Potatisgratäng & pannbiff

Ja, Det är vad jag äter nu. Viktväktarlåda så klart haha orka laga mat? Haha nej då! Men Vi var & handlade nyss & jag kände bara för att värma i micron idag för Liam ville ha risgrynsgröt så då värmde jag det till han som Lunch idag, Brukar igentligen inte ge sånt som Lunch i vanliga fall eftersom jag tycker att gröt är som frukost! Men vissa tycker det är bra som lunch & man bruka ju få det i skolan förut också så! Han åt iaf en hel stor tallrik hehe.. Jag måsta ju skjussa farmor & farfra & handla idag så vi passa på att handla lite vi också då :) köpte lite blandade frukter också eftersom vi ska kankse göra fruktsallad ikväll & Liam fick majskrokar! Nyttigare än vanliga ostkrokar! :) Han skulle promt plocka lösgodis också men nej inte idag!! Det får räcka med majskrokar & fruktsallad som sakt!

Imorogn ska jag jobba kväll & på Måndag också :) Pluss det dära jävla mötet på banken som jag måste på usha hoppas man hinner allt bara! :) Idag fick jag brev att min ansökan kommit in och att cheferna ska granska den :) Bra att dom skickar ut brav iaf & tackar för ansökan annars vet man ju inte om den kommit fram!

Jag har kommit igång med bantningen igen el bantning & bantning men äta normalt med viktväktarna ska man väll kanske säga! Började den 1 Okt & känns bra måste jag säga! Måste bara bli bättre på det hära med motionen & träningen! Men jag vill ju inte släpa med mej Liam idag runt ström presis är ju 1 mil att gå! Om det bli finväder så ska vi nog gå runt. Han har ju varit med många gånger han från när han var bebis hehe :)Tänk vad man var ute & gick då! Hela dagarna i ändå :) Mitt mål just nu är att gå ner alla kilon jag gick upp när jag fuskade!! Vilket var typ 4 kilo :( Men dom är snabbt borta pm jag sköter mej brukar tappa det på en vecka jag om jag inte bantat på ett tag! Sen vill jag ju ha en fasstare kropp genom att träna & få bort allting som hänger usha!! Men får se när det bli & när man får den tiden över!

Igår var vi ju på föreläsningen på dagis :) Var intresant & roligt! Det var många föräldrar där & hon som föreläste var väldiggt bra hon pratade om att sätta gränser vilket kan vara bra att lära sej lite mera om! För att sätta gränser kan ju vara lite svårt ibland, För liksom ett barn som är lika gammal som Liam kankse inte förstår lika mkt som en som är 5 åt precis! Men det var iaf väldigt bra. Sen fick vi dela in oss i grupper & dikutera olika saker vad man tyckte! Fikade lite sen for vi hemåt, Liam hade somnat vid kl 19 sa mamma men när vi kom hem så vaknade han så klart haha & han ville upp & var väldigt pigg! Men han somnade tillslut iaf :D Ja ne nu ska jag ta mej lite coola light sen ska ja höra med mamma om hon vill följa med ut & gå med hundarna :)

Bye bye!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

varför skriver du inte om huset? är det hemligt? inte nu längre då

2008-10-03 @ 14:06:15
Postat av: Anonym

mona nordin har hittat på att du har köpt hus

2008-10-03 @ 17:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0