Humm?

När man gör kokosrutor? ska inte om vara bruna? Alltså själva glasyren är uppe är ju givetvis brun. Men inte själva kakan. Ska man inte ha kakao i själva degen också? Det stog inte det i reseptet, tog i lite änå utifall det inte stog men att det skulle vara det ändå. Men kakan vart typ vit änå & brun uppe. Ska det vara så? Fredriks farmors kokosrutor är ju helbruna. Har allrig sett att om varit ljusa som mina är & bruna där uppe? Smaka typ pankaka & kaffe av dom :O Åhh, jag kan allrig baka. Jag som tänkte åhh vad bra nu har jag mkt fika bröd att frysa in. Men nu vågar jag inte bjuda på dom :( Jag kommer nog att kunna äta utav om, är en riktig kaffebröds älskare även om dom inte blev så goda haha. Hum? Jaja, nu blev et som et blev! Fan skulle ha tagit i mera kakako! Typsikt! Hur gör ni när ni gör kokosrutor?

Kommentarer
Postat av: Linda

Hejsan!

Jo du ska ha kako i smeten.





Här är receptet på Snoddas/kärleksmums.



SMETEN:



150g Margarin eller smör

2 ägg

3dl socker

2tsk vaniljsocker

1msk kakao

4 1/2 dl vetemjöl

2tsk bakpulver

1 1/2 dl mjölk



GLASYR:

75g margarin eller smör

1-2 msk kallt kaffe

1 msk kakao

2 tsk vaniljsocker

3 1/2 dl floursocker



Garnering: Kokosflingor (riven kokos)



det där receptet är till ca 30-35 bitar

Men jag rekomenderar att du dubblar alla ingdridienser för då blir dom tjockare och mkt mkt godare.



Och Glasyren borde du dubbla på allt.

För det är gott med mkt glasyr på "kärleksmummsen"

Ha det toppen Sofie!







2009-02-13 @ 22:09:14
URL: http://lindawik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0