Genomgången

Var otroligt lång! Vi valde ingång & utgångsmatch,utgångsmarchen är en låt som jag tycker om men som många kanske inte väntar sig just för att den är med i en film :) Men den är fin & speciell,sommrig lix.
Var mkt pslamer mm man skulle välja mellan & hr vi skulle stå säga & gå & hur tärnorna ska gå & marsalkarna & ja,tusen andra saker som jag nu har glömt,hur ska det gå? Mitt hjärta baknade nästan ur kroppen på mig av en träning,kommer jag att svimma på dagen D? Jaaa! Löferna trode jag skulle vara hemskast men det var det inte utan det var nog att stå på knä & be framme vid altaret,hade ingen aning om man gjorde så! Jätte jobbigt var det & hur man nu ska kunna göra det med en klänning? Jag vågar inte ens tänkta tanken sratch säger det i tyget & jag visar hela baken el nå!

Sara som ska sjunga på bröllopet sjöng otroligt fint!!! Synd att pianot inte lät riktigt som jag vela att det skulle ha låtit men vad gör det om 100 år?

Nu är jag brunett igen,skönt!

Varmt

Idag har jag & barnen spenderat förmiddagen i Stamnäs tillsammans med Sofie & Andereas & deras barn :)
Jag fick även mitt hår uppsatt jätte fint av Sofie,hon ska fixa det tills bröllopet & ingen är gladare än vad jag är just nu! Så skönt att det börja släppa bit för bit nu & lösa sig,igår känndes det som allting bara skulle bli tok. Tack för att det finns snälla människor som ställer upp :)

Kl 17.15 är det dax för genomgång i kyrkan,öva på att gå osv,det börjar kännas verkligt nu & NERVÖST! Sen kan jag inte låta bli att få dåligt samvete över Alinas dop heller,det blir ju såklart mer fokus på bröllopet nu,vi har ju tex redan varit med om ett dop & vet hur det går till & så,pluss att många säger ju vi kommer på bröllopet,jag själv kallar det bara bröllop men ibland kommer jag på att säga bröllopet & dopet för det är ju så det är!
Nu får ju Alina dela dagen med oss,vare sig hon vill det el inte men jag tror hon kan bli gla för ett sånt minne också att mamma & pappa gifte sig samtidigt som hon döptes,tror ni inte? Jag kommer iaf att lägga mest fokus på henne även om det är svårt nu när man måste planera så mkt för en vigsel också,men när själva dagen kommer ska jag lägga fokus på henne! Därför jag inte vill åka bort på bröllopsnatt samma dag,just för att det är hennes dag också :)

Jag ska färga mitt hår brunt nu igen,trött på detta gula hår nu! Det blir inte den blonda färgen som ja vill ha det i så lättast med brunt,trivs bäst i det också,dom hade även rea på hårfärger på ica,perfa!

Ha en bra dag!!

Kvinnor

Ja,kvinnor har det inte lätt dom inte,Det är inte bara att ta på sig skorna & sätta sig i bilen för att göra något roligt för dom inte,dom har ju PLIKTER att sköta! Diska,städa,tvätta,laga mat,bada barn,byta blöjja,rasta hunden & tusen andra saker.

Kanske man ska köpa sig en radiobil,sånna intressen får man ju trots allt slippa sånna plikter om man har.

Just nu har jag ingen sån så nu kallar Alina sen en mega hög tvätthög i tvättstugan om vi ska ha några rena kläder här i veckan,kanske man inte behöver det heller? Iaf jag,Alina & Liam behöver det så sånna kläder ska jag tvätta nu,sen ska jag plocka ur diskamaskinen & sen gå till mamma & konka hem dammsugaren med liam i ena handen & barnvaknen i den andra,kan man bära en dammsgare med munnen? Våran är trasig säkert lätt att laga men jag är inte så kunnig på den planen dock. Världens skräphögar på golvet,inte så roligt!

Så ha en trevlig dag,hoppas ni har en roligare än så hära :) Bye!

Jo,just ja kylen har alldrig varit tommare så den ska jag fylla på idag också,gäller att börja me allt om ja skall hinna!

