Varför ska våren vara så lurig?

Alltid är det samma denna månad man tror att äntligen är det vår men så kommer det en snödamp och det blir som riktig vinter igen blää!! Men detta måste bara vara den sista snön nu :)

Håller på att leta hund för fullt har mejlat på olika :) Men alla blandraser är ju lika dyra som renrasig nu förtiden! För mig spelar det ingen roll om det är renrasig el blandras :) Bara man hittar sin vänn hehe..

Fredrik är i garaget han tråkigt tråkigt!! Liam sitter & tittar på bolibompa fasst i bland är han på golvet och tar mammas ljuslyktor (ej tända) Haha.. Igår var vi på Mini-kul igen me Emma var såå roligt men tror detta var sita gången sen börjar det igen efter sommaren.

Har varit in till Hudik idag som inte var planerat skulle åka o hälsa på mamma o pappa men så skulle mamma på cellprov och ville ha följe så jag o Liam följde med :) Liam lekte med alla leksaker i väntrummet :) Minns när man satt där inne och vänta på att gå in till barnmorskan och mäta magen och lyssna på hjärtljuden =) <3 Det är ju på barnmorske centralen man gör sånt nu! Gruvar mej till en själv ska dit usha!!

Imorse visade vågen 59,1 :) Snart 58,9 hehe men äter över poängen hela tiden tycker jag sen måste jag ta mindre nästa dag såå jobbigt!! Var på spinning i går men kom försent haha pinsamt sen vart det strömavbrott den sista kvareten så vi gick till gymmet i ställe :) Nästa vecka får vi köra flera dagar eftersom vi måste utnytja koret inom denna månda och nästa gång slipper vi klippa eftersom det var strömavbrott i går som sakt! Vi har ju klippkort med 5 gånger för 100kr skit bra :)


Nee nu ska jag leka me Liam :)

Kommentarer
Postat av: Ewa

Vet en som vill ha ett nytt hem till sin labrador tik..6år tror jag hon var super snäll:-)

2008-04-11 @ 11:59:09
URL: http://Ewawiklund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0