Smäller för fullt.

Japp, Här skjuter dom för fullt nu. Tur att Alma inte är rädd för fyrverkerier. Hon bryr sej knappt bara lyssnar lite & tittar upp på mig. Men jag sitter här som vanligt & inte visar att jag bryr mej. Allting är som vanligt liksom fasst dom skjuter för fullt. Man ska ju absolut inte dallta med dom. Då blir dom bara orolig när dom ser att något är på gång liksom. Fasst nu la  hon sig under databorde. Humm det brukar hon alldrig göra ju! Kanske börjar bli lite skrajj ändå. Man får ju tänka en tanke på dom stakars djuren som är skit rädda just nu! Som Ragge tex han är så otroligt rädd! Han bara skakar & flämtar Det är riktigt synd om honom! Just ja, Min katt är ju ute nu. Kanske ska ropa på honom. Men antagligen är han inne hos min mormor som vanligt.

Jag & Alma är allderles ensam hemma nu. Skönt på ett vis bar det inte bli nå länge till. Jag saknar min Liam på engång! Är en riktig hönsmamma jag! Usha blir orolig för minsta lilla. Men så är det när man älskar någon så mkt! Man blir väldigt nojjig då liksom.

Hoppas att 2009 blir ett bra år! Kan ju skriva lite saker som jag hoppas sker under detta år. Hoppas dessa önskningar slår in bara!

*Fredrik får sitt jobb tebax.
*vi skaffar syskon till Liam.
*Jag får jobba mkt/Får fasst jobb
*Alla ska må bra!
*Jag ska sköta maten & röra på mig mkt.
*umgås mera med vännerna.
*Vinna pengar.

 Man kan ju hoppas att det slår in iaf. :) Men mkt ligger ju på en själv som sakt!

Huvudvärk!

Usha, jga har haft huvudvärk i flera dagar nu. Det hjälps inte att jag tar alvedon heller. Jobbigt! Man blir inte på sitt bästa humör då. & Orkar inte göra någonting!

Snart kommer syrran m fam hit & äter kex & ost & annat gött. Men dom blir inte så länge eftersom Sebastian måste hem & sova. Liam blir nog vaken länge ikväll så han får titta på fyrverkerierna. Han skulle nog tyckta det var roligt att se & det är ju bara nyårsafton 1 gång per år så. Fasst undra om han orkar vara vaken så länge? Han sover iaf en sväng nu innan vi ska äta lite pajj. :) Liam & Fredrik ska åka till via en sväng vid kl 7 ikväll. Pluss att dom ska hämta Johanna & Tibbe i Hudik först. Dom ville ha chafför dit. Dom ska till Tony & Kickan som bor i Via nu. Men jag orkar verkligen inte åka iväg ikväll men min huvudvärk! Tyvär!! :( Men kan ju vara skönt att vara hemma någon nyårsafton också ju! Förut har vi alltid varit hos syrran & christer & sen i Via hos någon. Men detta nyår ska jag vara hemma! Har ingen ork alls idag. Hoppas inte Liam blir borta allt för länge bara! Det vill jag inte. Han tycker ju det är roligt att hälsa på hos folk. Men kan ju bli lite jobbigt om klockan blir allt för mkt. Vi får se när dom kommer hem! Jag vill ju inte sitta hemma själv vid 12 slaget precis. Men så länge får dom bara inte vara borta. Haha. Det orkar nog inte LIam heller!

Efter nyår ska jag komma ugång med Viktväktrarna igen! Men jag glömde ju bort att fylla kylen & frysen med nyttigheter! Pluss att vi ska iväg & äta hos Fredriks farmor i Hudik. Så det får bli någon dag framöver jag börjar iaf! Blir så mkt bjudningar vid sånna hära dagar. Men men..

Hoppas ni får ett Gott nytt år allesamman! :D

72år???

Hörde nyss på nyheterna att dom ville höja pensionsåldern till 72år! Yes ni hörde rätt! Fyfan. Vem orkar jobba då dom är 72 år? Är det då inte bättre att sänka pensionsåldern så att unga kan komma in på arbetsmarknaden istället? Man får ju inte ett fasst jobb nu när man är ung! El, Vissa får väll det men inte många. Helt sjukt tycker då jag iaf! El vad tycker ni?

Rubrik?

Usha, Försökte att plugga idag men det går inte! Så svårt. Fattar inte hur jag ska göra riktigt! Tänk om man hade gjort detta tidigare på gymnasiet tex. SKÖNT!

Har så tråkigt just nu! Fredrik är fortfarande igargaet. Har inget att göra just nu. Städa skulle jag gjirt för 2a gg idag. Men jag orkar inte göra det nu. Är trött..

Ska passa på att skriva ett STORT grattis till Emma & Joel som ska bli föräldrar i sommar. :) Alla lycko önskningar till er nu!

Nu ska jag kika på tvn en sväng! bye bye!!

Nyår?

Ja, Här skjuts det fyrverkerier för fullt & klockan är 12 på natten. är det någon som tror att det är nyårsafton idag kanske.? Verkar som det! Tur att inte Liam vaknar iaf. :)

Idag har vi varit ute på förmiddagen & åkt kälke med Liam. Tog med först hunden Ragge i skogen. Sen Alma. Åkte med Liam i några backar i skogen. Det tyckte han var skit kul! Hehe. Sen for vi & hjälpte mamma att sätta upp en lampa. Sen vidare in mot Hudiksvall för att handla lite mat & annat gott. Åkte hem & gjorde middag. Ungstekt falukorv med mos. Efterätt vart det också. Först glass. Ben & Jerry´s chesskake el vad den hette. Skit god! Sen lite senare på kvällen kom Johanna & vi käkade pajj & drack lite kaffe. Sen när hon hade farit hem så försökte jag lägga in lite nya bilder på Familjeliv, Som vanligt funkar det inte! Fattar inte vad som är fel. Det är ju inte bara här på bloggen det inte funkar. Måste vara nått fel på datorn. Jobbigt är det iaf. & Tråkigt bli det för er läsare att alldrig få se några bilder. :( Men jag kan inte göra så mkt ju!

Vad ska man göra i morgon? Fredrik ska vara i Garget. Det är såå tråkigt! Jag ska iaf ringa till Tandläkaren & kollade vilken dag jag skulle vara där. Japp, Jag är en riktig slarv majja. Tappar bort allting! Tandläkartider & viktiga papper av alla slag! Plugga måste jag även göra! Synd att jag inte fattar något just nu! Städa skulle också vara bra att göra! Ok, Rätt mkt vart det ändå att göra i morgon när jag tänkte efter!

Börjar bli så trångt här hemma nu! tycker väggarna krymper. Vill ha hus NU! Varför kan man inte vinna en massa pengar för? Det skulle vara så underbart ju! Varför vinne rjag alldrig nått? Jag har så otur i spel ju! :( Men det är nog inte så många som har tur i just spel kanske, Men något kunde man väll få vinna då? Jaja.. Kanske man har turen på sin sida & man vinner en rejäl kosing någon gång i livet! Min högvinst var att få Liam. :) & Det är jag otroligt glad över iaf! Han är bäst i världen! Det var det BÄSTA vi kunde göra! fattar inte vad jag skulle göra utan dej? Va? Vad gjorde vi innan du kom? Usha vad tråkigt vi hade det då. haha. Nee att skaffa honom var det BÄSTA BÄSTA BÄSTA vi någonsin gjort! Min lillskrutt. <3 <3 <3 <3

Nepp, Nu ska jag inte sitta här längre! Ska väll börja tänka på refrängen. Börjar bli sent! Så byebye för ikväll.

Skit blogg!

Varför funkar det inte att ladda upp bilder längre!? Någon som vet? Hade velat lagt upp lite sen juladton ju. på Liam. :) Han var ju så stilig i sin röda skjorta med slipps! :D Men det funkar ju inte Tänkte passa på nu när man har lite tid över innan jag ska fara. Kanske man ska börja blogga någon annastans i stället? Här funkar ju ingenting!

Halloj!

