Lördag

Idag var vi till Hudik ändå på bakluckeloppis köpte en fin tröja till Liam för endast 10kr också köpte ja en leksak :)
Sen var vi på kul på gården på betania jätte mkt folk och barn där :) Det fanns hoppborg som Liam provade men det var ingen höjdare haha han vart så rädd :/ Sen åt vi tårta fasst Liam var inte så himmla pigg el han sprang ju runt där men han var jätte trött eftersom han inte kunnat sova förut idag :/ Träffade Emma & Joel också guud vad det syns att du gått ner i vikt Emma! Jag har ju inte sett dej på ett tag nu men det syntes verkligen :D Nu på kvällen har Liam provat sin pool hehe han var skraj i början och grinade men sen så släppte det och han tyckte det var roligt :) Men det var lite kallt i luften så jag hade varmt vatten i poolen.. Sen kom mamma & Ragge o mormor & kollade på Liam som badade men så hoppade Ragge i poolen och kraffsade ett stort hål i den på botten :( Men som tur var gick det att laga med tejp :)

Blev inge Gocart iaf det blev för sent tyckte dom så vi kanske ska köra det i morgon i stället får se :)

Jag är så sugen på godis :( Vill ju ha nått gott att äta på Lördagar ju men jag har inge poäng kvar bara 2 haha har ju ätit en tårtbit för 8 poäng så jag vet inte om jag kommer kunna hålla mej inom poängen ikväll men det återstår att se :) Lessen fisen .........

Kommentarer
Postat av: Emma

ser att jag missat en hel del av att läsa blogg och att skriva nu ihelgen hehe.. men tack, vad roligt att du ser att jag gått ner i vikt :) känns så kul att höra sånt! Vad roligt det var på "kul på gården" :) han är så söt Liam!

2008-06-02 @ 10:14:41
URL: http://emmavictoriia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0