Chou Chou

Gick ju kanon bra idag för Liam hos Tandläkaren,gapade så stort & fint så. Inga hål och en varsin tandborste till Kidzen. Liam fick också välja en lite sak när han var färdig,det blev en ring,som vanligt! Han tar alltid ringar ;)

Dagens lunch blev rester av Panäng grytan i från igår,för mig iaf. Liam ville ha Hamburgare så jag stekte en sån till honom. Alina fick Kyckling & grönsaker. Föresten, har ni hört att det är farliga gifter både i Barnmaten & i barn gröten? I gröten var det så mkt att Livsmedelsverket tyckte att man inte borde ge det till sina barn & vi har slutat med det,Alina tycker ändå inte om gröt & då känns det bara onödigt! Det är mackor,fil,yoghurt,välling som gäller för henne just nu. Barnmaten ger jag ändå,fasst trappar av mer & mer med den också nu när hon kan äta samma mat som resten i familjen. Smidigt att bara ta fram en burk ur kylen och värma men onödigt om det inte är bra för dom små. Men vore det så allvarligt som det lät så tycker man att dom borde stoppa det på något sätt. Sinnessjukt hur dom kan låta det finnas gifter i sånt som barn ska äta!

Är det bara jag som hatar när det har varit soligt & fint ett tag & vårkännslorna börjar krypa sig på sakta men säkert sen svich,en massa snö,igen!

Jobb både Lördag & Söndag för min del,känns roligt! Men tänkte på det att jag faktiskt glömt bort mkt eller glömt & glömt men man kommer lätt ur det när man varit hemme ett tag. Som tur är brukar det gå fort att komma i gång igen.

Nää,nu ska jag passa på att kika runt lite medans Alina leker med sin Chou Chou docka,hon sitter & pussar på den just nu,gullhöna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0