Hårdkväll

Måste ha varit en hård kväll för Fredrik i går,han sover fortfarande! Fick lite alvedon av mig i morse sen somna han om.
Natten har inte varit så enkel för mig heller,igår när jag skulle lägga mig så vakna bägge barnen och kunde inte somna in. inte blev det bättre av när Fredrik kom hem heller då de ville till honom.
Fredrik började snarka så fort han lade huvudet på kudde vid 03 i natt men Liam höll mig vaken till 04,somnade till ca 1 timme sen vaknade Alina och kunde inte somna om förens lite välling och lite gnöl.
Alin äter fortfarande på natten,igår natt fick hon vid 01 sen vid 05. Antar att hon behöver det!
Det gör inte så mkt att hon vaknar och vill äta,inte för mig iaf.

I morse när vi kom ner var det 13 grader här nere :O Så det var bara att pysla på barnen tjocktröjor och raggsockar och börja elda!
Motvilligt måsta jag slå på elementet i köket :( Dyrt med direktel men vad ska man göra.
Just nu får jag vara glad att det räcker med ett element på slaget,vi eldar ju i kaminen så i vardagsrummet är det varmt hela dagarna även många andra delr här ner då vi har värmepump som värmer men det är inte tillräckligt.
Köket måste vi ha på element pluss lekrumet,igentligen har vi en fläkt i från vardagsumet som går genom till lekrummet som blåser ut varmluft men vet inte om det hjälper så mkt.
Uppe så går murstocken genom   Liams & Alinas sovrum den sitter lix i en utav gaderoben så den dörren står öppen och då fugerar det som element dit,där är det varmt & gott :)

I vårat sovrum måste vi snart slå på också men än så länge värmer kaminen upp även där då värmen stiger.

Ush,känns så motvilligt att slå på element nu! Jah hoppas att när vi köper det att vi får låna upp och instalera en vedpanna! Kostar ca 300 tusen men det är det värt än att få räkningar på över 6 tusen i månaden på vintern!

Jaja,nu är det iaf varmt & gott här :) Vad har ni för uppvärmning ni som bor i hus?

Blev inge Hudik idag,får bli Julskyltningen i morgon i stället :)

Behöver jag ens säga att det inte blir något bad på Söndag? Vad var det jag sa? Liam är förkyld :( Börjar bli läskigt det hära,precis som att vi inte SKA åka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0