Liten Liam <3


Tiden går FORT

Allderles för fort!

Blää

För hur mitt hår ser ut nu. Helt sönder & trassligt :( Var in på Ica Maxi idag & fick lite hjälp om hur jag skulle göra. Hon ringde till Lorea´l & frågade hur jag skulle färga det för att få bort det röda/rosa & det enda dom kom fram till var att blondera engång till vilket jag gjorde men det går INTE att få bort :( Har även haft i silverschampo som skulle ta bort dom röda pigmenten men ICKE! Finns inte så mkt att göra åt saken längre tror jag? Ska prova att lägga i en askblond färg som hon på Maxi rekomenderade men som inte Lorea´l rekomenderade men jag tror att det kankske kan få bort lite av pigmenten. Funkar inte det ska jag till frisören & prova,inte för att jag har råd med det men vad ska man göra? Nu kan jag ju inte bara färga tebax till brunt för då blir det grön :( Fpr helt enkelt ha blont/rött/rosa hår kul,NOT!


Morsning

Denna färgen skulle jag vilja ha tror jag :)

Neeej!

Det går bara inte att få mitt hår blont igen :( Det är jätte blont uppe & orange nere,snyggt! Nu är det 3e färgningen men ingen skillnad vad gör man då? Nu måste jag gå såhära ju för jag kan inte färga det igen på engång,kommer jag ju att tappa det. Tänk om hela håret kunde vara jätte blont nu så jag kunde lägga i en mörkblond toning gud vad glá jag skulle vara då. Jag fattar inte hur andra får sitt hår blont igen efter att ha haft brunt/rött för överallt jag läser nu på internett om att färga håret blint så står det att det inte går om man haft rött i håret :O
GUD vad jag ångrar mig nu :( Kommer inte att visa mig ute något mera!

Humm.

Har fått en liten spontan ide att färga håret ljust igen. Är på 2a färgningen nu & ser ut som en räv i håret :( Sen såhära efteråt när det redan är gjort läser jag på olika sidor att det är skit svårt att färga från brunt till blont själv hemma & att det oftast blir gult? Men gult,är det fult då? Alltså nu menar jag inte pippigult hår precis men gult blir det väll alltid när man färgar. Gäller ju att bleka många gånger tills det nästan blir vitt väll? Jag tänker inte vara jätte blond utan tänker först färga det jätteblont & sen lägga i en liten naturligare färg tror jag men jag vet inte riktigt heller? Jaja,får se hur det blir. Hoppas det inte kommer att se ut som det gör nu iaf även fasst jag bleker det flera gg.

Här hemma är det full rulle. Liam spottar överallt på golvet & bråkar :( Alina sover,konstigt att hon kan sova i detta oväsen. Måste försöka styra upp det hära nu igen. Nu är kaninen allderles blöt av spott :(
Som småbarnsföräldrar har man inte mkt tid ;P

Fyyyy

Vad gott det jag beställde från Viktväktarna var. Chipsen,chokladen & godiset var helt underbart gott :) Men chokladen slog nog ALLT,kanske för att jag älskar choklad hehe. Svårt att inte låta bli dom bara! Man blir ju inte direkt mätt på gotta men idag fick det bli sånt till lunch ;) VV Chips & choklad. Sjukt igentligen att man kan sitta & äta sånthära gott & ändå gå ner i vikt va? Denna metod passar mig perfekt då jag får äta en kaka om jag vill bara jag känner att jag ill slösa bort poäng på en så :) Jag behöver verkligen en metod att följa som VV annars hade ag nog vägt 100 kilo nu snart :( Jag kan lix inte nöjja mig någongång & äter allderless för mkt godis & skräpmat :( Nu efter graviditeten innan jag startade med VV igen så åt jag en godispåse om dagen om inte mera,blev alldrig nöjd. Var Lördag varje dag! Pluss en massa Mc donalds,pizza,kebab varje dag typ :( Det är ju inte bra i längden. Inte för dom som inte är överviktig heller är det ju bra. På vissa sätter sig allt sånt på insidan i stället :( Nee,jag ser inte detta som en jobbig bantningsmetod,tänker knappt på att jag följer en diet igentligen,visst är ju ute efter att gå ner nu efter graviditeten till en vikt som jag trivs i men samtidigt lär jag mig att uppskatta hur man ska äta på rätt sätt för att må bra.

