Bra nu!

skrev ett långt inlägg här nyss som bara försvann :( Ville bara skriva att det inte var magsjuka att det är bra nu det var sånt dära tok jag brukar få ibland fasst denna gången var det värre hade såå ont i magen o spydde mm så det var tur fredde kom hem nu är Liam och han på jobbet och äter tårta Fredrik går ju på semester nu så Liam fick följa med nu han älskar ju att vara där :) Nee men funderar om man ska ta och gå till doktorn och kolla upp vad det kan vara för något? Är som magjsuka fasst fan värre men sen går det över mot dagen kanske orolig över nått? Fasst det är ju varje måndad ju har ju varit så i flera år och det kan inte vara nå ägglossning el nå för det har jag ju inte nu!!! Blir lite fundersam om det var kyckling mackan som ställde till det denna gången? Eftersom en på Fredriks jobb hade ätit samma igår och blivit dålig så det är nog den som spökade usha ska inte äta där nå mera!! :( Fasst det är ju gött heeh!! Nee nu ska jag inte skriva nå mera för då försvinner allting igen!! Bye bye..


Kommentarer
Postat av: Emma

vilken tur att det inte var magsjuka och att du mår bättre nu.. men fan va jobbigt det måste vara :( uscha... kanske borde kolla upp det ändå!

2008-07-05 @ 12:15:00
URL: http://emmavictoriia.blogspot.com
Postat av: Anna

Sådär brukar jag också få ibland, det är skithemskt. Brukar vakna tidigt på morgon å ha skitont i magen och så spyr man hela tiden. Sen går det alltid över på eftermiddan. Skumt :(

2008-07-05 @ 16:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0