Bebis

Idag har jag varit i Hudik med Mahlin & Sara som jag skrev innan. Var såå roligt att träffa dom,det är ju så sällan nu förtiden :( Sara ska snart ha sin bebis om bara 9 dagar :O Om den kommer ut i tid det vill säga ;) Häftigt att detta kanske var sista gången vi träffades innan den kommer ut lix. Hade varit roligt om min bebis också hade bf denna månad så man typ fick samtidigt men jag får vänta ytterligare någon månad. Blev lite schopping också,bl.a en mumin pyamas till bebisen från Lindex,tröjja & linne till mig på Gina Tricot,Barbapappa mössa till bebisen & en Blixten mc qeen tröjja till Liam i från Ica Maxi. & lite annat småplock därifrån som doftljus mm. var 1a gången jag vågat mig in där sen dom blev helt klar med ombyggnationen faktiskt.

Sitter med mina papper som ska in till Försäkringskassan om havandeskapspenning men det är ju så krångliga frågor! Dom kommer alldrig att fatta var jag skrivit för någe. Innan jag skickar in det måste jag till Bemmaningen så dom får fylla i det ena papperet också & när ska jag bli mig för det? Kanske på Onsdag då. I morgon ska Liam vaccineras i Harmånger efter dagis,hur nu det ska gå med en nyvaken liten fis? han sover ju middag på dagis & blir inte glá när man kommer & väcker honom kan jag lova :/ Då blir det nog inte lätt att ta spruta heller. Men han brukar ju vara duktig på att ta sprutor & blodprover utan att säga ett knyst så det kankse går bra också. Tror det gör mkt att han får vara med mej till barnmorskan & få se när dom tar prover på mig. Då ser han att det inte är så farligt ändå :) Det gör ju faktiskt inte ont alls att ta sprutor el blodprover,tycker jag iaf. Kanske vi får komma dit en annan dag om det inte skulle funka i morgon. Nu hoppas vi bara på att han inte blir dålig av sprutan! Inte som jag blev iaf,hugaluga!!

Nee, nu ska jag kika på Tradera efter en bebisoverall i fleez. inte fanns det någon bra på Lindex heller i storlek 50,helt otroligt vilket dåligt utbud det finns i Hudiksvall.

Måndag

Jaha,så var det ny vecka igen då & snart ny månad också. I morgon är det ju 1 Dec & bara 24 dagar kvar tills julafton :) Liam längtar som en tok efter att få öppna sina julklappar,är föresten klar med hans nu. Han fick den sista i går vilket var en radiostyrd lyftkran. Som varje år säger jag att denna kommer vara den sista men sen blir det flera till men jag ska försöka hålla mej. Han har ju så mkt saker & det är ju inte bara av oss han får julklappr heller så det blir så mkt lix. Kläder skulle kanske vara bra att köpa också. Vi har bara köpt leksaker & sånt till hans rum ju! Om det blir någon mera julklapp till honom så får det bli kläder iaf.  Ska försöka handla klart till dom andra idag också eftersom jag ska gå på stan med Sara så kan jag ju passa på att kika på det också :) På Lindex måste jag gå iaf & kika på fleez overall till bebisen. Kikade efter sånna i går i alla affärer men fanns inte i storlek 50 :( Lindex var stängt så därför ska jag dit idag. Var ju på Julskyltningen i går,Liam fick träffa tomten & fick öppna 2 julklappar när han kom till farmor & farfar som han vunnit på lott & tagit i fiskdammen :) Det var en bok i ena & det 2a pruttlera haha,pruttleran tyckte han verkligen var skit kul haha :)

Jag ska ta & plocka undan lite här uppe nu innan jag drar till Hudik.