Snart ska vi hämta duktiga killen på dagis :) Han var så duktig & sov i sin säng nästan hela natten i sitt nya sovrum.
Efter dagis blir det kalas för Fredriks bror som fyller 18 år idag,åren går fort :O
Nu vaknade lillskruttan. Vi har varit på en promenix nyss & då somnade hon i vagnen så hon har fått sovit ute på altanen en stund nu :)

Lördag

Snart slut på Lördagen då,har hunnit med rätt mkt ändå idag. Har målat,Badat Alina,varit ute & lekt med Liam,haft besök,tvättat,gått en liten promenix & ungefär 1000 saker till haha. Dagarna går så otroligt fort så jag hinner inte med mig! Svårt att hinna med allt man vill när man har en liten bebis i huset ;) Tänkte jag skulle ha cyklat lite på träningscykeln men idag har det inte funnits tid till det bara. I går cyklade jag 30 min iaf & det var skönt att få svettas lite igen :) Man har ju varit så stel & haft ont överallt under graviditeten så det känns bra att röra på sig.

Knasigt väder det har varit idag,Sol,regn,blåst,hagel & åska. Märks att det går mot sommar :) Nu blåser det som tusan ute. Liam vaknade till nyss av att det tog i & blåste,knakar ju i huset när det blåser så han blev nog lite skraj tror jag :( Han är så duktig & somnar själv nu! I våran säng iof men han somnar iaf själv,det är så skönt att få tiden på kvällen till annat. Vi har måsta legat med honom i sängen från kl 19 tills man själv gått & lagt sig typ. Var evigheter sen jag kollat på tv´n tex men nu går det :) Visst blir det grin ibland men det gäller att vara hård & visa att det verkligen inte är farligt att sova själv,jag tror att om man tvekar & stannar kvar så tror han kankse att det är farligt att sova ensam eftersom vi är veliga om vi ska stanna kvar el om vi ska gå efter vi sagt godnatt mm. Så det gäller att vara tydliga med regler ändå även om det är svårt i bland. Han blir ju så stolt själv när han somnar själv också :)

Undra om man ska fara på Hemmet till veckan & visa upp Alina,har ju inte gjort det ännu. Gammlningarna tycker ju det är roligt när det kommer barn dit,Var ett tag sen jag var där nu :( Tyckte det var nyss jag jobbade med stormagen i vädret & hade foglossning.Dom tycker nog det är roligt om Alina kommer dit nu när hon är utanför magen :)  Har flyttat dit många nya nu,många som gått bort sen jag jobbade :( Undra om man jobbar i Bemmaningen efter föräldrarledigheten & när jag läst klart till Uska? Känns som jag vill prova något annat.
Akuten el BB lockar nog mest men svårt att få jobba som Uska på tex BB det är så populärt har jag hört. Sommarvikaiat kan man iaf ha en chans till. Jag hade velat haft min prektik där men även det är svårt för BM studenterna & ssk studenterna går ju före :( Men vi får se. Hade varit roligt & intressant att få prova på :)
Visst trivs jag på hemmet också där har jag lärt mig mkt. Synd att inte vikarierna får gå på demensutbildningar & andra utbildningar som lyftteknik mm,tur att personalen är bra på att visa & berätta vidare :)

Nee fy,klockan bara rusar i väg! Måste försöka komma i säng snart,annars blir det jobbigt i natt alla gånger Alina vill käka.

God natt.

cykel

Idag ska Fredrik fara till Iggesund & kika på en träningscykel till mig,en begagnad men ganska ny ändå :)
Har velat haft en sån jätte länge eftersom jag tycker det är roligt med spininng & cykling överhuvudtaget också kan jag träna när jag vill inne när Alina sover & Liam leker tex,perfekt! Vet att många tröttnar på dom efter ett tag & att dom bara blir ståendes mendå får det väll bli så då,har ju hur mkt plats som helst att ha den på så ;P Nee, men jag tror inte att jag tröttnar på den. Jag ska köra på den så mkt som jag hinner :) Men jag vill så gärna börja på spinning igen,det är så otroligt roligt! Inte rikigt samma sak som en vanlig motionscykel kanske men nästan iaf:)