Svårt att hålla reda på vad det är för dag nu! Men jag tror det är Lördag. :) Blir alltid så efter jul tycker jag. Sitter & funderar på vad man ska kunna hitta på innan man ska fara på jobbet. Börjar inte förens 16 idag. Liam & Fredrik är i Hudik & käkar hos Fredriks farmor. Jag orkade inte hänga på. blir så stressigt! Gick ner på Kiosken en sväng med Alma & köpte fikabröd & aftonbladet. Mkt olyckor som hänt under julen! :( Usha.. Inge roligt alls!


Nu ska jag prata lite med Johanna på Msn.. Bye bye!

Ett tag sen.

Har inte orkar bloggat något dessa dagar. Har inte haft tid kankse man ska säga. Julen har varit bra! Mkt julklappar. Särskilt till Liam. Hans rum är överfullt av leksaker & jag får ingen ordning på någonting. Kartonger fulla vardagsrumet som jag inte haft tid att ta ut.. Dax att ta tag i det kanske.

Igår var jag,Johanna,Anna ut på krogen. Var väll som vanligt. Det är ju inte så roligt folk som är ute på Agust precis! Men på Stath är det nästan värre ändå! Var på förfest här på Stocka först innan vi for in. Syrran hämtade oss i Hudik vid 2. Var så skönt att komma hem.

Idag har vi varit på Stan. Rea. :) Hittade några saker men dock inget på rea då. Typiskt! Hade behöft ett par jeans men alla är för små i midjan nu! Har gått upp så mkt nu! efter nyår är det ändring på kosten kan jag löva! Liam var som ett vildjur i stan så det var väll mindre rolgt. Men han kan ju inte alltid vara snäll. :P

Nu känner jag mej inte allt för pigg. Tror jag börjar bli sjuk! :( Hoppas inte. I morgon blir det jobb igen. Fasst börjar sen så det är ok.

Nu ska ja röjja undan lite! Bye bye...

Mkt att stå i

Känns inte som det är Julafton i morgon! :( Tänk vilka julkänslor man hade som barn? Tänk om dom alltid kunde sitta i. Fasst minns att det var så jäkla jobbigt kvällen före julafton när man alldrig kunde somna! Sen vaknade man typ kl 5 på morgonen & mamma & pappa sa att man skulle lägga sej igen. Det var inge roligt! HAHA.. Liam kan inte somna ikväll iaf. Fasst så är det nästan jämmt nu om kvällarna! Men jag säger att om han inte sover så så blir det ju ingen jul i morgon. Julen kommer ju bara om man sover & vaknar sen på morgonen Då är det jul. Haha. Men han verkar inte förstå vad jag menar! Vi har alldrig haft så mkt paket under julgranen nått annat år! Det är väääldigt många! & Mest till Liam förståss. Fredrik var & köpte en skit cool sak igår. En hel låda med Byggarebob saker. Byggarbetar hjälm, Jobb telefon.Bälte,en massa verktyg & ja vette fan hur mkt saker det var! & På allting var det ljud. :) Han älskar ju Byggarebob! Det blir nog poppis. Tror han har närmare 30 juklappar bara här hemma! Haha vilken dröm som barn att ha så många. Fasst igentligen så kanske dom bara tröttnar med tanke på att han ska på 2 ställen till & öppna juklappar.? Men men.. Blir lätt att man skämmer bort barnen om dom är det enda barnet liksom. Bäst att passa på innan han får syskon. Då blir det nog inte lika många var. Hehe...

Nee. har inte tid att sitta här nu! Dax att leta fram nå kläder man kan ha i morgon! Har ju inget fint. Får bli nått vanligt bara! Störigt att inte ha några party kläder på Juldagen bara!

GOD JUL PÅ ER ALLA!

Sura miner.

Ja, Det är just vad det är här hemma just nu! Fredrik är inte det minsta glá idag & det beror på att han måste sköta lite med disken & dammsugningen idag eftersom man vill ju ha lite fint i morogn på självaste julafton. Därför är han skit sur nu! Jag hinner ju inte eftrsom jag snart ska åka & jobba & jobbar till 9 ikväll igen. Men ska försöka dammsuga & diska ini det tystaste så inte Liam vaknar när jag kommer hem. Vill inte att det ska se ut såhära i morgon jiu! Jag vill ha fint & rent när man vaknar på Julaftonen. El det vill jag ju ingentligen varje morgon. Men det är svårt när man är 1 om att sköta hemmer tyvär! :(


Japp nu ska jag ta & göra mej iordning & fara! Vart kvar längre igår & jag som redan lämnat in lönerapporten & den var borta igår när jag skulle ändra den! Hoppas Chefen är där idag. Bye bye...

& God jul på er om jag inte hinner blogga när jag kommer hem! :D

Julskinkan i ugnen.

Japp, nu står Julskinkan i ugnen. Var 6 Julhandlade idag :) Mkt folk! Måsta göra sknkan idag för sen hinner vi inte. Hoppas att man inte äter upp den innan Julafton! Men det är nog ingen risk. Var en ganska stor.

Ikväll har vi bakat pepparkakor. Det var roligt. Väldigt mkt epparkakor vart det så vi fick en massa med oss hem. Dom var skit goda!

Stakkars Fredrik som måste ränna på stan i morgon för att köpa alla Julklapparna. Liam ska vara med Johanna & tibbe. & Neo såklart! Dom har såå roligt tesammans. :D Jag ska jobba hela dagen & kvällen. Har faktiskt ingen lust att jobba i morgon. Blir roligt när man väl kommer dit. Men har man varit ledig några dagar så blir det alltid lite motigt att åka till jobbet.

Nu ska jag äta upp min Yoghurt!

Vin.

Idag har vi ränt lite på stan. Efter det så gick vi på Medelhavskällaren & åt en bit mat. Liam åt korv & potatis. Jag åt Grekiskpita. (Standard!) Fredrik åt en pizza. Träffade Sembra också. Det var roligt för det var såå länge sen! Hon har också fått barn. Jag har ju jobbat på Medelhavskällaren förut. :) Dom är väldigt rara där.Efter vi ätit åkte vi till Fredriks familj. Där var ju även Johanna,Tibbe & Neo. :) Var roligt att träffa dom. Fasst tyckte det nyss vi var hos dom i Skara . Tiden går fort! Vi åt även mat där. Lite Tacos går ju alltid ner. Right? Åt Glass & drac kafffe efter det. Sen fiade vi iordning pepparkaksdegen som vi ska baka av i morgon.Liam & Neo busade som bara den. Liam var så himmla trött & det kan man ju förstå! Han hade nämligen bara sovit i 5 min idag. Somnade precis innan vi kom fram till dom & vaknade när han kom ut ur bilen stakkarn! Men nu sover han som en stock iaf. Skönt för honom. :) Nu sitter jag med ett glas vin. Har nämligen läst på olika bloggar där det tippsas om ett speciellt vin. Det heter varm & kallt (någonting) Med smak av vanlij,äpple & kanel. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det vinet faktiskt. Det var inte så äckligt. Men det smakar ju inte vin direkt. Funkar iaf. :) Lite annorlunda smak.

Ja, Så i morgon blir det iaf att baka pepparkakor i Stan av hela slanten. Men först skjussa farmor & handla. Vi ska  även handla för den delen. Blir julmat! Gött med skinka på en hårdbrödsmörgås!

Måndag & Tisdag blir det jobb. Julaftonen är jag ledig som tur är!

Nu ska jag kika lite på om läraren har läst min senaste uppgift :) Ha en bra kväll. Byee!

Ärta i näsan.

Idag när Liam åt Lunch på dagis så råkade han nysa så det fastnade en ärta i näsan på honom. :( Dagis personalen fick ut det mesta, Men dom vågade inte lägga honom så han fick sova middag utifall det var någon bit kvar. Tur det! Men sen efter ettt tag när dom hade kollat riktigt så fick han sova. :) Han är vaken nu. Vaknade när jag kom hem! Han fick en liten Julklapp av Lillemor som jag jobbar med idag. En massa choklad tomtar & annat gott. :) Jätte snäll hon!