Pepparkaksbak :)Körv

Nu blir det korv m bröd till lunch,snabbt & rätt gott faktiskt. Fredrik & Liam ska äta god middag sen i Hudik hos Liams gammelfarmor & jag får inte följa med för jag måste jobba :( Men det går ju det med! Hoppas det går bättre änn vad det gjorde i går. Ibland stannar man verkligen upp & tänker men vila för fan nu en stund! Ibland springer man som en tok el inte bara i bland utan lite för ofta. Men så är det när man jobbar inom vården. Jag vill iaf fortsätta så länge som jag orkar :)
Hoppas det kommer snö snart. Var rätt kyligt ute på morgonpromenaden idag. Så snart kanske det dämper ner lite snö. Jag får inge julkänslor annars :/

Nee korv var det!

Ny vecka :)


Nu har du kommit till sista veckan i graviditetens andra tredjedel. Din mage är nu ganska framträdande, men storleken beror också på din kroppsbyggnad, längd, vikt samt om du fött barn tidigare. Ytterligare en faktor som spelar in är mängden fostervatten. Mammans vikt ökar och den kommer att göra så fram till graviditetsvecka 36. Det kan vara dags att handla saker till barnet, eftersom det förmodligen ganska snart blir besvärligt att gå och handla. Lite tips på vad som kan vara bra att ha köpt innan barnet anländer hittar du här.

Barnet är nu ca 24 cm långt från huvud till stjärt och vikten är runt 1kg. Huden är mycket skrynklig men skyddas och får näring av ett lager vernix/fosterfett. Under huden lagras alltmer fett och fostret börjar bli knubbigt. I den här fasen suger barnet ofta på tummen och det stärker musklerna i kinder och käke. Kanske kan det även ha en tröstande funktion. Smaklökarna på tungan och insidan av kinderna är nu fullt utvecklade. Barnets avancerade hjärnfunktioner utvecklas och blir alltmer sofistikerade.

Runt denna vecka börjar ögonen öppnas och näthinnorna bildas. Nu uppfattar ditt barn ljusskiftningar och studier visar att om man lyser med en ficklampa på mammas mage, så rör sig barnet mot - eller bort från - ljusskenet. De första synintrycken utanförlivmodern delas för barnet in i ljus och mörker - det är därför många leksaker avsedda för spädbarn är svartvita. Ögonfransarna är fullt utväxta för att skydda ögonen eget födseln.

Har ni ännu inte tecknat någon av Trygg-Hansa:s försäkringar (gratis MammaBarn-försäkring eller prisvärd VäntaBarn försäkring) kan du göra det här. VäntaBarn försäkringen gäller barnet fr o m vecka 26!

Nu börjar det bli dags att fundera på om en profylaxkurs är något för dig och din partner. Genom att förbereda er fysiskt och mentalt inför förlossningen ökar era chanser att få en fin förlossningsupplevelse. Är du ute i god tid kan du välja det kursdatum och den kursplats som passar er bäst och ni får mycket tid för träning innan förlossningen startar. Mer info om Profylax får du här.

 


Torsdag

Oj,vad veckorna går fort nu. Imorgon är det Fredag igen & jag går in i ny vecka,nämligen v.27 :) Inte långt kvar till v.30 nu ju! Bara 3 veckor sen går det fort hehe. Känner mig faktiskt stresad över att vi inte tar tag i sakerna innan bebisen kommer ut. Har knäppt bara 2 kort på magen :( Spjälsängen står halft klar målad men den blev inte bra! Jag behöver handla lite saker som jag vill ha till den också. Tummen spjälsängsskydd mm :) Vårat som vi hade till Liam är inte bra eftersom det är så lågt. Nya sängkläder vill jag ha dit också. & en Tummen sängmobil. Sen tror jag vi har allting.