Nu har Fredrik,Liam & Alina också blivit förkylda så nu är alla i hela familjen det. Jag börjar väll bli lute bättre iaf :) Inge roligt när Alina blir sjuk,hon är ju så liten :( Läskigt när dom är täppta i näsan,har köpt koksaltlösning som hon ska få om hon blir täppt,mest snorig nu.
Igår var vi på Bvc & vägde & mätte hon väger 4500 nu :)

Jag har fortfarande ont i foten :( Vill bar att det ska läka nu. Har ont i hälen nu också eftersom jag går på den :( Kan inte ha skor heller,iof har jag inte provat idag men de är tveksamt! Vill ut & gå NU!!! Skulle ha fixat ny linda & grejjer,tappade hela kittet i natt så jag sov helt utan,det kankse inte var så bra?Såg att jag blödde rätt mkt sen.
Vill bara ducha nu också men jag får inte :( Om 3 veckor ska ja ta bort stygnen,undra om det inte kommer att kännas ändå? Har ju knappt någon hud kvar mellan tårna,dom är allderles i hoptryckta haha,ser knepigt ut men men.

Nee nu ska jag kika runt lite!

Nu är det gjort!

Äntligen har jag tagit bort födelsemärket,el leverfläcken kanske man ska kalla det. Blev en lång operation,var inte direkt förinställd på det men men. Var lite läskigt såklart att ligga där när man visste att dom skulle skära ut en stor bit men det var bara bedövningssprutan som känndes & när han sydde. Var 5 st personer inne i salen med mig så jag kännde mig lugn. En farbror var så snäll & lugn & höll mig i handen hela tiden :) Han var jätte härlig! Ja,det var ju lite kompliserat pga stället det satt på haha men nu är det borta. Usha nu ska man gruva sig för att dom ska ringa & säga att det är canser el nå :( Fick låna krycka av mamma så det är lite lättare att gå nu iaf. Men det gör ont nu när bedövningen släppt.

Liam nästan lika gammal som Alina är nu.


Mussepigg

Alina fick ligga i Liams famn i saccosäcken när han kollade på Mussepigg & gud vad intresserad hon blev av tv´n det var ju så mkt färger att titta på :) Liam är så stolt när han får hålla i henne & så försiktig. Alina skrek & grina när jag tog bort henne från tv´n haha.

Fort

Dagarna går,tyckte nyss vi klev upp ju & nu är det redan kväll :( Har varit ute änu en runda runt Ström,denna gången med Liam,Alina,Alma & Johanna :) Köpte nya walkningskor idag & gud vilken skillnad det var att promenera.
Inte bra att gå med vanliga skor!
Liam kollar på Mussesklubb hus nu,sängen snart för honom. Han ska också upp rätt tidigt i morgon & följa med mej på sjukan. Jag vill verkligen inte dit,kommer göra jätte ont säkert.

Nu är det någon som är arg i vagnen,börjar alltid på kvällen & då duger nästan inget,säkert magknip :(

Glafis!

Snygg klädmatchning va? Haha,bilderna är i från morse då hon fortfarande hade sovkläderna på sig. Hittade ingen pyamas i natt när hon kräktes ner sig.

Sjukt

Alltså när jag & Johanna hade varit inne i Hudik på buspalatset så mäkte jag av en lååång repa bak på bilen :(
Nu när Liam skulle visa mig vad ren bilen blivit när dom tvättat den så upptäckte jag en ännu värre repa! Att folk inte kan ta ansvar när dom kör på andras bilar. Kunde skriva en lapp & sätta på bilrutan att dom råkat repa ner bilen & stått för kostnaderna tycker jag. Om det var jag så hade jag säkerligen åkt på att betala för då hade säkert någon sett mig göra det om jag hade varit fräck stuckigt därifrån.

Usha,jag är superförkyld nu :( Gör så ont i halsen på natten & jag kan knappt andas pga allt slem & hanlsen sväller igen. Dessutom har jag fått ont baki ryggen när jag andas & det har man väll när man har lunginfalamation? Var dumt att ge mig ut runt Ström idag kanske men det gäller ju att passa på medans man kan :)

Fullt upp hela denna vecka,i morgon ska vi till bergsjö efter vi lämnat Liam på dagis för vi ska skriva på faderskapspapperna,Onsdag ska jag ta bort födelsemärket :( Gruvar mig som tusan! Torsdag är det Bvc,om jag nu kan gå ens? Lördag är det besiktningsdax,har säkert glömt något också haha.

