Kaffe

Nu är det min lugna tund framför datorn när både Liam & Alma sover hehe då sätter jag mig här med en kopp kaffe och läser lite bloggar det är toppen det :)

Till helgen blir det 4juli fest i Finflo & då kommer Fredriks syster m familj hit det var så länge sen nu Liam träffade neo så det ska bli roligt :D Jag ska nog köra så får Fredrik dricka men jag ska inte vara kvar så jätte länge eftersom Liam är med men det kommer ju vara mkt barn där det är ju fammiljefest liksom det är Tony & Kickan som har festen eftersom Tony kommer från Usa och det är ju Usa´s nationaldag då hehe han lagar såå god mat vill jag lova!! :)

Igår var jag & Liam i stan och kikade vi var på dollars,babyproffsen,alber&herbert sen var vi och hälsade på pappa på Huddig då var det en liten kille som vart gla iaf omringad av traktorer kan jag lova haha han ville inte åka hem han vart stel som en pinne när jag skulle sätta han i bilstolen det gick bara inte haha men tillslut så :P Men iaf så vart det lite schopping köpte nya gardiner och lite leksaker till Liam mm sen när vi var på abert & herbert så körde jag in i en gråsugga 2 gånger jag såg den inte och trode man kunde köra rakt fram från parkeringsplatsen men det var nå som tog i men jag provade igen men samma sak då sen fassnade jag liksom på den ahah så det var en massa grejjer som lossnade framme på biolen och värsta reporna haha tur man har skruttbilar i bland usha tänk om jag hade haft en ny bil då vore det mindre roligt men guuud va alla stirrade och blängde på mig haha usha körde därifrån på en gång sen kan ja lova haha klantskalle man är!!

Jaha vad ska man hitta på nu då? Någon som vet? Haha..

Kommentarer
Postat av: Emma

oj, ja vilken tur att ni har "skruttbil" haha (skratt)... men uscha.. otäckt.. undra om jag nånsin kommer skaffa körkort.. jag kommer köra som en galning haha.. men du är duktig ju att köra :)



Vad roligt att fredriks syster ska komma så Liam får träffa sin kusin :)

2008-07-01 @ 20:34:31
URL: http://emmavictoriia.blogspot.com
Postat av: Anna

haha snoj fan va jag skratta när jag läste om gråsuggan :D det är som sagt tur att du inte har någon ny bil hehe...

2008-07-03 @ 12:32:20
Postat av: Suss

Vad sa Fred då?

2008-07-03 @ 22:06:59
URL: http://susanne82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0