Imorgon blir det nog stan för oss & Stormyra såklart. Liam var där ikväll också. Han ville inte åka därifrån. Neo kommer ju hem i morgon också. :) El hem & hem Han bor ju i Skara nu. Men hem till sin mormor & morfar då! Då blir Liam glá! På Söndag ska Liam dit & Baka kakor med Neo. :) Måste skriva här att jag ska till Farmor & Farfar i morgon & hjälpa dom & byta gardiner. Annars glömmer jag bort det! Läser ju här varjedag om jag fått kommentarer! :)

Nee nu ska jag kika vad Liam & Alma gör! Gokväll..

Hundexpert?

Är det någon som är duktig på hundar?Jag har ett väldigt jobbigt problem med min hund som jag säkert skrivit förut. Hon gör ju ej sina behov på promenaderna. Hur än vi försöker att träna! Hon gör ju bara här ute på baksidan & det ser förjävligt ut med all hundskit som ligger där. Är som nån jävla hundgård! Det går inte att få bort heller. Är som en sörja! Det är absolut ingen tervlig syn! Jag plockar 6 plockar men nu orkar jag inte längre! Måste verkligen få henne att göra sin abehov när hon har koppel på sig! Det är också väldigt jobbigt när man åker bort någonstans där man ej kan släpoa ut henne lös. Då håller hon sig el pissar inne. Fasst hon kanske nyss varit ute i kopplet. Vi har föröskt tat inte släppa ut henne direkt på morgonen & gått med henne i koppel istället men det funkar inte hur länge vi änn är ute med henne. Tror hon alldrig har bajsat i koppel. issat har hon kakse gjort 55 gånger sen vi fick hem henne. :( Usha vill verkligen få nå bukt med detta problemet. Jag vill inte ha en gräsmatta full med hundskit! Usha. Så snälla har ni några tips ni kan ge till oss? Vore bra!

Vår?

Ja, Tråkigt nog är det precis som våren ute! Typ ingen snö & skit varmt. Jag & Alma gick runt skäret & jag svettades som fan. Gud det är ju December nu. Det ska avra kallt & hur mkt snö som helst.

Liam skulle gå & lämna julklappaen till vikarien Åsa idag. Som jag även jobbar med ibland! :) Hoppas att hon blir glad! Liam hade även fått ett kort från en annan vkarie som tackade för julklappen. Dom blir så glada & det är roligt. Åsa bor ju nästan brevid dagis så dom passade på att ta en promenad dit med fröknarna. :)

Vart lite sugen att gå & käka lunch på måsen idag Luktade underbart gott när jag gick förbi där.Men jag gick hem & åt en pirog istället haha. nyttigt! Not. Men jag orkar inte laga mat. Det är det tråkigtaste som finns. Liamäter ju på dagis idag så då är det bara jag som ska äta hemma. Brukar alldrig äta nå rikgtig mat då.

Snart blir det att fara till jobbet! :) Herregud så skönt detta är! Att jobba en dag & sen vara ledig 2st. Sen jobba 2 sen vara ledig 3. Hehe precis som ett schema! Vill ha det nu.

Nu ska jag drica kaffe.

Kaffe.

Var över till mormor en sväng innan jag åkte till Rogsta. Fick en kaffekanna av henne. Tur det Den passade perfekt så nu dricker jag kaffe! Gött. Var ju till syrran idag. Liam tyckte det var roligt att leka med Alex & Seb. :) Dom hade växt mkt sen sist jag såg dom!

Liam har lagt sej nu. Innan han gjorde kväll satt vi & kikade på låtar på youtube. Han älskar att lyssna på nalles blåhus & Lilla snigel, Glassbilen,Prästens lillkråka. Ja det är många många flera! Hehe. Goskiten!

Undra när Fredrik ska hinna köpa juklappar? Han har inte köpt en enda ännu!  & Jag jobbar ju nu så då måste han ta med sej Liam. Blir nog stressigt. El det ska avra om han vill fara in i helgen för då är jag ledig. :) Vi har ju gjort så varje år att jag köper till min släkt från alla oss. & Han till sin släkt från oss. Annars blir det så mkt pengar! Går liksom inte. jag har redan handlat för allderles för mkt! Men det skulle ju såklart vara roligare om vi kunde ge en varsin juklapp till alla. Alltså en från mej & en från Fredrik Men vi lägger i lag i stället! Tanken son räknas! Så alla ni som ska köpa juklappar till oss! Köp inget dyrt & det räcker med ett som jag & Fredrik får tesammans! Pinsamt annars ju! Om man får värsta mkt & vi köpt ilag till alla! Men men..

Härligt det är att ha bra mkt pengar kvar! Får ju pengar i morgon också! Brukar alldrig ha pengar kvar i slutet av månaden! Känns så underbart! Igentligen ska man nog inte vänja sej nu då när Fredrik snart måste stämpla. :( Syyynd! Men men.. Många flera i den situationen nu!

Hej hopp!

Bajs!

Jag lykades kracha min kaffebryggare nyss! :( Själva kannan. Det är fullt med sprickor & öppningar. Jag vart så arg så jag kokade kaffe ändå. Nu är det kaffe överalllt i köket! Vad roligt! Yes. Jag är ju kaffesugen Inte har jag råd just nu att köpa en kaffebryggare inte! Får bli på Fredag då lite pengar kommer in Men ska jag vara utan tills på Fredag!? Hjäälp!

Jaaa, Jag fick godkänt på både Diagnoserna & inlämningsuppgiftern :) Wihoo! Jag är nöjd så länge jag iaf får ett G.

Nu ska jag återgå. Just nu ligger jag på 2 rätt av 10 haha det tar ju sej.

Svårt!

Nu sitter jag här & försöker att plugga. Men det är jätte svårt! Verkligen svårt. Fick 1 rätt av 10 möjliga. Humm? Det är nog inte så bra. Men svaren står ju inte i boken. Hur mkt jag änn läser igenom kapitlett. Hur ska man då veta svaren på frågorna? Det är en massa ord som jag inte förstår. :( Vet inte riktigt hur jag ska göra nu. Måste ju göra rätt på nått vis. Gud vad jag ångrar mig att jag inte gick Omvårdnasprogranet på gymnasiet. Det är mitt livs största misstag tror jag Då hade man förmodligen haft ett fasst jobb nu!

Halt det är ute. Var nyss ut med Alma. Gick knappt att gå. Hon drar ju så mkt också! Gick runt Måsen en sväng iaf. Synd att vi inte fick ha snön kvar. Men det är väll som alltid. Blir nog en grön jul :(

Nu ska jag fortsätta att plugga. Sen ska jag leta fram alla juklapparna som ska till Rogsta. Sen hämta Liam. Sen fara mot Rogsta!

   Bye bye!

Hudik.

Yes, Idag var jag & Liam in till stan igen. Köpte mera juklappar till Liam. & Inte lite heller! Vi var in på Lekstugan & där hittade han ett stort leksakskök i från Obh Nordica. Han vägrade att gå därifrån! Jag lovar att jag försökte. Han bara sparkade & slog på mig haha. Sen tänkte jag ähh jag kan köpa det åt honom. Hade ju ändå tänkt köpt ett kök. Han älskar ju att hålla på med sånt Men han fattade ju inte att jag köpte det eftersom han fortsatte att sparkas när jag skulle betala haha.. Tur det. :D Köpte nå småplock också på Dollar. På Öb köpte jag mera till dagisfröknarna så jag är säker på att alla får som jobbarjobbat där på den avdelningen Även vikarierna tycker jag ska få! Fasst jag får ju inga paket från jobbet för att jag är vikare men ändå! Tycker att jobbar man på ett ställa ska väll alla inom personalen få! Man jobbar ju där liksom. Jag tycker iaf så!

Mamma har nyss varit här & druckigt glögg. Nu ska jag plocka ihop lite granna.. Liam drar ju fram som ett yrväder med alla leksaker Haha.. Blir mkt plockande! Kansek att Johanna kommer sen. Hoppas! Jag har så trökigt!

