Mini-Kul

Nu har vi precis kommit hem från Mini-Kul. :) Var så länge sen vi var där nu så Lia var lite rädd i början för pianot men efter ett tag släppte det. :) Tog hem en Alovera planta som jag fick av en annan mamma där & der var kanon. Det är ju bra att ha när någon bränner sig! Liam gjorde faktiskt det i går. & Då är det bra att smörja på sånt dära kladd i från dom blommorna.

Idag tänkte jag börja lite med att kolla igenom informationen jag fick av läraren igår. Vilka böcker jag ska ha MM.. Kikade lite på det igår men jag fortod inte rikigt! Humm.. Vart kper man böckerna då? Jag får låna av Eva som jag jobbar med & hon bor ju brevid mig så ska nog ringa till henne idag! Men är så rädd att frstöra böckerna el att Liam råkar komma åt dom & river sönder dom. Så lätt hänt liksom. Men men.. Böckerna brukar vara rätt så dyra & so jag fattade det måsta man ha 5 böcker? Kan det stämma? Humm... Aja bara att fråga läraren annars ju! :)

Nu är det full rulle på Liam & Alma. Dom jagar varandra haha ser så roligt ut! Kul att dom leker så bra! Hehe värsta kompisarna fasst det bara är en hund haha.. :P Liam ska nog lägga sig & sova frmiddagsluren snart! Får bli sen Lunch idag eftersom han fikat så mkt på Mini-Kul & han är nog rätt så mätt skulle jag tro! Jag är också rätt mätt måste jag säga!

Jaha i morgon ska man till tandis :( Usha vad jag gruvar mig!!! Vill inte! Men på ett sätt så vill ja få lite ordning på tänderna! :)

Nee nu ska ja lägga Liam i sängen & försöka ta mig ann infot från läraren! Sen sjrva brav till A-kassan att jag kräver mina pengar! Byebye...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0