Nu är det någon som är lessen i vagnen.

Lång prommis

Passade på att följa med runt Sröm idag medans Liam & Fredrik åkte i tvättade min bil i Hudik :) Ovant att gå så långt & jag fick ont i fötterna,måste verkligen köpa riktiga skor som man kan gå ut & gå i.
Alina sov sött i vagnen hela vägen.
Nu blir det middag snart!

Sista magbilden

Liam Kramar om syrran som ligger i magen <3

Tjenixen

Igår for jag Alina,Johanna till Sundsvall & träffade Anna,ikade på hennes lägenhet som var jätte fin & behändig sen for vi till Ikea & kikade lite. Jag passade på att handla saker till Liams & Alinas rum som vi ska ha uppe brevid vårat. Blev Lampor,mattor,drapperi,Babygym,leksaksback & lite annat småkraffs som vanligt. Sen var vi på Birstacity,blev en tröja & en scarf till mig själv & kläder till ungarna,hade ju 50kr att utnytja på Polarn & pyret  så :)

Tröjan som hon har på bilden fick hon i går storlek 50 men den var stor så hon kan nog ha den längre,var lix en omlott tröjja med knytning :)
Hon tyckte det var spännade i gymmet tror jag ;) Hon har flinat jätte mkt idag desutom,hela tiden när man tittat på henne :) Nu sitter hon & Liam & leker med babygymmet. Liam har verkligen en bråkdag idag :( Ska gå ut & busa med honom sen! 

Ammat nästan hela morgonen idag :) Både med & utan amningpump & pumpat ut,synd att hon inte blir mätt bara :( Men det är så roligt när man tränar amning & det funkar ganska bra.

I Fredags blev det buset & gud vad folk & ungar det var! Tur Johanna kunde följa me & busa med Liam :)

Liam håller Alinas hand :)

Schoppat

Hos Viktväktarna.se nyss,lite gotta med få poäng inehåll :) Visst,man kan äta chips,ostkrokar,ja vad man vill bara man håller sig till soina points men dessa små påsar med chips som jag beställde är mera behändiga då man slipper mäta upp & kolla upp hur många poäng det är i tex ostkrokar. På dessa påsar ser man hur mkt poäng hela påsen inheåller,vilket bara var 3 poäng för hela påsen. beställde ävn chokladbars eftrsom jag ÄLSKAR choklad & det är ganska mkt poäng i vanlig choklad & mkt mindre i dessa.Blev godis också berry kisses,låter gott :)

Nu sover mina små änglar,Liam somnade på 3 sek efter lite gos med Lillesyrran som låg brevid & sa godnatt. Hon fick massor av pussar & gosa nos :) Alina sover i sin vagn här nere nu efter en massa käk.

Liam & Alina är så lika tycker jag!Svårt att se på bilder hur lik dom är men när man ser Alina i verkligheten syns det verkligen att hon är lik Liam när han var bebis :)
Har tagit ett tag att uppdatera med alla bilder,Fredrik har hunnit kommit hem nu också & Alina har vaknat. Tänkte se om hon reagerade när hon såg pappa & det gjorde hon verkligen från att inte ha flinat på hela tiden inne så sken hon upp som en sol så fort hon såg Fredrik,då måste hon flina medvetet nu ju!

Äta

Det är vad som gäller för Alina hela tiden nu,man kan inte fatta att hon kan få i sig så mkt :O Hon äter både bröst mjölk pluss ersättning,det är ju bara ersättningen hon blir mätt av så det är mest det hon får nu.
Var ju på Bvc idag & hon hade gått upp till:4350 gram :) Börjar bli en tungklump nu,goá kinder har hon också fått.
Alina fick något på tungan som Liam också fick när han var bebis som kunde få bort torsken,något blått & det såg ut som hon varit i blåbärsskogen efter det hehe,hoppas det hjälper för tydligen var det väldigt besvärligt med medicinering av torsk. Både hon & jag måste få & varje gång hon tussar på napp/nappflska så måste den kokas varje gång :/ Amningen hade hon ingen ide om eftersom jag redan provat allt & det finns inte så mkt kvar att göra än att använda amningnapp & pumpa så hon får i sig lite bröstmjölk iaf & sen ge ersättning tills hon blir mätt. Jag tränar & tränar utan amningnappen också,går tyvär inte bra :( Nu är det som det är & jag ska försöka att inte stressa upp mig på amningen,tack för alla tips & råd men har tyvär provat alla utan resultat.
Nästa vägning bli nästa Onsdag,tog en tid då Liam är ledig i från dagis & kan följa med :) Han vill ju så gärna det.