I morgon ska vi förmodligen åka till syrran. Ska lämna en massa julklappar. Hinner inte sen för då jobbar jag ju nästan varje dag fram tills Julaftonen.. Skulle vilja sätta upp julgranen ikväll. Tidigt kanske. Men som sakt när fan ska man hinna annars då? Har paket här fulla golvet & fulla gaderoberna! Vill bara lägga allting nu under granen. Mysigt & fint det ju! Men Liam kan ju inte låta bli paketen! :( Han har edan öppnat ett halft. & Inte var det till honom paketet var heller, Utan till pappa.. :)

Nu ska jag prata med syrran på Msn.. Byebye!

Fixat.

Nu har Bemmaningen fixat så jag står som bokad alla dagar jag inte ska jobba denna månad efterdom jag inte får tjäna mera nu. är redan över 90 tim nu! Inte bra! Men nu är det jätte skönt nästan som ett schema eftersom jag har bokade dagar framöver & lediga dagar. :) Vet precis att jag kommer vara ledig lör & sön! Det var länge sen! Vill så gärna gå ut & festa! Har inte kunnat det efetsom antagligen har jag jobbat söndagen om jag varit ledig på lördagen.

Nån som flöjer?

Det måste ha avrit nått djur här utanför inatt. Det ligger fullt med grenar överallt & våran träkatt som vi hade som prydnad utanför är helt söndertugga. & det är inte Alma heller för hon har inte varit utanför staketet. Läskigt!

Idag ska jag & Liam till stan. :) Synd att det är så halt ute idag! Vad ska ni gö idag då?

Fort.

Gud vad tiden går fort! Jag tyckte jag nyss lämnade Liam på dagis, Ändå var det 08.30. Skumt! Jag har iaf lämnat in en uppgift & gjort lite till. Skönt att ha det gjort! Fasst min lärare kollar alldrig på min sida. Hon har inte läst det jag lämnat in. :( Hoppas det inte blivit nått fel bara! Har hunnit med att sätta upp lite tomtar också. :) & varit ut på en långis med Alma. :D

Imorgon är både jag & Liam lediga. Skulle vait in till Hudik på H&M. Min ögonbrynspenna är HELT slut! :( Paniiik. Så måste väll dit i möra då. Jag är lite osäker på vilka vi ska ge julklappar till på Lisams dagis. Vi hade tänkt första till hans frökar ju. 4st. Men sen kom jag på att man kanske ska ge till Åsa också som har varit där & jobbat mkt.? & till städBarbro. Många som gav till henne ocskå hörde jag. & Liam gillar ju henne så mkt. :) Sen såg jag även en som jag ointe visste jobba där längre. Har sett henne där i flera dagar nu så läre även köpa till henne då! :) Får köpa 3st till paket då. Blir det nått över så får jag ge det till nån annan bara! Ingen big deal....

Nu ska jag göra some kaffe. Kaffe tåren är den bästa av alla jordiska drycker! Hohoho.. Bye bye!

God morning!

Tja! Nu är man uppe på benen igen..  Gud vad jag har ont i ryggen. Blir bara värre & värre! Började igår morse men då knapra jag alvedon så det vart lite lindrigare. Nu är det skit hemskt det går inte att vända sig åt något håll alla! Är det ryggskott då? Får se hur det går att jobba då. Kommer nog inte kunna lyfta el så. :(


Mörkt det är ute! Tråkigt ju. Mörkt & kallt..  Idag måste jag försöka plugga lite. Blir nog svårt när Liam är hemma.. Men ska försöka iaf. :) Lillvänen somnade jätte sent i går kväll. Somnade ungefär samtidigt. Vet inte vad det var med honom igår kväll men han ville promt inte sova. Gissar på att han är skapligt trött nu stakarn! Vill inte väcka honom ju. Inte när han sover så sött. :) Men det blir nog full rulle på honom ändå. Han vet ju att han får öppna sina kalendrar nu på morgonen & då blir han pigg. Hehe..

Nee toan & fikxa till sej lite kankse?

Dagen avklarad.

Japp, Hemma igen. :P Tyckte jag nyss skrev. Men då var klockan 06 i morse. Haha.. Denna dagen har gått otroligt fort & bra. :) Liam, Alma & Fredrik kom på jobbet & hälsade på. Sen åkte vi & käkade pizza. Sen vidare för att handla. :) Åkte tebax på jobbet & satt mej på C-huset & prata med dom. :) Sen började jag jobba igen.. Imorgon är det upp med tuppen igen! Huga. Hur ska man orka.? Liam ska vara på  dagis 06.15 & han har fortfarande inte somnat! Humm..

Nu ska jag göra iordning lite fika. Gött!!!

06.06

Är klockan nu när jag skriver detta. Huga! Jag vill bara krypa tebax i sängen, Under det varma täcket. Jag fryyyyser! Gruvar mej för att gå ut & skrapa bilen! Igår höll jag på att komma försent. Det var ju en stor jävla isaka över hela bilen. Gick inte att få bort & kallt var det. Fick stanna 3gg efter vägen för jag inte såg nått. Hoppas jag slipper det idag.

Idag ska vi äta på pizzerian i harmånger på min rast. Sen ska vi passa på att handla lite mat. :) Sen får jag försöka hitta på nått annat när älsklingarna har farit hem. Synd att man inte hade bärbar dator! Då hade man kunnat plugga ju. Undra om man skulle ta & köpa en sån? Bra behändig ändå ju. ;)

Nu vill jag ha kaffe! Men jag orkar inte brygga. Får dricka mej en skvätt när jag kommer på jobbet. Om jag nu hinner det!

Hoppas ni får en bra 3e advent idag. :D & Tänk på mej som ska jobba heeeela denna dagen & kvällen! :( Bye bye...

Home.

Kom precis hem & det är ingen hemma! :( Liam läre ju lägga sej nu för länge sen. Men det är ju lördag så det är väll OK. Idag var det ridande Lucier på jobbet. Dom kom ett gäng på hästar & sjöng lite & git runt utanför entren. Det var fint!

Nu ä det väll snart bara att tänka på sängen för min del. Börjar 7.30 i morgon. Usha. Hatar tidiga mornar! Gissar att jag iinte har kommit i säng förens klockan är 3 inatt. Jag var ju vaken länge i går & sov länge i morse. Jaja ingen ide att lägga sej om man inte är trött! Blir bara värre då ju. Man vänder & vrider på sej bara. Jag sitter alltid uppe tills jag blir trött. :)

Nu ska jag skicka iväg ett sms till Älskling & fråga vart dom håller hus? Liam kan väll inte slita sig från Farmor & farfar. :)

Tomt.

Här sitter jag allderles ensam. Liam & Fredrik har åkt in till Hudik. Jag ska ju jobba. & Fredrik ska laga bil i garaget så Liam ska vara hos Farmor & Farfar. Han tyckte det skulle bli kul. :) Var länge sen han var där nu. Var ju meningen att han skulle sova där denna helgen. Vi tänkte ju gå ut & äta. Men jag måsta jobba. I morgon börjar jag kl 7.00 till 21.00. Jobbigt! Men det funkar nog det med. Fredrik & Liam kommer på min lång rast i morgon. Det gör dom alltid när jag jobbar delad tur. :D Bra det! Saknar Liam så mkt annars när jag inte får träffa honom på hela dagen & kvällen!

Igår fick jag hjälp av Fredrik att göra min studieplanering. Var jätte bra! Men även fasst jag bara ska plugga på 50% så måste jag göra klart en hel bunt med uppgifter på 1 vecka för att hinna klart med allting tills i Mars. Knepigt! Får se hur det går. Måste nog jobba mindre iaf! Tråkigt det också! :( Men men..  Verkligen svårt med Etik tycker jag! Ska klara några kryssfrågor nu & hur änn jag gör så får jag ändå fel på en spalt. Fattar inte! Jag läser ju svaren i boken & Kryssar i som det står men ändå så får jag fel på just en spalt med frågor Humm??