Nu har jag löst mitt bilån & betalat in allt jag hade på avbetalning som tv,glasögonen,SKÖNT! Har haft tur & fått en del pengar av Farmor som gåva från när Farfar gick bort. Det satt inte helt fel nu när Fredrik blivit arbetslös igen. Så nu har vi öppnat vårat första sparkonto åt oss själva & så har vi satt in en del på Liams konto :)

Ikväll & i morgon kväll blir det jobb. Söndag ska vi på Julskyltning & på adventsmiddag hos Fredriks farmor :)


Gardiner

Just nu är jag hemma hos mamma & pappa & lånar deras strykjärn,har inget själv & jag vill stryka lite julgardiner idag medans jag har tid till det :) Adventspyntet börjar sakta men säkert att komma upp nu. Liam ska få hjälpa till men Fredrik har satt upp lite stjärnor nyss så får jag & Liam fixa med ljustakarna när han kommer hem från dagis. Lite tidigt kanske men jag tröttnar alldrig på ljustakar & stjärnor så det gör mej inget :) I morgon ska vi nog ta en adventsgran också som ska få stå ute på tomten någonstans.

Oj vad klocklan rusar iväg. Jag har inte ätit lunch ännu,kankse dax för det nu innan jag ska hämta skruttis på dagis <3


Ikea

Denna helgen har jag inte gjort något annat änn varit på stan & handlat julklappar & en massa annar krafs till oss själva. Känns som jag inte kommer någon vart med julklapparna ändå :( Åkte på Ikea i går & köpte mera julklappar men oftast hittar man bara saker till Liam som redan har mkt julklappar nu :) Förra året grinade han bara av att se en juklapp för han hade så mkt så deta året skulle vi inte alls köpa lika mkt eftersom han inte bara får i från oss men nu börjar det att bli mkt igen. Men en sak som vi köpte åt honom i går är en bra sak iaf ett mammut bord,han har ju 3 pallar men inget bort & han vill så gärna ha ett bord som han kan sitta & rita vid inne på sitt rumm så det var en bra investering :) Köpte till mamma också men det ska jag inte skriva här vad det var sen tror jag att jag köpte till Susanne & Christer & britt också men vet inte vika som ska få vilket.

Nu kom Fredrik tebax från dagis. Ska vara hundvakt en väng nu & Fredrik ska till garaget.

Stan

Idag har vi varit på stan hela dagen lång. El först var vi på banken i Harmånger & fixa lite saker. Var in & hörde om föräldrarpenningen samt Havandeskapspenningen på Försökringskassan också men vart inte mkt klokare på det inte. Åhh jag kunde bara tänka på det Liam satt & sa till tanten som vi pratade med. Hon sa till Liam att hon tyckte att han hade ett fint plåster & pannan & frågade vad han hade gjort & då svarade jag att han rammlar ner i från soffan & slog huvudet i bordskanten. Då säger Liam:Pappa gjort det & pekar på pannan! Det låter ju så illa men han menar ju att pappa satt dit nytt plåster. Ibland säger han att mamma gjort det när jag bytt plåster men det låter ju precis som att vi gjort själva skadan på honom när han säger det. Ibland säger han ju mamma bytt plåster el pappa bytt plåster el doktorn satt plåster men inte idag. Åhh vad pinsamt det var. Inte förklarade jag för tanten vad han menade el :( Usha man blir så skrajj sånna gånger. Men jag frågade ju Liam om han menade att pappa bytt plåstret & då sa han ju ja men vet inte om hon hörde det. Åhh vad typsikt! Hade en unge sagt så till mig så hade jag blivit misstänksam iaf så det blev nog hon med! Synd bara att det lät så himmla illa :( Men jag förklarade för Liam att han måste försöka säga hela meningen om plåstret inte bara att pappa & mamma gjort det. Han brukar ju säga att han rammlat in i bordet & att han fick åka in & limma & få plåster av doktor sen byter mamma & pappa men inte idag då. Liam är en riktig klanter också! När vi var hos Fredriks farmor & fika innan vi skulle hem så busade han på golvet & halkade & slog andra sidan av pannan i skåpluckan så det bara small :( & i går sprang han runt med sitt microfonstativ & blåste i & sprang rakt in i väggen med det så det vart ett ganska stort sår i läppen som blödde. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra med honom snart. Snart sätter jag skummgummikuddar över hela honom & huset! Han gör sig illa hela tiden & inte går det att hinna med sig innan det händer heller :( Han borde ta det lite lugnare men det lär han sig ju alldrig :( Är alla barn i den hära åldern såhära? Jag vill inte att han ska ha sån otur & rammla & slå sig hela tiden mamma lilla hjärta!

