Fredag :)

Skönt med helg :) Idag har Johanna varit här en sväng & hälsat på Vi gick på promenad & käkade apelsiner & drack kaffe hehe.. Sen har jag,Fredrik & Liam varit till Mamma & Pappa en sväng och drack lite kaffe :D Gött med kaffe haha.. Sen har det blivit träning också provat lite nya övningar med hantlar el hantlar o hantlar jag har 1,5 liters flaskor fyllda med vatten :) Går lika bra det!! Imorgon ska vi in till Hudiksvall en sväng & kika lite var länge sen jag var dit nu så roligt att få komma ut lite hehe på kvällen ska Fredrik till en kompis så då blir det väll att jag & Liam myser framför tvn :)  Ikväll så kollar vi på lets danse el jag gör det Fredrik håller på med datorn laddar ner lite bra musik som jag ska ha på mp3n sen hehe.. Liam sover :) Den som ska vinna lets dance tycker jag är karl-petter han är så rolig fasst kanske inte bäst på att dansa men ändå han har humor han hehe.. Ahh har träningsvärk i mina armar för jag provat lite nytt såna dära övningar som ska få bort gäddhänget :) Imorgon ska jag prova lite grejjer som ska vara bra för tuttarna :P Roligt att träna ju hehe. På måndag ska jag,Liam & Johanna till Hudik och jag ska skicka in bilden på Liam som ska vara med i fototävlingen :) Sen ska vi på kraftvalvet och köpa ett prova på kort för spinning som bara kostade 100kr för 5 gånger BILLIGT!! Men det är nog för att konkurera ut andra gym! Men så sånt ska vi ABSOLUT köpa hehe. Men kan ju bara träna på kvällarna då Fredrik kan vara hemma med Liam och tror det var bara kvällstid dom hade spinning om jag läste rätt :) Hoppas bara man orkar har provat 1gång förut då gick det bra men nu har jag sämmre kontition orkade inte cykla i sommras iaf haha orka en liten bit men sen vända jag haha usha.. Nää men det ska bli jätte roligt att få komma ut & göra något! Skönt att få träna lite i grupp fasst pinsamt haha.. Nää nu ska jag låta Älsklingen sitta här och göra klart haha. Ska bara skriva in dagens motion/träning :) Kram på er!


Dagens motion:

1 timmes promenadimage3
300 situps
ca 20 min olika övningar med hantllar

Fototävling :)

Igår hämmtade vi ut Liams 1årskorten  på bärs foto i Hudiksvall då fick man göra en förstoring på 1 kort billigare än i vanliga fall plus att man då vart med i en tävling där man kunde vinna 8000kr i resepengar :) Dom skulle sätta upp kortet på guldsmeden sen fick folk gå och rösta på vilket dom tyckte vart finast :) Tror våran stilige kille vinner jag hehe :P Idag har det inte hänt så mkt jag och Liam har varit på en liten promenix till mamma & pappa gick ganska bra att gå idag men hade inte kunat gå 1 mil :( Så vi var där en stund vägde mig också och jag hade gått ner till 61,9 :) Snart nått mitt mål hehe.. Sen gick vi hem och åt lite lunch och lekte :) Sen kom Älsklingen hem från jobbet så nu ligger han i söffan och äter tacoschips hehe.. Jag har ätit lite jag med för mina sista poäng! Såå skönt igentligen att man kan i princip äta vad man vill hehe.. Liam ligger i sängen och små pratar för sig själv han vill inte sova :( Men han sommnar nog strax! Har tränat ganska mkt idag och anna har lärt mig hur man ska göra för att bli av med gäddhänget :D Så det var bra hehe.. Ska köra sånna övningar i morgon.. Hoppas jag verkligen håller detta nu när jag går ner i vikt det är ju såå svårt att få bort dom sista kilona men nu när jag märker att jag går ner så vore det dumt om jag fuskade, Det var länge sen jag vägde 61 kan jag säga!! Man ser på kort nu hur man har förändrts :) Så det är roligt att se fasst magen tycker jag inte minska så himmla mkt men andra som ser tycker det. Det är svårt att se på sig själv också!! Har bara 6 kilo kvar nu till min målvikt som är 55 ju hehe.. Minns det som igår när det var 20 kilo kvar det har tagit tid det hade kunat gått fortare men ändå tycker jag att det har varit lagom takt ändå så nu till sommaren ska jag vara i mål :)  Nee jag har ingen aning om vad jag ska skriva mera så jag slutar väll här då blir väll mer i morgon! men träningen ska jag skriva in här nere iaf hehe.. Kram på er!
 vikt nu:61,9 kg
motion:300situps, 300 lyft med hantlarna, ca 25 min promenad.

Nytt

Nu har jag äntligen fattat hur man börjar blogga :) Tack till Emma som visade mig hehe.. Ja jag tänkte väll börja med att skriva lite om mig själv & min familj.
 
  Jag heter Sofie Magnusson & bor med min sambo Fredrik & våran älskade son Liam & en katt som heter Nisse i en liten by utanför Hudiksvall som heter stocka. Jag är 21 år och är just nu mammaledig, Just nu så motionerar jag mkt och försöker träna lite hemma :) Eftersom jag vill gå ner dom sista kilona :) Har gått ner 18 kilo efter jag fick barn :) Kör efter en metod som heter Viktväktarna & jag tycker det fungerar väldigt bra!! (har provat det mesta)  Jag har gått hotell & resturang pogramet på gymnasiet till servetris har jobbat lite som det men vet inte om det är vad jag vill göra i framtiden! Funderar på att utbilda mig till uska eftersom jag har jobbat mkt inom älderomaorg och trivs till viss del med det! Och eftersom utbildningarna oftast är gratis så varför inte? :D Nu till sommaren har jag sökt jobb på hagängsgården i harmånger där jag har jobbat förut hoppas bara att jag får det :) Nee men jag kommer väll att skriva lite allt möjligt i denna bloggen men mest om bantningen och träningen! Och min familj såklart :D Fick barn när jag var 20 år ganska ungt men det är det bästa jag gjort!! Ångrar ingenting!! :) Min son är det bästa som finns :D Och min kar så klart :) Nee men iframtiden hoppas jag vi hittar ett hus & skaffar syskon åt Liam :) Det var väll lite om mig det hehe..

  tänkte passa på att klämma in lite längd och vikt här så ni får se om jag går neråt el uppåt hehe sen skriver jag i vilken form av motion ja har gjort varje dag :) Idag har jag inte varit ute och gått eftersom jag gått 1 mil nästan varje dag förra veckan & i början på denna så nu har jag fått så rysligt ont i hälen i senan det känns så obehagligt så jag tänkte vila tills det blir bättre kan inte ens få på mig ett par skor :( men jag tränar lite styrka hemma i stället :)


Vikt nu:62kilo
längd:170cm

motionen i dag har varit: 130 situpps & kört med hantlar ca 15 min


 det var väll det! Skriver mera i morgon ska försöka lära mig lite mera nu hur man gör sidan lite snyggare :) Kram ni som läser :) image4


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0