Jag vill också

Bara få komma ut & göra något för mig själv,men jag hinner ALLDRIG & det är så jobbigt :( Säkerskillt nu under Liams trots ålder,att inte bara få vila öronen lite. En skön joggingtur el prommenad men då måste jag alltid stressa när fred kommit hem från jobbet för då ska han i väg & göra något igen.

Helgerna finns heller ingen tid för samma är det då :( Känner mig bara så otroligt lås! Jag älskar att vara med mina små men att alldrig få egen tid är ganska så jobbig & att behöva göra allting hemma också.

Så synd att det bara är pappor som kan ha intressen när man får barn!

Passa

Alina har ju kunnat vänt sig i från mage till rygg ett tag nu men NU går det verkligen fort,bara sprätter till. Gäller att passa nu! Nyss när hon låg på soffan la jag henne på magen & höll i henne så hon inte skulle vända sig åt fel håll så hon rammlar ner men det höll nästan på att hända ändå för hon sprätter lix till på nå vis så det blir me en väldans fart,usha! Hopptossa där :) Min hand bara flög i väg när hon tänkte rulla men som tur var fick jag ta på henne lika snabbt igen. Full rulle på henne med andra ord!

Idag har vi varit på midsommarfirande på dagis & avsutning för Liam,han börjar ju på stora avdelningen till hösten så jag tog me blombketter till fröknarna idag :)
Ikväll var vi & pymtade midsommarstången med blommor här på Stocka,i morgon blir det dans runt den fasst kanske inte med mig som medverkan! Vi vem vet? Haha. Efter det ska vi grilla hos syrran m fam.

Ha en bra midsommar!

Vacker

Klänning Viktoria hade!! Trode det skulle vara nå rych pyss men den var stilren & fin,precis en sån klänning jag vill ha förutom det långa,långa släpet då haha. Önskar att jag hade fått tag på den klänningen jag verkligen ville ha men det lyckades jag inte med :( Men den jag har nu duger bra eftersom jag vill ha en enkel :)

Liam & Fredrik är på dragracing i Sundsvall,har varit bort hela dagen. Hoppas dom kommer hem snart <3


Går framåt

Nu har vi ÄNTLIGEN spikat ett datum för att åka i väg & kika på klänningar som Tärnorna ska ha :)
Eftersom jag inte kommer betala deras klänningar så får dom välja själva vad dom vill ha,behöver inte vara samma färg ens,fick en massa bilder i från Bröllopstorget.se där fler & fler Tärnor hade olika färger & olika klänningar Det finns så mkt annat man kan matcha med som en söt blomma i håret el blomman dom ska hålla i ex. Men ett råd från mig är ju att välja en knälångklänning eftersom jag själv har det på min klänning,skulle alldrig trivas i släp,usha!
& kanske inte att dom väljer en knallrosa klänning med stora gula blommor & en annan en pippigul me gröna prickar haha men som sagt dom gör som dom vill eftersom dom betalar själva :) Vi blir nog gifta ändå hur det än blir med färger! Jag såg en bild där tärnorna hade beiga klänningar & vissa bruna det var jätte fint,el att 2 st har ljusrosa & dom andra två har grå & så matchar dom varandra med ett band,ett ljusros för dom me grå klänning & ett grått för dom me rosa klänning,det hade varit jätte fint :)

Tänkte ringa kontoret nu & undra när fanken prästen tänker höra av sig! Det är så mkt som vi måste fråga. Som hur vi ska gå? Finns det piano till hon som ska sjunga? Hur långt tid tar det med både vigsel & dopet,så han som kör cateringen vet när han ska ställa upp maten & den som ska vara där & fixa innan vi kommer mm,alla undrar ju men jag kan ej ge något svar förens jag haft samtalet,tråkigt! Sitter lixsom fasst i planeringen.