Klippte mig idag också :) Tunna ur det & klippte upp det. Mera juklappar har vi också handlat men är långt i från klar :( Är klar me alla barnen nu iaf.

Kaffe & bulle

Jag & Fredrik har precis kommit hem i från Gnarp. Vi trode att det var vaccinering för hans åldersgrupp idag så som många uppfattat det & som även Karin läste upp för oss i går men så var inte fallet. Han skulle inte få ta sprutan idag utan komma tebax på Tisdag nästa vecka. Men då gick jag in & prata med sköterskan & frågade hur det lunde spela roll? Alla ska ju ändå vacineras & det var inte precis mkt folk där idag. Men det kunde han inte göra tyvär. Jo sa jag nu har vi åkt ända från Stocka & hit för sprutan så nu tar vi den idag sen är saker ur världen & det höll en annan sköterska med mej om så tillslut fick han ta då. Gäller att säga till tycker jag. Jag vet att det inte spelar någon roll att han tog i dag istället. Visst om det hade varit jätte mkt folk där idageftersom det var folk i riskruppen då hade vi sagt ok vi förstår. Men idag var det inte alls många & dom hade inte precis mkt att stå i så om Fredrik fick ta sin spruta idag gjorde nog ingen skilnnad. & så tycker jag att det var dålig info i infobladet man fick hem skickat. Många som hade fattat fel tror jag.

Sitter & dricker kaffe & äter en bulle nu. Saknar min skrutt som är på dagis. Jag hinner inte träffa honom heller när han slutat för jag måste fara till jobbet då :( Men om jag är ledig i morgon så ska vi på MiniKul iaf :) Fasst brukar inte vara ledig Onsdagar men man vet alldrig :)

Gick bra hos barnmorskan i går också. Fick lyssna på hjärtljuden som låg på 145, Liam funderade vad det var som lät haha :) Go prupp!

Mammas <3

Är bra klumpig han! Vet inte hur många gånger både jag & Fredrik sagt att man får INTE springa i soffan. Man kan ramla ner & slå huvudet i bordet. Men inte har Liam lyssnat inte han säger bara att han inte kommer att göra det. Idag sprag han & Alma runt,runt & upp i soffan & rammla ner med pannan i bordskanten & slår ett hål :( Det bara sprutar blod. Gud vad hemskt det såg ut när jag såg honom :( Fort på med en kall & blöt handduk för att stopppa blödningen men det är inte det lättaste med en lessen & rädd grabb som såg att det rann blod överallt :( Ringde till rådgivningen & vi fick komma in på engång som tur var! Där inne hjälpte en gullog sjuksyrra oss & lappa i hop jacket i pannan på Liam :) Fick Limma & plåstra om. liam var så duktig & sa inte ett knysst. Efteråt fick han en glass & vi fick åka hem :) Nyss när vi var & handla fick han 3st bilar för att han var så himmla duktig. Han blev ju så rädd när vi sa att vi måsta fara in till doktorn,han ville verkligen inte det men gjorde det ändå utan problem :) Mamma duktiga hjärta! Usha vad läskigt det är när det händer sånna saker :( Men man hinner ju inte alltid med att stoppa händelser tyvär. Tur att det inte var allvarligare iaf & att vi slapp sy.

