God morgon

Idag har jag bestämt mig för att köra vv igen,måste verkligen det innan jag rent ut sagt äter i hjäl mig! Jag äter och äter och äter allt som kommer i min väg och jag mår dåligt av att vara så osund,inte bra för kroppen att hålla på och äta så mkt onyttigt som jag gör. Skillnad om man kunde äta av det goda men i måttliga mängder,det kan inte jag så länge jag inte går på något program,synd det! Jag har nog lite matproblem iaf är det så jag tror att det måste vara.
Jag kan sätta i mig 10 kokkosbollar på en dag,inte på raken men under en hel dag,säkert flera också pluss en massa annat skräp,godis,chips. Skulle gjort en matdagbok för hur mkt jag stoppade i mig i går,det var så mkt så jag inte minns ens. El under hela helgen :O Jag är en riktig gottegris.
Men nu ska jag försöka komma tillbax till motionen och löpningen! Tror jag börjar med en morgonpromenad ner till affären,dom öppnar kl 9 tror jag,soligt och fint ute så inga ursäkter inte.

Kommentarer
Postat av: ewa

haha de låter som mig de där."äter allt som kommer i min väg" och lite till..inte bra men sån är jag..syns jag oxå tyvärr;)

2010-09-14 @ 11:49:19
URL: http://ewawiklund.blogg.se/
Postat av: Madeilene

jag funderar också på vv... funkar det bra? hur mkt har du gått ner på det?

2010-09-15 @ 21:30:03
URL: http://justmadde.blogg.se/
Postat av: Sara

Känner igen mig i detdär med att gå å småäta massa gott hela tiden, hellst när man e ensam när Andreas jobba haha! Men jag tror knappast det gör nå för din del du är ju så smal :O)

Borde ta å träffas nån dag!

2010-09-15 @ 21:48:15
URL: http://zaralindgren.blogg.se/
Postat av: Sofie

Madelene: Ja,det funkar kanon! 1a gången efter ag fick Liam gick jag ner från 80 till 55 :) Nu väger jag mera,väger 62 nu men ska försöka komma ner till 55 igen :)



Sara: Haha,visst är det så? När man är ensam har man så tråkigt så man går och ränner i från kylen till skafferiet hela tiden. Jaa,vi måste träffas!

2010-09-16 @ 22:04:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0