Tankar

Jag har rätt så mkt tankar just nu. Hur man ska få sig ett fasst jobb tex? Är det helt omöjligt om man inte har det rätta utbildninge? Ångrar mig att jag inte valde rätt på gymnasiet! Men hur lätt är det att bara bestämma sig för vilken gymnasieutbildning som var rätt igentligen? Jag gick ju Hotell & Resturang med utbilning Servetris, Men nu tycker jag det bara var bortkastade år igentligen! Jag vill inte jobba som servetris längre, Visst det är roligt tycker jag men sen är det inte så lätt när man inte är duktig på huvudräkning eftersom det är mkt sånt inom det yrket genom att man använde kassan mkt. Jag hade nog passat bättre på vårdpogramet men just då tyckte jag inte det! Men nu känner jag att hade jag gått det hade jag nog fått bättre chanser till jobb! & Jag trivs ju inom det yrket jag tycker det är helk OK! Men nu som när man inte har nått jobb framför sig så blir man orolig på nått vis :( Dom hade ringt om en ledig tur igår men med min otur så hade jag inte mobilen med mej, Åkte för att hämta Liam & under den korta tiden hade dom ringt & när jag ringde upp var turen borta :( Dom sa att det säkert blev mera turer denna vecka men ändå usha hade velat haft turen ändå ju!! Men men inget att göra någonting åt! Hoppas att dom ringer idag igen!! Jag vill verkligen jobba, Vill inte bara gå hemma & drälla!!!

Också får jag lite Panik över att man säkert inte kommer hinna få nått fasst jobb innan nästa barn vilket skulle vara bra! Men samtidigt är det så svårt att få fasst jobb nu det kommer säkert att ta 10år innan jag får nått sånt! & Inte känner jag för att plugga längre, Känns skrämande med studielån & kanske även då att man inte väljer rätt utbildning :( Jag vet inte vad jag ska utbilda mig till isånnfall känns inte så lockande att betala för att bli uska när man tjänar så dåligt inom vården heller! Men jag ska ringa till Komux & höra om dom har några gratis utbildningar som dom brukar ha men även det känns skrämande för att även om det är gratis så måste man även ha nått att leva på liksom & undra om man hinner jobba extra då när man pluggar? Jaja det går att höra sig för iaf :) Men jag & Fredrik har ju pratat om syskon till Liam inom en viss framtid som inte får bli allt för utragen eftersom i vill att sykonen ska ha något gemensamt inte mera än 3 år har vi sakt nu, Vi sa ju 2 år först men den tiden är ju som ni ser förbi haha.. Men ska Liam få ett syskon tills han fyller 3 år så är det snart dax att starta! Iaf om ca 5 mån sen om det blir om ett halvår gör väll inte så stor skillnad men 6 månader går med raketfart & just nu vet jag inte om jag är redo för det! Men tiden kan ändra sig & jobbar jag 6 mån så får man högre föräldrarpenning vilket gör stor skillnad än det lägsta som vi hade när Liam var bebis! Så på så vis är det en bra lösning att veta, Men sen vet man inte hur försäkringskassan ser på det även om jag har rätt till hel föräldrarpenning så får man väll säkert inte det alltid är det nått som står ivägen :( Men vi får se helt enkel vad tiden visar :) Man är bra sugen ibland men ändå inte just nu! Men mkt kan hända inom ett halvår som sakt :)

Ja det var skönt att skriva av sig lite iaf, Sen om någon läser spelar ingen roll bara jag får skriva :) Tycker om att skriva! 

Kommentarer
Postat av: Erik

du kan ta ett jobb som toalett städare

2008-09-09 @ 13:03:40
Postat av: emma

ja, jag grubblar med mkt över plugg, utbildning, jobb (fast jobb) osv :/

2008-09-09 @ 19:31:42
URL: http://emmavictoriia.blogspot.com
Postat av: Marie [Williams Mamma ♥]

Tack så mkt =)

2008-09-10 @ 12:23:12
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0