Ikväll ska Fredrik söka ett jobb som  pappa tipsa om. :) Hoppas att han får det. fasst han hade ju inte den rätta utbildningen som man måsta ha. Men man kan ju alltid söka. Man kan inte få mera än ett nej. Synd att det är nattskift bara. :( Jag som är så mörkrädd! :( Huga!! Men huvudsaken är att det är ett jobb säger jag. Han kan ju alltid tacka nej om det skulle bli så att Huddig kommer på fötter igen. :) Jag vill också ha ett fasst jobb nu! Men det går ju inte när det inte finns utbildningar till Uska här omkring! Inte hela utbildningar iaf. Jag gör vad jag kan iaf! Mamma fick gå som vikarie i typ 10 år innan hon fick en fasst tjänst så. Hoppas jag slipper gå så länge! Kan bli rätt jobbigt att springa runt i hela huset. Men man är ju en erfarenhet rikare då igentligen. Man kan ju alla avdelningar & det är ju bra. Men det skulle vara bra att ha på ett ställe. Men men. Jag är glad så länge det finns jobb! Det funkar absolut att vara vikareie också. Man får ju jobba mkt. :)

Tror ni att snön ligger kvar tills på Julafton? Hoppas iaf. Idag är det väldigt fint ute. Soligt. Tur att det inte är varmgrader. Då försvinner ju snön. :( Vill åka skoter nu! :) Hoppas att Fredrik får iordning den någongång!

Alma smet 2 gg igår. Vet inte om hon lykkas hoppa över staketet nu när det är snö. Hon när väll upp bättre då. El så är det för att hon löper. Hon har ju blivit lite knepigare sen hon började göra det. Är lite små rädd för saker. Hon är ju bara häromkring i skogen & hon kommer allttid mär man ropar på henne & det är bra. Men tänk om hon springer till någon hanhund. Inte bra! Vill inte ha några valpar här inte. Haha. Gud vad jobbigt!

Nee nu ska jag dricka min 2a kopp kaffe.

Dumt!

Jag skulle alldrig ha börjat läst på distans! Det funkar inte. Jag fattar inte hur jag ska göra även hur mkt läraren förklarar! Går inte.. Hur gör man en studieplanering när man absolut alldrig ha pluggat & inte vet hur långt tid allting sa ta? AAA.. Kan ingen hjälpa mig som har pluggat distans?? Snälla!

Härliga snö.

Idag har vi varit lediga både jag & Liam. Vi har varit ute & busat med Alma i snön på baksidan & gjort stora snöbollar. :D Efter detåkte vi spark ner till kiosken & köpte pepparkasdeg. Blev bjuden på Glögg & Pepparkaka där så vi gjorde en annan tant sällskap & fikade lite. :) Efter det åkte vi hem & bakade pepparkakor. :D

I morgon ska jag jobba igen. Ringde nyss & frågade Men börjar sent på dagen så det går kanon. Roligt att jobba!

Det var roligt på julbordet igår. Hehe.. 

Tänkte lägga upp fullt med bilder igen. Men som vanligt så funkar det inte! :/

Julbord.

Har varit ute & gått en sväng med Alma nu. Var till mamma & pappa & hälsade på. :) Härligt vinterväder ute idag. Liam är på dagis han. Tyckte så synd om honom i morse. Han sa han hade ont magen. :( Vet inte riktigt vad det kan bero på Han pekade på magen när jag frågade om han hade ont för han grinade till lite Men efter ett tag vart han pigg & glad Lekte som vanligt på dagis. Det var nog ingen fara!

Igår var vi in till Hudik igen Johanna följde med oss. :) Nu är jag äntligen klar med alla julklappar. :D känns bra! Sa ju att jag lovade att inte köpa mera till Liam. Vad tror ni jag gjorde? Jo köpte 2 st till haha. Hittade en jätte fin skjorta som han ska ha på Julafton. En röd skjorta med slipps. Kommer han att vara stiliga killen i tror jag. :) Köpte även sånna dära bokstäver som man har på kylen magneter. Men nu är det bra! Har inge pengar kvar nu nästan. :(

Ikväll ska jag på Julbord med jobbet i Jättenal. Hoppas det blir trevligt! :D

Nu ska jag ta mej en kopp kaffe & en muffins. Ska nämligen gå in på First class & kolla om jag fått mina uppgifter som jag ska göra Känns otroligt nervöst! Kommer sitta där i ren panik & inte fatta något! usha. Bara att ge sej på dom ändå. Läsa uppgifterna flera gånger så man tillslut förstår dom. Annars får jag mejla till läraren..

Hoppas ni har en bra dag idag! Bye bye...

Stan.

Jag & Liam drog iväg in till Hudik efter dagis idag. Tänkte att vi skulle kika lite efter dom sista julklapparna. Hittade till Farmor & Farfar någon prydnadsak. Ingen aning vad dom vill ha. Dom har ju allting också. & Så klart kom jag hem med ännu flera juklappar till Liam. Humm.. Ja, Jag vet att jag inte skulle köpa flera men köpte bara 1 liten sak & det var ett instrument. En saxofon hehe. En leksakssaxofon såklart. Kan vara kul att gå runt & blåsa & spela på. Hehe.. Köpte även en hjälm till honom som han ska ha på dagis. Letade ju efter beg men idag när vi kollade på babyproffsen så hittade jag hjälm där för 300spänn så jag slog till. :) Men jag fick inte prova den på honom för han vart så arg. Men personalen sa att den var ställbar så den passar nog. :) Tänkte prova när vi kom hem också med usha vad sinnig han blev! Sinnig var han också när vi var inne på Prix för att handla lite. Jag frågade honom om han ville åka karusellen som finns där men nej det skulle han inte göra. Han är ju rädd för sånna. Förutom på marknaden då. Men iaf så när vi skulle gå ut så skulle han kolla på den & det fick han en stund. Sen ville han åka i den & jag skulle lyfta upp honom men då skrek han som en ganlning. Tog ner honom då ksulle han upp i den & sådära höll vi på tills jag trötnade. Hela vägen ut fick jag dra i honom med händerna fulla av matkassar. Han la sej raklång på backen & grina & skrek. Inte lätt! Fick in honom i bilen tillslut. Han la ju sej även mitt emellan dörrarna in till affären. Usha tur att jag han släpa upp honom annars hade han nog blivit klämd där. Nu är han iaf glá. :)

Skulle träffa Fredrik igaraget men det var ingen Fredrik där. Ringde & ringde men inget svar. Var på hans jobb för att kolla om bilen var där men jag såg den inte. Sen var hans mobil avstängd då ålte vi ner till garaget & kollade om han var där men det var han inte. Då for vi hem! Han ringer väll kanske snart & förklarar sig. :) Han har haft möte med Ams idag om stämpling. Var flera föräldrar på dagis som måsta gå på sånt idag hörde jag. Många som blir arbetslös nu. :( Tragiskt! Men tur att han får ut ganska mkt i stämpling iaf. Sen tjänar han ju pengar i garaget också så. :) Tur det.. Han pratade även med dom om hur det är om man får föräldrarpenning. & Då fick man ut mera. Humm knepigt. Jaja.. Kan ju vara bra att veta den dagen man bestämmer sej för ett till barn. :) Vill så gärna nu vi. Får se hur det blir med allting! Allting går så snabbt. Fredrik ville vänta tills han hade haft info med Ams. Humm? Nu är den dagen förbi. Jag vet inte om jag är redo ändå. El, Jo. Men usha ja får lite panik! Vi får helt enkelt se hur det blir. Känns så osäkert men ändå inte. Det kommer ju att vända denna finanskrisen också. & som chefen sa så får han nog teba jobbet snart! Men ändå vill man ha dom dära garantierna på papper typ.Jaja..

Vad händer ikväll?

Märktes att jag var trött va?