Nu sitter jag med en liten gnällig tös i knät,vet inte om hon är hungrig Igen,åt mkt innan vi gick ut på en liten prommis & det var för ca 30 min sen. Hon äter som en häst! Limpan tycker det är roligt att följa med ut & gå,bara runt lekparken här uppe där vi bor :) Perfekt bit att gå för honom. Nu bygger han tågräls i långa banor,snart dax för sängen. Fredrik är i stan & fixar me min bil innan det är dax för besiktningen.

Nee,nu är det någon som vill ha käk, IGEN :P

Ännu ett bakslag :(

Alina vägrar ju bröstet helt nu & tar bara flaskan,hur mkt jag änn tränar så går det inte. Fick tipset på familjeliv.se att testa amningnapp vilket jag redan testat med Liam & det gick inte alls. Men idag när vi var & handlade så tänkte jag att ähh,vad kan jag förlora lix om jag provar igen så jag köpte en. Provade på n gågn när jag kom hem & det gick ganska bra faktiskt förutom att hon inte blev mätt såklart & spydde som en gris! Jag som tyclte Liam spydde onormalt mkt som bebis,han hade ju fontän spyor då det bara sprutade ur honom men DETTA var ÖVERALLT,i hela vagnen hela hennes ansikte & inne öronen hela håret ja ÖVERALLT som sagt! Var bara att bada henne. Hon kan verkligen inte tåla min mjölk :O Provade amningsnappen nyss men då knölade den bara i hop sig & hon höll på att suga in hela amningsnappen i munnen,skit läskigt ju!! Den bara glider i från min fingrar när jag håller i den också. Kan det inte vara farligt med sånna? Sökte på internett men fans inget svar på det,bara att amningsnapp inte var bra för dom inte fick i sig tillräckligt med mjölk & brukade gå ner i vikt efetrsom det var hårdare att suga på den änn vårtan & på så vis så förvann även mjölkproduktionen efter hand också :( Ja,vad ska jag göra? Jag har provat ALLT!
Nu går det ju att pumpa & ge i flaska,iaf hemma då men nu spyr hon ju upp allting ändå :(
Känns som ALLT är emot att jag ska amma! & så kan man ju fråga sig om det är värt allting? Har provat allting nu & jag mår dåligt av detta att det inte funkar som det ska & alla kan ju faktiskt inte amma,det är inte bara att slänga fra tissen & amma för alla tyvär,även om många verkar tro att det är så. Jag tycker nog att det är bättre att kunna njuta av bebis tiden när den ändå går så fort istället för att tänka sig galen på detta med amningen! Men jag kan inte låta bli :( Känner mig som världes sämsta mamma som inte kan amma!! Det gick ju så bra i början. Tror det var den dära jäkla torsken som ställde till det,borde få medicin för att få bort det.

Morning

I natt har det inte blivit mkt sömn iaf. Alina har varit jätte gnällig hela natten,märkte i morse att hon var jätte varm & röd så det är säkert feber. När Liam vaknade var han typ likadan :( Så det blev inge dagis idag!
Nu sover iaf Alina efter några tappra ammningsförsök som inte lyckades så hon fick flaska med bröstmjölk i stället,tyvär spydde hon upp all mjölk så hon blev hungrig igen & fick ersättning & fick behålla den & somnade gott :)
Knepigt nog verkar det som hon inte tål min mjölk :( Hon spyr upp precic allt & blir hungrig igen lika fort.
I natt var 1a natten vi fick ge ersättning,det har ju alltid funkat me ammnigen på natten men inte i natt :( & jag orkade inte ge det så många försök heller när man är helt slut & trött :( Känns så misslyckat att det blir mer & mer esrättning pga detta men vad ska man göra? Mat måste hon ju få. Försöker iaf få i henne bröstmjölk men som sagt har hon börjat spy upp allt :( Måste höra me bvc på torsdag hur tusan det kan bli som så att hon verkar inte tåla min mjölk? Den ska ju vara anpassad till henne lix. Sen går inte torsken bort heller så jag hoppas hon får medicin så det går bort & då hoppas vi på att det går bättre att amma då.

