Kvinnor

Ja,kvinnor har det inte lätt dom inte,Det är inte bara att ta på sig skorna & sätta sig i bilen för att göra något roligt för dom inte,dom har ju PLIKTER att sköta! Diska,städa,tvätta,laga mat,bada barn,byta blöjja,rasta hunden & tusen andra saker.

Kanske man ska köpa sig en radiobil,sånna intressen får man ju trots allt slippa sånna plikter om man har.

Just nu har jag ingen sån så nu kallar Alina sen en mega hög tvätthög i tvättstugan om vi ska ha några rena kläder här i veckan,kanske man inte behöver det heller? Iaf jag,Alina & Liam behöver det så sånna kläder ska jag tvätta nu,sen ska jag plocka ur diskamaskinen & sen gå till mamma & konka hem dammsugaren med liam i ena handen & barnvaknen i den andra,kan man bära en dammsgare med munnen? Våran är trasig säkert lätt att laga men jag är inte så kunnig på den planen dock. Världens skräphögar på golvet,inte så roligt!

Så ha en trevlig dag,hoppas ni har en roligare än så hära :) Bye!

Jo,just ja kylen har alldrig varit tommare så den ska jag fylla på idag också,gäller att börja me allt om ja skall hinna!

Kommentarer
Postat av: Ebbasmamma

Visst äre inte klokt? Vi kvinnor, vi skulle ha vart en bläckfisk om vi ska klara av att göra alla sysslor utan att bli utbränd. Medans karlarna kan roa sig med tv-spel, eller nå annat kul!!

2010-07-01 @ 18:07:36
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0