Ceasar

Ceasar har börjat skvätta pink överallt i köket,väggar,panelen,stolarna :( Ringde till vetrenären nu där han kastrerades och frågade hur jag skulle göra för man kastrerar ju en katt för att dom INTE ska skvätta inne som en typsikt okastrerad han katt brukar göra. Hon sa att vi ska avvakta och se nån vecka innan dom tar blodprov för att utesluta sjukdomar osv men hon trode att det var ett typsikt han katt betende som han INTE ska ha som kastrerad!

Ja,såhär går det ju INTE att ha det,just nu är det en obeskrivlig lukt här hemma! Har skurat & skurat men det hjälps inte :( Fortsätter han blir det avlivning,tyvär! Det är väll ingen som vill ha en katt som skvätter pink överallt?
Men om ni vill,hör av er ;)

Vi får se hur det blir med detta,men inte roligt när köket blir förstört,inte i ett hus man hyr,det funkar bara inte!

Kommentarer
Postat av: jhanna

fy fan va okänsligt!! kolla satt han inte är sjuk först!!!! idiot!!!!!

2011-03-01 @ 12:35:23
Postat av: Sofie

Snälla lilla du,varför tror du jag ringde till vetrinären? Och varför tror du jag skrev att jag ska avvakta? Jo, med det menade jag att vi ska avvakta med att kolla blodprov,precis som veterinären rådde mig till att göra! Men är det ingen sjukdom utan bara ett betende så kan man inte ha honom kvar,det förstår du väll? En katt förstör ett helt hus om den skvätter ÖVERALLT,det är helt fel att ha honom kvar då,vetrenären sa också att om katten har det betendet kvar så är det bara dummare mot katten att låta det fortstätta.Han är kasstrerad just därför att vi inte vill att han ska skvätta och det ska han INTE heller göra när han är kastrerad,desutom skvätter INTE katter vid sjukdomar utan de gör det pga av hormon dom får när de är könsmogna,därför skulle vi avvakta med att ta BLODPROV!!! Jag har alldrig skrivit att jag ska avliva honom innan vi kolla upp varför han gör så men ibland har katter fortfarande problem med att skvätta i sängar osv och DÅ måste man nog överväga att ta bort dom. Hoppas du förstår lite bätte nu?

2011-03-01 @ 13:53:28
Postat av: Sofie

Om du läser bättre ser du att jag skrivit att vi ska kolla upp så han inte är sjuk först dvs ta blodprov!!!

2011-03-01 @ 14:17:44
Postat av: Linda

Hua, det är ingen härlig doft av en hankatt som skvätter hit och dit. Och som sagt så blir ju huset förstört, för det hjälper ju inte att skura hela tiden för han kommer troligtvis fortsätta, tror jag!

Och det blir ju inge bra.



Och det finns nog inge annat sätt än att avliva honom, för jag tror inte att han mår bra heller av att gå runt överallt och pissa....

2011-03-02 @ 21:29:40
URL: http://lindawik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0