Tjoho!

Ja, Jag kan säga så hära. Igår var det en jobbig dag. Usha! Jag har så otur med räkningar så det finns inte! För ca 4veckor sen fick jag en påminelse från Länsförsäkringar bilförsäkringen. Jag ringde genast upp dom därför att jag inte fått den första räkningen & jag hade ju faktiskt tecknat autogiro desumtom! Mren dom sa bara att alla fick en påminelse innan dom börjar dra från autogiro. Så den första avin måsta man betala in penar. (varför skicka påminelse) Aja men iaf så gic jga in på min internett bank & betalade den på 695kr. Det stog att pengarna kommit in då, Men igår när jag ick in & kikade på mitt konto stog det att det var en summa till Länsförsäkringar som inte kommit in till dom. & nu fanns det inte 695kr på mitt konto :( Så jag ringde dom & sen till banken & tydligen var det jag som hade skrivit helt fel dato när pengarna skulle överföras till Länsförsäkringar! Ahh så jag fick tills var betala idag annars är din bil oförsäkrad! Öhh jaha men jag har inte 695 kr på kontot idag så jag kan inget göra! Men som tur är så kunde jag låna ifrån Liams sparkonto & betala in till Länsförsäkringar. Slipper jag köra oförsäkrat. Jag får ju lön den 27e så det är bara att jag betalar tebax då :) Men jobbigt när det blir sådära! Usha! Nästan bättre att inte ha på Autogiro tycker jag För dom drar alldrig pengarna när dom ska! Nu vet jag inte om dom kommer säga att dom fortfarande ej fått in pengarna men jag har bevis på det! Ska ringa dom sen. Har skit mkt ställlen jag ska ringa på idag! & inga pengar på telen jag har :( Igår ringde jag från mormor men vill inte göra det igen för det blir ju så dyrt. Också måste man ju nuförtiden sitta 3 timmar i telefon kö vart änn man riner så nee!!

Har varit ute på en promenix med Alma nu efter jag skjussat Liam till dagis. Var skönt väder ute även fasst det var kallt & frost. Men skönt att man börjat röra på sig mera nu & kommit på rätt spår med maten :) Nu gäller det bara att hålla det också!

Igår jobbade jag. Var roligt kändes som evigheter sen. Och jag har fått jätte många turer nu framöver så nästa månad blir det bra lön :) Och det är ju kanon när det börjar att närma sig jul. :) Ja, Tänk jul! Tyckte det nyss var sommar. Det år så himmla fort!

Nee nu ska jag plugga lite. Passa på medans man har lite lugn & ro :) Går bra med dataupgifterna är faktiskt snart klar med kursen :) Då är det bara att kolla vilka böcker man ska ha när man läser omvårdnadsprogramet. :) & Matte är det ju också & svenska bla bla bla en massa kärnämnen man sket i på gymnasiet :( Men iaf så har jag väldigt svårt med matte! Men kanske det går bättre denna gånegn. Hoppas! & Hoppas att man hinner jobba å pass mkt så man får in iaf några tusen lappar i månaden!

Det ligger en hel hög med papper på mitt dataskrivbord just nu. Saker som ska skicka is mm. Men humm det konstiga iär att jag redan skickat in studiebidrags ansökan men nu ska jag fylla i samma papper igen? Kanske det jag skickade kom bort.! :( Ettt till ställe att ringa idag.

Nee plugga nu Sofie!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0