Sundsvall :)

Ja till Sundsvall har vi kommit på att vi sa åka till i morgon på min lediga dag :) Roligt att komma ut lite! Ska på Birstacity & kolla efter dagiskläder till Liam typ nå dressar & sköna mjukis brallor ska in på polarn&pyret & kika om dom har nått fint dom har ju öppnat det i Birsta nu så dit ska vi in iaf hehe :) Måste hitta regnkläder också Britt skulle köpa fodrade regnkläder som man har till vintern el ja om det är slask ute typ men han måste ha nå vanliga också tror jag så vi ska kika på sånt :) Sen åker vi nog på Barnenshus & tittar på leksaker el ja haha tittar det slutar väll med att Liam får allting han pekar på brukar bli så haha ne då men det är väl mest jag som tycker det är skit roligt att handla häftiga leksaker haha ;P & Han blir ju gla så. Vill skämma bort honom riktigt min go pojk haha :P

Idag gick det bra att jobba iaf fasst det var mkt nytt men det var bara att köra på & gå själv till alla ändå för annars hade vi alldrig hunnit innan lunch, Men tiden gick så fort plus att jag inte tog ut någon rst & slutade en hav timme före så ja haha tyckte jag nyss hade kommit dit sen helt plötsligt skulle man fara hem igen haha jaja det var skönt iaf :)

Nu ikväll har vi varit till Fredriks farmor & ätit mat Neo var också med :) Sen for vi på Stormyra en sväng för att sedan köra Gocart. Nu är Liam super trött han kunde knappt hålla sej vaken i bilen men nu när vi kom hem & han fick lägga sej då ligger han & pratar isängen istället & verkar vara hur piggelin som helst haha min go muffins!! ;)

Fredrik har stuckit till stan igen han & Tibbe skulle köra Cross hoppas dom tar det lungt usha man vet ju hur karar kör dom tror att allting är leksaker usha farligt farligt haha också ja som är rädd för allting låter som en gammal tant: Nu kör du försiktigt haha..

Har beställt nytt batteri till kameran nu typ 200kr plus frakt inte så farligt dyrt ändå va? Det gammla tar ju ej emot laddnig längre så vi måste bara ha ett nytt inte roligt när man vill knäppa kort tex ja har inte knäppt ett enda kort på Liam när han badar det är tråkigt :( Aja men förhoppningsvis så hinner jag göra det nu då :) Undra när jag ska få min räkning på mobilen då? Aja den kommer väll när dom vill ha betalt antar jag hehe..

Nee nu ska jag gå till Liam & ta lite pussar så ja klarar mej tills i morgon :)

Bye bye!!

Liam & Alex på Buspalatset


Kommentarer
Postat av: Emma

Aaw, vad sött.. jag vill med ha ett barn att pussa på och skämma bort leer..



Roligt att ni ska till Sundsvall och shoppa :D

2008-07-30 @ 19:03:23
URL: http://emmavictoriia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0