Inge bra..

Känner mig fortfareande rätt ner på nått vis :( Känns som man är förvirrad kanske för att det har varit lång helg och det ska bli skönt att komma tebax till vardagen igen!! Nee inge roligt är det! I förrgår natt sov jag bara 3 timmar la mig sent och Liam vaknade vid 5 så man var rätt trött när vi var på marknaden i Jörvsö sommnade i bilen på vägen hem jag som alldrig kan sova i bilar..
 
Idag har det varit fullt upp vi var till Harmånger och skulle köpa pizza men då hade inte pizzerian öppnat så vi gick till dagiset en sväng och Liam och jag åkte russkana sen köpte vi pizza sen åkte vi hem och åt sen efter det åkte vi till Ström en sväng och tittade på dagiset där Liam ska börja till hösten sen tänkte vi mata hästarna men det fanns inge hästar ute så vi for hem sen har jag städat och diskat så kom Liam in med hundbajs fulla skorna och händerna och la det på diskbänken så var det bara att sätta han ibadet och torka överallt med en skurkäpp som bara lossnar och nu har Fredrik åkt till en kompis i stan och Johanna ska snart komma och hälsa på oss så vi ska äta godis och kölla på nån film :)

Nu är det inte så långt kvar tills man ska jobba heller känns ite roliigt kan jag tala om för er inte när man har varit hemma och varit mamma ledig hela tiden sen så är det ju dagis och grejjer lämmna bort Liam allting som ska komma känns så främmane liksom kanske därflör man känner sig deppig? För att man är lite orolig.. Men det kommer gå bra bara man kommer in i det igen. Men det är inge kul att jobba men det är det väll inte för någon? El ja för dom som har ett bra jobb med mkt betalt så kanske men vården? humm jaoo det är väll roligt på sitt vis det också men det är tungt och inte igentligen värt sina pengar men men man tager det man får helt enkelt sen får man väll plugga till någonting när man vet vad man vill göra här i livet vad man vill arbeta med liksom :)

Sen vill vi så gärna ha hus :( men det går ju inte ännu men snart så står vi där med hus säkert hihi går så fort så och snart har man säkert stor mage igen haha vi som skulle ha syskon åt Liam när han blev 2 år haha visst då måste jag bli gravid nu för länge sen och det ill jag inte ännu så det får vänta iaf 1 år till om inte mera så man får jobba lite imellan ungarna haha :P

Nee fattar inte hur man kan vara så besatt av vikten heller jag har tänk och tänkt undra hur mkt jag gått upp idag för sist jag vägde mej hade jag gått upp 3 kilo nu är det säkert 5 kilo på bara 1 jävla vecka?? Det är fan sjukt tänk om man kunde gå ner 5 kilo på en vecka då? ne det e fan omöjligt!! Nee i morgon ska jag banta igen och det ser jag faktiskt framm emot hehe :) Känner mej som en valross nu och ser nog ut som en också jag lovar er!!!

Nu ska ja dra!

Kommentarer
Postat av: madde

var inte orolig över liam :) det är bra för honom att vara på dagis, möta andra barn och utvecklas :) man vet juh själv hur man hade det på dagis/lekis hehe det kommer gå bra :)



och samma här med vikten.. ja har gått upp typ 3 kg denna vecka :S jävla skit haha.. men vi tar nya tag imorgon ;) när börjar du jobba föresten? :)



och ja spännande att se vem som vinner :)

2008-06-22 @ 19:34:25
URL: http://justmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0