Uhsa,igår klev Liam på en rostig spik :( Har sagt tuuuusen gg att han inte får vara där vid brädorna men ändå är han där,tar jag in honom springer han ut igen & Alina grinar inne så jag måste hjälpa henne,jätte svårt när han bara ska vara ute hela dagarna! Det gick iaf bra men jag ringde rådgivningen & frågade om han måste få en till stelkrampsspruta men det måste han ju inte eftersom han fick det när han var 3 mån :) Vi skulle vara mer uppmärksam på så att inet det blev infekterat eftersom det blir så mkt smuts på småfossningar & även stora :) Men han fick ett fotbad så dom blev rena & fina sen la jag en tuss med sprit på & plåstrade om. Blödningen fick jag stopp på på engång som tur var,han blir ju så rädd när han ser mkt blod,förstår man ju när man bara är 3 år,inte lätt inte! Han var så gullig i morse,han verkligen låssas halta då & sa ack vad ont det gör jag måste hålla i mig för att i nästa sek springa hur fort som helst haha,gullunge! Men såklart är han säker jätte öm där också.

Nu måste jag snart väcka Alina,sa ut & gå med mammas hund innan jag hämtar Liam på dagis,dom är ju på kryssning IGEN.

Mardrömm!

Usha,i natt drömde jag något jätte hemskt,el kanske inte hemskt men otroligt jobbigt!
Drömde att vi var i Skara & bodde på något sorts hotell el nå. Skulle tydligen gifta oss där på en typ brygga,uteservering haha. Jag minns att jag hade Ragge med mig (mammas hund) & jag måsta åka hem med honom till Stocka på kvällen efter Vigseln. Åkte till något ställe i Skara för att göra en håruppsättning,när jag kom hem vra det bara 5 min innan vigsel skulle börja & jag råkade komma åt mitt hår så allting rammlade ut :O Såg hemskt ut,inte hittade jag någon borste eller mitt smink heller,tänkte att ok jag fårr väll gifta mig ofixad då! När jag sen några sek innan vigseln (alla satt & väntade) skulle jag dra på mig klänningen plötsligt fassnar jag i något & hela klnningen rivs upp :O PANIK,visste att det var någon på hotellet som hade en vit klänninge men jag hittade den inte,nu började musik att spela & jag minna att jag måsta sätta på mig mina lösnagalr haha? Sen när jag kom ut så hade redan Fredrik gått fram fasst vi skulle gå ilag,jag visste inte alls vad jag skulle göra ( var typ en ramp ner) jags tår där uppe & såg förvånad ut då hör jag en röst som säger att jag ska börja gå när nästa låt spelas men jag säger att NEJ,jag måste ställa in allting det är inte JAG att gifta mig såhära :( Ville ha min klänning & allt det dära fina som hade gått sönder,så vi ställde in det till nästa dag sen ringde jag till mamma & sa att jag inte kunde komma hem med Ragge förens i morgon haha,toook! Var en massa mera också men orkar inte skriva allt.
Det var bara för mkt när klännigen gick mitt i tur! Usha,det var så verkligt! Jag fick sådan paniiiiik & inte hittade jag något,ryyyser! Hoppas det INTE blir så på riktig nu bara haha.
Antar att jag drömde om sånt är för att det känns som det är så mkt som är ogjort,saker som man inte kan fixa ännu 2 mån före & så för att det har varit så ont om tid att planera,trode inte det behövdes faktiskt! Men efter att ha pratat me andra brudar på Bröllopstorget så inser jag nu att det är tajt med tid! Men vi fixar nog det,jag är ju ett kontrollfrek & vill ha allting ordnat redan nu,helst i går! Jag vill lixsom veta helt säkert om jag har någon som kan sätta upp håret mm men jag har ju inte det,det är nog därför,rädslan att stå drä på dagen D & hälften är inte ens klart. & så känner jag mig inte tillräkligt fin i klänningen,trivs inte i kläning heller så men vill ändå gifta mig i en. Dessutom tycker jag det är såå himmla fint att gifta sig på en plats man har nära kär tex ute,men jag vågar inte utifall det skulle bli regn,då blir det ju inge bra & kyrka är fint det också så det får bli så :)

Hajk

Bestämmd liten dam här hemma! Alina ska bara lyssna på Hajk sången hela dagarna nu haha,hon blir helt paralyserad när hon tittar & hoppas & stutsar,när sången är slut skriker hon rakt ut & grinar till jag om & om får sätta i gång videon igen :) Fasst jag kan inte ha på själva sången & ho inte får titta för då blir hon arg!

