Tjena tjena!

Känns som jag inte bloggar någongång nu haha men jag har jobbat Söndag & Idag så jag har inte hunnit men nu ska det bli av :) 
 

Efter jobbet idag så har jag fikat me mamma & mormor Alex & Liam syrran & christer & Seb kom också hit för Alex har varit på Stocka medans dom var till Sundsvall var roligt :) Fyfan vad jag vräkte i mej usha SKÄRPNING nu!! Kanske blir lättare snart!! Anna på jobbet ska börja också så jag skrev ner info & hon fick låna lite böcker hon vart så gla så :) Kul att kunde hjälpa till & det är mera motiverande om flera börjar :)

Jaha i morgon är det dax för inskolningen jag är nog mest nervös haha Liam förstår nog inte ännu fasst vi har ju pratat med honom om dagis mkt & försökt förklara så gott som det går liksom, Det var som Ansofi sa idag att det blir som en vardag till slut & det är ju sant det kommer kännas förjävligt hemskt nu i örjan man tycker ju han är så liten fast han igentligen inte är det nu men usha ja ni som har barn kanske vet hur jag menar? Hehe..

Usha får panik nu vet bara att jag ska få jobba på Fredag tänk om jag inte får nått mera denna vecka :( Vill jobba det är så roligt nu!!! Sen kommer jag dö när alla kommit tebax från sin semester det är ju 2 st som har sen semester nu men dom kommer snart teax & det är sällan några sjuk på C-huset :(:(:( Buhuuu!! Men jag SKA joba ändå haha :) Trivs så bra har så roligt där nu!! :) Man blir så pigg när man jobbar med roliga personer :) Hehee...


Nee nu ska jag dra!! Bye bye

Kommentarer
Postat av: emma

vad roligt att du trivs på jobbet, gumman :D hoppas du får jobba mycket mer :) hoppas det ska gå bra att skola in lillkillen, det ska det nog.. vill ju ses snart <3 jag jobbar ju varje dag nu, kom hem 18.30 idag :/ så blir så sent om kvällarna. kanske får ta en fika tillsammans ihelgen? elr nå. kram

2008-08-18 @ 19:40:55
URL: http://emmavictoriia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0