Helgen är kommen

Fy,vilken natt. Trode huset skulle blåsa bort :( Men det stannade där det skulle däremot så lossnade våran tv antenn & slängde emot väggen så Fredrik fick försöka knyta fasst den genom balkondörren kan säga att det blev kallt att ha balkongdörren uppe,det bara flög in snö! Sen blev det mörkt=Strömavbrott. Alina blev rädd och kunde inte somna om och jag är också rädd när alla lysen slocknar och det blir knäppt tyst,det är så ovant! Att man tänker inte på att människor faktisk levt så,utan el. Hur klarade dom sig igentligen?

Kallt var det inne när vi steg upp,var bara att börja elda i kaminen!


Längtar till våren! Sommaren är för varm för mej,men vår får det gärna vara,alltid! Fasst på ett vis ser jag fram emot sommaren också såklart. Härligt att kunna gå barnfota och leka med barnen ute på gräsmattan :)
Jag kommer att jobba de flesta dagar om jag kommer att vara I harmånger så har jag valt 75% det är lagomt när man har småbarns,skulle alldrig kunna jobba 100% om jag själv fick välja att jobba mindre när jag har smått sen om jag fick ett jobb som var på hundra så skulle jag väll inte tacka nej heller kanske men just nu kan jag välja själv :) Har föresten skickat in min ansökan på BB nu :D Ingen ide att tro att jag kommer att få det och det är jag väl medveten om eftersom jag inte är färdigutbidad men jag skrev med i ansökan att jag är intresserad att jobba där när jag är färdig. Men man ska ju alltid söka,det vissar ju bara att man är intresserad,eller hur?


Ikväll ska jag & Liam göra tårtor tills i morgon,gud vad han längtar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0