Jag är ganska less på denna låt nu & kan den utantill.

Får

Tele 2 är inga bra grejjer det inte! Vårat trådlösa stängs av HELA tiden,det har alltid varit någon prolem med det sen vi fick det. Liam tycker iaf om fåret i deras reklam,han säger alltid:Alma är med på tvn! & ja,det stämmer ju faktiskt hon hon ser ut som ett får med sina smala ben & stora överkropp :)
Särskill nu när hon är tjockare runt magen!Måste verkligen bli mig för att byta till något ättre abbonemang!

Ähh

SÅKLART,passade inte någon av Bolerosarna till klänningen! Klänningen gick ju mera åt färgen ivory så det skar sig jätte mkt med kritvita Bolero´s :( Ahhh,blir tokig! Ska man måsta beställa en Bolero i ivory nu då? Dom är ju så dyra & nu blev det ännu dyrare när jag köpte dessa :( Men dessa kan man ju ha ändå i sommar som tur är.
Vill verkligen ha en Bolero för att jag vill dölja ryggen lite,det sticker ju ut fett här & var & det är ju inte snygg precis,desutom kan det hända att man måste ha en eftersom i vissa kyrkor får man inte vara baraxlad :(
Frågan är ju om man ska strunta i en bolero & köra utan & skita i om det hänger ut lite här & var,det gör det väll kanske på dom flesta men jag är ju så petig! Ändå skulle jag alldrig ens tänka på det om det gjorde det på någon annan,är man inte lustig så säg? Sjal vill jag inte ha heller,svårt!

Hudik

Ja,idag var det ju stängt på dagis & jag hade likt som varje år glömt bort det så det var bara att vända hem igen!
Åkte på Bvc för att Alina skulle få vaccin,usha vad hon skrek & blödde som en gris! Fulla mina tröjja med blod :(
Lillvännen min <3
Blev ett besök på stan med Johanna också & guuud vad bråkig Liam var! Han sloggs & sloggs som alldrig förut :(
Hittade iaf nå kläder på rea till Alina & skjorta med slipps till Liam som han ska ha på dopet/bröllopet :)
2 st Bolero´s till mig,måste se hur det blir till klänningen,hittade 2 som var fina men igentligen var det ingen jag tänkt i från början :( Det jag ville ha är en sden bolero men dom kostar ju fan mer än klännigen :O Kan ju bli fint detta också & mkt,mkt billigare :) Pluss att dessa går att anväda annars också det kanske inte en siden bolero gör.

Provade även min vigsel ring som är klar nu,det är jätte fin med en liten sten i mitten & för varje bröllopsdag har Fredrik sagt han ska bygga på 1 sten <3 Måste även slipa upp våra förlovningsringar,dom var jätte sliten mot för dom nya! Men det ska jag inte göra förens 1 vecka före bröllopet så dom är nyslipade då :)

Nee,nu ska jag dricka upp mitt kaffe & sen gå ut en sväng. Bye!

Planering

SÅ mycket planering det är kring ett bröllop,trode jag alldrig :O Man skulle ju ha börjat planera detta för 1 år sedan!
Man tror alldrig att det kan vara så mkt som det verkligen är,även om det är ett enkelt bröllop.
Har väll kommit en bra bit på vägen men ännu är det mkt kvar.

Jag har:
Fixat klänning
skor har jag sen förut
bh som blir bra till klänningen
tiara (snart iaf)
Skickat inbjudningar
bokat festlokal
köp lite inför dukningen (ej klar helt)
fixat mat (catering)
Börjat köpa lite dryck (blir inte så jäkla mkt om man börjar lite nu)
Fixat en som sjunger under vigseln & dopet
bokat kyrkan
Skickat in hindersprövning & fått godkänt.
Frågat om tärnor/bestman,Fredrik har dock 1 kvar att fråga!
Smycken
Alinas dopklänning (har ju Freds mamma & pappa hemms hos sig)
& lite annat smått som man måste ha på sig.