Nu ska vi ta & äta lite gröt :)

Vaccin

Blir ingen mera dos med vaccin för mig verkar det som.  Har hört nu att det räcker med 1 dos av det så bm säger väll det på Måndag antar jag :) Skönt,hoppas det ger ett tillräckligt gott skydd iaf. Äntligen får barn från 6 mån vaccinera sig också. Men blir dom kallade lr? Måste fråga Karin på måndag om hon vet något. Fredrik har ingen aning vilken vecka han ska ta heller :( Måste ringa & höra! Viktigt att vi alla blir vaccinerade nu så ingen smittar Liam om vi skulle få influensan. Hörde att barn under 3 år kan bli mkt svårt sjuka även fasst dom inte är i någon riskgrupp :( & det är klart att det måste vara påfrestande på ett litet barn att drabbas av denna influensa. Denna kan ju vara mkt värre än säsongsinfluensan det  beror ju på. Så lika bra att ta det säkra före det osäkra att vaccinera även Liam. Annars blir han ju garanterat smittad på dagis snart :( Svininfluensan går ju redan på Stocka nu så:( Skulle alldrig förlåta mig själv om vi valde att inte vaccinera honom också får han influensan & blir allvarligt sjuk av den :( Bebisen får ju redan antikroppar av mig när den föds så den får skydd iaf :) Vore lättare om alla i fam kunde få samtidigt. Fasst kankse jobbigt det också om alla får biverkningar av sprutan :( Alla ligger hemma sjuka.

Nu är det bara 3 veckor kvar tills Sara´s bebis kanske tittar ut :) Gud vad roligt! Att vara mammalediga tesammans sen Även Emma är ju mammaledig samtidigt :D Kan bli rätt tråkigt att inte känna en enda som är mammaledig samtidigt. Jag kommer inte att vara mammaledig lika länge som jag var med Liam. Ska ju läsa klart utbildningen sen så då får Fredrik vara hemma tills hon kan börja dagis :) Tänk vad fort det går alltså! OTROLIGT! Tyckte nyss Liam föddes ju, nu är han snart 3 år :O & pratar för fullt. I går beskrev han för bebisen hur man gör när man byter en motor haha :) Han är så intresserad av motorer så det syns ju vem han ärvt det utav :P Men man gör såhära lixsom man snurrar på den sen tar man en annan & sätter i där sen borrar man på den,en sådan beskrivning fick bebis lära sig i går :) <3 Gohjärtat mitt!!!

Fredag :)

Idag går jag in i v25 kom jag på när jag skrev rubriken. Går ju in i ny vecka på Fredagar. Only 5 vecokr kvar tills v 30. Längtar <3 Men visst finns det en STOR oro inför förlossningen också :( Dax att boka tid hos Aurora igen tror jag. fasst ändå känns det lättare om jag inte fokuserar på att det faktiskt kommer en förlossning utan kanske bättre att bara koppla bort & ta det som det kommer. Men jag är så rädd för att föda hemma! El att jag inte heller denna gången hinner med smärtlindring :O Hur ska man klara det igen? Huga,ne jag ska försöka att tänka positift.

Ledig i helgen som det verkar :) Fick en dag på måndag en kortis så hinner jobba före innan jag ska till mvc :) Undra vad man ska hitta på I helgen då? Tror vi skulle äta Tacos hos mamma & pappa i morgon kväll eftersom Fredrik ska vara cafför åt dom till Folkan. Ikväll har jag ingen anig om vad man ska hitta på? Fredrik är & lagar en bil i garaget :( Liam sover en stund nu men ska strax väcka honom. Börjar redan att skymma ute fasst klockan bara är halv 3? Knepigt.

Vad ska man äta till middag? Till lunch åt vi pot & frukostkrov el vad dom heter. Jag vill ha någe gött!

