Bebis

Idag har jag varit i Hudik med Mahlin & Sara som jag skrev innan. Var såå roligt att träffa dom,det är ju så sällan nu förtiden :( Sara ska snart ha sin bebis om bara 9 dagar :O Om den kommer ut i tid det vill säga ;) Häftigt att detta kanske var sista gången vi träffades innan den kommer ut lix. Hade varit roligt om min bebis också hade bf denna månad så man typ fick samtidigt men jag får vänta ytterligare någon månad. Blev lite schopping också,bl.a en mumin pyamas till bebisen från Lindex,tröjja & linne till mig på Gina Tricot,Barbapappa mössa till bebisen & en Blixten mc qeen tröjja till Liam i från Ica Maxi. & lite annat småplock därifrån som doftljus mm. var 1a gången jag vågat mig in där sen dom blev helt klar med ombyggnationen faktiskt.

Sitter med mina papper som ska in till Försäkringskassan om havandeskapspenning men det är ju så krångliga frågor! Dom kommer alldrig att fatta var jag skrivit för någe. Innan jag skickar in det måste jag till Bemmaningen så dom får fylla i det ena papperet också & när ska jag bli mig för det? Kanske på Onsdag då. I morgon ska Liam vaccineras i Harmånger efter dagis,hur nu det ska gå med en nyvaken liten fis? han sover ju middag på dagis & blir inte glá när man kommer & väcker honom kan jag lova :/ Då blir det nog inte lätt att ta spruta heller. Men han brukar ju vara duktig på att ta sprutor & blodprover utan att säga ett knyst så det kankse går bra också. Tror det gör mkt att han får vara med mej till barnmorskan & få se när dom tar prover på mig. Då ser han att det inte är så farligt ändå :) Det gör ju faktiskt inte ont alls att ta sprutor el blodprover,tycker jag iaf. Kanske vi får komma dit en annan dag om det inte skulle funka i morgon. Nu hoppas vi bara på att han inte blir dålig av sprutan! Inte som jag blev iaf,hugaluga!!

Nee, nu ska jag kika på Tradera efter en bebisoverall i fleez. inte fanns det någon bra på Lindex heller i storlek 50,helt otroligt vilket dåligt utbud det finns i Hudiksvall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0