Har inte:
Fått tag på någon som kan göra uppsättningar (bara kanske)
Letat klänningar me mina tärnor
fått tag på en Bolero
haft samtal med prällen
fått tag på någon som kan diska & städa festlokalen & fixa allt tills vi kommer dit
Inte hittat några kavajbyxor åt Liam, bara väst,skjorta har han redan tror jag.

Säkert en massa saker jag glömt! Verkligen mkt saker som man måste fixa!

& det skulle ju inte sitta helt fel att vinna lite pengar,det behövs ju det också!

Någon som kan tänkas ställa upp med att jobba lite & tjäna en slant där ute? Håruppsättning el diska & städa? Hör gärna av er om ni vet någon/några! Alla tips är varmt välkommnat :)


Jag är så rädd att det kommer att vara något som som jag glömt & så står man där på dagen D! Vill bara att det ska bli en underbart bra dag & kväll!

Vi kommer inte att åka i väg någonstan el så efter bröllopet utan sover hemma som vanligt,vill inte åka i från barnen & särskillt inte på Alinas dopdag <3 Men kanske helgen efter att man far i väg på något hotell,bara jag & Fredrik om det går att fixa barnvakter & så,vill inte åka i väg långt heller när man har barn,kanske till hotell södra berget el något,vi får se! Men något sa vi väll försöka unna oss iaf :) Tänkte önska oss bidag till det i stället för presenter,om folk nu vill lämna sådant. El att folk bara köper till Alina,blir ju rätt mkt annars kanske,både till oss & henne men det är självklart frivilligt hur man gör med det :) Man behöver inte ge något heller,det är inte det som är viktigast ju! Huvudsaken är att det blir en bra dag <3

Alina 3 mån idag :)

Japp,goskruttan blir 3 mån idag <3 Tiden går så fort! Fasst det känns inte som jag födde barn för 3 mån sedan precis,känndes inte ens dagen efter,förutom det som blev av bedövingen.

Nu blir det Tacos :)

Tycka om sig själv?

Idag har jag en skit dag! Jag ser ut som en mupp med mittt pippigula hår som inte alls passar till mina glasögon!
Jag vill ha brunt hår igen,inte för att jag såg bättre ut i det heller,det gör jag väll i inget men jag syntes inte lika mkt tror jag som nu,detta lyser ju & då syns man! Jag vill inte vara utmärkandes,som man inte redan skulle vara det? Som jag ser ut hahaha! Ibland kan jag ligga & titta på mina 2 sötnor & undra hur tusan dom kunde bli så himmla fina!?? Antar att det är från Fredrik för inte är det då från mig. Usha,jag vill inte vara så jäkla osäker jämmt!
Varför är jag det? Måste sitta djupt inne eftersom det alldrig går bort. Jag är så rädd för att folk ska tycka konstiga saker om mig så det blir så dom gör det tillslut! Ond cirkel kallas det kanske? Är så rädd att göra något el säga något fel så jag inte ens säger något,hur konstigt är inte det??

NEE,en gnutta självförtroende skulle inte sitta helt fel! Går det att köpa?


Pju

Nyss hemkommen från en löprunda,flåsigt värre! Jag är inte vad att springa men en sak är säker & det är att man verkligen orkar mer & mer för varje gång :) Skönt är det också att vara ute & springa & ännu skönare efter!
Alma springer bättre i kopplet nu också,förut bet hon i det & blev allderless till sig när vi sprang. Hon springer ju för det mesta lös också men inte överallt.

1 kilo till förlorat också! Har inte vägt mej på evigheter heller,roligt när det går neråt :) 9 kilo- nu med vv,super!

På Tisdag bär det av till Skara för att kolla när Fredriks syster tar studenten,gruvar mig för att sitta i bilen i flera,flera & ännu flera timmar! Vi måste stanna mkt så kanske det går lite bättre. Hoppas bara att Alina inte grina hela vägen ner :( Skulle haft tv i bilen så Liam kunde kolla på film. När man är liten så känndes det ju som det tog en evighet bara att åka till Hudik & för att inte tala om till Sundsvall!

Lördag är det kul på gården som vi ska gå på här i Stocka. Hoppborg,ansiktsmålning,tårtkalas mm,skoj!

Nu blir det Göta kanal 3 med my love!

RSS 2.0