Godmorgon

Jag sitter här & väntar på att få åka & jobba. börjar redan halv 12,knepig tid! Hinner inte ens äta lunch ju :( Nu är jag inte ett dugg hungrig men när jag kommer fram på jobbet kommer jag att vara hungrig ju! Inte har jag rast förens ikväll heller. Slutar 20.00 iaf vilket är ganska skönt :) Liam är ledig i morgon så kankse han kan vara vaken när jag kommer hem så jag får mysa med honom. Han är på dagis nu & Fredrik är i garaget & lägger på vinterdäcken.
Blev Pizza i går ändå. Var så less på att försöka få till någon annan mat så vi åkte & åt I Harmånger :) Liam blev glá iaf.

Glá att få jobba mkt nu! Skönt att få turer för nästa vecka också :) Alltid bra att jobba mkt i början av månaden så man slipper ora sig sen. Fasst på Måndag fick jag tyvär tacka nej :( Har ju tid hos barnmorskan då halv 4& för vaccinering. Vill inte boka om till en annandag heller! Vill lyssna på hjärtljuden nu :) Har inte gjort det en enda gång denna graviditet ju! Med Liam fick jag gå på mvc hur ofta som helst tyckte jag men det är ju annorlunda 2a graviditeten. Undra om man ska gå föräldrarutbildningen denna gången också? Kan ju redan allt det dära nu men det är roligt att få träffa andra gravida :) Fasst det beror ju på vilka som går iof.
Måste prata med Karin om min rygg också. Har foglossning då jag sprungit mkt på jobbet,får det om jag sätter mig ner i soffan en stund! Då kommer jag inte upp sen & kan gå :( Men vill inte sjukskriva mig heller! Vissa dagar går det jätte bra att jobba men istället ränner man på för mkt & det resulterar ju i att jag inte kommer upp i från sittande läge på kvällen :( Ibland har jag ju väldiga sammandragningar också. Jaja,får höra vad hon säger. Men just nu vill jag INTE sjuksriva mig iaf. Vill jobba så länge som det går!

Nee. Nu ska jag klura ut vad jag ska ta med mej för mat. Ha en bra dag & kväll!

Less!

Jag blir så less på allt nu! Har jobbat hela dagen & när man kommer hem & är hungrig så vill man ju laga något som går fort så vi tänkte Chiliconcarne. Åkte ner på kiosken & köpte köttfärs & började steka den & den var grön & möglig så jag åkte ner & sa det men dom hade inge nya bara samma datum som var fryst! Tog en annan förpackning & prova men det lukta inte gott så nu sitter man här utan mat! Korv finns det emn potatisen är så stor så det tar 1,5tim att koka dom & jag orkar fan inte det. Tycker att Fredrik kan åka ner denna gången & få pengarna tebax men det vägrar han! Vem fan skänker bort pengarna istället? Fan jag orkar inte detta just nu! Varför kan inget få gå smidigt någongång? Nu ger jag upp! Jag orkar inte ens försöka få till en middag. Vill åka & köpa pizza el nått nu bara men jag orkar inte åka tebax till Harmånger IGEN! & Fredrik vägrar ju :( Känner att jag stressat upp mig nu så nu har jag samandragningar som fan. Åhh,snälla!

Nu längtar jag :)

Måsta prova att bädda i vagninstatsen för att se hur det blev. Nu längtar man ju bara mera & tiden känna seg just nu men ändå går den fort. På Fredag går jag in i v 25 då är det bara 5v kvar till v30 :) Sen 10veckor kvar till bf. Så just nu 15 veckor tills vi blir 2barnsföräldrar <3 Liam blir storebror :)

Snart ligger det en liten här i :)

Jobbet

Nu sitter jag på jobbet med en kop kmaffe & ett Mariekex,har rast nu 30 min innan det är dax att köra i gång igen. Ska strax ringa & säga godnatt till Liam innan det är full rulle. I morgon blir det att stiga upp tidigt för ett morgonpass men bara ett kort sådant till 12.30 hade gärna jobbat längre men jag tar det jag får. Nu är det bara att hoppas på MYCKET jobb eftersom det blir julönen jag jobbar in nu. Nästa lön blir inte alls nå bra & inte Fredriks heller :( Gäller att snåla denna månad. Känns inge roligt nu när Fredrik blev arbetslös igen :( Särskillt när man inte vet hur mkt jag får jobba. Nu har jag fått några turer & då mår jag bättre,går bara & oroar mig annars.

