Ny lock :)

Madde har fixat ny lock på min blogg tack så mkt hehe :) Ikväll har Johanna varit här och vi provade receptet hehe det var jätte smarrigt kan jag lova ni måste testa det :) Mumsfilibabba!!

Fredrik kom nästan nyss hem han har varit i sitt andra hem (garaget) :P Liam ligger i sängen och pratar han kan inte sova tror jag för Alma piper ska snart gå en sen kvällspromenix med henne :) Har precis städat och diskat.

Imorgon blir det Hudik jag, Johanna och Liam ska in och betala resan och Alma ska förståss med hehe :) Fick pengar av anna idag för resan så nu är allting fixat hehe..

Jag måste verkligen köpa mej nytt smink!! Allting är slut mascara och ögonskuggan :( Och min fondation är inge bra ahh!! Man skulle haft en massa pengar så det bara var till att åka in till stan och köpa nytt :) En massa kläder,skor,väskor,smycken,smink mm. Hehe men men så lätt är inte liver tyvär :( Det är mkt man vill ha som sakt men det får bli lite av sånt när man jobbar om man nu får sig ett jobb vilket inte är så lätt i dagensläge!


Jag vill kunna se andra avenyn på nätet men det funkar inte har missat hur många avsnit som helst och jag likt så många andra ÄLSKAR den serien :/  Man skulle haft ett snabbt internet men detta internet är billigt det är ju mobiltbredband så jag kan surfa vart jag vill och hur mkt som helst för bara 99kr månaden men jag skickar ju en massa sms från det också så det blir typ 300kr i månaden som är ioförsäg billigt med tanke på hur många sms jag skickar om dagen haha (beroende) 

                                                                  
Ne nu ska jag ut me Alma.. Kram på er!                                       image30image31

Kommentarer
Postat av: maggan andersson

jag viiiiiiiiill följa med dig på resan sofie!

2008-05-07 @ 19:54:42
Postat av: madde

hehe så lite så :)

2008-05-07 @ 20:13:25
URL: http://justmadde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0