Nu ska jag gå & kika till min stora bebis som sitter på toan & bajsar :) DUKTIG KILLE! <3

Bilder :)


Glad påsk

Gud vad påskgodis jag har ätit. Liam också för den delen,han har hur många påskägg som helst fulla me godis,allderless för mkt! Kommer att räcka till jul om inte vi hjälper honom att äta haha. Mkt hål i tänderna kommer det säkerligen att bli. Han hatar ju att borsta tänderna & svårt är det när han vägrar att gapa.
Nu har Liam börjat bajsa på toan,han har oftast bara kissat förut men nu gör han även nr 2 :)

Liam & Fredrik har farit till stugan för att grilla korv. Jag & Alina får stanna hemma,känns inte så lockande precis att trussa i snön med henne,går ju inte precis att ta me vagnen uti skogen. & så känns det inte så roligt att fara dit ut när det strular me ammningen. Efter dom varit dit ska vi fara och äta påskmat hos Fredriks fam.

Nu är jag less på allt godis & skit mat nu vill jag börja äta nyttigt! Jag ska nog börja äta viktväktar mat på Måndag tror jag. & börja motionera mera! MÅSTE sluta me allt godis jag proppar i mig varje dag & knappt äter nå mat :( Känns inte bra att amma då heller när man inte äter nyttigt precis :O Bättre att äta vv mat då :) Det är ju vanlig mat fasst i rätt mängd :)

Jaha,undra vad man ska göra nu då? Alina bara sover & sover som vanligt :P

Dagen

Idag var vi ju på Bvc för att väga & mäta Alina,hon hade gått upp jätte mkt sen sist bara på 1vecka:O Syns i ansiktet på henne att kinderna blivit lite rundare :) Knns bra att veta att hon gått upp av ammningen!
Nu börjar ammningen tyvär strula på allvar :( Hela dagen idag har det strulatförutom i natt. Men har inte gett upp & gett ersättning utan har försökt & försökt & hon har fått tag & sugit ett tag sen släpper hon & det tar en evighet tills hon får tag igen & kan äta en stund till,sådär har det varit hela dagen & hela dagen har gått åt till att försöka hitta ställningar osv. Bäst går det att ligga vilket är synd! Kan ju inte precis ligga på stan & amma,inte så roligt om man ska hälsa på någon heller :( På Bvc sa hon att vi skulle avakta & se hur det går tills nästa vecka.
Alina har ju torsk på tungan samma som Liam också hade,visste inte att dom kunde få lite ont av det & få svårt att äta :O Så det kan vara det & jag hoppas att det är der för nu ska vi pensla på tungan med wishey vatten & se om det försvinner annars får vi nog nå svampmedel så jag hoppas att hon kan tissa bättre efter det,håll tummarna!
Tog nummret till ammningshjälpen idag så ska ringa dit i morgon & höra om dom kanske har nå bra förslag.
Fasst jag fick så mkt hjälp när jag låg inne på BB med Liam med ammningen då,så jag vet ganska mkt om hur man ska lägga till rätt & så men ändå funkar det inte nå bra :(
Hur kan det bara vända? Det känns så hopplöst! Varför kan det inte bara få gå bra när man verkligen vill någonting?
Jag blir så lessen & stressad när det inte funkar & det är så hemskt när man ser att hon också har det jobbigt med att äta,fyy!! Jag gör iaf allt man kan & det är att försöka även om det är jobbigt & man har en 3åring som också vil ha sin uppmärksamhet på sidan om,idag har jag bara ammat & ammat känns det som & det märks att han bli avis & vill gärna stå brevid & skrika & dra i mig för att få uppmärksamhet & då blir det ju bara ännu mera sressigt.
Har iaf tagit med Liam till min mormor idag så han fick påska lite :) Han har ju varit påskärring på dagis idag också,gullungen var så söööt!! Synd att han var så trött bara,har nog varit mkt bus idag på dagis idag & han som inte sover middag längre,nu har han precis duchat & snart blir det sängen för han,vet inte hur många gånger han hållt på att somna idag.  I morgon är han ledig från dagis iaf <3

Oj,vilken dimma det är ute,ser knappt ut genom fönstret. Undra om det kommer några påskkärringar & vill ha godis ikväll? Dom får skynda sig på i sånnafall för godiset är snart slut.


RSS 2.0