Blev inget Mini-Kul i dag eftersom det var stängt pågrund av sjukdom. Fick sms i går av Helena som håller i det. Vi hade tänkt gått eftetrsom det var så länge sen vi var dit nu så det var synd :( Hoppas vi kan gå nästa Onsdag i stället. Men det har varit fullrulle idag ändå eftersom vi var på Sebastians 2 års-kalas & sen hem & snabbt göra Lunch & mysa med Liam en stund sen fara & jobba. Tur att man är flexibel :)

Brr, jag fryser! Nu ska jag läsa lite bloggar innan rasten är slut.

Sorry

Jag har inte haft tid el ork till att blogga & desutom har internett varit trasigt i 2 dagar men nu är det fixat igen :) Måsta beställa ett nytt kort bara. Heloween helgen gick åt till att jobba typ. Igår följde jag med Fredrik på Ams eftersom han blvit arbetslös igen :( Tror jag alldrig sett så mkt folk där inne faktiskt. Tragiskt att se igentligen! Det tog 2 timmar innan det blev Fredriks tur. Efter det åkte vi & käkade sen vidare till Huddig för en kopp kaffe & plocka ur skåpet. Känns inte lika tungt denna gången att han fick sluta igen eftersom det kommer att bli bättre förmodligen i Mars :D Så igår var vi båda hemma & blev rastlösa på engång! Kommer skert att bli lika idag igen. Nu blir det bara 15 tim för Liam & inget extra när jag jobbar eftsrom Fredrik är hemma,ska vara om han ska på Ams el nått då men inte annars :) Skönt för Liam att vara ledig varje Onsdag & Fredag.

Magen växer & växer :) Är i vecka 23 nu. Börjar gå fort,snart är det Mars. Snart ska vi till Karin & lyssna på hjärtljuden,ska bli mysigt <3 Roligt för Liam att följa med & lyssna. Bebisen är väldigt livlig nu om dagarna & kvällarna. Syns väl utanför på magen nu hur det rör sig :) Men går det ett tag utan att man känner något blir man ju så orolig! Men efter lite buffande från mig så vaknar hon igen :) Stakkarn får alldrig sova haha.

I morgon blir det kalas hos Sebastian som blir 2 år. Hoppas han blir nöjd med sin present som är ett leksakskök. Tror vi går på Minikul först på morgonen om dom inte ringer om jobb då. Var länge sen vi var där nu :( Under mammaledigheten så ska vi iaf gå :) Liam är ju ledig Onsdagar så då får vi tid för det. Idag ska jag ringa Förskringskassan & fråga hur det går med min mammapenning. Passade på att fråga i går när jag var in till stan emn då hade deras datasytem gått sönder så dom kunde inte kolla så jag skulle riinga idag. Ska även ringa Bemmaningen & fråga om dom skickat det nya arbetsgivarintyget. Måste vara inne hos Akassan nu snart :O Dom ger sig fan alldrig. Måste komplitera hela tiden & tillslut ger mna ju upp man orkar inte! Det är ju det dom vill att man ska göra också :( Ja menar jag har skickat in ALLT som jag skulle skicka in till dom när jag sökte A-kassa. Nu ska dom ha ett nytt Anställningsavtal fasst jag redan skickat in ett. Jag ska iaf INTE ge mig denna gången! Jag betalar min fackavgift varje månad så nog fan ska även jag ha rätt till att stämpla när det är dåligt med jobb just nu!

Nu ska jag läsa lite bloggar sen ut med Alma.

RSS 2.0