Jag ska inte alls på nått dagis & väcka nån Liam nu! För han ska ju hämtas halv 2. Fattar inte vad jag fick ifrån att kl var mera. Jag sitter ju & kollar på klockan hela tiden på datorn. Humm? Jaja så inget dagis ännu iaf men snart. :) Saknar ju min fis

Trött

Jag blev så trött när jag läste ur Eik boken så jag måsta försöka att somna. Det funkade ju. Men jag kan alldrig slappna av! Är så orolig när jag ska sova på dagarna så det funkar alldrig. Hörde en massa ljud när jag halsov & då försökte jag öppna ögonen för jag trode att någon kommit in. Men fick alldrig upp dom. Så vatr det flers gånger så tillslut gav jag upp & satte mej här & spela lite istället. :) Nu är jag väldigt trött! Fattar inte varför det ska bli så sent på kvällarna. Fan man tycker ju att sovmorgonen är till kl 07 nu förtiden. Därför jag är uppe längre. Men det är väl ingen sovmorgon lr? I morgon ska jag sova länge om Liam vill det.

Vart inget fixat med alla papper idag heller då! Får ta det ikväll kanske om det inte är förent. Nu ska jag åka på dagis snart & väcka min sötfis som förmodligen ligger & snarkar i vagen Han hade ingen snuttis idag med sig på dagis. El jag hade den i bilen. Tänkte hämta den men hon sa att han inte behöver den när han sover där. blir så förvånad för där somnar han på en gång & till & med vill gå & sova & kan sova utan snutten & nappen!! El också så nöjjer han sej med en filt el nå som snuttis. Men annat är det hemma! Då ska han ha snuttis & nappen iaf. Haha rolig han.. Knepigt det dära att allting går så bra på dagiset men ej hemma?

Igår när vi kom hem från dagis så pekade han på parkeringen. Jag frågade vad han ville men det sa han inte. Jag frågade är inte pappas bilen hemma är det det du menar. Ja sa han då. & Då vägrade han att gå in bara för att inte han var hemma. Haha.. Fick muta honom lite så då gick det bra tillslut då! Väldigt vad mkt trots han visar nu! Inte så mkt att göra åt saken antar att jag inte e ensam om det? Han kan ju få lite kepiga ider om saker & ting. Att först ska ha sitta på pottan men sen ska han inte göra det & så vidare & vidare tillsut är det bara att vara bestämt & säga nej du ville inte sitta på pottan så nu ställer vi in den på toan. Då blir det liv. Haha.. Ibland ska ett glas stå precis på ett visst ställe på borde. Det ställe det han vill typ allderles vid bordskanten el brevid mej el hans arm så han spiller ut det tillslut & får det inte stå där så blir han ilsken. Haha lite roligt är det också..

Nee dagis var det nu!

Njuter!

Ja, Just nu så njuter jag över att få vara ledig hela dagen idag. :) Har precis varit ut med Alma ner till kiosken & köpt snickersglass & en vi föläldrartindning som jag ska snart läsa. :)Liam är på dagis men i morgon är vi båda lediga förhoppningsvis. Jag får bara tacka ja till en tur till. Annars tjänar ag för mkt.. Lite tråkigt men samtidigt får jag ju Csn bidrag så det jämmnar ju ut sig. Men det kan vara lite tråkigt att inte kunna jobba.

Härligt väder ute idag. Lite småkyligt. Ta på er mössan om ni ska ut. :D Nu ska jag läsa lite..

Tjohopp..

Japp då var det kvällen helt plötsligt. Nyss var det tidig morgon. Har ju som sakt jobbat hela dagen. Sen efter det åkte jag hem & hämtade Liam,Fredrik & Alma & For till mamma & pappa. Fikade lite där sen for vi hem igen. :) Jag & Liam har tagit ett långt bad medans Fredrik & Alma var ute på promenixen. Nu är jag trött som attans men jag anar att jag blir hur pigg som helst & inte kan sova sen & det vore katastrof! Jag måste verkligen sova nu. Annars somnar jag nog på jobbet i morgon.

I morgon ska jag ringa löne! Ska ha mera i lön så är det bara! Får andra ska även jag ha! Punkt slut. Jag måste även skicka in en massa papper. Men jag drar på det hela tiden. Kommer nog alldrig att göra det. Det är till A-kassan. Orkar nog inte tjaffsa med dom nått mera om pengar. Lika bra & skänka dom pengarna för dom dagarna jag var arbetslös. Det är ju det dom syftar på. Så dumt att låta dom vinna. Men skickar jag in papperet för 3e gången så måste jag skicka in ett samma papper nästa vecka igen så jag orkar inte. Dom  får väll ta mina pengar då! Men va får man för tack för det? Hatar Ams & hela skiten. & Jag är nog inte ensam om det. Right?

På Tisdag ska jag nog kanske fara in till Hudik & fixa dom sista juklapparna så är det ur världen. Kommer sluta med att jag har köpt flera till Liam. Men det får jag inte göra nu. För han har redan 11 paket redan från oss alltså. Haha & fredrik ska köpa ännu mera åt honom. Jag har ju köpt det mesta så han ville köpa lite kläder. & Det är ju faktiskt bra. :) Måste komma ihåg att lämna in önskelistan till hans Farmor & Farfar. Mest av allt behöver han en hjälm som han kan ha på dagis då det är halt! Dom är ju så dyra nya & även beg. La bud på en gammal inte så snygg hjälm på Tradera för 1 kr. men den kom upp över 50 kr. Känns onödigt att bjuda mera då när det inte vare en fin hjälm! Han får önska sig det i Julklapp istället. :) Han får nog mera än en hjälm. Dupplo skulle vara behövligt! Han har bara några enstaka bitar här hemma.

Försökte knäppa julkort i går. vart väll så dära. min kamera är skit dålig & då menar jag DÅLIG! Den är ju gammal. Blir bara suddiga bilder. Också la jag en ful filt på soffan & en stor knepig lyckta brevid & en gammal fårskinnspäls! Vart såå ful bakrund! Varför ska jag alltid förstöra alla kort med en massa trams för? Tell me pleas..?? Nee men huvudsaken är väll att Liam & Alma vart bra & det var dom & dom var så duktiga så! Fick ett bra ensam kort på Alma också med tomteluva. Haha så söt! Ska framkalla korten snart! Men det kommer jag alldrig att göra om jag känner mej själv! När ska jag ha tid med det då? Tisdag kanske. Men jag måste ju plugga någongång också. Humm.. Jaja...

Har klippt Liam ikväll. Men bara lite. Annars blir det pottfrisyr igen. Iof ser han ut som Håkan i sunes jul då & då är han väldigt söt!! :) Gooofiis!

I morgon är det dagis da igen & jag tror han längtar! :)  

Morron.

Dödstrött är jag nu! Vill sova mera. Vart så sent i går innan jag somnade. :( Har nog bara sovit 3-4 tim inatt. Jobbigt! Börjar kl 7 idag. Störig tid att börja på! Men det funar det också. Jag slutar kl 4 & det är också en ganska jobbigt tid att sluta på! Blir så lång dag. I morgon ska man upp igen! Huga. Tacka vet jag kvällsturerna.

Idag är det ju andra advent också. Nu kommer det gå fort till julafton. Liam är som tokig i julklapparna som jag har i gaderoben. :) Roligt detta året ju när han förstår vad juklappar är för något. :)

Såg ni Britney spears dokumentären i går? Måste vara pissjobbigt att så så mkt folk runt om kring sig hela tiden!! Skulle alldrig klara det. Stakkars jänta!

Nepp.. Nu ska jag kika på Familjeliv! Ha en bra dag! Bye bye...

