Melon

Äter jag nu och det är mumsigt det hehe. Har sutit ute en stund i solen idag och tat det lungt men då ringde farmor och ville ha skjuss och handla så då var det bara att lämmna Liam o Alma hos mormor efter som jag hade mammas bil och jag kan inte flytta över barnstolen så då fick dom vara där också var det så varmt i bilen åt Alma. Träffade Emma där utanför som väntade på bussen men då fick hon åka med oss så hon följde med in på ica hon med :) Jag köpte melon frukt o fun light rn väldigt god fun light :)  Sen när jag skjussat hem dom drack jag kaffe hos mormor sen tog jag bebisarna med mej hem vilket inte är det lättaste om man inte har vagen åt Liam  för han o Alma vill inte gå åt samma håll precis haha.. Nu ligger bägge 2 och söver middag så jag tar mej en pau me lite saft hehe..


Igår så tog jag en kvällspromenad utan Liam o Alma för Alma orkar ju inte gå så långt och det var så sent åt Liam så som var hemma med pappa :) På vägen träffade jag Emma & Joel och 2 barn så jag hade följa med dom runt skäret det var så trevligt så slipper man gå själv :)


Ikväll blir det att hämta mamma o pappa i Harmånger dom har ju vart på kryssning tyckte dom nyss åkte men det är ju så år ju så himmla fort så det är ju lite tråkigt när man åker på 24 timmars kryssning att man måste hem dagen efter jag vill gärna åka 2 dagar så man hinner lite mera liksom så jobbigt att åka buss :/ För på båten är man ju full liksom och har grymt skoj så det känns som man är där 3 timmar el nå haha sen är man påväg hem igen men men så är det det är jävligt kul så länge det varar det känns väldigt konstigt att komma hem igen till vardagen fasst det bara är en båtresa! Man lämmnar vardagen bakom sig liksom när man åker i väg :) Men denna gång ska jga hinna njuta lite mera av buffen känner mej så stressad då man ska äta sånt för sittningen är bara 2 timmar och det tar en halvtimme att hämmta mat varje gång sen ska mna stå i kö o hinna dricka hur mkt vin o öl som helst eftersom allting sånt ingår så det blir faktiskt stresssigt :( Ne denna gång ska jag prova en massa efterrätter också hehe bara svulla! Också ska jag ladda upp med flera glas på en gång i stället föör att hämmta ett o ett det måste man ju få eftersoom man får dricka hur mkt som helst gratis?

Humm.. Vill börja träna ahhh!!!!!!!!!!! Få bort gäddhänget o magen!


 nu ska jag läsa lite bloggar sen städaimage32

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, vad trevligt det var att ut och gå tillsammans :D och vilken tur att jag kunde åka med er idag så slapp jag åka buss :D

du är så fin gumman.. inte har du så mkt gäddhäng ä ;) men förstår vad du menar... vi får börja ut och gå mer tillsammans iaf :) både korta och långa promenader!

2008-05-09 @ 16:12:34
URL: http://emm
Postat av: bert

hej gumman! kan vi ses i möra? vid 14?

2008-05-09 @ 19:04:28
Postat av: Snoj

Hej johanna ja visst kan vi ses kl 14 i möra

2008-05-09 @ 19:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0