flyttat dit om jag ska vara ärlig. Jobbar nästan varje dag! & är man ledig 1 enda dag som idag,ja då ska man städa hela huset! Trött är jag så jag vet inte vad,lägger mig numera 7 på kvällen & sover hela natten ändå är jag lika trött på dagen :( Förhoppningsvis blir det bra snart :)

Är hos mamma nu,Liam skulle prova sitt gashandtag han fick idag till cykeln men det verkar vara trasigt :( Låter konstigt av det,inte som det ska iaf. Fredrik jobbar så jag & Liam har tråkigt & ingen är hemma som man kan hälsa på & ingen vill hälsa på oss :/ Nee, nu ska vi äta kålppudning.

Sorry!

Jag är just nu kass på att blogga så jag ber om ursäkt för det. Man kan säga att jag tagit en blogg paus. Har ingen tid för att skriva längre & jag mår inge bra :( Blää!! Det blir nog snart bättre :)

RSS 2.0