Ams

Idag har jag jobbat. Gick bra! fasst ovant att jobba dag. Får alltid kvällarna. Men nu börjar det bli mkt dagar också. Bra att kunna variera men jag har ändå fått mera vana av att jobba kvällar så jag tycker det är bäst nu. Men när jag gick på raden i sommras tyckte jag mest om dagarna. :) Johanna kom på jobbet idag. Se åkte vi & handlade tacos & hämtade Liam på dagis. Åkte hit & käkade. Gött var det! Jag som var så hungrig. :)

Nu har jag kikat på Ams. Det har kommit ut mkt jobb. Fasst lite knepiga jobb tyckte jag! Men Fredrik kanske skulle söka nått! Men samtidit så får han tillbax jobbet på Huddig sen då är det ju bättre! Men kanske man kan säga upp sig från det "nya" jobbet om han nu skulle få ett sånt & börja jobba igen på Huddig om det skulle bli så bra. Vet inte riktigt hur det funkar med allting! Det var inte några jobb för mig att söka iaf! Trivs som vårdbiträde! Vill verkligen jobba som det nu! Ännu bättre hade det ju varit om man varit Uska. Men nu finns det ju ingen chans att få utbilda sig till det! Men är en liten bit på väg jag iaf. :) Om jag nu klarar av att pluga vill säga! Inte det lättaste att hinna med! Jag vill ju så gärna jobba. Har svårt att tacka nej för att plugga liksom & då är frågan Vad är viktigast? Jag vill ju ha en bra inkomst! Men samtidigt kommer jag alldrig få ett fasst jobb om jag inte börjar utbilda mig till något! :( Det är på 2 vis det dära ju. Måste tillåta mig själv att lägga ledigt några dagar för att plugga nu! Men det är svårt! Är så rädd att dom ska sluta ringa till mig sen. Seb är det verkligen mkt krångligare att läsa distans måste jag säga! Usha. Man känner sig osocial & allting är svårt när man inte kan träffa sin egen lärare. Man måste logga in på en massa grejjer för att mejla till henne & sen vänta på svar & är det nått man inte förstår i hennes mejl måste man mejla igen! Känns så dumt. Men jag antar att det går bra eftersom kursen är på distans! Man tycker hon borde vara van.

Tänk när man var barn? Då var det alldrig några stora bekymmer inte! Kasnke vem man skulle leka med idag! Haha. Ja, Tiderna förändras mkt! Nu är det något varje dag! Man måste ringa hit & dit! Usha alla system bara krånglar!

Nu ska jag prata lite med Emma på Msn. :)

Äntligen!

Kom Fredrik hem med mina egna bilnycklar så det gick att stänga av! Men fyfan vad han var sur! Men vad skulle jag göra? Köra med en larmande bil? & Om den står & blinkar så drar den ju ur batteriet! Försökte rycka ut larmkabeln men inte gick det inte!

Känns som jag inte hinner nånting längre! Inte äta inte gå ut & gå med Alma! Ingenting! Ska åka nu snart igen & ingen ide att gå ut med Alma en sån liten promenad som jag hinner på den hära tiden! Tur hon gör sina behov på baksidan. Får gå ut med henne sen när jag slutar! Måsta sluta senare idag. Vart nå strul! Frågade om jag kunde jobba dubbel pass idag! & i morgon skulle jag ju ha delad tur igentligen! Men nej jag kan inte bara springa upp & väcka Liam & skynda mej att ringa te dagis & stressa upp honom! Alldrig! Jag jobbar jätte gärna men inte när dom ringer kl 7 & man börjar kl7 det funkar inte för mej! Dom ringde 3 gg i morse! Tur man kunde somna om iaf. :)

Nu ska jag äta några pepparkakor till sen åka!! Ha en bra dag!

Bil jävel!

Fredrik har som vanligt tagit med mina bilnycklar till stan! Blir så arg! Fick ta extranyckeln men då går larmet! & Det går INTE att stänga av! Så jag fick köra med en tutande bil ändå till Dagis! PINSAMT Alla frågade varför det inte går att stänga av! Jag har försökt med allting & den andra larmdosan är tydligen pajj! Så nu står bilen & blinkar & tjuter till & från! Usha!! Vilken morgon! Hoppas Fredrik kommer hem innan jag ska åka & jobba! BLÄÄ!!

Nyponsoppa.

Nu har jag kommit hem. :) Sitter här & dricker Nyponsoppa. :) Det är sååå gott när den är riktigt kall! Liam vaknade så klart när jag kom hem. Det gör han alltid när jag jobbar kvällar. Han ställer in sig på att vakna då! & Han somnar alldrig om. Kan vara lite jobbigt! Men ändå så mysigt att få träffa honom efter en lång kväll på jobbet! :) Just nu sitter han i sängen & är sur för att jag inte sitter där på golvet med honom Men jag satt där en stund när jag kom hem. Men är så hungrig så jag måsta fika nått. Ska strax gå dit igen & läsa för honom en stund. :)

Idag har jag jobbat med snälla Tina! :) Hon är verkligen KANON att jobba med! Imorgon jobbar vi också tesammans. Går så bra att jobba när man får vara med någon man trivs att jobba med! :) Var meningen att jag skulle jobba delad tur på Lördag men fick byta med Eva så jag jobbar Fredag dag i stället på en annan avdelning! :) Hatar att jobba delad tur! Får inte träffa Liam nått på heladagen el kvällen! :( Känns jobbigt! Men det funkar ju! Fasst nu var det av helt andra orsaker!..

Jaha, Samma i morgon igen då! Dagis. Ut med Alma & sen åka & jobba! Måste fixa hundvakt också! Jag tror det är hög tid för Alma att lära sig vara hemma några timmar nu! Men min mamma tycker ju så himmla synd om henne! Men jag tror det blir ännu mera sydare om henne om hon inte skulle klara av att vara ensam någon timme då hon verkligen måste det! Men men.. Iof har hon väll varit ensam nångång. Men då har det väll varit högst 1 timme.

Nu ska jag läsa för Liam sen plugga lite! God natt säger jag då! :D

Halt!

Nu har jag precis lämnat Liam på dagis & Alma hos pappa. Jag ska snart fara iväg & jobba! Får nog åka lite tidigare än vanlig efetrsom det är snor halt ute! Usha..  Skulle väll ha fått i mig någon lunch idag också. Men det hinner jag inte!

Jag behöver verkligen glasögon nu! När vi var på dagis idag så såg jag en kille med en hund. Han stod & titta & Alma skällde som fan i bilen. Han bara stog där & kikade påmig. Sen vinkade han. Trode nästan det var pappa men sen kom jag ju på att hunden hade stå öron & var inte alls likt ragge! Vem kan det vara tänkte jag!? Vågade inte vinka tebax heller! Men sen kom jag på vem det var haha fan vad pinsamt! Då vinkade jag & hejja haha.. Fattar inte varför jag inte ser nått! Väldigt pinsamt. Han msåte ju tro att jag var stroppig el nå. Haha.. Så kom ihåg det om ni ser mej & hejjar & jag inte hejjer tebax så är det INTE för att jag är sur el nå! Utan för att jag inte ser nått. :P Haha.. Ska in någondag till Hudik & kolla synen iaf. Men mammas brillor ser jag skit bra! Måsate ju vara samma synfel skulle jag tro! Det går väll i släkten antar jag..

Började läsa lite igår & jag kan säga att det var många saker jag inte förstod! Men jag fortsätter att läsa bara. Vi får se hur det går helt enkelt! Hoppas uppgifterna inte blir så kluriga! Hatar knepiga ord! Bättre med vanliga ord som dom flesta använder i vardagen! :)

Nee nu måste jag kika om det finns nått att äta! Bye bye...

Härligt med snö. :)

Jag & Liam har nyss varit ute & gjort världens snyggaste snögubbe! Erkänn att ni alldrig sett snyggare.? :P Snölyckta gjorde vi också. Men det var lite svårare. Liam rivde den hela tiden & så blåste det så mkt så ljusen slocknade så vi gav upp.!

Nu är vi allderles blöta för det började att ragna. :( Kommer ju all snö att försvinna! :( Nu ska vi fika pepparkaka & winderbröd. :) Liam ska få varm choklad.

Jag fick hem etik boken idag! Nu ska jag börja plugga! :) HÄRLIGT! Ska börja med att läsa igenom hela boken.

Haha så vacker!

Godmorgon!

Jag är så trött! Sover ju ingenting längre. :( Vad ska man göra åt det? Skulle vilja lgga mig en stund. Har så ont i huvet. Men jag hinner inte det! Ska ju åka till Bersgjö snart. :( Vill inte. Vill inte. vill inte!! I möra & på Torsdag blir det jobb igen! Känns som jag har haft semester nu el nått! var ett tag sen jag jobbade nu. Ganska skönt faktiskt! Men nu är det en ny månad & nya dagar att jobba på för att få lönen i Jan. Så nu är det bara att ligga i. :)

Ska se om det finns nått ätbart i kylen. Är så hungrig fasst jag nyss åt frulle. Humm?!


Nee ha en bra dag då! Byyye!

Sista avsnittet av Färjan ikväll.

Just det. Hade glömt det.. Sista avsnittet av Färjan ikväll kl 8. Det ska jag då se. Om jag inte glömmer bort det. Skulle ju vara typsikt. Man blir rätt så sugen på att åka igen. Fasst ändå inte!

Haha har skrivit 8 blogginlägg idag! Rekord va? Roligt att blogga när man känner för det! :) Men nu är det nog det sista för ikväll iaf.

Liam har somnat nu han var tröttis han. Dagis i morgon igen. & Tandis för mej. :( BLÄÄ!!!

Mys

  Slaskat vatten på tröjjan. Lillbusen!
Vem kan ha gjort detta, Tro?

Sjunga är han riktigt duktig på denna grabben!

Spel.

Ja, Nu är man hemma Har hunit med mkt idag. Jag, Liam 6 Johanna var som sakt till Harmånger. Kikade på e affär där sen åt vi tacos :) Gött! Sen åkte vi hem hit & drack kaffe. Sen när Johanna hade farit hem så kom mamma & mormor iht & drack glögg. :) Japp, Det vart glögg idag igen. Haha..

Igår spelade vi på Keno men inte fan van vi något inte! :( Är ju medlem på svensaspel nu & det är jätte roligt att spela men jag måste erkänna att det är svårt att sluta. Så lätt liksom & bara köpa lotter el Kenpo el nått annat & föra över från banken. Lite dumt kankse. Men som tur är har jag en veckobudget så jag får inte föra äöver mera änn 100kr/veckan. :)  Finns ju dom som spelar för flera tusen om dagen. Usha det skulle jag inte kunna göra! Men det är klar. Det blir som ett beroende. Spelade lite på skraplotter också. Man kan vinna en 10 ibland. Har faktiskt vunnit 50kr en gång på triss haha inte mera. Det är ju som värsta högvinsten ju! Nee man blir bara lurad på pengar ju! :( Men ändå finns drömmen om att vinna några miljoner där! Men det kommer ju alldrig att hända. Hur många sånna lotter finns det igentligen i världen? 1 skulle jag tro. Ganska svårt att få just den då! Men plötsligt händer det. :P Som dom säger...

Fredrik är i Garaget han. Tråkigt! & Nu är denna dagen snart slut igen. Då ska man genomgå kanske ännu en sömnlös natt. :( Hoppas att det INTE blir så inatt igen. Nu ska jag ta på Liam sin jamiss.

Go kväll!!

Ut i snön.

Nu ska jag & min kära hund Alma gå ut & kasta lite boll i snön!

                     


                                                                  

My sweet.

   

Ingen rubrik!

Vad gör man i brist på annat? Joo bloggar! Jag som skulle tvätta idag. Men det kan jag likagärna göra ikväll. Bättre att bara ta det lungt när man har lite ensamtid. fasst måste säga att det är en väldig tråkig ensam tid ändå! Men snart kommer Johanna & vi ska hämta Liam på dagis. Sen fara till Harmånger. :)

Igår köpte jag en ny vinterjacka. På H&M. Men den var inte den snyggaste jag har sett i mina dagar & desutom var det en barnjacka. Storlek 164, Men ändå stor som ett hus! Ser så enormt tjock ut i den så det är något hemskt! Men den är varm & skön & det är huvudsaken. :) Det var även rea på den så fick den för bara 199kr. :) HA! Rena kaper ju! :) Jag vill även ha en kappa. Men dom är väll lite kalla att ha nu? Har ju en jacka som är typ som en kappmodell men den är så kall. pluss att knappen på fickan har lossnat! :(

Måste in till Hudik igen någon dag & fortsätta med Julklapparna! Känns som det kommer gå fort nu fram tills julafton & jag jobbar så mkt denna månad så det vore väldigt skönt att ha det gjort! :) Liam kommer få leksaker i överflöd! & Han som redan har överflöd med leksaker haha... Men vad gör det? Bättre med för mkt än för lite. & Lite nytt är alltid roligt ju! :D Men nu ska vi köpa lite nya kläder åt honom också. Man kan ju inte bara få hårda paket jämmt heller. :P Undra vad jag ska köpa till Fredrik? Jag tror jag vet men ändå inte. Humm svårt det dära ju! Några tips.?

Jag vill tapetsera om nu!! & byta golv. Men vad är det för ide när man hyr? Usha vill ha hus! Men det är ändå trivsamt på ett litet sätt här ändå. :) Är ju inte trångt här änn så länge iaf. :)

Ja, neee. hörrinini. Nu ska jag väll ta & kika mig i spegeln! Kanske skulle jag ta & dra plattågen genom mitt hår! Ett tröll är vad jag ser ut som just nu! Men roligt det å. Bye bye...

Glögg!

Jag har fått ett väldigt begär på glögg! Hatade det förut. Men nu Älskar jag det! Jag har druckigt det i flera dagar irad nu & inte bara en kopp utan flera. Är det farligt att dricka mkt glögg? Haha.. Känner mej som en alkiss! Men det är ju alkoholfri glögg så klart! Som man köper på Ica. Men ändå. Jag måste göra lite glögg nu också! Haha.. Gött!!

Jag vann boken på Trader iaf. har betalat det igår så nu hoppas jag att hon skickar det fort! Jag måset evrkligen komma igång nu!

Måndag.

Usha vilken hemskt natt det varit! Jag har inte sovit många timmar inte. :( La oss rätt sent. Sen kunde jag inte sova men somna tillslut iaf. Vaknade vid 03 & hörde massa ljud utanför. Usha är så mörkrädd jag! Men lykades somna om iaf efter ett tag. Sen har jag sovit jätte oroligt. Vaknat tyi 1 gång i tim. Också har jag drömt att jag sov över. & inte hinner med Liam på dagis. Jaja när klockan ringde fatatde jag inte så mkt. men klev upp iaf & fia frulle. :) Liam fick sova en stund till han innan jag väckte honom. När han hade klivit upp fick han fil & flingor med mosad banan i. :) Det tycker han är gott! Sen öppnade han sibna kalendrar idag med. Det var roligt det. Storkillen min! :D Har nyss varit ute på en morgon promenad med Alma. Snöade så härligt men nu tror jag det slutade igen! :( varför kan det inte komma mkt snö nu då? Så man kan åka skoter.? Jaja snön kommer väll till våren istället som alltid & det suger!

Såg att jag hade fått min tandläkaräkning i Fredags. fasst jag hämtade den nu haha.. 600spänn för en undersökning. *MORR* Bara att betala & se glá ut helt enkelt! I morgon kommer jag att beställa en ny räkning som kommer att vara mkt dyrare! Åhh jag vill inte dit!! Bara att tänka på ljudet på borren får mig att rysa & visst fan kostar bedövning etra va? Jag har för mig Fredrik körde utan bara för att det var så dyrt! & Jag som måste ha 2-3 st sprutor innan det tar. HJÄLP! Jaja kosta vad det kosta vill. Jag tänker då alldrig i mitt liv borra utan bedövning!

Nu kom snön tebax sen jag. härligt! Vad ska ni göra idag? Jag ska nog bara sitta här. Kanske köra igång en maskin med tvätt. & Bjuda mamma på kaffe. Vi får se helt enkelt! Längtar efter Liam nu! Vi som varit ledig i 4 dagar. Känns så ovant nu måste jag säga usha! <3 Mitt  hjärta! :)

RSS 2.0